Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

canımm yaaa sende gerçekten efe sayesinde doğru düzgün uyku yüzü görmedin. bana 4-5 saatlik uyku yetiyor. ilk zamanlar sahurdan dolayı zor oluyordu ama alışıyorum galiba çokta yormuyor gibi şu aralar. iştahsılık canımı sıkıyor sadece. bayılıp kalcam biyerde.

Film seçimin mükemmel bence. hareketli hızlı bol aksiyon dolu filmleri bende eşimle hep tercih ederim. gerilim fillerinide çok severim ben. hem izlerim hemde korkarım. e tabi wc giderken eşiminde beni kapıda beklemesi için zorlarım...

colıcos inşallah iz kalmaz kreme sen genede devam et

pempiş yaa işte kızartma uğraştırır beni ama sunumuda güzel gözüküyordu
bende çokça kuşbaşı et vardı onları kullanayım diye düşüüyordum ama bu gidişle fırında köfte patates ve fırında patates kanat ikilisi olacak sanırım
buzlukta bulunan kuşbaşıları bir gün önceden buzdolabında çözdürsem sonra kıymaya çevirtsem kasapta bu şeklde kullansam nasıl olur ??

Ben gitmiştim canım yolda şans eseri rastlayıp almıştım çok lezzetliydi

Ben böyle toplantılara yoğurtlu adana kebap yapıyorum .. Taze doğranmış lavaş üstüne yoğurt, üstüne soslu adana. Bol maydonoz. Doyurucu ,kolay ve göz dolduruyor.

ramazan 11den herkese selamlar, tünaydınlar efeemmm!
bu ara nedense sabah erken saatte kalkmama rağmen topiğe öğleye doğru giriyorum.
ayşecikle rutinimizi yaptık. parka gittik, döndük banyo yaptırdım ve şimdi o babaanneye gitti.
ben de evi biraz toparlayıp Kur'an okuyacağım inş.

bir kısmı yerde olsa da bence iyi uyumuşsun. 8.20 iyi bi saat. tabi efe akşam kaçta yatıyor bilmiyorum ama..
bizimki 11-11 bucuk gibi yatıyor. sabah en geç 8de ayakta..:111:

vuhuu! zaman çok hızlı ama sen de hızlısın maşallah
arka arkaya iki gün misafir ne demek..

selime çok geçmiş olsun.. demek artık gözlük takacak. inş şifa olur. gözlüklü hali de gözüme çok tatlı geldi şimdi

aklı eren çocuğun böyle sorumsuz ve zarar verici davranmasına gerçekten sabredilmiyor..
ana babanın tavrı çok önemli. bugün parkta 9-10 yaşında bi oğlan çocuğu 2 yaşındaki kardeşini parka getirmiş.
o kadar güzel ilgilendiki imrendim, maşallah dedim. salıncakta salladı, güvenle basamaklardan çıkması için yönlendirdi kaydırdı falan
sonra markete gitti, bi şeyler aldı, yanına oturtup yedirdi.. sonra elinden tuttu eve götürdü..
mutlaka çocuğun fıtratıyla da alakalı ama yetiştiren de iyi yetiştirmiş..

bu da bi ikilem işte. dün eşime parkta yaşadığımız olayı anlattım.
düşündüğüm gibi sinir yaptı. bi de yaşasaydı ne yapardı bilmiyorum..
biraz daha büyüsün, kızım sana vurana sen de karşılık ver diye öğreticem diyor..

