gönüller bir olduktan sonra güzel geçer merak etme.kardeş ve kuzenlerle ohh mis valla afiyet olsun
cumartesi günü yapacağız bende o günü çok merak ediyorum nasıl çıkacağız işin içinden bakalım :18:
halam dün düğün çorbası yapmıştı hoşuma gitti ilk defa yedim bende mi yapsam diye düşünüyorum şimdi :44:
güle güle kullan tatlım.Etimekli olana ben de bayılıyorum. Büyüyecek annesi, Mertcik de büyüyecek.
Gittim ve geldim bile. Kendime bir de gömlek aldım.
güzel görünüyor tatlı ama biraz ağır gibi armutu pek sevmem. pastasını da yiyemem sanırım.Bu topikte değişik şeyleri yapan şahısa pembiş denir.
Bizde aksiyon çok severizz ama gerilim filmlerini halaaa çok seviyorum.Biz aksiyon vb severiz. Dram veya romantik filmler bizi bozarkorku filmlerini de gençken çok izledik yeter artık
Ben zaten dansöz oynatma olayını pek anlayamadığım için.. Türk gecesi yemeklerine bayılıyorum ben de
Hayır o sende görünüyodur büyük ihtimalle canım. Herkese baktığı sitelerle alakalı bişiler çıkıyo
Batuş kendine uyku arkadaşı yapmış annesiiii. Ki bu çok iyi bişi
Aryamm yapmıştı veya yapacaktı. Sonucu hatırlayamıyorum ama :/
Canım tepkin çok güzeldi...banamı dedin
Abileri dansöz izlemeye bayılır eşim bu konuda onlardan çok farklı çıktı walla.Ben bunu yapmıştım çok kötüydü kesinlikle uğraşmaya değmez canım. Yalancı ekmek kadayıfı var etimekle yapılan, onu tavsiye ederim
http://www.yemektarifleri-sitesi.com/yalanci-ekmek-kadayifi
bence de günaha sokma böyle konularda dikkatli olmak lazım göz kararınca kalp de kararıyor
Çok geçmiş olsun pembişimçok korkunç.. ders olur olmuştur onlara inşallah
Darısı Mertin başına :) sanki büyümesi yıllaaaar alacak gibi geliyo, özellikle geceleri uykuyu bana haram edince
Waaav süpermişşş. Güzel iftarlar olsun sana.okuyorum ama pek yazamadim. Aksama hazirlik yapiyoruz, kuzenlerle bahcede iftar yapicaz..
Kemalpasali tarif bana hic cazip gelmiyor. Demiştim, ben kemalpasayi sevmiiim
pembisim, armutlu pastayi ben de gordum. Merak ettim. Kremasi cheesecake gibi sanirim.
colicos, kv ile biraz yol almissiniz ne mutlu.
Az da olsa iyilesme insana dayanma gucu ve sevk veriyor. Takima da bayildim. Sade ve sik.. Tam benim tarzim :13:
Çok yağlı görünüyorrr
Ya sen ne kadar zayıfladın böyle !!!
banamı dedin
Bu topikte değişik şeyleri yapan şahısa pembiş denir.
bende aynı fikirdeyim
kocan çok alemmiş kendine baktırma konusunda. hahahh açken iyi bakmıyorsun demekki ben anladım. ama neden uyuz dediğini anlamadım.
Bizde aksiyon çok severizz ama gerilim filmlerini halaaa çok seviyorum.
Dansözleri özellikle izlemeye gitmem bende eşimde hiç ilgilenmez zaten benim zorumla birazcık izledik. walla danstan ziyade oynayanlar da çok güzeldi.
Şu reklamlarda enteresan ozaman ne alakaysa bende hep burun estetiğiyle ilgili şeyler çıkıyor. bide markafoni. orayada çok girmem aslında. öyle bi bakıyorum bazen.
Yaa ayrıca söylediğiniz iyi oldu. her güzel görünen tatlıda güzel olur diye bişey yok. demek tadını beğenmediniz. yapmaktan vazgeçtim ozaman. ama şu etimek tatlısı güzelmiş. onun farklı bir tarifi bendede var ama ankarada kaldı. yine cahidenin sitesinden almışımdır mutlaka.
Midemm ağrıyor. sanırım açlıktan. eve kadar dayansam barii. bayılacaksam evde bayılayım.
http://www.yemektarifleri.com/tarif/966/kilis-tava
Güzel bir tarif gibi geldi bir patlıcan sever olarak :)
dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim
Patlıcan seviyorsan abant kebabı da güzel oluyor. Gerçi sen bolu'dasın bilirsin.
dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim
ben yasirden cok fazla alisigim uykusuzluga artik bulucaz bi yolunu yeterki saglikla.gelsin de inss :))) amin cnmmEvet canikommmm.
