Günaydınlarr tatlişkolar. nasılsınız bakalım. topiğe girmediğinize göre bayaa yoğun bir gün geçirmişsiniz. akşam iftardan sonra batuş bi çorba yedi ve uyumak istedi. gün içinde baya yorulmuş demekki. uyuttuktan sonra eşimle biraz dışarı çıktık. oturduğumuz yer zaten hep otel dolu. hareketli biryer. animasyon gösterileri vardı bitanesine gidip izleyelim dedik. şansımızdan dün animasyon değilde dansöz gösterisi vardı. türk değiller ama çok güzel oynadılar. eşim kalkalım dediysede izlemek için zorladım. mubarek günde adamı zorla günaha sokmayım dedim ve çıktık gezmeye devam ettik. sahilde oturduk bi kahve içtik dondurma yedik 12 gibi eve döndük.
Aslında robotlu ve dinazorlu yada tuhaf yaratıklı filmleri hiç sevmem. ama birkeresinde eşimle oturduk bi film izledik çok güzeldi hoşuma gitti. yinede ençok tercih ettiğim filmler arasında olmaz. dün biraz frgmanına baktım. iyi gibiydi demekki fena bi film değilmiş.Sinemaya gittik. Film fena değildi. Yani bu tarz sevenlere. Sonra ufak bi alışveriş yaptık ve eve geldik. Ev gayet güzel temizlenmişti ve oğluşum yeni uyumuştu. Derken teyzemiz bugün olan olayı paylaştı ve ben şoklandım. Balkon camı açıkken gidip balkona çöp atmışlar. Dönerlerken zil çalmış ve su gelmiş. Teyze onlarla ilgilenip bir dönmüşki bizimki iki litrelik sürahiyi alıp kaçıyo!! Soğukkanlı kalmaya çalışmış ki düşüp kırıp kendini kesmesin diye. Ama tabi bu sırada oğlum balkondan aşağı sürahiyi atmış!! İkinci kattayız ve giriş yüksek giriş. Ayrıca attığı yer tam apartmanın girişi. Aşağıda kimse yoktu inşallah dedim ki yokmuş. Yoksa vallahi birine sebep olacaktık. İnmiş aşağı temizlemiş herşeyi teyze. Sürahi değil de şişe attı demiş komşulara. Allah korusun kendini de atabilirdi. Düşünmek istemiyorum başıma ağrı giriyor :/
Sinemaya gittik. Film fena değildi. Yani bu tarz sevenlere. Sonra ufak bi alışveriş yaptık ve eve geldik. Ev gayet güzel temizlenmişti ve oğluşum yeni uyumuştu. Derken teyzemiz bugün olan olayı paylaştı ve ben şoklandım. Balkon camı açıkken gidip balkona çöp atmışlar. Dönerlerken zil çalmış ve su gelmiş. Teyze onlarla ilgilenip bir dönmüşki bizimki iki litrelik sürahiyi alıp kaçıyo!! Soğukkanlı kalmaya çalışmış ki düşüp kırıp kendini kesmesin diye. Ama tabi bu sırada oğlum balkondan aşağı sürahiyi atmış!! İkinci kattayız ve giriş yüksek giriş. Ayrıca attığı yer tam apartmanın girişi. Aşağıda kimse yoktu inşallah dedim ki yokmuş. Yoksa vallahi birine sebep olacaktık. İnmiş aşağı temizlemiş herşeyi teyze. Sürahi değil de şişe attı demiş komşulara. Allah korusun kendini de atabilirdi. Düşünmek istemiyorum başıma ağrı giriyor :/
Saol tatlım. eşimle başbaşa kalabilmek daha güzeldi.Tatil gelsin artıkkkkkkkkkkkkk.
Benim otelde en sevmediğim olay animasyon olayı desem?? Belki de içim geçmiştirgüzel vakit geçirmenize sevindim canım.
Şükür kavuşturana. Böyle şeylerden bende çok etkilenirim malesef. ya ben biryerlerden uçarım düşerim yada evden birileri..ben de varim colicos
Herkeslere gunaydin... Dun o bebekle ilgili haberi okudum.Gece de abuk sabuk ruyalar gordum. Balkonda sandalye ustune cikan aysecigi son saniye tutuyordum. Rabbim gorunur gorunmez tum kazardan korusun..