esteğfirullah canım. çocuk bu, hele bu yaşta iletişim olarak kullanıyorlar vurmayı.
kendini anlatamayınca, istediği olmayınca pat yapıştırıveriyor bi tane.. bizim olayda anne çok pasif..
çocuğunun huyunu biliyorsun yakın markajda olacaksın o zaman. bi de sebepsiz vuruyor. yanından geçerken yüzüne.
ağlayınca, bi tane daha vuruyor. ve sonra pis pis sırıtıyor. annesi de aa, niye vurdun oğlum diyor. bu kadar.
alışmış, kanıksamış durumu.. hani mahçup bile olmadı demek istediğim o.
bilmiyorum, belki ben olsam ceza olarak alıp eve götürürdüm. parktan mahrum olunca belki vurmaması gerektiğini anlar.
ya da bi cezası olduğunu. bilmiyorum, bu işler karmaşık..:44:

oo maşallah sana. ben esimin is arkadaşı var eşiyle onu agirlayacagim birde kardeslerimi. bu hafta bende izinliyim carsamba alacağım misafirleri inşallah.
Allahım, Allahımmmm!
yardıma gelecek kimsen var mı, nasıl yetiştireceksin? Allah kolaylık versin bacım.

oy oyy oooyyy!
hakikaten son saatlerde işe girişince vakit kısıtlı olduğu için hem stres hem yorgunluk fazla oluyor..
magnolia tatlısını ben de yaptım, hakikaten çok güzelmiş.

dediğin gibi karışık dolma başlı başına bi yemek ziyafeti.zeytinyağlı ne var, ya da salata?

sütsüz yapmıştım bu tarifi. hakikaten çerez gibi, kendimi tutmasam bi tepsiyi yiyebilirim yaniii :111:

ooh, deşarj olmuşsun ne güzel.. bizimki normalde söz dinleyen bi çocuk olduğu halde
bugünlerde ne dersen tersine yapıyor, ve bi de nerde bi tehlikeli iş var onun peşinde.. parkta kırk kere ayşe diye bağırıyorum.
arkasını dönüp bakmıyor, sallanırken özellikle kendini ittirip ayaklarını yere sürüyor. hııııı, yapma diyorum, o da bana 'yapma!' diyor

mönü güzel, ıspanaklı börek hakmarın böreği heralde
ben de pembiş gibi düşünüyorum. köfte patates hem kolay hem doyurucu hem bereketli olur..

hava çok sıcak ve nemli olduğu içindir.
belki su ve meşrubata yükleniyorsun ondan başka bi şey yemek gelmiyor içinden..

oh ooh! ne kadar aktifsiniz, her gün bi yerde iftar
gelince böyle misafir gelsin, kalabalık gelse ne olur di mi?..

Bugün evde temizlik olacak. Biz de kocacımla sinemaya kaçıcaz inşallah. Filmimiz de TRANSFORMERSSSSS nfk bayılacak bu seçime :)
transformers mii?:111:
eşiyle sinema konusunda bu kadar benzeşen hatun var mıdır acep?
iyi eğlenceler cicim

dediğin gibi çözdürüp, aynı gün kıyma çektirip kullanır pişirirsen hiçbişeycik olmaz

pamuk helva, dolmanın yanına belki peynirli erişte ya da fırın makarna gibi bi şey yapılabilir..
ama salata ve cacık da tamamlar yani..

eşim taze fasulyeye sardı bu ara. bitince gidip yine alıyor
bugün dünden kalan etli taze fasulye ve zeytinyağlı biber dolması ve çilek pelteli hindistancevizli sütlü tatlının yanına
domates çorbası ve sigara böreği yapıcam.

kebabdıda sen mi yapıyorsun kız ellerine sağlık valla

tünaydın canım valla sabahları gözüm ağrıyor seni ne yalan söyliyim alıştırmışsın ne yapalım
evet hazır hakmarın böreği olacak
hım o zaman köfte patates üzerinde yoğunlaşayım bende
valla denk geldi bu arada dün akşam bizi iftara çağıran komşularıda cumartesi günkü davetimize ekledik
bugünde halamdayız perşembede sanırım sokak iftarımız olacakmış çarşamba ve cuma için kendime yer bulmam lazım
malum cumartesi için hazırlık yaparım bol bol kalan zamanlarda

senin menünde güzelmiş ellerine sağlık

seninki kadar büyük degil ama diğer oturdugum evlere göre büyük. ebeveyn banyosu bizdede var çok rahat ettik. ozellikle yatili misafir geldiginde iyi olur.
diger ev birinci kattı perdeyi acsam biriyle göz goze geliyordum. burda daha rahat şükür. allah isteyen herkesin gönlüne göre versin.

ben bugünden başladım. corba ve tatlı hazır. kurdan kebabinin koftesini ve boregide bugunden halledersem yarın çok sıkışmamis olurum.

oruçlu olsam zorlanırdim baya cesaret edemezdim. bugünden başladım. planladigim gibi giderse yetistiririm inşallah.

