Geçmiş olsun canım. Azimliymişsin, ben olsam o anda yemek yapmayı bırakırdım.Günaydınlarr. mutlu sabahlar. gününüz güzel geçsin inşallah. benden bugün kazalı haberler var. bu hafta sonu yemekleri ben yapmak istedim önce tatlıdan başladım. diğer taraftan eşim süt mısırı almış haşlanması için tencereye koydum. hemen sonrasındada çorba işine giriştim. çorba yaparken bir taraftanda patlıcanları közlüyorum. derken ocağın üzerinde yer kalmadı ve patlıcan tepsisini ortalayım çok yan tarafta kaldı diye çekiştirirken kaynayan çorba tenceresini üzerime döktüm. göbüşüm komple kızardı. hemen o refleksle üzerimdeki penyemi çekiştirdim ama yandım. kv yetişti hemen üzerimi çıkardı ve patatesleri dilimleyip yanan yerlere yerleştirdi. diğer tarafta yeğenim streçle hertarafımı sardı. yani bir mutfak işine gireyim dedim ağzına yüzüne bulaştırdım. inadım kuvvetlidir. o halimle yemek yapmaya devam ettim. neyseki çok aşırı yanmamışım. eskiler bu işi biliyorlar walla. patates hem sızısını aldı hemde kızarıklığı. tırnak üstünden biraz büyükçe bir kısmı kabardı sadece. iz yapmasın diye onada dokunamadım.
tatilin gelmiş cicimKızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.
bulgur pilavına ba-yı-lı-rııım!Canım teşekkür ederim yapmış kadar oldun :) canım bulgur pilavı bi de mücver istiyo valla :)
hakkındır valla!akıllı enişte bigün bende kapatıcam da uyursam bikaç gün üyanamayabilirim
bu arada bizim tuvalet olayı düzene girmeye başladı dışarı çıkarken bile bağlamıyorum artık...bir süre sonra geceyi de hallederim...kendileri söylemiyor ama az kıpırdanıyolar..saate bakarak götürüyorum tuvalete..kendimi ilk zamanlarda hissettim o zamanlar saatle beslerdim ve çizelgem vardı hangisine süt verdiğimi unutmayayım diye.saklarım hala...şimdi de çiş çizelgem var:)
annemler geldi bir hafta bendeler...ben benim kuzulara onlar kendi kuzusuna kıyamıyor:)
öpüyorum herkesi
eylüle kalsın. hem kas kontrolü daha da gelişir.Maşallah sana, iki çocukla tuvalet işini hallettin.ben de yavaş yavaş tuvalet işine başlamıştım. Kızım üç gündür kakasını tuvalete yapıyor. Ben daha bezini hiç açmadım. Sadece kızım tuvaletinin gelince söyle diyorum sürekli. Kakasını söylüyor ama daha çişini hiç söylemedi. Çiş ile kakayı ayırt edemiyor bence. Ramazanda takip edemeyeceğim için ciddi ciddi bu işe girişmedim. İftara almam gereken kişiler, d. Günü hazırlıkları ve tatil planları var. Bizim tuvalet eğitimi eylüle kaldı sanırım. Eşim de daha erken, hazır değil diyor.
bana ismini gönder bebeğeem!Beni de ekleyın ya göruselim
Çizelge fikri guzelmiş bende ramazandan sonra devam edeyım dıyorum
Bugun bı arkadas artık 3 yasından sonra baslayın dıyo uzmanlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum
nihayeeet! ne kadar uzun sürdü ya, ya da bize öyle geldiGünaydın kızlar. sonunda internettimiz bağlandı. fiber optik bağlantısı mi ne yokmus evin uzun sürdü baya.
