http://www.tatlicisafa.com/tas_kadayif.html
Bunu yemeyen varsa yesin, süperdi ahh
Biberonu avent ya da dr browns yenidoğan alırsan biberona alışmaz
Yeni doğan bebekler emerken çok güçsüz oluyor benimki de 6 günlük hala tutamadı memeyi doğru dürüst. Avent silikon göğüs ucuyla veriyorum ve pompayla sağıyorum, Biraz zaman geçsin başarıcaksın üzülme :)
İlk kez duydum kremi
İyi dayanıyorsunuz walla bunca misafire. ben bir posta çağırsam bir ay çağıramam heralde. ramazanda ama, normal zamanda enfazla iki posta misafir yeter. He heh.Selam kızlar . Cumartesi ve pazar olmak üzere iki posta misafiri atlattım çok Şükür,
bir yarınki iftarı bir de cuma gecesi sahura misafirlerimi atlatırsam benden bu kadar diyicem, vallahi çok zor oluyo bu sıcaklarda hem oruç çocuklar hem hazırlık hem evi toparla vs vs... Neyse ki ctesi pazarki misafirlerde izinliydim yoksa oynatabilirdim sanırım
Sabah, göz kapağında kocaman bi kırmızılık çıkan Selim'i göz hekimine götürdüm , hem genel bi muayene olsun istedim çünkü ablamızda da birkaç aydır tv ye yaklaşıp seyretme vardı, geçen hafta götürdük, astigmat çıktı...selim de de varmış ; astigmat ve hipermetrop , yapısalmış... ikisi de gözlüklenecekler, neyse ki ablayı gözlüklü gördüğü için Selim de takmayı isteyecektir... Insallah.. Gözlüğünü Takmazsa göz tembelliğine sebep olabiliyormuş o yüzden takması şart, insallah sorun çıkarmaz ..
Bizden haberler böyle , hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta olsun insallah , Ramazan geldi de yarılanacak nerdeyse, zaman ne kadar hızlı
arasında ne var acabaa. cevizli falanmı ki.Bizim oralarda taş kadayıf çok satılır. Ben de bayılırım.
Çorap koleksiyonu da güzel fikirmiş ben de çok severim çorapları ... bi ara çamaşıra sarmıştım ama artık iki çocuktan sonra toparlayıcılara geçtiğimden beri ihtiyac dışı almıyorumÇok saol canım. haklısınız bir yanık kremi mutlaka şart. ankaradaki evim ecza dposu gibidir aslında. burada almak hiç aklıma gelmedi.
Ev alışverişi konusunda bende çok manyak olduğumu söyleyebilirim. evlenmeden öncede durmadan çorap alırdım. desenli düz ince çorap. her modelden mutlaka vardır. şimdi ise sadece oğlumla ilgili şeyler ağırlıkta ama diğerlerindende vazgeçmiş değilim.
Gerçekten patlatana patlatıyor öğretmek iyi fikir, biz aman yapma etme dedikçe sinip kalacaklar );Bidaha kolay kolay yemek işine girişmicem. hazıra konmayı planlıyorum herzaman olduğu gibi.
Bu parklarda da ençok korktuğum şey çocuğumun böyle şeylere maruz kalması. bence biz bitanede sen patlat yavrum üzerinde yoğunlaşalım. Ben dayanamazdım valla sessiz kalamam. sonuçta çocuk anlamaz ama salak salak sırıtmayı gösterirdim anasına yada babasına.. laf aramızda batu birkeresinde sallnırken çocuğun biri batunun salıncağının yanındakine kum dolduruyor. rüzgar estikçe oğluma geliyordu. aklıda eren bir çocuk tu çok küçük değil kızdım valla.
Evet bizde de baba ve bende göz bozukluğu var , çocuklarda da varmış ); ama her zaman illa ki oluyor mu bilemiyorum..Göz bozuklulukları genetikse kesin bizimkinde de olur.
Misafirlerinîn bir kısmını atlatmışsın, geçmiş olsun.
Kardeşimin kızı hastaneden çıktı. Daha iyi canım.
bide tarif olsaymış çok iyi olurmuş.Bizim oralarda taş kadayıf çok satılır. Ben de bayılırım.
azimden değil hayatım.yemek işine ben başladımya, başladığım işi yarım bırakmamak için. beceriksiz sakar durumuna düşmek istemedim. Maaleseff.Geçmiş olsun canım. Azimliymişsin, ben olsam o anda yemek yapmayı bırakırdım.
Ben hiç yemedim ve görmedim de (; Antep'te de var mıdır acabaBizim oralarda taş kadayıf çok satılır. Ben de bayılırım.
İyi dayanıyorsunuz walla bunca misafire. ben bir posta çağırsam bir ay çağıramam heralde. ramazanda ama, normal zamanda enfazla iki posta misafir yeter. He heh.
A haa geçmiş olsun canımm. Arpacık değilmi o. mikrop kapmıştır.
