Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

AAaa tamam tatlım, elbette sanada gönderirim. ben bir ara söylemiştim arkadaş olarak ekleyelim birbirimizi diye ama nfk dan başka dikkate alan olmayınca bişey demedim. bende foto isterim amaa.
Beni de ekleyın ya göruselim

Çizelge fikri guzelmiş bende ramazandan sonra devam edeyım dıyorum
Bugun bı arkadas artık 3 yasından sonra baslayın dıyo uzmanlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum

Aa iyiymiş kakayı söylüyosa
Kerem de çişi bilmiyor ben de böyle mi başlasam

Annenlerin gelmesine sevindim

Günaydınlar herkeseeeeeeeee.

Hamakta sallasam uyuyabilecek oğlumu sallamayınca 7:10da uyandık. Yaşasın kendi kendine uyuyamama!! :) busmainin dediği gibi ilk fırsatta koyu renk fon alıp odayı karartmalıyım...

Herkese güzel bir hafta diliyorummmm :)

Günaydın kızlar. sonunda internettimiz bağlandı. fiber optik bağlantısı mi ne yokmus evin uzun sürdü baya.
nfk dun maltepe sahile gittik. internette cocuklar icin fuardan falan bahsediyor daha açılmadı mi?? bizmi bulamadık

Günaydınlarr. mutlu sabahlar. gününüz güzel geçsin inşallah. benden bugün kazalı haberler var. bu hafta sonu yemekleri ben yapmak istedim önce tatlıdan başladım. diğer taraftan eşim süt mısırı almış haşlanması için tencereye koydum. hemen sonrasındada çorba işine giriştim. çorba yaparken bir taraftanda patlıcanları közlüyorum. derken ocağın üzerinde yer kalmadı ve patlıcan tepsisini ortalayım çok yan tarafta kaldı diye çekiştirirken kaynayan çorba tenceresini üzerime döktüm. göbüşüm komple kızardı. hemen o refleksle üzerimdeki penyemi çekiştirdim ama yandım. kv yetişti hemen üzerimi çıkardı ve patatesleri dilimleyip yanan yerlere yerleştirdi. diğer tarafta yeğenim streçle hertarafımı sardı. yani bir mutfak işine gireyim dedim ağzına yüzüne bulaştırdım. inadım kuvvetlidir. o halimle yemek yapmaya devam ettim. neyseki çok aşırı yanmamışım. eskiler bu işi biliyorlar walla. patates hem sızısını aldı hemde kızarıklığı. tırnak üstünden biraz büyükçe bir kısmı kabardı sadece. iz yapmasın diye onada dokunamadım.

günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

colıcos canım çok geçmiş olsun aman kv den allahtan yanındaymışda anında müdahale etmişler
bende patatesi biliyorum gerçekten ne acı bırakıyor ne iz tekrar çok geçmiş olsun gene kremlerlede takviye yap canım:26:

busmai kız şeker ağacınıza bayıldım senin ve görümcelerinin ellerine sağlık

pempiş apartman iftarınız güzel geçmiş sadece eşine uzak olman efe açısından sorun olmuş ama genede boşver

elifnaz
hoşgeldin canm
benim bildiğimde daha açılmadı o bölgeler yavaş yavaş yapıyorlar beğendiniz mi peki açılmış olan bölgeleri?

nfk canım direksiyon sınavı bu hafta mıydı ?

eaglee valla helal olsun hallettin sen bu işi

ilbilgehatun senin seminerlerin bitmedimi ??

Beni de ekleyın ya göruselim

Çizelge fikri guzelmiş bende ramazandan sonra devam edeyım dıyorum
Bugun bı arkadas artık 3 yasından sonra baslayın dıyo uzmanlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Nedemek tatlım elbette görüşelim. Ancak ben internette çok vakit geçirmeyi seven biri olmadığım için resim yollayabiliriz. en azından kiminle konuştuğumuzu biliriz görsel olarak. ama telefon hiç elimden düşmez akşama kadar çen çen çok konuşurum. sanırım yazmaktan ziyade konuşmayı seviyorum. konuşabilirizde dimi ama. önce mailleşelim.

ohh nihayet. özledik seni tatlişkom.

Saol canım benim. krem süremedim iz kalırmı acaba. halaa çok acıyor kabaran yer. bide krem kıyafetimi yağ lekesi yapar diye süremedim. Ayy sürsemiydimki. elimi çok yakarımda tencereyi devirecek kadar büyük kaza hiç atlatmadım. nazar oldu nazar.

Geçmiş olsun colicos. Allah beterinden korusun. Valla yanık olayı çok fena :/ bence kabarana da silverdin sür. Bu arada patates olayını bilmiyordum öğrenmiş oldum.