nfk dun maltepe sahile gittik. internette cocuklar icin fuardan falan bahsediyor daha açılmadı mi?? bizmi bulamadık
Günaydınlarr. mutlu sabahlar. gününüz güzel geçsin inşallah. benden bugün kazalı haberler var. bu hafta sonu yemekleri ben yapmak istedim önce tatlıdan başladım. diğer taraftan eşim süt mısırı almış haşlanması için tencereye koydum. hemen sonrasındada çorba işine giriştim. çorba yaparken bir taraftanda patlıcanları közlüyorum. derken ocağın üzerinde yer kalmadı ve patlıcan tepsisini ortalayım çok yan tarafta kaldı diye çekiştirirken kaynayan çorba tenceresini üzerime döktüm. göbüşüm komple kızardı. hemen o refleksle üzerimdeki penyemi çekiştirdim ama yandım. kv yetişti hemen üzerimi çıkardı ve patatesleri dilimleyip yanan yerlere yerleştirdi. diğer tarafta yeğenim streçle hertarafımı sardı. yani bir mutfak işine gireyim dedim ağzına yüzüne bulaştırdım. inadım kuvvetlidir. o halimle yemek yapmaya devam ettim. neyseki çok aşırı yanmamışım. eskiler bu işi biliyorlar walla. patates hem sızısını aldı hemde kızarıklığı. tırnak üstünden biraz büyükçe bir kısmı kabardı sadece. iz yapmasın diye onada dokunamadım.
ah canım beniim. çok geçmiş olsun :26:Saol canım benim. krem süremedim iz kalırmı acaba. halaa çok acıyor kabaran yer. bide krem kıyafetimi yağ lekesi yapar diye süremedim. Ayy sürsemiydimki. elimi çok yakarımda tencereyi devirecek kadar büyük kaza hiç atlatmadım. nazar oldu nazar.
evet canım bu hafta inş şunu bi atlatabilseydim.. :18:nfk canım direksiyon sınavı bu hafta mıydı ?
cadılık yapma kızııımNe nazarı kızımmmm; aylardır bişi pişirmemenin beceriksizliği
hepimizin tatili geldi, hepimizinSenin tatil zamanın gelmiş.
hadi bakalım. kim tutar artık seni. ramazan bitsin bende biraz deniz yapcam. yunanistana gitmeyi planlıyoruz. almanyadaki yengem bi gelsin tekne turlarıda başlar artık.bu ayın sonunda gelcek inşallah. kalabalıkta daha zevkli oluyor.
çocukta kabiliyet var annesiiiOyy ne tatlı yaaa. bu kızlar alem valla. batuşta neler neler yapıyor. spora merak sardı. amcasıyla spor yapıyor. plates lastiğini ayağına geçiriyor yukarı aşağı hareket yapıyor. akşamda halay çekiyordu kücücük bacaklarıyla. e amcası öğretti tabi yine. birde beni herkesten kıskanma huyu devam ediyor.
sen bu işi iyice ilerlettin hadi bakalım. yakında çıkarsın trafiğe. araba kullanmayı en iyi trafikte öğrenirsin.
neden bilmiyorum ama ben de güldüm yaahadi gözünüz aydın canım. nekadar güzel heyecanlar. allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
sabah dolmuşta gelirken neler kaynatmışsınız onu okuyordum. sonra bi kahkaha attım gayri ihtiyari. fazla kaptırmışım kendimi ilahi pembeee yaaa. çok alemsiniz walla. yazdıklarına çok güldüm tabiiki. ayy yazık yaaa burnu şişti dedinya koptum kahkayı ondan attım.
