Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bizim oralarda taş kadayıf çok satılır. Ben de bayılırım.

İyi dayanıyorsunuz walla bunca misafire. ben bir posta çağırsam bir ay çağıramam heralde. ramazanda ama, normal zamanda enfazla iki posta misafir yeter. He heh.
A haa geçmiş olsun canımm. Arpacık değilmi o. mikrop kapmıştır.

Çorap koleksiyonu da güzel fikirmiş ben de çok severim çorapları ... bi ara çamaşıra sarmıştım ama artık iki çocuktan sonra toparlayıcılara geçtiğimden beri ihtiyac dışı almıyorum

Gerçekten patlatana patlatıyor öğretmek iyi fikir, biz aman yapma etme dedikçe sinip kalacaklar );
Göz bozuklulukları genetikse kesin bizimkinde de olur.
Misafirlerinîn bir kısmını atlatmışsın, geçmiş olsun.

Kardeşimin kızı hastaneden çıktı. Daha iyi canım.
Evet bizde de baba ve bende göz bozukluğu var , çocuklarda da varmış ); ama her zaman illa ki oluyor mu bilemiyorum..
Çok şükür insallah daha da iyi olur ..

Bizim oralarda taş kadayıf çok satılır. Ben de bayılırım.
Ben hiç yemedim ve görmedim de (; Antep'te de var mıdır acaba

Ayy evet ya bir posta yeter de artar bile sen bir de çalışıyorsun yani ne misafiriymiş
Yok Arpacık gibi sivrilmedi, kırmızı ve yayılmış bir kabarıklık , şimdilik 1 hafta kullanılacak bir damla verdi , normal zamanda da kaynatılmış ılık su ve pamukla silip temizlersen çapaklanma ve kızarma da olmaz dedi, bakalım...
Gözleri bozuk çocuklar gözlerini sık kaşıyıp mikrop kaptırırlar da dedi, e bizimkilerin de elleri hep gözlerde..

Son düzenleme:
Gerçekten patlatana patlatıyor öğretmek iyi fikir, biz aman yapma etme dedikçe sinip kalacaklar );
He heee iyi fikir dimii. walla sizi bilmemde ben bu konuda biraz hırçın yetiştiririm heralde. ezilmesine müsade etmem yaa. dayakçıda olsun demiyorumda pısırık kalmasın bitanede oğlum yapıştırsın yanii o açıdan.

bende hiç yemedim. merak ettim ama o porsiyon çok gibi bana. neyse bulursam bi bakarım tadına.
Canım ayrıca çabuk iyileşir inşallah kuzucuğumun gözleri. oyyy kıyamam ben ona.

bende hiç yemedim. merak ettim ama o porsiyon çok gibi bana. neyse bulursam bi bakarım tadına.
Canım ayrıca çabuk iyileşir inşallah kuzucuğumun gözleri. oyyy kıyamam ben ona.

Insallah canım sağolasın
Bugün Dr da muayeneydi , damlaydı derken çok ağladı çok hırpalandı o yüzden henüz ilacını damlatamadım bakalım gece uyuyunca koyarım belki

Ayy evet ya bir posta yeter de artar bile sen bir de çalışıyorsun yani ne misafiriymiş .[/QUOTE] Ablamın çok yoğun bir arkadaş çevresi var bir okadarda eniştemin. dolayısıyla sizler gibi ne geleni eksik olur nede gidecekleri yerler. ama onlar da her gelen bir çeşit bişey hazırlar. bir iki çeşitte ablam hazırlar olur 12-13 çeşit pasta vs. o şekilde birbirlerini ağarlarlar. bide bulaşıkları makinaya atarlar. ablama bir ortalığı toplayıp süpürmek falan kalır.

Insallah canım sağolasın
Bugün Dr da muayeneydi , damlaydı derken çok ağladı çok hırpalandı o yüzden henüz ilacını damlatamadım bakalım gece uyuyunca koyarım belki
oyy kıyamam. çocuğa damla damlatmakta bayaa zor olur ya. batuş mümükün değil damlattırmaz mesela. uyutunca iyi fikir gibi ama o şekilde olurmu ki acaba...

Fatih'te var canım orda yedim ben
arasında ne var acabaa. cevizli falanmı ki.
Evet
yaa bu krem bütün eczanelerde bulunurmu acaba. şuan yakınımda eczane yok mecburen işten çıkınca alcam.
Silverdin ve anestol sürüyorum ben de. Anestol acıyı alıyor anestezik krem.

Parkta bi çocuk hırpalayan da benim oğlum olduğu için savunma yapmam gerek :) kendisi ile oynanmamasına hiç katlanamıyor Efe. Mesela dün yemek yediğimiz mekanda koşturan bi çocuk vardı. Bizimki de indi ve ona hareketlerle "gel koşalım" dedi. Çocuk istemedi 3-4 kere denedi ama olmadı. Bizimki de bi tane patlattı sırtına tabi kızdım ama bişi yapamıyosun sonuçta; ok yaydan çıkmış oluyo...

Canım geçmiş olsun.
Geçenlerde kendim göz muaynesi olurken kızımı da muayene ettireyim dedim
Doktor her çocukta 3 yaşına kadar astigmat olur dedi. İki yaşında ki bir çocukta astigmat derecesi üst sınır iki olmalıymış.
Eğer üç yaşına geldiğinde değer hala 2 ve üzerindeyse gözlük kullanmak gerekirmiş

Sağolasın cnm bunları bilmiyordum ama bizde iki göz arasında 1 derecelik bir fark var ve o nedenle gözlerde tembellik olmaması için gözlüğü kullanması gerekli dendi, bir taraf 1,75 diğer taraf 0,75. aynı zamanda hipermetrop da var ama bu yaşı büyüdükçe azalabilirmiş..

Yok canım bizim lafımız çocuğuna engel olmak şöyle dursun yaptığına gülenlere
Yoksa benim kız da çok acayip insan ve arkadaş severdi efe gibi oynamadı diye kızdığı olurdu çocuklara.. Hala arkadaş için ölür mesela, bu yönü çok sıkıcı oluyo ama itiraf etmeliyim (; eve çağırmadığımız çocuk kalmadı (;

oyy kıyamam. çocuğa damla damlatmakta bayaa zor olur ya. batuş mümükün değil damlattırmaz mesela. uyutunca iyi fikir gibi ama o şekilde olurmu ki acaba...

Çok derin uykudayken olur herhalde , yani insallah .. Normal zamanda tutup sıkamam ki bugün Dr un damlası için babasıyla zor zaptettik tepti hepimizi ayaklarıyla

oo maşallah sana. ben esimin is arkadaşı var eşiyle onu agirlayacagim birde kardeslerimi. bu hafta bende izinliyim carsamba alacağım misafirleri inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…