Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

gönüller bir olduktan sonra güzel geçer merak etme.

Etimekli olana ben de bayılıyorum. Büyüyecek annesi, Mertcik de büyüyecek.

Gittim ve geldim bile. Kendime bir de gömlek aldım.
güle güle kullan tatlım.

Bizde aksiyon çok severizz ama gerilim filmlerini halaaa çok seviyorum.

Dansözleri özellikle izlemeye gitmem bende eşimde hiç ilgilenmez zaten benim zorumla birazcık izledik. walla danstan ziyade oynayanlar da çok güzeldi.

Şu reklamlarda enteresan ozaman ne alakaysa bende hep burun estetiğiyle ilgili şeyler çıkıyor. bide markafoni. orayada çok girmem aslında. öyle bi bakıyorum bazen.

Yaa ayrıca söylediğiniz iyi oldu. her güzel görünen tatlıda güzel olur diye bişey yok. demek tadını beğenmediniz. yapmaktan vazgeçtim ozaman. ama şu etimek tatlısı güzelmiş. onun farklı bir tarifi bendede var ama ankarada kaldı. yine cahidenin sitesinden almışımdır mutlaka.

Canım tepkin çok güzeldi...

Abileri dansöz izlemeye bayılır eşim bu konuda onlardan çok farklı çıktı walla.

Waaav süpermişşş. Güzel iftarlar olsun sana.
Canım kv bi yol aldığım yok benim valla. o yine laf sokmaya devam ediyor. ha çocukla ilgili konularda biraz değişiklik var okadar. oda bana yetiyor.

Midemm ağrıyor. sanırım açlıktan. eve kadar dayansam barii. bayılacaksam evde bayılayım.

NFK cım bazı konularda zevklerimiz çok uyuyor. bu pike takımını bende çok beğendim. normalde hep cıvıl cıvıl renkler açık koyu hepsini kullanırdım. bu beyaz takım çok içime sindi kullanımıda rahat zaten. nezamandır beyaz renk almayı düşünüyordum zaten.

Çok yağlı görünüyorrr

Ya sen ne kadar zayıfladın böyle !!!

Kızımmm sen lohusasın yeee

Bence de baya güzel zayıflamış görünüyorsun canımcım. Maşallah :)

Bu topikte değişik şeyleri yapan şahısa pembiş denir.

bende aynı fikirdeyim

Herşeyi devletten beklemeyin yahuuuuu ya valla biri yapsın bakın diyetteyim kanıma girmeyinnnn

kocan çok alemmiş kendine baktırma konusunda. hahahh açken iyi bakmıyorsun demekki ben anladım. ama neden uyuz dediğini anlamadım.

Nankör kızım erkek milletiiiiii :)
Uyuz benim fiks lafımdır ya şekerim

Girdiğimiz sitelerin bağlantıları ile alakalı sanırım. Ben iki gün önce forever new nun sitesine baktım şimdi her yerde o var.

Etimek tatlısını ben hep kremşanti ekleyerek yaparım ki cidden güzel oluyo haaaa

Midemm ağrıyor. sanırım açlıktan. eve kadar dayansam barii. bayılacaksam evde bayılayım.

Öyle bi salata ile oruç mu tutulur kızımmmmm???!!!! Bugün düzgün beslen canikom.

Hamağı kaldırdık bugün. Teyzesi kafayı yedi, Efe hala uyumadı, kocam uyuyo, hayat beni neden yoruyosunnnn???

Oğluşum orucumuzu açtıktan kısa süre sonra uyudu. Rahatça yemeğimizi yedik. Ama insan özlüyo yaaaaaaaaaaa uyuyunca da. Manyaklık valla anne babalık

dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim

Patlıcan seviyorsan abant kebabı da güzel oluyor. Gerçi sen bolu'dasın bilirsin.

