Şu sağ tarafta çıkan markafoni reklamı sizdede görünüyor değilmi. ordaki şifon gömlek çok hoş görünüyor. belden kemerli olan. ancaak internetten alışveriş yapma alışkanlığım yok elimle dokunup gözümle görmem lazım. sipariş versem göründüğü gibi olmazsa diye korkuyorum.
Evet yaa kıyafet konusunda aslaa bende güvenmem alışverişte yapmam zaten. bazen mağazalarda deniyorsun 38 beden ama 36 beden gibi. kesimleri farkediyor malesef. ancak pike konusunda, pamuklu olması beyaz renkte olması bana yetiyor. en kötü defolu olabilir belki oda iade şansı varmış o halde sorun yok gibi bakalım.İnternetten kıyafet aldığımda hep pişman oldum. Hiç beklediğim gibi gelmedi. Beden problemi yaşadım çoğunlukla. Standart bir bedenin varsa problem olmaz ama. Yani mesela her 36-38 vs üzerine tam oluyorsa.
aynen öyle canım. önemli olan iyi bakması. hoş akşam çocuk zarıl zarıl gaz çıkarıyordu ama üşütüyormu artık anlayamadım.dediğin gibi oğluna iyi baksında gerisi boş
aryam mın geçen gün bahsettiği tatlı canım
markofoniden alışveriş yapabilirsin canım güvenilir bir site eşim alışveriş yapıyor ordan birşey olduğunda olmadığında falan hemen iadesini yapıyor parayıda hemen geri yatırıyorlar
Aslında robotlu ve dinazorlu yada tuhaf yaratıklı filmleri hiç sevmem. ama birkeresinde eşimle oturduk bi film izledik çok güzeldi hoşuma gitti. yinede ençok tercih ettiğim filmler arasında olmaz. dün biraz frgmanına baktım. iyi gibiydi demekki fena bi film değilmiş.
efenin yaramazlığı en korktuğum şeylerden biri. allah korumuş canım. gerçekten çooook çook dikkat etmek lazım. bişeyin üzerine mi çıkıp atmış yoksa balkon demiri yada duvarmı alçak gömme balkonsa. sürahiyi attığı yer apartmanın girişi olması kötü olmuş iyiki başka biride yokmuş o esnada. neyse yaa allah kuzucuklarımızı korusun. böyle olasılıklara karşı biz büyükleride korusun.
ben de varim colicos
Herkeslere gunaydin... Dun o bebekle ilgili haberi okudum.Gece de abuk sabuk ruyalar gordum. Balkonda sandalye ustune cikan aysecigi son saniye tutuyordum. Rabbim gorunur gorunmez tum kazardan korusun..
Esim arkadaslariyla iftar yapacak bu aksam. Biz de neneye geldik.. Herkese hayirli huzurlu bi gun diliyorum..
herkese günaydınnnn
pempiş canım ya allah korumuş valla bir anlık dalgınlık nelere malolabiliyor aman çok dikkatli olmak lazım ama genede olacaksa saniyeler içinde olabiliyor rabbim korusun herşeyden aşağıda kimse olmayışına sevindim
nfk ohhh annenler döndümü yazlıkdan yoksa kardeşlerle beraber mi iftar olacak bu akşam
bende o haberleri izlemeyeye özen gösteriyorum ama insanın etkilenmemesi zor :26:
colıcos ohh batuş size bir süpriz yapmış bak ne güzel erken uyuyunca gezmiş tozmuşsunuz bak birde iyi yönleri var kayınvalidenin
oğlunu evde ona emanet edip rahat rahat dolaşabiliyorsunuz
dün akşam halamlara iftara gittik herşey çok güzeldi hiç bir iş yapmadım
sonrasında pasta kestik kızımın çok hoşuna gitti bi daha bi daha "yiki doğdun yiki doğdun " alkış yapmaktan bir hal olduk
çok seviyor pastayıda bir güzel parmakladı her tarafını sonrada uykusu gelince huzursuzlaştı pastadan sonra kalktık evde de biraz mızmızlandı uyudu bende uyumuşum sabahda geç kaldım artık rutin haline geldi bu durum evden çıkmamız gereken saatte ben yeni uyanmış oluyorum
sokak iftarımız perşembe günüydü ama eşimin şirket yemeği olacakmış o gün bakalım söyliyimde başka gün olursa sokak iftarını o günü alın diyeceğim olmazsa artık bir şirket yemeğine gitmek zorunda kalacağız kısmet artıkım
Ben severim. özellikle türk geceleri çok eğlenceli ve güzel oluyor. haftada bir kere birçok otelde yapılıyor.