Elifnaz hoşgeldin şekerim :)

Şeker portakalım fena değildi işte :)
İlbilgenin semineri yok ama sanırım o da ramazanı evinde geçirince rahat edenlerden :)

Eaglecım tebrik ederim kız iki çocuğu da hallettin

Ne nazarı kızımmmm; aylardır bişi pişirmemenin beceriksizliği

Kremi sür üstüne de yarabandı yapıştırırsın sıkı sıkı olmamak kaydıyla. Hem acıyı alır hem izi

Kızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.
Senin tatil zamanın gelmiş.

3te 1i bitti bile canım benim. Tatil tam anlamıyla ozaman başlayacak ve bu sıkıntıdan eser kalmayacak
hadi bakalım. kim tutar artık seni. ramazan bitsin bende biraz deniz yapcam. yunanistana gitmeyi planlıyoruz. almanyadaki yengem bi gelsin tekne turlarıda başlar artık.bu ayın sonunda gelcek inşallah. kalabalıkta daha zevkli oluyor.

Mikemmellllllll. İstersen bulgur pilavı da yapabilirsin. Benim canım çekti deeee
ayy bulgur pilavı bende çok severim

Canım teşekkür ederim yapmış kadar oldun :) canım bulgur pilavı bi de mücver istiyo valla :)
mücveride çoook severim ve ayrıca yağsız kızartırım. sebzeli mücver.

Waaaaw süpersinnn. tebrikler valla. ama batuşuda tebrik etmek lazım çocuk kendiliğinden böyle bir işe kalkıştı. bezi bağlamamı istemiyor ama henüz iyice alışanakadar çıkarmayı düşünmüyorum.

çok saol tatlım. ürkünç bi kaza gerçekten. en çok tırstığım kazalardan biri ve başıma geldi. silverdin akşam alayım eczaneden de süreyim ozaman. patatesin iyi geldiğini bende bilmiyordum mucize gibi bişey gerçekten. elmada dilimleyip koyabilirmişsin. kk en güzel tarafıda bu sanırım. herşeyi burdan da öğrenebiliyoruz.

Ne nazarı kızımmmm; aylardır bişi pişirmemenin beceriksizliği

Kremi sür üstüne de yarabandı yapıştırırsın sıkı sıkı olmamak kaydıyla. Hem acıyı alır hem izi
Aaa aşkolsun amaaaa pembiişş nekadan kötüsünnn. tamam biraz beceriksizlikte oldu ama
şey ya yaranın hava alması gerekir diye bant yapıştıramadım aklıma gelmişti aslındada bebanten sürüp üzerine yapıştırmak ama sonra vazgeçtm. akşam krem alıp sürcem saol canım benim.

Oyy ne tatlı yaaa. bu kızlar alem valla. batuşta neler neler yapıyor. spora merak sardı. amcasıyla spor yapıyor. plates lastiğini ayağına geçiriyor yukarı aşağı hareket yapıyor. akşamda halay çekiyordu kücücük bacaklarıyla. e amcası öğretti tabi yine. birde beni herkesten kıskanma huyu devam ediyor.

sen bu işi iyice ilerlettin hadi bakalım. yakında çıkarsın trafiğe. araba kullanmayı en iyi trafikte öğrenirsin.

gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook
hadi gözünüz aydın canım. nekadar güzel heyecanlar. allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

sabah dolmuşta gelirken neler kaynatmışsınız onu okuyordum. sonra bi kahkaha attım gayri ihtiyari. fazla kaptırmışım kendimi ilahi pembeee yaaa. çok alemsiniz walla. yazdıklarına çok güldüm tabiiki. ayy yazık yaaa burnu şişti dedinya koptum kahkayı ondan attım.

hafta sonu annemlerdeydik iftara güzel geçti kardeşim melisa ile ilgilendi bende rahat rahat oturdum iftardan sonra tabi öncesinde yemek yap servis yap bulaşık derken anca bir nefes almış oldum
halamlarda iftardaydı bu cumartesi bizdeki iftar için halam kalabalığı çok sevmiyor biz gelmeyelim siz bize gelin dedi yarın akşam onlara iftara davetliyiz annemlerle pasta alıp gideceğiz melisanın ilk doğum gününü orda kutlayacağız iyi oldu valla

cumartesi pazar eşim hep mesaideydi bir ara elektrik kesintisi olmuş 2 saatlik onun için geldi eve alışverişe çıktık carrefourda yemek takımları vardı alayım mı almayayım mı derken bir takım aldım hoş bir kelebek figürleri var zarif duruyor iyikide almışım hafta sonu lazım olacaktı zaten kendi yemek takımıma bu ama gene ekleme yapacağız galiba bakalım :44:

bu arada pempişim ve nfk hazır börekten bahsetmiştim ya anneme aldık o akşam iftar için herkes ikişer tane yedi valla
hakmarda satılıyor pakette 10 tane var bilginize...

Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Ben de mutfak eşyalarına hiç dayanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…