Beni de ekleyın ya göruselimAAaa tamam tatlım, elbette sanada gönderirim. ben bir ara söylemiştim arkadaş olarak ekleyelim birbirimizi diye ama nfk dan başka dikkate alan olmayınca bişey demedim. bende foto isterim amaa.
akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim
şimdi böyle söyler bu kızlar sonra babaya söyleyecekler aynısını
olsun ya sen merte doya doya bak sanki ilk kuzular heyecana geliyor biraz ikincisi keyif kuzusu..
bu arada bizim tuvalet olayı düzene girmeye başladı dışarı çıkarken bile bağlamıyorum artık...bir süre sonra geceyi de hallederim...kendileri söylemiyor ama az kıpırdanıyolar..saate bakarak götürüyorum tuvalete..kendimi ilk zamanlarda hissettim o zamanlar saatle beslerdim ve çizelgem vardı hangisine süt verdiğimi unutmayayım diye.saklarım hala...şimdi de çiş çizelgem var:)
annemler geldi bir hafta bendeler...ben benim kuzulara onlar kendi kuzusuna kıyamıyor:)
öpüyorum herkesi
Aa iyiymiş kakayı söylüyosaMaşallah sana, iki çocukla tuvalet işini hallettin.ben de yavaş yavaş tuvalet işine başlamıştım. Kızım üç gündür kakasını tuvalete yapıyor. Ben daha bezini hiç açmadım. Sadece kızım tuvaletinin gelince söyle diyorum sürekli. Kakasını söylüyor ama daha çişini hiç söylemedi. Çiş ile kakayı ayırt edemiyor bence. Ramazanda takip edemeyeceğim için ciddi ciddi bu işe girişmedim. İftara almam gereken kişiler, d. Günü hazırlıkları ve tatil planları var. Bizim tuvalet eğitimi eylüle kaldı sanırım. Eşim de daha erken, hazır değil diyor.
akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim
olsun ya sen merte doya doya bak sanki ilk kuzular heyecana geliyor biraz ikincisi keyif kuzusu..
bu arada bizim tuvalet olayı düzene girmeye başladı dışarı çıkarken bile bağlamıyorum artık...bir süre sonra geceyi de hallederim...kendileri söylemiyor ama az kıpırdanıyolar..saate bakarak götürüyorum tuvalete..kendimi ilk zamanlarda hissettim o zamanlar saatle beslerdim ve çizelgem vardı hangisine süt verdiğimi unutmayayım diye.saklarım hala...şimdi de çiş çizelgem var:)
annemler geldi bir hafta bendeler...ben benim kuzulara onlar kendi kuzusuna kıyamıyor:)
öpüyorum herkesi
Nedemek tatlım elbette görüşelim. Ancak ben internette çok vakit geçirmeyi seven biri olmadığım için resim yollayabiliriz. en azından kiminle konuştuğumuzu biliriz görsel olarak. ama telefon hiç elimden düşmez akşama kadar çen çen çok konuşurum. sanırım yazmaktan ziyade konuşmayı seviyorum. konuşabilirizde dimi ama. önce mailleşelim.Beni de ekleyın ya göruselim
Çizelge fikri guzelmiş bende ramazandan sonra devam edeyım dıyorum
Bugun bı arkadas artık 3 yasından sonra baslayın dıyo uzmanlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum
ohh nihayet. özledik seni tatlişkom.Günaydın kızlar. sonunda internettimiz bağlandı. fiber optik bağlantısı mi ne yokmus evin uzun sürdü baya.
nfk dun maltepe sahile gittik. internette cocuklar icin fuardan falan bahsediyor daha açılmadı mi?? bizmi bulamadık
Saol canım benim. krem süremedim iz kalırmı acaba. halaa çok acıyor kabaran yer. bide krem kıyafetimi yağ lekesi yapar diye süremedim. Ayy sürsemiydimki. elimi çok yakarımda tencereyi devirecek kadar büyük kaza hiç atlatmadım. nazar oldu nazar.günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
colıcos canım çok geçmiş olsun aman kv den allahtan yanındaymışda anında müdahale etmişler
bende patatesi biliyorum gerçekten ne acı bırakıyor ne iz tekrar çok geçmiş olsun gene kremlerlede takviye yap canım:26:
busmai kız şeker ağacınıza bayıldım senin ve görümcelerinin ellerine sağlık
pempiş apartman iftarınız güzel geçmiş sadece eşine uzak olman efe açısından sorun olmuş ama genede boşver
elifnaz hoşgeldin canm
benim bildiğimde daha açılmadı o bölgeler yavaş yavaş yapıyorlar beğendiniz mi peki açılmış olan bölgeleri?