yeni takımın hayırlı olsun, güzel günlerde sofralarda kullan inş.hafta sonu annemlerdeydik iftara güzel geçti kardeşim melisa ile ilgilendi bende rahat rahat oturdum iftardan sonra tabi öncesinde yemek yap servis yap bulaşık derken anca bir nefes almış oldum
halamlarda iftardaydı bu cumartesi bizdeki iftar için halam kalabalığı çok sevmiyor biz gelmeyelim siz bize gelin dedi yarın akşam onlara iftara davetliyiz annemlerle pasta alıp gideceğiz melisanın ilk doğum gününü orda kutlayacağız iyi oldu valla
cumartesi pazar eşim hep mesaideydi bir ara elektrik kesintisi olmuş 2 saatlik onun için geldi eve alışverişe çıktık carrefourda yemek takımları vardı alayım mı almayayım mı derken bir takım aldım hoş bir kelebek figürleri var zarif duruyor iyikide almışım hafta sonu lazım olacaktı zaten kendi yemek takımıma bu ama gene ekleme yapacağız galiba bakalım :44:
buralarda hakmar yok.bu arada pempişim ve nfk hazır börekten bahsetmiştim ya anneme aldık o akşam iftar için herkes ikişer tane yedi valla
hakmarda satılıyor pakette 10 tane var bilginize...
Allah bağışlasın..Merhaba kizlar.bende once hamileydim 5 gündür anneyim.ama moralim bozuk memeyi tutamiyor oğlum. Ne yapmam gerek ya her yolu deniyorum
Galaxy Note 2
Hayırlı olsun canım güle güle kullanın. Ben de mutfak eşyalarına hiç dayanamıyorum.
Allah bağışlasın..
neden tutamıyor acaba, göğüs ucun mu yok? öyleyse silikon göğüs ucu işe yarayabilir.
http://www.e-bebek.com/philips-avent-0-bpa-gogus-koruyucu-kelebek-2li_PAV-756
az zamanda çok ve büyük işler başardıngünaydın herkese. oh be normale döndü kafam dinlenmişlik güzelmiş.:) yorgunluğa alışığımda depresif olmuştum çaresizlikten:) ben kuzular öğrendi demesemde götürünce yapıyorlar artık tuvaletlerini ve biraz tutmaya başladılar ara uzuyor her geçen gün..yazık onlarada aslında 2 yıl amuda bile kalksalar salıverdiler şimdi yapma diyoruz kafaları karıştı..şimdi kaçırınca rahatsız olduklarından sanırım dışarda daha uzun tutuyorlar. gece sütü de bitti. kız dün gece nutellalı ekmek de istemedi:) sanırım buna da alıştılar "avaş avaş"ama artık 8 de değil 9 da yatırıyorum biraz daha geç yediriyorum bakalım ne kadar devam edecek...sütü kahvaltıdan sonra veriyorum...
darısı herkesin başına kolay atlatırsınız inşallah eylüle bırakmak iş için zor olduğundan bırakmadım aslında daha kolay olabilirdi...
ramazana şükür ama gerçekten denizi özledim. bizim yengeçlerle bu sene daha da keyifli olur(yoksa ha da zor mu deseydim)
colicos geçmiş olsun bu arada. arkadaşım çayağacı kremi vermişti bana ben böyle bi krem görmedim hayatımda her türlü yaraya ve yanığa o kadar iyi geliyorki anlatamam. çantamda hep bulundururum çocuklarda da kullanabiliyorum.çok çabuk acısını alıp iyileştiriyor.
öpüyorum herkesi
hmm, senin durum biberona alışma belliki..Göğüs ucum az silikon uc da aldim ama.ilk 3 gün hastanede biberon mama verdiler alisti sanirim biberona.em son care sagip veriyorum.vermesem alisirmi acaba memyi tutmaya.cok agladigi icin dayanamayip sagip biberonla veriyorim.
Galaxy Note 2
Canım benim ilk günler çoğunuzun sğtü gelmediği için mama verdik. Ben kaşıkla vermiştim. Şöyle yapabilirsin acıkınca önce göğsüne tutturmaya çalış. Sonra sağdığını ver. Tabi yine de sen bilirsin.Göğüs ucum az silikon uc da aldim ama.ilk 3 gün hastanede biberon mama verdiler alisti sanirim biberona.em son care sagip veriyorum.vermesem alisirmi acaba memyi tutmaya.cok agladigi icin dayanamayip sagip biberonla veriyorim.