Şu sağ tarafta çıkan markafoni reklamı sizdede görünüyor değilmi. ordaki şifon gömlek çok hoş görünüyor. belden kemerli olan. ancaak internetten alışveriş yapma alışkanlığım yok elimle dokunup gözümle görmem lazım. sipariş versem göründüğü gibi olmazsa diye korkuyorum.
günaydın canım. batuhan bazen yorganını alır nennen diye babannesinin yanına gidermiş zaten. yorgan dediğime bakma yorganını çıkardım sadece çarşafıyla yatıyor çünki o nevresim olmazsa uyumaz. nedense çok seviyor onunla uyumayı. böyle bir alışkanlığı var ve evet bu sevindirici. kv konusunda çok bişey söylemeye gerek yok iyi tarafları var tabi ama kötü huyları daha baskın olduğu için ben çok olumlu bakamıcam. o taraftaaan çook bakmıştım çünki. yinede batuş konusunda daha iyimser ve beslenme konusunda artık daha dikkatli bu beni sevindiriyor. oğluma iyi baksında gerisi önemli değil. öyle böyle geçiyor işte.
KIZLAR BELKİ DİKKATİNİZİ ÇEKERR BEN ÇOK BEĞENDİM TATLIYI.
Eki Görüntüle 1182645
Malzemeler
- 1 paket kemalpaşa tatlısı (25 adet)
- Kemalpaşa tatlısı için şeker ve su
- 5 su bardağı süt
- 2 dolu yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 6 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı vanilya
- Ayrıca üzerine serpmek için: Hindistan cevizi
Nasıl Yapılır?
NOT: Tatlı soğuk, muhallebi sıcak olacak!
- Kemalpaşa tatlılarını paketin üzerinde tarif edildiği gibi pişirin. Pişerken sık sık karıştırmayı unutmayın ki, tatlılar şerbetini eşit çeksin. Tatlıları en uygun tepsiye dizin. Ben orta boy dikdörtgen borcama dizdim.
- Hindistan cevizi, şeker, un ve nişastayı tencereye alıp karıştırın. Üzerine sütü ekleyin. Karıştırarak pişirin.
- En son vanilyayı ekleyin. Muhallebiyi tatlıların üzerine döküp yayın.
- En üste hindistan cevizi serpin. Soğuyunca dilimleyerek servis edin.
- Afiyet şifa olsun.
Bugün şftara davetliyiz. Kuaföre gitmeyi planlıyorum ama eşim hala uyuyor. Haftasonu ya da p. Ertesi ben de misafir ağırlayacağım. Daha gününü kararlaştırmadık.
Ben bunu yapmıştım çok kötüydü kesinlikle uğraşmaya değmez canım. Yalancı ekmek kadayıfı var etimekle yapılan, onu tavsiye ederimKIZLAR BELKİ DİKKATİNİZİ ÇEKERR BEN ÇOK BEĞENDİM TATLIYI.
Eki Görüntüle 1182645
Malzemeler
- 1 paket kemalpaşa tatlısı (25 adet)
- Kemalpaşa tatlısı için şeker ve su
- 5 su bardağı süt
- 2 dolu yemek kaşığı buğday nişastası
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 6 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 tatlı kaşığı vanilya
- Ayrıca üzerine serpmek için: Hindistan cevizi
Nasıl Yapılır?
NOT: Tatlı soğuk, muhallebi sıcak olacak!
- Kemalpaşa tatlılarını paketin üzerinde tarif edildiği gibi pişirin. Pişerken sık sık karıştırmayı unutmayın ki, tatlılar şerbetini eşit çeksin. Tatlıları en uygun tepsiye dizin. Ben orta boy dikdörtgen borcama dizdim.
- Hindistan cevizi, şeker, un ve nişastayı tencereye alıp karıştırın. Üzerine sütü ekleyin. Karıştırarak pişirin.
- En son vanilyayı ekleyin. Muhallebiyi tatlıların üzerine döküp yayın.
- En üste hindistan cevizi serpin. Soğuyunca dilimleyerek servis edin.