Saol canım benim. krem süremedim iz kalırmı acaba. halaa çok acıyor kabaran yer. bide krem kıyafetimi yağ lekesi yapar diye süremedim. Ayy sürsemiydimki. elimi çok yakarımda tencereyi devirecek kadar büyük kaza hiç atlatmadım. nazar oldu nazar.
Senin tatil zamanın gelmiş.Kızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.
hadi bakalım. kim tutar artık seni. ramazan bitsin bende biraz deniz yapcam. yunanistana gitmeyi planlıyoruz. almanyadaki yengem bi gelsin tekne turlarıda başlar artık.bu ayın sonunda gelcek inşallah. kalabalıkta daha zevkli oluyor.3te 1i bitti bile canım benim. Tatil tam anlamıyla ozaman başlayacak ve bu sıkıntıdan eser kalmayacak
ayy bulgur pilavı bende çok severimMikemmellllllll. İstersen bulgur pilavı da yapabilirsin. Benim canım çekti deeee
mücveride çoook severim ve ayrıca yağsız kızartırım. sebzeli mücver.Canım teşekkür ederim yapmış kadar oldun :) canım bulgur pilavı bi de mücver istiyo valla :)
Waaaaw süpersinnn. tebrikler valla. ama batuşuda tebrik etmek lazım çocuk kendiliğinden böyle bir işe kalkıştı. bezi bağlamamı istemiyor ama henüz iyice alışanakadar çıkarmayı düşünmüyorum.akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim
öpüyorum herkesi
çok saol tatlım. ürkünç bi kaza gerçekten. en çok tırstığım kazalardan biri ve başıma geldi. silverdin akşam alayım eczaneden de süreyim ozaman. patatesin iyi geldiğini bende bilmiyordum mucize gibi bişey gerçekten. elmada dilimleyip koyabilirmişsin. kk en güzel tarafıda bu sanırım. herşeyi burdan da öğrenebiliyoruz.Geçmiş olsun colicos. Allah beterinden korusun. Valla yanık olayı çok fena :/ bence kabarana da silverdin sür. Bu arada patates olayını bilmiyordum öğrenmiş oldum.
Elifnaz hoşgeldin şekerim :)
Şeker portakalım fena değildi işte :)
İlbilgenin semineri yok ama sanırım o da ramazanı evinde geçirince rahat edenlerden :)
Eaglecım tebrik ederim kız iki çocuğu da hallettin
Aaa aşkolsun amaaaa pembiişş nekadan kötüsünnn. tamam biraz beceriksizlikte oldu amaNe nazarı kızımmmm; aylardır bişi pişirmemenin beceriksizliği
Kremi sür üstüne de yarabandı yapıştırırsın sıkı sıkı olmamak kaydıyla. Hem acıyı alır hem izi
Oyy ne tatlı yaaa. bu kızlar alem valla. batuşta neler neler yapıyor. spora merak sardı. amcasıyla spor yapıyor. plates lastiğini ayağına geçiriyor yukarı aşağı hareket yapıyor. akşamda halay çekiyordu kücücük bacaklarıyla. e amcası öğretti tabi yine. birde beni herkesten kıskanma huyu devam ediyor.Geçmiş olsun şekerim. Bizde benzer durumları çok yaşıyoruz, eşim küsüyor aryaya aklınca, hiç muhatap olmuyor. Arya da bana dönüp babayı sevme anne tamam mı diyor
Odaya kilitleme olayına da koptum, busmai 2:)) bizde mi denesek ne????
sen bu işi iyice ilerlettin hadi bakalım. yakında çıkarsın trafiğe. araba kullanmayı en iyi trafikte öğrenirsin.tünaydın canlar.. sabah ayşeciği babaanneye bırakıp eşimle biraz direksiyon çalıştık.
alışveriş yaptık, eve döndük ve yatıp uyuduk
kalk, namaz kıl, Kur'an oku, ortalığı toparla, bi de yemek koydum. ancak yazabiliyorum..
soru; paçanga böğreğini iki yufkayla yapıyorduk di mi? unutmuşum da
azmet bacım, inş sen muvaffak olacaksın!
oo, şimdiden gözünüz aydın canım. darısı inş hayırlısıyla başına..