Galaxy Note 2
Merhaba kizlar.bende once hamileydim 5 gündür anneyim.ama moralim bozuk memeyi tutamiyor oğlum. Ne yapmam gerek ya her yolu deniyorum
Galaxy Note 2
Göğüs ucum az silikon uc da aldim ama.ilk 3 gün hastanede biberon mama verdiler alisti sanirim biberona.em son care sagip veriyorum.vermesem alisirmi acaba memyi tutmaya.cok agladigi icin dayanamayip sagip biberonla veriyorim.
Galaxy Note 2
Maşallah cnm Allah bağışlasın insallah sağlıklı güzel uzun ömürlü olsun, darısı başına ..gunaydinn biz bugun ananeye gidiyoruzz yarin yigenimiz geliyooo cok heyecanliyiz saglikla gelsn ins dualarinizi eksik etmeyin canlar opuyorum bicook
Yeğenin nasıl oldu canım ? Allah kolaylık versin. Can sıkıntın da geçer insallah yakındaKızlar, nedense ben çok sıkılıyorum. Her gün aynı sanki. Annemlerin gitmesi hiç iyi olmadı. Ramazan olmasa ben de giderdim.
Oy yenir o maşallah annesi. Allah Kolaylıklar versinPembiş enişte işini biliyormuş benim gibi :)) Neyse ki kendini affettirmiş:)
Aryacık da çok tatlı :)
Oo Nfk paçanga iyi fikir, bi de internette pideyle yapılan iskender tarifi vardı iyileşince denemek istiyorum
Bizde gene emzirme gaz çıkarma vakaları başladı ,
waka waka eeeh eee :)) Sahurdan sabah 6ya kadar uyutmadı beni Mert
3 yaşa kadar bekletmek de biraz fazla olur gibime geldi , koca dana olurlar o zamanaBeni de ekleyın ya göruselim
Çizelge fikri guzelmiş bende ramazandan sonra devam edeyım dıyorum
Bugun bı arkadas artık 3 yasından sonra baslayın dıyo uzmanlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum
Hoşgeldin canım şükürGünaydın kızlar. sonunda internettimiz bağlandı. fiber optik bağlantısı mi ne yokmus evin uzun sürdü baya.
nfk dun maltepe sahile gittik. internette cocuklar icin fuardan falan bahsediyor daha açılmadı mi?? bizmi bulamadık
Çok geçmiş olsun cnm kesinlikle bir yanık kremin olsun anında sürünce iz de acı da kalmıyor ...çok saol tatlım. ürkünç bi kaza gerçekten. en çok tırstığım kazalardan biri ve başıma geldi. silverdin akşam alayım eczaneden de süreyim ozaman. patatesin iyi geldiğini bende bilmiyordum mucize gibi bişey gerçekten. elmada dilimleyip koyabilirmişsin. kk en güzel tarafıda bu sanırım. herşeyi burdan da öğrenebiliyoruz.
Takımın hayırlı olsun canım, ben küçükken annemin çarşaf ve tabak zaafı vardı , nerde görse alırdı illa ki, ben de anlam veremezdim, şimdi annemin aynısı olma yolundayımhafta sonu annemlerdeydik iftara güzel geçti kardeşim melisa ile ilgilendi bende rahat rahat oturdum iftardan sonra tabi öncesinde yemek yap servis yap bulaşık derken anca bir nefes almış oldum
halamlarda iftardaydı bu cumartesi bizdeki iftar için halam kalabalığı çok sevmiyor biz gelmeyelim siz bize gelin dedi yarın akşam onlara iftara davetliyiz annemlerle pasta alıp gideceğiz melisanın ilk doğum gününü orda kutlayacağız iyi oldu valla
cumartesi pazar eşim hep mesaideydi bir ara elektrik kesintisi olmuş 2 saatlik onun için geldi eve alışverişe çıktık carrefourda yemek takımları vardı alayım mı almayayım mı derken bir takım aldım hoş bir kelebek figürleri var zarif duruyor iyikide almışım hafta sonu lazım olacaktı zaten kendi yemek takımıma bu ama gene ekleme yapacağız galiba bakalım :44:
Markası nedir bu böreğinbu arada pempişim ve nfk hazır börekten bahsetmiştim ya anneme aldık o akşam iftar için herkes ikişer tane yedi valla
hakmarda satılıyor pakette 10 tane var bilginize...