Evet canikommmm.

dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim

Canım ya senin minik kuşun da gelecek ve sen de busmai gibi uykusuz geceler yaşayacaksınnnn cümlemin başı güzel başlayıp sonu yanlış bağlandı :) canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin ve gğzel bir ömürleri olsun inşallah tüm bebişlerin...

ben yasirden cok fazla alisigim uykusuzluga artik bulucaz bi yolunu yeterki saglikla.gelsin de inss :))) amin cnmm
Allah analı babalı büyütsün canım.

cok saol.canim amin cumlemizinkini ins

gözünüx aydın canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin güzeldir bebek kokusu ben bile özledim

bu arada pembiş çok geçmiş olsun..hiç düşünüp kurgu yapmatrt spikerinin durumundan haberim yoktu ama çok zor sınav Allah kimsenin başına vermesin...biz tedbirli olalım taktir Allahın

Haklısın canım. Çok tedbirli olmamız gerekiyor. 2 yaş resmen çıldırma yaşı gibi birşey yahu

ramazan 13ten herkese günaydınlar.. hayırlı huzurlu güzel bi gün olsun inş
akşam kızlarla iftarımız güzel geçti. tatlı faslında ayşeciği de bahçeye indirdik, dondurmadan sonra efil efil esen rüzgarda uyuyakaldı kuzum

eşim dün pazardan 3 er kilo barbunya ve taze fasulyle almış.. ve küçücük bamyalar :111:
bugün onları ayıkla, dondurucuya at. bamyayı ayıkla pişir. epey angaryam var.
biraz domates çorbam var, etli bamya yanına bir de domatesli bulgur pilavı yapıcam heralde.
geçen oktay ustanın sitesinde gördüm bayıldım. şu susamlı biberli zeytinli ekmeği de yapmayı düşünüyorum.

http://oktayusta.samanyoluhaber.com/oktay-ustadan-biberli-susamli-ekmek-tarifi/

sahura daha çok yakışır ama olsun, zaten iftar ve sahur arası kaç saat?
bir de revani yapma isteğim var ama tam bi tarifi olan yardımcı olsun piliiis

elifnaz ve pamuk helva; nasıl geçti akşam?
şeker portakalımm, acaba bugün hangi organizasyonu şereflendireceksiniz efendim?

evlenirken acemileğime geldi, yengem koyu yeşilli patchwork bi yatak örtüsü aldırdı.
inş taşınma durumum olursa, onu annemlerin yazlığa postalayıp daha açık ve canlı renklerde bi pike takımı almak istiyorum.

sen aldın mı takımı? eminim odana çok yakışır..

Hamağı kaldırdık bugün. Teyzesi kafayı yedi, Efe hala uyumadı, kocam uyuyo, hayat beni neden yoruyosunnnn???
http://www.yemektarifleri.com/tarif/966/kilis-tava
Güzel bir tarif gibi geldi bir patlıcan sever olarak :)
Oğluşum orucumuzu açtıktan kısa süre sonra uyudu. Rahatça yemeğimizi yedik. Ama insan özlüyo yaaaaaaaaaaa uyuyunca da. Manyaklık valla anne babalık
vuu! epey ilerlemeler var sizde bacım.
nasıl gidiyor uyku eğitimleri?

tarife baktım. sen mi tepside buna benzer bi kebap yapıyordun?:44:

hepimiz bu konuda manyakız bacım :111:

oy oyy oyyy! hoşgelmiş sefalar getirmiş minik kuzu.
eminim heyecanın iki kat atmıştır.. Rabbim sana da sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..

günaydınnnnnnnnnnn

canım kendine hiç dikkat etmiyorsun valla dün akşam sahurda birşeyler yedinmi bari :44:

biraz diyelim ama nasıl farkettiniz helal olsun valla ben fark göremedim resimlerde

ayy hepimiz aynıyız demek

canım gözünüzaydın rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün sana da az kaldı merak etme

Haklısın canım. Çok tedbirli olmamız gerekiyor. 2 yaş resmen çıldırma yaşı gibi birşey yahu

diğer yaşlardada aynı şeyi söylemeyiz umarım

ohhh mis valla ayşecikde uyuyunca değmeyin keyfinize
eşinide tebrik ediyorum ne güzel almış işte buzluğa atılacakları ayy bizimkide bana alsa ne iyi olacak

bu akşam eşimin işyeri iftar yemeğine davetliyiz ama dipnot : dün evdeydik

menüde iyi olmuş canım şimdiden ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…