- Afiyet şifa olsun.
bence de günaha sokma böyle konularda dikkatli olmak lazım göz kararınca kalp de kararıyorGünaydınlarr tatlişkolar. nasılsınız bakalım. topiğe girmediğinize göre bayaa yoğun bir gün geçirmişsiniz. akşam iftardan sonra batuş bi çorba yedi ve uyumak istedi. gün içinde baya yorulmuş demekki. uyuttuktan sonra eşimle biraz dışarı çıktık. oturduğumuz yer zaten hep otel dolu. hareketli biryer. animasyon gösterileri vardı bitanesine gidip izleyelim dedik. şansımızdan dün animasyon değilde dansöz gösterisi vardı. türk değiller ama çok güzel oynadılar. eşim kalkalım dediysede izlemek için zorladım. mubarek günde adamı zorla günaha sokmayım dedim ve çıktık gezmeye devam ettik. sahilde oturduk bi kahve içtik dondurma yedik 12 gibi eve döndük.
Çok geçmiş olsun pembişimKızlar geçmiş olsun dileklerinix için teşekkürler. Akşam bi toparlanamadım. İnsan istemese de düşünüyor ve kuruyor olabilecekleri. Allah koruyor tabi çocukları ama bizim de çok dikkat etmemiz gerekiyor. Allah'ım bizi her türlü kaza beladan korusun.
Dilanazım izlememiştim haberi çok üzüldüm((( Allah o kadına sabır versin. Evlatla imtihan ne büyük imtihan (((
Darısı Mertin başına :) sanki büyümesi yıllaaaar alacak gibi geliyo, özellikle geceleri uykuyu bana haram edincesagol canım ipek diğerlerine nazaran geç kaldı. yürüyor ama 5-10 adım henüz. gerçi konuşma yönünden abisini sollayacak
Bugün şftara davetliyiz. Kuaföre gitmeyi planlıyorum ama eşim hala uyuyor. Haftasonu ya da p. Ertesi ben de misafir ağırlayacağım. Daha gününü kararlaştırmadık.
Hiçbir şeyin üstüne çıkmamış. Bi de sürahiyi altından ittirmiş demiri aşsın diye; aynı basket atar gibi. Balkonumuz gayet normal ebatlarda sanıyorum. Alt kısmı duvar üst kısmı üç sıra demir. Camla kapalı zaten. Havalansın diye camlardan biri açık olunca ve dikkat edilmeyince olan olmuş. Hep diyorum ya bizim bakıcıda yetişme olayı da yok bacağından dolayı. Gerçi yetişmekten de korkmuş dediğim gibi oğluş düşer de kendini keser diye.... Ay valla düşündükçe bi tuhaf oluyorum...
Biz aksiyon vb severiz. Dram veya romantik filmler bizi bozarkorku filmlerini de gençken çok izledik yeter artık
Amin canımmm.
Ben de neneye gitmek istiyommmmm
Herşeyin güzel olmasına çok sevindim ama en çok senin bişi yapmamana sevindim
Melissayı da yerim. Şimdiden kutlamalara bayılır bişi oldu desene :)
Ben zaten dansöz oynatma olayını pek anlayamadığım için.. Türk gecesi yemeklerine bayılıyorum ben de
Hayır o sende görünüyodur büyük ihtimalle canım. Herkese baktığı sitelerle alakalı bişiler çıkıyo
Batuş kendine uyku arkadaşı yapmış annesiiii. Ki bu çok iyi bişi
Aryamm yapmıştı veya yapacaktı. Sonucu hatırlayamıyorum ama :/
Süslü ilbilge :) git tabi kız kim tutar seni :)
okuyorum ama pek yazamadim. Aksama hazirlik yapiyoruz, kuzenlerle bahcede iftar yapicaz..
Kemalpasali tarif bana hic cazip gelmiyor. Demiştim, ben kemalpasayi sevmiiim
pembisim, armutlu pastayi ben de gordum. Merak ettim. Kremasi cheesecake gibi sanirim.
colicos, kv ile biraz yol almissiniz ne mutlu.