Canım ya senin minik kuşun da gelecek ve sen de busmai gibi uykusuz geceler yaşayacaksınnnncümlemin başı güzel başlayıp sonu yanlış bağlandı :) canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin ve gğzel bir ömürleri olsun inşallah tüm bebişlerin...
Allah analı babalı büyütsün canım.
gözünüx aydın canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin güzeldir bebek kokusu ben bile özledim
bu arada pembiş çok geçmiş olsun..hiç düşünüp kurgu yapmatrt spikerinin durumundan haberim yoktu ama çok zor sınav Allah kimsenin başına vermesin...biz tedbirli olalım taktir Allahın
evlenirken acemileğime geldi, yengem koyu yeşilli patchwork bi yatak örtüsü aldırdı.NFK cım bazı konularda zevklerimiz çok uyuyor. bu pike takımını bende çok beğendim. normalde hep cıvıl cıvıl renkler açık koyu hepsini kullanırdım. bu beyaz takım çok içime sindi kullanımıda rahat zaten. nezamandır beyaz renk almayı düşünüyordum zaten.
Hamağı kaldırdık bugün. Teyzesi kafayı yedi, Efe hala uyumadı, kocam uyuyo, hayat beni neden yoruyosunnnn???
http://www.yemektarifleri.com/tarif/966/kilis-tava
Güzel bir tarif gibi geldi bir patlıcan sever olarak :)
vuu! epey ilerlemeler var sizde bacım.Oğluşum orucumuzu açtıktan kısa süre sonra uyudu. Rahatça yemeğimizi yedik. Ama insan özlüyo yaaaaaaaaaaa uyuyunca da. Manyaklık valla anne babalık
oy oyy oyyy! hoşgelmiş sefalar getirmiş minik kuzu.dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim
Midemm ağrıyor. sanırım açlıktan. eve kadar dayansam barii. bayılacaksam evde bayılayım.
Kızımmm sen lohusasın yeee
Bence de baya güzel zayıflamış görünüyorsun canımcım. Maşallah :)
Herşeyi devletten beklemeyin yahuuuuuya valla biri yapsın bakın diyetteyim kanıma girmeyinnnn
Nankör kızım erkek milletiiiiii :)
Uyuz benim fiks lafımdır ya şekerim
Girdiğimiz sitelerin bağlantıları ile alakalı sanırım. Ben iki gün önce forever new nun sitesine baktım şimdi her yerde o var.
Etimek tatlısını ben hep kremşanti ekleyerek yaparım ki cidden güzel oluyo haaaa
Öyle bi salata ile oruç mu tutulur kızımmmmm???!!!! Bugün düzgün beslen canikom.
Oğluşum orucumuzu açtıktan kısa süre sonra uyudu. Rahatça yemeğimizi yedik. Ama insan özlüyo yaaaaaaaaaaa uyuyunca da. Manyaklık valla anne babalık
Haklısın canım. Çok tedbirli olmamız gerekiyor. 2 yaş resmen çıldırma yaşı gibi birşey yahu
ramazan 13ten herkese günaydınlar.. hayırlı huzurlu güzel bi gün olsun inş
akşam kızlarla iftarımız güzel geçti. tatlı faslında ayşeciği de bahçeye indirdik, dondurmadan sonra efil efil esen rüzgarda uyuyakaldı kuzum
eşim dün pazardan 3 er kilo barbunya ve taze fasulyle almış.. ve küçücük bamyalar :111:
bugün onları ayıkla, dondurucuya at. bamyayı ayıkla pişir. epey angaryam var.
biraz domates çorbam var, etli bamya yanına bir de domatesli bulgur pilavı yapıcam heralde.
geçen oktay ustanın sitesinde gördüm bayıldım. şu susamlı biberli zeytinli ekmeği de yapmayı düşünüyorum.
http://oktayusta.samanyoluhaber.com/oktay-ustadan-biberli-susamli-ekmek-tarifi/
sahura daha çok yakışır ama olsun, zaten iftar ve sahur arası kaç saat?
bir de revani yapma isteğim var ama tam bi tarifi olan yardımcı olsun piliiis
elifnaz ve pamuk helva; nasıl geçti akşam?
şeker portakalımm, acaba bugün hangi organizasyonu şereflendireceksiniz efendim?
evlenirken acemileğime geldi, yengem koyu yeşilli patchwork bi yatak örtüsü aldırdı.
inş taşınma durumum olursa, onu annemlerin yazlığa postalayıp daha açık ve canlı renklerde bi pike takımı almak istiyorum.
sen aldın mı takımı? eminim odana çok yakışır..
vuu! epey ilerlemeler var sizde bacım.
nasıl gidiyor uyku eğitimleri?
tarife baktım. sen mi tepside buna benzer bi kebap yapıyordun?:44:
hepimiz bu konuda manyakız bacım :111:
oy oyy oyyy! hoşgelmiş sefalar getirmiş minik kuzu.
eminim heyecanın iki kat atmıştır.. Rabbim sana da sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?