Esim arkadaslariyla iftar yapacak bu aksam. Biz de neneye geldik.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum..
Ben severim. özellikle türk geceleri çok eğlenceli ve güzel oluyor. haftada bir kere birçok otelde yapılıyor.Tatil gelsin artıkkkkkkkkkkkkk.
Benim otelde en sevmediğim olay animasyon olayı desem?? Belki de içim geçmiştirgüzel vakit geçirmenize sevindim canım.
Ayy çok üzüldüm yaa. izlemedim o haberi. izlesem nfk gibi hemen rüyalarıma giriyor. o yüzden izlemek istemiyorum artık böyle haberler.
pembem çok geçmiş olsun.ne olacak bu oğlanların kuduruk halleri.
bizimkide balkondan birşeyler atmaya bayılıyor.özelikle mandalları.
bende balkondan pencereden çok tedirgin oluyorum.kuzenim küçükken balkondan düşmüştü.
günlerce yoğun bakımda kalmıştı.ömrü varmış yaşadı çok şükür.akşam tamda ,tv,de bu olayla ilgili haber vardı.
trt,de çalışan bayan spikerin 13 aylık kızı annesi yemek hazırlarken fransız balkonundan düşmüş malesef ölmüş.
çok üzüldüm.rabbim sabır versin.şu çocukları sağ salim büyütsek.tekrar geçmiş olsun.
oyyy oyyy kuzum benimmm. büyüttün valla yavruları. maaşallah onlaraasagol canım ipek diğerlerine nazaran geç kaldı. yürüyor ama 5-10 adım henüz. gerçi konuşma yönünden abisini sollayacak
çocuğun kardeşiyle olan paylaşımı benimde çok hoşuma gitti. sizinde öyle olur inşallah. ben 2.çocuk düşünmüyorum biliyorsun.aklı eren çocuğun böyle sorumsuz ve zarar verici davranmasına gerçekten sabredilmiyor..
ana babanın tavrı çok önemli. bugün parkta 9-10 yaşında bi oğlan çocuğu 2 yaşındaki kardeşini parka getirmiş.
o kadar güzel ilgilendiki imrendim, maşallah dedim. salıncakta salladı, güvenle basamaklardan çıkması için yönlendirdi kaydırdı falan
sonra markete gitti, bi şeyler aldı, yanına oturtup yedirdi.. sonra elinden tuttu eve götürdü..
mutlaka çocuğun fıtratıyla da alakalı ama yetiştiren de iyi yetiştirmiş..
bu da bi ikilem işte. dün eşime parkta yaşadığımız olayı anlattım.
düşündüğüm gibi sinir yaptı. bi de yaşasaydı ne yapardı bilmiyorum..
biraz daha büyüsün, kızım sana vurana sen de karşılık ver diye öğreticem diyor..
hava çok sıcak ve nemli olduğu içindir.
belki su ve meşrubata yükleniyorsun ondan başka bi şey yemek gelmiyor içinden..
oh ooh! ne kadar aktifsiniz, her gün bi yerde iftar
gelince böyle misafir gelsin, kalabalık gelse ne olur di mi?..