Aynı şey bize de oldu iki kez, Park'ta çocuğun biri gelip Selim'i sarstı, bizim saf da bekliyo öyle,ramazan 10dan herkese selamlar.. 1/3ü gitmiş, ne zaman on gün oldu?
sabah ayşecik annesine bi güzellik yaptı ve saat 9a kadar uyuduk. sonra kahvaltısı parkı anca döndük eve.
parkta da bi velet, bizimkiyle yaşıt. durduk yerde gelip yüzüne yapıştırıyor
bi nev'i iletişim kurmaya çalışıyor diyicem ama koluna bacağına sırtına değil özellikle yüzüne yanağına pat pat geçirdi.
sonra da yılışık yılışık gülüyor. bizimki nasıl ağladı içli içli.. bi yandan da 'yapmaa, vurmaa' diye bağırıyor
annesi de etkisiz eleman. çocuğa yasak, yaptırım, ceza falan yok heralde.
niye vurdun, özür dile diye çocuğu yanımıza getirdi. geldi velet bi daha vurdu, bizimki iyice yapıştı bana..
'anne eve' diyor. dayanamadım, aldım eve geldim.. eşim yanımızda olsaydı, çok farklı tepki verirdi,
bir daha da parka gitmemize izin vermezdi
tatilin gelmiş cicim
bütün bi sene çalıştın, ev taşıma planınız vardı, yeğenin rahatsızlığı falan o da ertelendi.
hepsinin birikimi bu. az daha sabret bayram gelsin, tatil ilaç olur sana
bulgur pilavına ba-yı-lı-rııım!
hakkındır valla!
helal sana yaa. ben senin yerinde olsam, önce birine sonra diğerine öğretirdim.
ikisi birden düşününce bile çok zor geliyor bana. ama sen başardın
inş biz de zorlanmadan halledebiliriz..
eylüle kalsın. hem kas kontrolü daha da gelişir.
bana ismini gönder bebeğeem!
3 yaşında da öğretilir, sorun değil çocuğuna bağlı. işaretler varsa 3 yaşa kadar beklemenin de gereği yok.
ceylin bence öğrenebilir, siftah da yapmışsınız. dediğin gibi müsaitsen ramazandan sonra devam et ve bitir bacım :13:
nihayeeet! ne kadar uzun sürdü ya, ya da bize öyle geldi
şükür Kavuşturana.. ramazanda sahile inmedim, açılan kısımlardan haberim yok. ama peyderpey açılacak diye duymuştum.
ne aşamada hiç bilmiyorum.. büyükçe bi çocuk parkı var. ahım şahım özel bi oyuncak yok ama yine de mahalle parkından hallice işte
ah canım beniim. çok geçmiş olsun :26:
yanmak en korktuğum şey.. Allah korumuş yine, daha kötü de olabilirdi..
evde mutlaka silverdin bulundur, anında acısı keser ve iyileşmesine yardımcı olur.
senin durumda belki antibiyotik krem kullanman bile gerekebilir.
akşamı bekleme de gerekirse öğle arası bi eczaneye gidip göster bacım.
geçen ütünün buharından ayağım yandı. derisi sıyrıldı kalktı
küçük ceviz kadar bi yer. anında silverdin sürdüm. şuan tamamen iyileşti ama bi kısmında iz kaldı.
bilmiyorum o geçer mi.
