Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

tamamen iç güdüsel canım. çıplak bacağa dayanamıyor. ben üzerimi değiştirirkende hep gelir bacaklarıma vurur çimdikler öper. ben batunun doğduğundan beri hep bacaklarını öpüp sevdiğim için galiba.

gece beslenmeyi kestim kızım uyuyamıyor gece nutellalı ekmek yiyor
bu ramazan sabırlarımın hepsini sınıyorum allah sonumu hayır etsin

gece beslenmeyi kestim kızım uyuyamıyor gece nutellalı ekmek yiyor
bu ramazan sabırlarımın hepsini sınıyorum allah sonumu hayır etsin
Nutellalı ekmekmi yiyorr. oyy kuzum yaaa. niye uyuyamıyor acaba sıcaktanmı ki. ah bende bir gece sütüne alıştırabilsem çok isterdim.

Pazara bir gittik ki pazar yok!! Bugün kpss var ve pazar okul dibinde diye pazar yokmuş. Caanım köy yumurtalarını alamadık yani. Accık kum havuzunda oynadık geldik biz de.

Eaglecım kendine yüklenme canım ramazan ramazan. Bak senin işin daha zor çünkü iki tane aynı evrede çocukla uğraşıyorsun. Bekle ramazan bitsin sonraki ay başla yapacaklarına kıyamam arkadaşımaaaaa :/

Colicoscum ebebekte indirim de vardı aslında geçenlerde akülü atabalarda... Netten falan da araştır mutlaka. Burda normal dükkanlarda kim kimi kazıklarsa mantığı var :) bu arada oğluşum da bana değil de babasına yapıyor o cimciklemeyi. Sanırım farklı(!) geliyor erkek bacağının doğal örtüsü

Kıyafet konusunda ne diyim bilmiyorum. Düşünemiyo gençler işte. Büyüsünler onlara da dank edecek... Allah ıslah etsin.

Colicos yok mu kız senin instagramın???? Ben en çok onu kullanıyorum da :)
Hayır canım kullanmıyorum hiçde kullanmadım. gereksiz geliyor bana. kk zor giriyorum. face de kullanmıyorum. çoooook çok yoğun bir arkadaş çevrem olmadığı için sanırım.

Pazar konusunu iyi düşünmüşler, benim gibi sesten etkilenenler çok sevinmiştir.
Giyim konusunda da gençlik diyorum. Heves işte. Erkeklerin bakışları çok iğrenç. Bir de burası küçük yer ya, esnaflar kapının önüne çıkıp bakıyor. Islıkla birbirlerine haber verenlere bile şahit oldum.

Hayır canım kullanmıyorum hiçde kullanmadım. gereksiz geliyor bana. kk zor giriyorum. face de kullanmıyorum. çoooook çok yoğun bir arkadaş çevrem olmadığı için sanırım.

Bak çoğumuzun instagramı var. Sen de aç ordan görelim işte birbirimixi

Erkek milleti....

Mutlu olmana sevindim. Çevrende sana yardım edenlerin olması ne güzel.
Berra ismi koyulmamadı gereken isimlerden diye biliyorum. Ben de çok beğenmiştim. Kızıma koymak istemiştim.
Canım anlamından dolayı "en hayırlı" diye çağrılan ismin sahibi kibirlenir diye, peygamberimiz değiştirmiş bu isme sahip olanları; zeynep yapmış. Ama türkçe olmadığı için ismin sahibi her çağrılışında kibirlenmez diye düşünüyorum
Heyooo benim ismim
Evet valla ikinci lohusalık değişik çünkü evde bi çocuk daha var bakılması gereken
Evet burası da sahile yakın, bildiğin boxer giyiyor ufacık kızlar
Oyyy ne heyecanlı yaaa. minnacıkk bebek. ilki gibi heyecan duymuşsundur dimi yaa.

Bu sefer daha sakinim daha güzel görüyorum bebeğimi :)

Bugün apartman iftarımız vardı. Çocukla olabilecek kadar güzel geçti yemek pişirmemiş olmak güzel valla :) yarın da dışarı gidelim diyo eşim ama bakalım...

Uyuz oğluşum öğlen uykusunu akşam 6da uyudu bugün. Çıldıracaktım valla... Büyüsün artık veletcanlarrrr :))

Biz de artık öğle uykusu uyuyunca geç yatıyoruz. Böyle devam ederse okul başlayınca öğle uykusunu uyutmam.

Bu arada bugün apartman iftarında kadınlar ve erkekler ayrı oturdu. Anladımki bu iş kesinlikle bize göre değil. Çocuğu bırakıcan bırakamıyosun. Kocam çocuğa bakacak çocuk kadınların olduğu tarafta oynamaya çalışıyo vsvsvs.

gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook

gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook

Şimdiden gözünüz aydın canım. İnş. Hayırlı bir evlat olur.
Günaydın canlarım. Hava yine serin ve kapalı. Dün kısa kolluyla dışarı çıkmıştım, üşüdüm.

Allah'ım sen bana sabır ver... Çok komik bir hayatım var. Çünkü komik insanlar var hayatımda...!

Sabah 8 olmadan uyandı kuzucuk. Babamız kalkmasın diye 10a kadar bekledim. Ama artık insani ihtiyaçlarımı gidermem gerek diye paşayı uyandırdım. Beş dk lavaboya gittim. Çıkınca Bir baktım ki oğlum deli gibi ağlıyo kocam ise burnuna buz torbası koymuş!! Kumandayı geçirmiş burnuna. Çocuğa da sonrasında sürekli trip attı durdu. Neyseki burnu az şişti. İnşallah çatlak vs yok gibi. Sonra oğluma havuz sefası ve banyo yaptırdım. Çamaşır yıka as, ortalık topla. Artık oturup Kuran okuyayım dedim ki yine babasına vurdu. O da bişileri fırlatıp gidip kendini odaya kapattı. Ben ne diyim şimdi?? Daha iki yaşındaki bir çocukla başa çıkamıyorken ergenliğinde ne yapacak çok merak ediyorum..?!?! Yoruldum ve sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…