He heee iyi fikir dimii. walla sizi bilmemde ben bu konuda biraz hırçın yetiştiririm heralde. ezilmesine müsade etmem yaa. dayakçıda olsun demiyorumda pısırık kalmasın bitanede oğlum yapıştırsın yanii o açıdan.Gerçekten patlatana patlatıyor öğretmek iyi fikir, biz aman yapma etme dedikçe sinip kalacaklar );
bende hiç yemedim. merak ettim ama o porsiyon çok gibi bana. neyse bulursam bi bakarım tadına.Ben hiç yemedim ve görmedim de (; Antep'te de var mıdır acaba
Ayy evet ya bir posta yeter de artar bile sen bir de çalışıyorsun yani ne misafiriymiş
Yok Arpacık gibi sivrilmedi, kırmızı ve yayılmış bir kabarıklık , şimdilik 1 hafta kullanılacak bir damla verdi , normal zamanda da kaynatılmış ılık su ve pamukla silip temizlersen çapaklanma ve kızarma da olmaz dedi, bakalım...
Gözleri bozuk çocuklar gözlerini sık kaşıyıp mikrop kaptırırlar da dedi, e bizimkilerin de elleri hep gözlerde..
bende hiç yemedim. merak ettim ama o porsiyon çok gibi bana. neyse bulursam bi bakarım tadına.
Canım ayrıca çabuk iyileşir inşallah kuzucuğumun gözleri. oyyy kıyamam ben ona.
oyy kıyamam. çocuğa damla damlatmakta bayaa zor olur ya. batuş mümükün değil damlattırmaz mesela. uyutunca iyi fikir gibi ama o şekilde olurmu ki acaba...Insallah canım sağolasın
Bugün Dr da muayeneydi , damlaydı derken çok ağladı çok hırpalandı o yüzden henüz ilacını damlatamadım bakalım gece uyuyunca koyarım belki
Fatih'te var canım orda yedim benBen hiç yemedim ve görmedim de (; Antep'te de var mıdır acaba
Ayy evet ya bir posta yeter de artar bile sen bir de çalışıyorsun yani ne misafiriymiş
Yok Arpacık gibi sivrilmedi, kırmızı ve yayılmış bir kabarıklık , şimdilik 1 hafta kullanılacak bir damla verdi , normal zamanda da kaynatılmış ılık su ve pamukla silip temizlersen çapaklanma ve kızarma da olmaz dedi, bakalım...
Gözleri bozuk çocuklar gözlerini sık kaşıyıp mikrop kaptırırlar da dedi, e bizimkilerin de elleri hep gözlerde..
Evetarasında ne var acabaa. cevizli falanmı ki.
Silverdin ve anestol sürüyorum ben de. Anestol acıyı alıyor anestezik krem.yaa bu krem bütün eczanelerde bulunurmu acaba. şuan yakınımda eczane yok mecburen işten çıkınca alcam.
arasında ne var acabaa. cevizli falanmı ki.
Selam kızlar . Cumartesi ve pazar olmak üzere iki posta misafiri atlattım çok Şükür,
bir yarınki iftarı bir de cuma gecesi sahura misafirlerimi atlatırsam benden bu kadar diyicem, vallahi çok zor oluyo bu sıcaklarda hem oruç çocuklar hem hazırlık hem evi toparla vs vs... Neyse ki ctesi pazarki misafirlerde izinliydim yoksa oynatabilirdim sanırım
Sabah, göz kapağında kocaman bi kırmızılık çıkan Selim'i göz hekimine götürdüm , hem genel bi muayene olsun istedim çünkü ablamızda da birkaç aydır tv ye yaklaşıp seyretme vardı, geçen hafta götürdük, astigmat çıktı...selim de de varmış ; astigmat ve hipermetrop , yapısalmış... ikisi de gözlüklenecekler, neyse ki ablayı gözlüklü gördüğü için Selim de takmayı isteyecektir... Insallah.. Gözlüğünü Takmazsa göz tembelliğine sebep olabiliyormuş o yüzden takması şart, insallah sorun çıkarmaz ..
Bizden haberler böyle , hayırlı huzurlu sağlıklı bir hafta olsun insallah , Ramazan geldi de yarılanacak nerdeyse, zaman ne kadar hızlı
Canım geçmiş olsun.
Geçenlerde kendim göz muaynesi olurken kızımı da muayene ettireyim dedim
Doktor her çocukta 3 yaşına kadar astigmat olur dedi. İki yaşında ki bir çocukta astigmat derecesi üst sınır iki olmalıymış.
Eğer üç yaşına geldiğinde değer hala 2 ve üzerindeyse gözlük kullanmak gerekirmiş
Parkta bi çocuk hırpalayan da benim oğlum olduğu için savunma yapmam gerek :) kendisi ile oynanmamasına hiç katlanamıyor Efe. Mesela dün yemek yediğimiz mekanda koşturan bi çocuk vardı. Bizimki de indi ve ona hareketlerle "gel koşalım" dedi. Çocuk istemedi 3-4 kere denedi ama olmadı. Bizimki de bi tane patlattı sırtınatabi kızdım ama bişi yapamıyosun sonuçta; ok yaydan çıkmış oluyo...
oyy kıyamam. çocuğa damla damlatmakta bayaa zor olur ya. batuş mümükün değil damlattırmaz mesela. uyutunca iyi fikir gibi ama o şekilde olurmu ki acaba...
Selam kızlar . Cumartesi ve pazar olmak üzere iki posta misafiri atlattım çok Şükür,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?