Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ha bu arada makinada biten çamaşırlar var ama asacağım odada kocam kilitli olduğu için ve çocukla da ilgilenmeyeceği için öyle bekliyolarrrr...

Hahaaaa, çok güldüm.kendini odaya kilitlemek iyi fikirmiş.

Geçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor

Odaya kilitleme olayına da koptum, busmai 2:)) bizde mi denesek ne????

tünaydın canlar.. sabah ayşeciği babaanneye bırakıp eşimle biraz direksiyon çalıştık.
alışveriş yaptık, eve döndük ve yatıp uyuduk
kalk, namaz kıl, Kur'an oku, ortalığı toparla, bi de yemek koydum. ancak yazabiliyorum..

soru; paçanga böğreğini iki yufkayla yapıyorduk di mi? unutmuşum da

Aman 11de uyudu da noldu??? Kalkıp durdu. Dandini söylemekten dilim damağım kurudu. Şeytan dediki al ayağına salla...

Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
azmet bacım, inş sen muvaffak olacaksın!
gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook
oo, şimdiden gözünüz aydın canım. darısı inş hayırlısıyla başına..
Allah yardımcısı olsun ablanın..

Ha bu arada makinada biten çamaşırlar var ama asacağım odada kocam kilitli olduğu için ve çocukla da ilgilenmeyeceği için öyle bekliyolarrrr...

Büyük ihtimalle uyudu bile içerde. Ben de hala uyumayan haydutla boğuşuyorum
ahahahhahah! senin büyük oğlan biraz agresif galiba
bu ne yaa? el kadar bebeyle kavga edip kendini odalara kilitlemek? bu adamlar hakkaten ilginç, ergen mübarek.
ay hiç güleceğim yoktu yaaa kusura bakma pembişim, kendimi tutamıyorum.
ama canı yandığı için böyle aşırı tepki vermiş olabilir. bi de senin büyük oğlan ramazanda oruç tutarken pek nazlı oluyor biliyoruz.
Allah kolaylık versin bacım ne diyim..

bi vaka da burda
arya 'babayı sevme, tamam mı?' diyoooor. ay bu veletler çok fena yaa, bi de kulis yapıyor

kendini kilitleyen bi busmai sanıyordum, yalnız değilmiş ya

Ay tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok zaten :) bizimki hiç farkunda değil; hala onunla oynamaya çalışıyo vs.

Aryacık süpermiş valla bayıldım :)

Ben tek kat yapıyorum yahu. Gerçi ben hep fırınlıyorum hiç kızartmıyorum... Of ya canım çekti haaaa

Sorma canım ya. Biri 2 yaş ergenliğinde diğeri 35 sanıyorum olan bana oluyo yoruluyorum yahu. Gerçi gözlerim yaşardı. Kalkıp geldi ve uyuyakalmışım dedi. Sonra da oğluşu giydir de araba ile gezdireyim sen de dinlen dedi. Şuan yalnız ve mutluyummmmm.

Şaka bi yana hakkaten sapıttı oğluşum. Sürekli vurası, öpesi, sarıladı var. Uyku desen uzak bir diyara tatilr gitmiş gibi. Sallamamamın da etkisi var sanıyorum. Ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrrrrr.

Pembiş enişte işini biliyormuş benim gibi :)) Neyse ki kendini affettirmiş:)

Aryacık da çok tatlı :)

Oo Nfk paçanga iyi fikir, bi de internette pideyle yapılan iskender tarifi vardı iyileşince denemek istiyorum

Bizde gene emzirme gaz çıkarma vakaları başladı ,
waka waka eeeh eee :)) Sahurdan sabah 6ya kadar uyutmadı beni Mert

Kahrolsun gazlarrrrrrrrr yaşasın Merttttt

Ömrümü yedi odaya kapanma familyası :)

Uyuyamadım oh oh

Arya'ya bayıldım.

Şu an ben de evde yalnızım. Eşim götğrdü kızımı. Nedense çoğunlukla ben dışarı çıkarıyorum. Bunu dile getirdim ve dayanamadı aldı gitti.
Daha kaç gün oldu doğum yapalı bir de yemek mi yapacaksın.Sen yat daha. Tariflerden bahsediyor bir de.
Hepsi geçecek busmai. Biz o aşamaları yaşarken sen rahat rahat gezersin.

Kızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.

Gideyim de yemek yapayım, sıkıntım geçer o zaman.bugün karışık kızartma yapacağım. Üzerine de sarımsaklı yoğurt ve domates sosu. Sebze çorbamız da var. Tatlı olarak da dondurma var. Hiçbir şey yapasım yok zaten. Bugün çok tembelim.miskin miskin yatmak istiyorum.

Mikemmellllllll. İstersen bulgur pilavı da yapabilirsin. Benim canım çekti deeee

akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim

şimdi böyle söyler bu kızlar sonra babaya söyleyecekler aynısını

olsun ya sen merte doya doya bak sanki ilk kuzular heyecana geliyor biraz ikincisi keyif kuzusu..

bu arada bizim tuvalet olayı düzene girmeye başladı dışarı çıkarken bile bağlamıyorum artık...bir süre sonra geceyi de hallederim...kendileri söylemiyor ama az kıpırdanıyolar..saate bakarak götürüyorum tuvalete..kendimi ilk zamanlarda hissettim o zamanlar saatle beslerdim ve çizelgem vardı hangisine süt verdiğimi unutmayayım diye.saklarım hala...şimdi de çiş çizelgem var:)
annemler geldi bir hafta bendeler...ben benim kuzulara onlar kendi kuzusuna kıyamıyor:)
öpüyorum herkesi

Maşallah sana, iki çocukla tuvalet işini hallettin.ben de yavaş yavaş tuvalet işine başlamıştım. Kızım üç gündür kakasını tuvalete yapıyor. Ben daha bezini hiç açmadım. Sadece kızım tuvaletinin gelince söyle diyorum sürekli. Kakasını söylüyor ama daha çişini hiç söylemedi. Çiş ile kakayı ayırt edemiyor bence. Ramazanda takip edemeyeceğim için ciddi ciddi bu işe girişmedim. İftara almam gereken kişiler, d. Günü hazırlıkları ve tatil planları var. Bizim tuvalet eğitimi eylüle kaldı sanırım. Eşim de daha erken, hazır değil diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…