Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

selim ismiyle orantılı uysal sanırım. çok pişman oldum koymadigima. kerem'i gözlük takarken düşünemiyorum. geçmiş olsun canim bu arada

off sanada çok geçmiş olsun. yanık çok kötü. silverdin surseydin keşke

begendik canım. geniş alan. bisiklet, yürüyüş yerleri ayrı. piknik yapılacak masalar var çok bitişik değil. parkta daha çok oyuncak olabilirmis. genelde kaydirak var. kumlu bi alan yapmışlar biz sokmadik bir dahakine inşallah.

Aha bizim geleceğimiz

19:15de yemek yapmaya başlarsan ben gibi pert olursunnnn. Menümüz etli yoğurt çorbası, parmak kebabı, fırın mücver, semizotu salatası. Önceden de magnolia tatlısı yaptım. Bulgur pilavı yapacaktım vazgeçtim. Tembel miyim neyimmmm :)??

Ellerine sağlık parmak kebabı nasıl oluyo pilav olmasa da çok doyurucu olmuş menü
Ben de yarınki misafirlerim için menü oluşturamadım yardımıma koşun lütfen
Kremalı mantar çorbam var dünden , bayağı bol kepçe yapmışım da
Şimdi kuru patlıcan , biber ve kabak dolma yapıyorum ,
Kuru dolma Yanına ne gider bilemedim ??? Antep te dolma olunca tek yeniyor, düşündüm birşey de yakıştıramadım vallahi bir karı bir koca gelecekler zaten pek kalabalık olmayacağız

oo maşallah sana. ben esimin is arkadaşı var eşiyle onu agirlayacagim birde kardeslerimi. bu hafta bende izinliyim carsamba alacağım misafirleri inşallah.
Sana da kolay gelsin cnm ben hadi neyse de , sen 3 çocukla hiç uğraşmazsın
selim ismiyle orantılı uysal sanırım. çok pişman oldum koymadigima. kerem'i gözlük takarken düşünemiyorum. geçmiş olsun canim bu arada

Ismiyle müsemma hakikatten ama biz babasına benzetiyoruz, babasını kv yatırırmış koltukta , orada elindeki oyuncakla oynarken uyuyakalırmış Selim o kadar da değil tabii o biraz da yaramaz dayıdan almış

Şuan tokum ya menü düşünemedim :) ama bizde dolma da yapılsa yanına pilav+etli bişi yapılır. Yani davette tabi; ev ahalisi iken sadece dolma mis gibi yenir :)

Patlıcan ve patatesi serçe parmak gibi doğruyosun. Kırmızı ve yeşil biberi de jülyen. Hepsini biraz kızartıyosun. Başka bi yerde kuşbaşı etini pişiriyosun (tarifte yağda kavur ve su ekleyerek pişir diyodu. Ben düdüklüde yaptım). Yuvarlak borcama kızarttıklarını ortayı boş bırakarak güneş gibi diziyosun. Ortaya eti koyup üzerlerine salçalı su gezdirip fırına atıyosun. Güzel oldu beğendik biz :) igde direktten atarım sana foto

Bu arada busmai Mertin fotosunu yollasana bize igden yaaaaaaa.

Evet bazen Kerem de ittiriyo karşısındaki uysalsa özellikle!
Oyy severim gözlüğünü onun
Aynen :))) hoşgeldin bu arada canım evin rahat mı
Benimki çok rahat geniş geniş kv görümcem kalıyor ebeveyn banyom var çok şükür iyi ki doğumdan önce taşınmışım
Yollarım okeyto

Dolma kıymalı mı? Yanına tavuk olabilir.
Fırında tavuk kanat çok lezzetli oluyor.

Önce 1er yemek kaşığı biber ve domates salçası, yarım çay bar yoğurt, yarım çay bar süt, 2 diş sarımsak, pulbiber karabiber tuz, 2 kaşık sıvıyağ, hepsini 1-2 paket kanada karıştırıyosun. Dolapta 1saat bekletiyosun, bekletmesen de olur.. Sonra yağlı kağıda dizip kızarana kadar pişiriyosun.

Canım çok iyi oldu hakkaten taşınman. Geniş evde lohusalık ayrı bi güzel olsa gerek ben lohusayken ev dar bir 3+1 idi ve tek banyo tuvalete kaç kişiydik yani. Oy kabus günler :) bi sonrakini bu eve doğurursam rahatım

Kanat fikri süper tarif de çok lezzetli duruyor

Allah'ım ya tembelliğin doruklarında bir topik!! :)

Günaydınlar herkeseeeeeeee :)

Saat 5:30 ile 7 arasını yerde uyuyarak geçirdim sonra da kalkıp yatağıma geçtim. Oğluş beni uyandırdığında saat 8:20 idi. Ben ise 9:20 sanıp seviniyordum az önce farkettim acı gerçeği :) yani bugün süperimmmmm :)

Güzel bir gün diliyorum herkeseeee :)

Günaydııınnnn....
Ay 2 gündür aryayla kavga edip duruyorduk, dövecektim nerdeyse uyuzcanı. İnatlaşıyor, ağlıyor herşeye vs. Neyseki dün akşam arkadaşlarla iftar keyfi yaptım, herkes bir parça bişi getirdi, bir sürü yemek oldu, ev sahibi de çok yorulmuş olmadı ve çok ta keyifli oldu. Aryayı da eve satıp rahat bir nefes aldım, kızların çoğu da öyle yapmıştı.

Neyseki aryaya olan sinirim de geçti gb.

Pamuk helvacım geçmiş olsun çocuklara.