evet canım bu hafta inş şunu bi atlatabilseydim.. :18:
cadılık yapma kızııım
hepimizin tatili geldi, hepimizin
oh oohh.. planlar çok güzelmiş.. hadi bakalım
çocukta kabiliyet var annesiii
inş bacım, kazasız belasız inş..
neden bilmiyorum ama ben de güldüm yaa
özellikle canının acısından küsüp kendini odaya kapatma kısmına..
yeni takımın hayırlı olsun, güzel günlerde sofralarda kullan inş.
takviye yine gerekirse, kv den tamamlarsın zaten..
doğumgünü de birkaç kez kutlanacak demek, ne mutlu
buralarda hakmar yok.
annemlere gittiğimde ilk fırsatta bakıcam canım, sağol.
Oyy maşallah tatlışlara, sıcaklar tam fırsatı esasında çocuklar da bezden sıkılıyorlar, bizimki çiş yapınca çiş diye bezini çekiştiriyo sabahları da kuru kalkıyo emzirmeyi kestiğinden beri, RAMAZAN dan sonra bu işe yoğunlaşıcam insallahgünaydın herkese. oh be normale döndü kafam dinlenmişlik güzelmiş.:) yorgunluğa alışığımda depresif olmuştum çaresizlikten:) ben kuzular öğrendi demesemde götürünce yapıyorlar artık tuvaletlerini ve biraz tutmaya başladılar ara uzuyor her geçen gün..yazık onlarada aslında 2 yıl amuda bile kalksalar salıverdiler şimdi yapma diyoruz kafaları karıştı..şimdi kaçırınca rahatsız olduklarından sanırım dışarda daha uzun tutuyorlar. gece sütü de bitti. kız dün gece nutellalı ekmek de istemedi:) sanırım buna da alıştılar "avaş avaş"ama artık 8 de değil 9 da yatırıyorum biraz daha geç yediriyorum bakalım ne kadar devam edecek...sütü kahvaltıdan sonra veriyorum...
darısı herkesin başına kolay atlatırsınız inşallah eylüle bırakmak iş için zor olduğundan bırakmadım aslında daha kolay olabilirdi...
ramazana şükür ama gerçekten denizi özledim. bizim yengeçlerle bu sene daha da keyifli olur(yoksa ha da zor mu deseydim)
colicos geçmiş olsun bu arada. arkadaşım çayağacı kremi vermişti bana ben böyle bi krem görmedim hayatımda her türlü yaraya ve yanığa o kadar iyi geliyorki anlatamam. çantamda hep bulundururum çocuklarda da kullanabiliyorum.çok çabuk acısını alıp iyileştiriyor.
öpüyorum herkesi
Biberona alıştı diye düşünüp sakın pes etme cnm illa ki alacak o memeyi, çok acıkmasını bekleme o zaman açlıktan agresif oluyorlar, kucağına al sakince dene , insallah tutar da sağmakla uğraşmak zorunda kalmazsın ... Allah sağlık sıhhatle büyütmek nasib etsin..Göğüs ucum az silikon uc da aldim ama.ilk 3 gün hastanede biberon mama verdiler alisti sanirim biberona.em son care sagip veriyorum.vermesem alisirmi acaba memyi tutmaya.cok agladigi icin dayanamayip sagip biberonla veriyorim.
Galaxy Note 2
Çok saol canım. haklısınız bir yanık kremi mutlaka şart. ankaradaki evim ecza dposu gibidir aslında. burada almak hiç aklıma gelmedi.Çok geçmiş olsun cnm kesinlikle bir yanık kremin olsun anında sürünce iz de acı da kalmıyor ...
Takımın hayırlı olsun canım, ben küçükken annemin çarşaf ve tabak zaafı vardı , nerde görse alırdı illa ki, ben de anlam veremezdim, şimdi annemin aynısı olma yolundayım
Biberonu avent ya da dr browns yenidoğan alırsan biberona alışmazGöğüs ucum az silikon uc da aldim ama.ilk 3 gün hastanede biberon mama verdiler alisti sanirim biberona.em son care sagip veriyorum.vermesem alisirmi acaba memyi tutmaya.cok agladigi icin dayanamayip sagip biberonla veriyorim.