günaydın canım. batuhan bazen yorganını alır nennen diye babannesinin yanına gidermiş zaten. yorgan dediğime bakma yorganını çıkardım sadece çarşafıyla yatıyor çünki o nevresim olmazsa uyumaz. nedense çok seviyor onunla uyumayı. böyle bir alışkanlığı var ve evet bu sevindirici. kv konusunda çok bişey söylemeye gerek yok iyi tarafları var tabi ama kötü huyları daha baskın olduğu için ben çok olumlu bakamıcam. o taraftaaan çook bakmıştım çünki. yinede batuş konusunda daha iyimser ve beslenme konusunda artık daha dikkatli bu beni sevindiriyor. oğluma iyi baksında gerisi önemli değil. öyle böyle geçiyor işte.herkese günaydınnnn
pempiş canım ya allah korumuş valla bir anlık dalgınlık nelere malolabiliyor aman çok dikkatli olmak lazım ama genede olacaksa saniyeler içinde olabiliyor rabbim korusun herşeyden aşağıda kimse olmayışına sevindim
nfk ohhh annenler döndümü yazlıkdan yoksa kardeşlerle beraber mi iftar olacak bu akşam
bende o haberleri izlemeyeye özen gösteriyorum ama insanın etkilenmemesi zor :26:
colıcos ohh batuş size bir süpriz yapmış bak ne güzel erken uyuyunca gezmiş tozmuşsunuz bak birde iyi yönleri var kayınvalidenin
oğlunu evde ona emanet edip rahat rahat dolaşabiliyorsunuz
dün akşam halamlara iftara gittik herşey çok güzeldi hiç bir iş yapmadım
sonrasında pasta kestik kızımın çok hoşuna gitti bi daha bi daha "yiki doğdun yiki doğdun " alkış yapmaktan bir hal olduk
çok seviyor pastayıda bir güzel parmakladı her tarafını sonrada uykusu gelince huzursuzlaştı pastadan sonra kalktık evde de biraz mızmızlandı uyudu bende uyumuşum sabahda geç kaldım artık rutin haline geldi bu durum evden çıkmamız gereken saatte ben yeni uyanmış oluyorum
sokak iftarımız perşembe günüydü ama eşimin şirket yemeği olacakmış o gün bakalım söyliyimde başka gün olursa sokak iftarını o günü alın diyeceğim olmazsa artık bir şirket yemeğine gitmek zorunda kalacağız kısmet artıkım
%100 pamuk ve iade etme şansımızda varmış. sorun yaşarmıyım acaba. markafoninin sitesinde var bu takım. internetten alışveriş yapma alışkanlığım hiç yok yaa ama çok da beğendim. alsammı ne dersiniz. bu şekilde alışveriş yapan varmı. buradaki mağazalardan baktım almam gerekiyor ama genelde nevresim olarak var pike takımı şeklinde olanına rastlamadım burada.Offf yaa şu pikeEki Görüntüle 1182668 takımına bayıldım çok sade ve iç açıcı.
günaydın canım. batuhan bazen yorganını alır nennen diye babannesinin yanına gidermiş zaten. yorgan dediğime bakma yorganını çıkardım sadece çarşafıyla yatıyor çünki o nevresim olmazsa uyumaz. nedense çok seviyor onunla uyumayı. böyle bir alışkanlığı var ve evet bu sevindirici. kv konusunda çok bişey söylemeye gerek yok iyi tarafları var tabi ama kötü huyları daha baskın olduğu için ben çok olumlu bakamıcam. o taraftaaan çook bakmıştım çünki. yinede batuş konusunda daha iyimser ve beslenme konusunda artık daha dikkatli bu beni sevindiriyor. oğluma iyi baksında gerisi önemli değil. öyle böyle geçiyor işte.
KIZLAR BELKİ DİKKATİNİZİ ÇEKERR BEN ÇOK BEĞENDİM TATLIYI.
Eki Görüntüle 1182645
Malzemeler
- 1 paket kemalpaşa tatlısı (25 adet)
- Kemalpaşa tatlısı için şeker ve su
- 5 su bardağı süt
- 2 dolu yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 6 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı vanilya
- Ayrıca üzerine serpmek için: Hindistan cevizi
Nasıl Yapılır?
NOT: Tatlı soğuk, muhallebi sıcak olacak!
- Kemalpaşa tatlılarını paketin üzerinde tarif edildiği gibi pişirin. Pişerken sık sık karıştırmayı unutmayın ki, tatlılar şerbetini eşit çeksin. Tatlıları en uygun tepsiye dizin. Ben orta boy dikdörtgen borcama dizdim.
- Hindistan cevizi, şeker, un ve nişastayı tencereye alıp karıştırın. Üzerine sütü ekleyin. Karıştırarak pişirin.
- En son vanilyayı ekleyin. Muhallebiyi tatlıların üzerine döküp yayın.
- En üste hindistan cevizi serpin. Soğuyunca dilimleyerek servis edin.
- Afiyet şifa olsun.
%100 pamuk ve iade etme şansımızda varmış. sorun yaşarmıyım acaba. markafoninin sitesinde var bu takım. internetten alışveriş yapma alışkanlığım hiç yok yaa ama çok da beğendim. alsammı ne dersiniz. bu şekilde alışveriş yapan varmı. buradaki mağazalardan baktım almam gerekiyor ama genelde nevresim olarak var pike takımı şeklinde olanına rastlamadım burada.
sagol canım ipek diğerlerine nazaran geç kaldı. yürüyor ama 5-10 adım henüz. gerçi konuşma yönünden abisini sollayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?