Allah yardımcısı olsun ablanın..
ahahahhahah! senin büyük oğlan biraz agresif galiba
bu ne yaa? el kadar bebeyle kavga edip kendini odalara kilitlemek? bu adamlar hakkaten ilginç, ergen mübarek.
ay hiç güleceğim yoktu yaaakusura bakma pembişim, kendimi tutamıyorum.
ama canı yandığı için böyle aşırı tepki vermiş olabilir. bi de senin büyük oğlan ramazanda oruç tutarken pek nazlı oluyor biliyoruz.
Allah kolaylık versin bacım ne diyim..
bi vaka da burda
arya 'babayı sevme, tamam mı?' diyoooor. ay bu veletler çok fena yaa, bi de kulis yapıyor
kendini kilitleyen bi busmai sanıyordum, yalnız değilmiş ya
hadi gözünüz aydın canım. nekadar güzel heyecanlar. allah analı babalı büyütmek nasip etsin.gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook
sabah dolmuşta gelirken neler kaynatmışsınız onu okuyordum. sonra bi kahkaha attım gayri ihtiyari. fazla kaptırmışım kendimi ilahi pembeee yaaa. çok alemsiniz walla. yazdıklarına çok güldüm tabiiki. ayy yazık yaaa burnu şişti dedinya koptum kahkayı ondan attım.Allah'ım sen bana sabır ver... Çok komik bir hayatım var. Çünkü komik insanlar var hayatımda...!
Sabah 8 olmadan uyandı kuzucuk. Babamız kalkmasın diye 10a kadar bekledim. Ama artık insani ihtiyaçlarımı gidermem gerek diye paşayı uyandırdım. Beş dk lavaboya gittim. Çıkınca Bir baktım ki oğlum deli gibi ağlıyo kocam ise burnuna buz torbası koymuş!! Kumandayı geçirmiş burnuna. Çocuğa da sonrasında sürekli trip attı durdu. Neyseki burnu az şişti. İnşallah çatlak vs yok gibi. Sonra oğluma havuz sefası ve banyo yaptırdım. Çamaşır yıka as, ortalık topla. Artık oturup Kuran okuyayım dedim ki yine babasına vurdu. O da bişileri fırlatıp gidip kendini odaya kapattı. Ben ne diyim şimdi?? Daha iki yaşındaki bir çocukla başa çıkamıyorken ergenliğinde ne yapacak çok merak ediyorum..?!?! Yoruldum ve sıkıldım.
nfk canım direksiyon sınavı bu hafta mıydı ?
eaglee valla helal olsun hallettin sen bu işi
ilbilgehatun senin seminerlerin bitmedimi ??
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Ben de mutfak eşyalarına hiç dayanamıyorum.hafta sonu annemlerdeydik iftara güzel geçti kardeşim melisa ile ilgilendi bende rahat rahat oturdum iftardan sonra tabi öncesinde yemek yap servis yap bulaşık derken anca bir nefes almış oldum
halamlarda iftardaydı bu cumartesi bizdeki iftar için halam kalabalığı çok sevmiyor biz gelmeyelim siz bize gelin dedi yarın akşam onlara iftara davetliyiz annemlerle pasta alıp gideceğiz melisanın ilk doğum gününü orda kutlayacağız iyi oldu valla
cumartesi pazar eşim hep mesaideydi bir ara elektrik kesintisi olmuş 2 saatlik onun için geldi eve alışverişe çıktık carrefourda yemek takımları vardı alayım mı almayayım mı derken bir takım aldım hoş bir kelebek figürleri var zarif duruyor iyikide almışım hafta sonu lazım olacaktı zaten kendi yemek takımıma bu ama gene ekleme yapacağız galiba bakalım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?