Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnternetten kıyafet aldığımda hep pişman oldum. Hiç beklediğim gibi gelmedi. Beden problemi yaşadım çoğunlukla. Standart bir bedenin varsa problem olmaz ama. Yani mesela her 36-38 vs üzerine tam oluyorsa.

İnternetten kıyafet aldığımda hep pişman oldum. Hiç beklediğim gibi gelmedi. Beden problemi yaşadım çoğunlukla. Standart bir bedenin varsa problem olmaz ama. Yani mesela her 36-38 vs üzerine tam oluyorsa.
Evet yaa kıyafet konusunda aslaa bende güvenmem alışverişte yapmam zaten. bazen mağazalarda deniyorsun 38 beden ama 36 beden gibi. kesimleri farkediyor malesef. ancak pike konusunda, pamuklu olması beyaz renkte olması bana yetiyor. en kötü defolu olabilir belki oda iade şansı varmış o halde sorun yok gibi bakalım.

aynen öyle canım. önemli olan iyi bakması. hoş akşam çocuk zarıl zarıl gaz çıkarıyordu ama üşütüyormu artık anlayamadım.

Bu tatlıdan aryaa damı bahsetti. aa yapmıştır ozaman. görmedim sanırım ben. çok kolay pratik bir tatlıymış.

markafoniden bu pike takımını almaya karar verdim zaten inşallah dediğin gibi olur.

Bugün şftara davetliyiz. Kuaföre gitmeyi planlıyorum ama eşim hala uyuyor. Haftasonu ya da p. Ertesi ben de misafir ağırlayacağım. Daha gününü kararlaştırmadık.

Hiçbir şeyin üstüne çıkmamış. Bi de sürahiyi altından ittirmiş demiri aşsın diye; aynı basket atar gibi. Balkonumuz gayet normal ebatlarda sanıyorum. Alt kısmı duvar üst kısmı üç sıra demir. Camla kapalı zaten. Havalansın diye camlardan biri açık olunca ve dikkat edilmeyince olan olmuş. Hep diyorum ya bizim bakıcıda yetişme olayı da yok bacağından dolayı. Gerçi yetişmekten de korkmuş dediğim gibi oğluş düşer de kendini keser diye.... Ay valla düşündükçe bi tuhaf oluyorum...

Biz aksiyon vb severiz. Dram veya romantik filmler bizi bozar korku filmlerini de gençken çok izledik yeter artık

Amin canımmm.

Ben de neneye gitmek istiyommmmm

Herşeyin güzel olmasına çok sevindim ama en çok senin bişi yapmamana sevindim

Melissayı da yerim. Şimdiden kutlamalara bayılır bişi oldu desene :)

Ben severim. özellikle türk geceleri çok eğlenceli ve güzel oluyor. haftada bir kere birçok otelde yapılıyor.

Ben zaten dansöz oynatma olayını pek anlayamadığım için.. Türk gecesi yemeklerine bayılıyorum ben de

Hayır o sende görünüyodur büyük ihtimalle canım. Herkese baktığı sitelerle alakalı bişiler çıkıyo

Batuş kendine uyku arkadaşı yapmış annesiiii. Ki bu çok iyi bişi

Aryamm yapmıştı veya yapacaktı. Sonucu hatırlayamıyorum ama :/

Bugün şftara davetliyiz. Kuaföre gitmeyi planlıyorum ama eşim hala uyuyor. Haftasonu ya da p. Ertesi ben de misafir ağırlayacağım. Daha gününü kararlaştırmadık.

Süslü ilbilge :) git tabi kız kim tutar seni :)

Ben bunu yapmıştım çok kötüydü kesinlikle uğraşmaya değmez canım. Yalancı ekmek kadayıfı var etimekle yapılan, onu tavsiye ederim
http://www.yemektarifleri-sitesi.com/yalanci-ekmek-kadayifi
bence de günaha sokma böyle konularda dikkatli olmak lazım göz kararınca kalp de kararıyor
Çok geçmiş olsun pembişim çok korkunç.. ders olur olmuştur onlara inşallah
sagol canım ipek diğerlerine nazaran geç kaldı. yürüyor ama 5-10 adım henüz. gerçi konuşma yönünden abisini sollayacak
Darısı Mertin başına :) sanki büyümesi yıllaaaar alacak gibi geliyo, özellikle geceleri uykuyu bana haram edince

okuyorum ama pek yazamadim. Aksama hazirlik yapiyoruz, kuzenlerle bahcede iftar yapicaz..

Kemalpasali tarif bana hic cazip gelmiyor. Demiştim, ben kemalpasayi sevmiiim
pembisim, armutlu pastayi ben de gordum. Merak ettim. Kremasi cheesecake gibi sanirim.

colicos, kv ile biraz yol almissiniz ne mutlu.
Az da olsa iyilesme insana dayanma gucu ve sevk veriyor. Takima da bayildim. Sade ve sik.. Tam benim tarzim :13:

ohhh bakımlı hatun seni

bence daha fazla düşünme düşündükçe kafanda kurarsın bu sefer rahatsız olursun aklın hep evde kalır allaha emanet öncelikle çocuklarımız rabbim korusun onları inşallah :26:
sağolasın canım aynen öyle oldu teyzesine söyledim ne alayım hediye diye sordu dün akşamdan sonra sen ona en iyisi şarkı söyleyen üflenebilen pasta al dedim en çok sevineceği o olacak galiba
resimleri koydum zaten

seker portakalimm, annemler birkac gun yazlikta birkac gun evde oluyor. Bugun de evdeler ama bacimla biz kuzenlerle takilicaz...

Melisanin dogumgunu kutlamalari baslamis..
Ben en cok pazar gunkunu merak ediyorum.. Vee bu ramazanda topigimizin en aktif ailesi olarak; sizi ilan ediyorum.

ilbilge, git bacim git. Daha guzelles de havan yerine gelsin.

Evet cheesecake gibi dediğin doğru. Yakında adet olucam olmazsa o sırada denerim uyuz kocam zaten dört gözle bekliyomuş adet olmamı. Niye deyince de "bana daha iyi bakarsın" diyo sanki şimdi istedikleri pişmiyo gibi...

Bakıcam canım fotolara hediye fikri de süper :)

Evet ya çok geziyo bunlar kıl oldum :)

kardeş ve kuzenlerle ohh mis valla afiyet olsun

cumartesi günü yapacağız bende o günü çok merak ediyorum nasıl çıkacağız işin içinden bakalım :18:
halam dün düğün çorbası yapmıştı hoşuma gitti ilk defa yedim bende mi yapsam diye düşünüyorum şimdi :44:

yokk kızz hepsi bu haftaya denk geldi de o yüzden yani yoksa biz çok gezmeyiz öyle

http://www.nefisyemektarifleri.com/armutlu-altin-damlacik-pastasi/

Bence biri bunu denesin ve yorumlasınnnnnnn. Çok değüşük görünüyor
Çok yağlı görünüyorrr

Ya sen ne kadar zayıfladın böyle !!!

Etimekli olana ben de bayılıyorum. Büyüyecek annesi, Mertcik de büyüyecek.

Gittim ve geldim bile. Kendime bir de gömlek aldım.

kocan çok alemmiş kendine baktırma konusunda. hahahh açken iyi bakmıyorsun demekki ben anladım. ama neden uyuz dediğini anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…