Hahaaaa, çok güldüm.Allah'ım sen bana sabır ver... Çok komik bir hayatım var. Çünkü komik insanlar var hayatımda...!
Sabah 8 olmadan uyandı kuzucuk. Babamız kalkmasın diye 10a kadar bekledim. Ama artık insani ihtiyaçlarımı gidermem gerek diye paşayı uyandırdım. Beş dk lavaboya gittim. Çıkınca Bir baktım ki oğlum deli gibi ağlıyo kocam ise burnuna buz torbası koymuş!! Kumandayı geçirmiş burnuna. Çocuğa da sonrasında sürekli trip attı durdu. Neyseki burnu az şişti. İnşallah çatlak vs yok gibi. Sonra oğluma havuz sefası ve banyo yaptırdım. Çamaşır yıka as, ortalık topla. Artık oturup Kuran okuyayım dedim ki yine babasına vurdu. O da bişileri fırlatıp gidip kendini odaya kapattı. Ben ne diyim şimdi?? Daha iki yaşındaki bir çocukla başa çıkamıyorken ergenliğinde ne yapacak çok merak ediyorum..?!?! Yoruldum ve sıkıldım.
Ha bu arada makinada biten çamaşırlar var ama asacağım odada kocam kilitli olduğu için ve çocukla da ilgilenmeyeceği için öyle bekliyolarrrr...
Biz de arada sırada bu yöntemi kullansak süper olur.
Allah'ım sen bana sabır ver... Çok komik bir hayatım var. Çünkü komik insanlar var hayatımda...!
Sabah 8 olmadan uyandı kuzucuk. Babamız kalkmasın diye 10a kadar bekledim. Ama artık insani ihtiyaçlarımı gidermem gerek diye paşayı uyandırdım. Beş dk lavaboya gittim. Çıkınca Bir baktım ki oğlum deli gibi ağlıyo kocam ise burnuna buz torbası koymuş!! Kumandayı geçirmiş burnuna. Çocuğa da sonrasında sürekli trip attı durdu. Neyseki burnu az şişti. İnşallah çatlak vs yok gibi. Sonra oğluma havuz sefası ve banyo yaptırdım. Çamaşır yıka as, ortalık topla. Artık oturup Kuran okuyayım dedim ki yine babasına vurdu. O da bişileri fırlatıp gidip kendini odaya kapattı. Ben ne diyim şimdi?? Daha iki yaşındaki bir çocukla başa çıkamıyorken ergenliğinde ne yapacak çok merak ediyorum..?!?! Yoruldum ve sıkıldım.
azmet bacım, inş sen muvaffak olacaksın!Aman 11de uyudu da noldu??? Kalkıp durdu. Dandini söylemekten dilim damağım kurudu. Şeytan dediki al ayağına salla...
Günaydınlar herkeseeeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah.
oo, şimdiden gözünüz aydın canım. darısı inş hayırlısıyla başına..gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook
Allah'ım sen bana sabır ver... Çok komik bir hayatım var. Çünkü komik insanlar var hayatımda...!
Ha bu arada makinada biten çamaşırlar var ama asacağım odada kocam kilitli olduğu için ve çocukla da ilgilenmeyeceği için öyle bekliyolarrrr...
ahahahhahah! senin büyük oğlan biraz agresif galibaBüyük ihtimalle uyudu bile içerde. Ben de hala uyumayan haydutla boğuşuyorum
bi vaka da burdaGeçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor
Odaya kilitleme olayına da koptum, busmai 2:)) bizde mi denesek ne????
Geçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor
tünaydın canlar.. sabah ayşeciği babaanneye bırakıp eşimle biraz direksiyon çalıştık.
alışveriş yaptık, eve döndük ve yatıp uyuduk
kalk, namaz kıl, Kur'an oku, ortalığı toparla, bi de yemek koydum. ancak yazabiliyorum..
soru; paçanga böğreğini iki yufkayla yapıyorduk di mi? unutmuşum da
azmet bacım, inş sen muvaffak olacaksın!
oo, şimdiden gözünüz aydın canım. darısı inş hayırlısıyla başına..
Allah yardımcısı olsun ablanın..
ahahahhahah! senin büyük oğlan biraz agresif galiba
bu ne yaa? el kadar bebeyle kavga edip kendini odalara kilitlemek? bu adamlar hakkaten ilginç, ergen mübarek.
ay hiç güleceğim yoktu yaaakusura bakma pembişim, kendimi tutamıyorum.
ama canı yandığı için böyle aşırı tepki vermiş olabilir. bi de senin büyük oğlan ramazanda oruç tutarken pek nazlı oluyor biliyoruz.