Az da olsa iyilesme insana dayanma gucu ve sevk veriyor. Takima da bayildim. Sade ve sik.. Tam benim tarzim :13:
ohhh bakımlı hatun seni
bence daha fazla düşünme düşündükçe kafanda kurarsın bu sefer rahatsız olursun aklın hep evde kalır allaha emanet öncelikle çocuklarımız rabbim korusun onları inşallah :26:
sağolasın canım aynen öyle oldu teyzesine söyledim ne alayım hediye diye sordu dün akşamdan sonra sen ona en iyisi şarkı söyleyen üflenebilen pasta al dedim en çok sevineceği o olacak galiba
resimleri koydum zaten
seker portakalimm, annemler birkac gun yazlikta birkac gun evde oluyor. Bugun de evdeler ama bacimla biz kuzenlerle takilicaz...
Melisanin dogumgunu kutlamalari baslamis..
Ben en cok pazar gunkunu merak ediyorum.. Vee bu ramazanda topigimizin en aktif ailesi olarak; sizi ilan ediyorum.
ilbilge, git bacim git. Daha guzelles de havan yerine gelsin.
seker portakalimm, annemler birkac gun yazlikta birkac gun evde oluyor. Bugun de evdeler ama bacimla biz kuzenlerle takilicaz...
Ben en cok pazar gunkunu merak ediyorum.. Vee bu ramazanda topigimizin en aktif ailesi olarak; sizi ilan ediyorum.
Evet cheesecake gibi dediğin doğru. Yakında adet olucam olmazsa o sırada denerimuyuz kocam zaten dört gözle bekliyomuş adet olmamı. Niye deyince de "bana daha iyi bakarsın" diyo sanki şimdi istedikleri pişmiyo gibi...
Bakıcam canım fotolarahediye fikri de süper :)
Evet ya çok geziyo bunlar kıl oldum :)
yokk kızz hepsi bu haftaya denk geldi de o yüzden yani yoksa biz çok gezmeyiz öyle
Çok yağlı görünüyorrrhttp://www.nefisyemektarifleri.com/armutlu-altin-damlacik-pastasi/
Bence biri bunu denesin ve yorumlasınnnnnnn. Çok değüşük görünüyor
ohhh bakımlı hatun seni
bence daha fazla düşünme düşündükçe kafanda kurarsın bu sefer rahatsız olursun aklın hep evde kalır allaha emanet öncelikle çocuklarımız rabbim korusun onları inşallah :26:
sağolasın canım aynen öyle oldu teyzesine söyledim ne alayım hediye diye sordu dün akşamdan sonra sen ona en iyisi şarkı söyleyen üflenebilen pasta al dedim en çok sevineceği o olacak galiba
resimleri koydum zaten
Çok yağlı görünüyorrr
Ya sen ne kadar zayıfladın böyle !!!
http://www.nefisyemektarifleri.com/armutlu-altin-damlacik-pastasi/
Bence biri bunu denesin ve yorumlasınnnnnnn. Çok değüşük görünüyor
Etimekli olana ben de bayılıyorum. Büyüyecek annesi, Mertcik de büyüyecek.Ben bunu yapmıştım çok kötüydü kesinlikle uğraşmaya değmez canım. Yalancı ekmek kadayıfı var etimekle yapılan, onu tavsiye ederim
http://www.yemektarifleri-sitesi.com/yalanci-ekmek-kadayifi
bence de günaha sokma böyle konularda dikkatli olmak lazım göz kararınca kalp de kararıyor
Çok geçmiş olsun pembişimçok korkunç.. ders olur olmuştur onlara inşallah
Darısı Mertin başına :) sanki büyümesi yıllaaaar alacak gibi geliyo, özellikle geceleri uykuyu bana haram edince
Gittim ve geldim bile. Kendime bir de gömlek aldım.seker portakalimm, annemler birkac gun yazlikta birkac gun evde oluyor. Bugun de evdeler ama bacimla biz kuzenlerle takilicaz...
Bu topikte değişik şeyleri yapan şahısa pembiş denir.
kocan çok alemmiş kendine baktırma konusunda. hahahh açken iyi bakmıyorsun demekki ben anladım. ama neden uyuz dediğini anlamadım.Evet cheesecake gibi dediğin doğru. Yakında adet olucam olmazsa o sırada denerimuyuz kocam zaten dört gözle bekliyomuş adet olmamı. Niye deyince de "bana daha iyi bakarsın" diyo sanki şimdi istedikleri pişmiyo gibi...
Bakıcam canım fotolarahediye fikri de süper :)
Evet ya çok geziyo bunlar kıl oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?