Galaxy Note 2
İlk kez duydum kremigünaydın herkese. oh be normale döndü kafam dinlenmişlik güzelmiş.:) yorgunluğa alışığımda depresif olmuştum çaresizlikten:) ben kuzular öğrendi demesemde götürünce yapıyorlar artık tuvaletlerini ve biraz tutmaya başladılar ara uzuyor her geçen gün..yazık onlarada aslında 2 yıl amuda bile kalksalar salıverdiler şimdi yapma diyoruz kafaları karıştı..şimdi kaçırınca rahatsız olduklarından sanırım dışarda daha uzun tutuyorlar. gece sütü de bitti. kız dün gece nutellalı ekmek de istemedi:) sanırım buna da alıştılar "avaş avaş"ama artık 8 de değil 9 da yatırıyorum biraz daha geç yediriyorum bakalım ne kadar devam edecek...sütü kahvaltıdan sonra veriyorum...
öpüyorum herkesi
Bidaha kolay kolay yemek işine girişmicem. hazıra konmayı planlıyorum herzaman olduğu gibi.Hafta sonu için kolaylıklar , menüyü belirlediniz mi
Markası nedir bu böreğin
Aynı şey bize de oldu iki kez, Park'ta çocuğun biri gelip Selim'i sarstı, bizim saf da bekliyo öyle,
Bir kere de çocuğun teki sırtına patlatmıştı, çocuğun da babası vardı yanında, gülüyo bi de adamyok canım yok bazı ebeveynlerde kesinlikle yapma etme, vurma demek yoook...
Sınavda başarılar cnm , beni şimdiden heyecan sardı seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun
MMmmmmmm busmai yaaa eveeet çok güzele benziyoo.http://www.tatlicisafa.com/tas_kadayif.html
Bunu yemeyen varsa yesin, süperdi ahh
Biberonu avent ya da dr browns yenidoğan alırsan biberona alışmaz
Yeni doğan bebekler emerken çok güçsüz oluyor benimki de 6 günlük hala tutamadı memeyi doğru dürüst. Avent silikon göğüs ucuyla veriyorum ve pompayla sağıyorum, Biraz zaman geçsin başarıcaksın üzülme :)
İlk kez duydum kremi
Göz bozuklulukları genetikse kesin bizimkinde de olur.Selam kızlar . Cumartesi ve pazar olmak üzere iki posta misafiri atlattım çok Şükür,
bir yarınki iftarı bir de cuma gecesi sahura misafirlerimi atlatırsam benden bu kadar diyicem, vallahi çok zor oluyo bu sıcaklarda hem oruç çocuklar hem hazırlık hem evi toparla vs vs... Neyse ki ctesi pazarki misafirlerde izinliydim yoksa oynatabilirdim sanırım
Sabah, göz kapağında kocaman bi kırmızılık çıkan Selim'i göz hekimine götürdüm , hem genel bi muayene olsun istedim çünkü ablamızda da birkaç aydır tv ye yaklaşıp seyretme vardı, geçen hafta götürdük, astigmat çıktı...selim de de varmış ; astigmat ve hipermetrop , yapısalmış... ikisi de gözlüklenecekler, neyse ki ablayı gözlüklü gördüğü için Selim de takmayı isteyecektir... Insallah.. Gözlüğünü Takmazsa göz tembelliğine sebep olabiliyormuş o yüzden takması şart, insallah sorun çıkarmaz ..
Bizden haberler böyle , hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta olsun insallah , Ramazan geldi de yarılanacak nerdeyse, zaman ne kadar hızlı
yaa bu krem bütün eczanelerde bulunurmu acaba. şuan yakınımda eczane yok mecburen işten çıkınca alcam.İlk kez duydum kremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?