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnn

pamuk helvacım çok geçmiş olsun inşallah geçici bir rahatsızlıktır kısa süreli kullanırsınız gözlüğü
gerçi ablasıda kullanıyorsa selim sorun çıkarmayacaktır bu arada gene mi misafir diyeceğim
demekki en iyisi benimkiymiş herkesi bir arada çıkarmak

aryamm iyi yapmışsın kız arada bir nefes almak lazım bu arada molalar vermediğimiz için kendimize
çocukların en ufak şeyleri bile gözümüzde büyüyor o yüzden mutlu anne mutlu çocuk diyorum ben
en sevdiğim misafir tipi ev sahibine büyük jest olmuştur

pempiş kızz benimi duydun sen bakim
cumartesi günkü iftar için menü belirleme çabasındayım biliyorsun parmak kebabı görünce bayıldım bende mi ondan yapsam ne
çorba olarak mercimek yada tutmaç çorbası olacak
pilav
barbunya pilaki
ıspanaklı börek
salata
pasta
ana yemek olarak da kuşbaşılı birşeyler düşünüyordum parmak kebap cuk oturdu ama kızartma işi var yaa :44:

elifnaz beğendiğinize sevindim şimdi akşamları iftar için etkinlikler varmış biz henüz gidemedik ama arkadaşım dün akşam
gitmiş güzelmiş detayları alacağım ondan

busmai kızz sen mi gittin fatihe yoksa taş kadayıf sana mı geldi

colıcos nasıl oldu yanığın canım :26:

Günaydınlarr. nasılsınız canlar. güzel bir gün olur inşallah. Dün oruçtum ama iftardada canım bişey yemek istemedi. bir porsiyon çorba ile iftarı yaptım. sahura kalktım yine canım bişey yemek istemiyor. neden bilmiyorum ama bir iştahsızlık başladı. bugün acıkırmıyım bilmiyorum.

Canım çok saol acısı geçti ama kahverengi olarak duruyor şuan. akşam kremi aldım sürdüm ama ne fayda zamanında sürmek lazımdı. iz yapmasın başka bişey istemiyorum.

pazar günü salçalı biftek yapmıştım dünde ne yapayım çorba makarna yanına derken komşumuz eşimi aradı iftara davet edildik
kayınvalidemleri falanda çağırmış kendi kayınvalidesi eltisi falan baya kalabalıktık o da ana yemek olarak püreli köfte ve taze fasulye yapmıştı
biz gittiğimizde zaten masalar kuruluydu sonrasındada hep bir elden masa toplantı mutfakdada ben tabakları yıkadım biri yerleştirdi hoppp bitti
aynı performans inşallah cumartesi günü benimde başıma gelir

bu akşamda halamlara gidiyor melisayada küçük bir pasta keseceğiz inşallah güzel geçer bakalım

aynen katılıyorum çok fazla hareket yok. seninde çok girdiğin söylenemez amaaaa canım. Ayrıca çok alemsin haa. benim işten çıkma durumuna dönmüş. büyük hayal kırıklığı dimi. saat yedi zannedip işten çıkıyordum hemde apar topar. giderken arkadaşın biri seslendi nereye gidiyorsun diye bir baktım saat 6:00 nasıl oldu anlamadım 6 yı 7:00 gibi gördüm. çok gülmüştüm kendime. neyse güne erken başlamak güzel bence. ben hergün sabah 7:00 de uyanıyorum. 8:40 da evden çıkıyorum. 9:00 da yada 9:10 gibi işte oluyorum.

Yaa bu inat huyu batuda da var canım. ya dediği olacak yada cıngar çıkarıyor. okadar ses benim oğlumdan nasıl çıkıyor bilmiyorum bir bağırmaya başladımmı benim bütün sistem duruyor. sanki beynimin içinde ötüyor. ama annenin fendi oğlunu yenerr hemencik başka bişeye dikkatini çekiyorum. ya tutarsa. tutmazsa aynen devam.

Oyy ne güzel olmuş. hazıra konmak gibisi yok walla. kalabalıktada çok şenlikli olur. yardım eden de olunca hemencik toparlanıyor işte herkez öyle olsa dimi ev sahibine ne büyük rahatlık.

off sanada çok geçmiş olsun. yanık çok kötü. silverdin surseydin keşke
Çok saol bitanem. malesef hemen patates koyduk acısını aldı arkasından krem iyi olurdu keşke hemen sürseydim.

Güle güle otur canım nekadar güzel olmuş. özellikle çocuklar için oturduğun yer çok önemli.

yinede iyi döktürmüşsün walla tatlişkom. afiyet bal olsun. etli yoğurt çorbası hiç yemedim. biz onu sade yaparız. ben içinde pirinçli değilde yarmalı olarak çok severim mesela. etle aram pek iyi değil. severimde çok yiyemem etli yemekler.

İki yaş ergenliği kesin :) mola alman iyi olmuş canım. Ben de mola istiyommmmm

Valla oyalamıyo dedem yalan olur canımcım. Bi de 30 kişiye daha da oyalayıcı olmaz mı?? Fırında salçalı köfte patates yapsan?? Sanki daha bereketli olur gibi. Ama tabi parmak kebabının da sunumu güzel... Ayyy zor seçim canım kolay gelsin

Ben de erken kalkmayı severim. Hatta Efecim yokken bile pazarları en geç 8de kalkardık. Ama şimdi gece bu kadar yat ve kalka vallahi sabah 10da uyanasım var

Yine giriyorum kız bu kuduruk velede rağmen :))

Bugün evde temizlik olacak. Biz de kocacımla sinemaya kaçıcaz inşallah. Filmimiz de TRANSFORMERSSSSS nfk bayılacak bu seçime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…