Bugün burada hava çok sıcak yaaa://

Bu arada misafir menüleri de hazırlanmışş, maşallah size.

Selaam. AA aaaa kimsecikler yok yine. sayfada hiç ilerlememiş.

Sinemaya gittik. Film fena değildi. Yani bu tarz sevenlere. Sonra ufak bi alışveriş yaptık ve eve geldik. Ev gayet güzel temizlenmişti ve oğluşum yeni uyumuştu. Derken teyzemiz bugün olan olayı paylaştı ve ben şoklandım. Balkon camı açıkken gidip balkona çöp atmışlar. Dönerlerken zil çalmış ve su gelmiş. Teyze onlarla ilgilenip bir dönmüşki bizimki iki litrelik sürahiyi alıp kaçıyo!! Soğukkanlı kalmaya çalışmış ki düşüp kırıp kendini kesmesin diye. Ama tabi bu sırada oğlum balkondan aşağı sürahiyi atmış!! İkinci kattayız ve giriş yüksek giriş. Ayrıca attığı yer tam apartmanın girişi. Aşağıda kimse yoktu inşallah dedim ki yokmuş. Yoksa vallahi birine sebep olacaktık. İnmiş aşağı temizlemiş herşeyi teyze. Sürahi değil de şişe attı demiş komşulara. Allah korusun kendini de atabilirdi. Düşünmek istemiyorum başıma ağrı giriyor :/

Efenin yaratıcılığına şahit olduk yineGeçmiş olsun canım, allahtan dediğin gb kendini atmaya kalkmamış, vede iyiki aşağıda kimse yokmuş! Rabbim çocuklarımıza sahip çıksın, korusun. Yoksa işimiz zor hakkatten.

hay Allah yaa:26:
Ne zaman dusundu, uyguladi. Allah korumus.
Her turlu ihtimal cok ciddi sonuclanirdi.

Bu da hepimize bi ihtar. Pencere balkon kapilarina cok dikkat etmemiz lazim.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım. Bu tıfılların eli, ayağı çok çabuk. Bununla geçmiş olsun, Allah beterinden korusun.

pembem çok geçmiş olsun.ne olacak bu oğlanların kuduruk halleri.

bizimkide balkondan birşeyler atmaya bayılıyor.özelikle mandalları.

bende balkondan pencereden çok tedirgin oluyorum.kuzenim küçükken balkondan düşmüştü.

günlerce yoğun bakımda kalmıştı.ömrü varmış yaşadı çok şükür.akşam tamda ,tv,de bu olayla ilgili haber vardı.

trt,de çalışan bayan spikerin 13 aylık kızı annesi yemek hazırlarken fransız balkonundan düşmüş malesef ölmüş.

çok üzüldüm.rabbim sabır versin.şu çocukları sağ salim büyütsek.tekrar geçmiş olsun.

Kızlar geçmiş olsun dileklerinix için teşekkürler. Akşam bi toparlanamadım. İnsan istemese de düşünüyor ve kuruyor olabilecekleri. Allah koruyor tabi çocukları ama bizim de çok dikkat etmemiz gerekiyor. Allah'ım bizi her türlü kaza beladan korusun.

Dilanazım izlememiştim haberi çok üzüldüm ((( Allah o kadına sabır versin. Evlatla imtihan ne büyük imtihan (((

gecmissler olsun erkek cocuklari7 iki kat diikat istiyor. kerem'de tasindigimizdan beri atmadigi şey kalmadı aşağıya. bide bunlar benim gözümün önünde olanlar mesela yağmur yagarken beraber izlerken kasla göz arasında attıkları. normalde yukardan açıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…