Allah kolaylık versin bacım ne diyim..
bi vaka da burda
arya 'babayı sevme, tamam mı?' diyoooor. ay bu veletler çok fena yaa, bi de kulis yapıyor
kendini kilitleyen bi busmai sanıyordum, yalnız değilmiş ya
Pembiş enişte işini biliyormuş benim gibi :)) Neyse ki kendini affettirmiş:)
Aryacık da çok tatlı :)
Oo Nfk paçanga iyi fikir, bi de internette pideyle yapılan iskender tarifi vardı iyileşince denemek istiyorum
Bizde gene emzirme gaz çıkarma vakaları başladı ,
waka waka eeeh eee :)) Sahurdan sabah 6ya kadar uyutmadı beni Mert
Arya'ya bayıldım.Geçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor
Şu an ben de evde yalnızım. Eşim götğrdü kızımı. Nedense çoğunlukla ben dışarı çıkarıyorum. Bunu dile getirdim ve dayanamadı aldı gitti.Ay tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok zaten :) bizimki hiç farkunda değil; hala onunla oynamaya çalışıyo vs.
Aryacık süpermiş valla bayıldım :)
Ben tek kat yapıyorum yahu. Gerçi ben hep fırınlıyorum hiç kızartmıyorum... Of ya canım çekti haaaa
Sorma canım ya. Biri 2 yaş ergenliğinde diğeri 35 sanıyorumolan bana oluyo yoruluyorum yahu. Gerçi gözlerim yaşardı. Kalkıp geldi ve uyuyakalmışım dedi. Sonra da oğluşu giydir de araba ile gezdireyim sen de dinlen dedi. Şuan yalnız ve mutluyummmmm.
Şaka bi yana hakkaten sapıttı oğluşum. Sürekli vurası, öpesi, sarıladı var. Uyku desen uzak bir diyara tatilr gitmiş gibi. Sallamamamın da etkisi var sanıyorum. Ağlamak istiyorum sayın seyircilerrrrrrr.
Daha kaç gün oldu doğum yapalı bir de yemek mi yapacaksın.Sen yat daha. Tariflerden bahsediyor bir de.Pembiş enişte işini biliyormuş benim gibi :)) Neyse ki kendini affettirmiş:)
Oo Nfk paçanga iyi fikir, bi de internette pideyle yapılan iskender tarifi vardı iyileşince denemek istiyorum
Kızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.
3te 1i bitti bile canım benim. Tatil tam anlamıyla ozaman başlayacak ve bu sıkıntıdan eser kalmayacak
Gideyim de yemek yapayım, sıkıntım geçer o zaman.bugün karışık kızartma yapacağım. Üzerine de sarımsaklı yoğurt ve domates sosu. Sebze çorbamız da var. Tatlı olarak da dondurma var. Hiçbir şey yapasım yok zaten. Bugün çok tembelim.miskin miskin yatmak istiyorum.
Mikemmellllllll. İstersen bulgur pilavı da yapabilirsin. Benim canım çekti deeee
Bu menüye pilav pek gitmez sanırım.zaten afiyetle yedik. Ama sen yanımda olsaydın senin için yapardım bebişim.
Geçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor
Pembiş enişte işini biliyormuş benim gibi :)) Neyse ki kendini affettirmiş:)
Maşallah sana, iki çocukla tuvalet işini hallettin.akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim
şimdi böyle söyler bu kızlar sonra babaya söyleyecekler aynısını
olsun ya sen merte doya doya bak sanki ilk kuzular heyecana geliyor biraz ikincisi keyif kuzusu..
bu arada bizim tuvalet olayı düzene girmeye başladı dışarı çıkarken bile bağlamıyorum artık...bir süre sonra geceyi de hallederim...kendileri söylemiyor ama az kıpırdanıyolar..saate bakarak götürüyorum tuvalete..kendimi ilk zamanlarda hissettim o zamanlar saatle beslerdim ve çizelgem vardı hangisine süt verdiğimi unutmayayım diye.saklarım hala...şimdi de çiş çizelgem var:)
annemler geldi bir hafta bendeler...ben benim kuzulara onlar kendi kuzusuna kıyamıyor:)
öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?