oruçken zor ama temizlik yapınca vakit çabuk geçiyor. kolay gelsin tatlım. kendini çok yormaaa.dün akşam kayınvalidemler için seramik bakmaya gittik geç gelince evdede az çorba az makarna vardı planında patlıcan dolması yapmak vardı
geç kalınca eşim menemen yemek istedi hemen çay yanına patates birde sucuklu kaşarlı kızartma biberli menemen yaptık çok beğendi dünü bu şekilde atlatmış olduk iyi oldu valla
bu akşamdan yavaş yavaş temizliğe girişeyim diyorum mutfağın camını falan sileyim eşimde iş için şehir dışına çıkacak sahurdan sonra yalnız kalcaz:26:
Günaydınnnlar herkeze. güzel bir gün diliyorum bende. bu sabah oğlum erken uyandı. sabah uyanmış haline bayılıyorum. kucağımda durmak istedi. biraz sevdim okşadım altını değiştirdim. o sıra babannesi uyandı. hadi oğlum babanneye git dedim. zamk gibi yapıştı bana, bırakmıyor. işe gitcem bir türlü gidemedim. zorla verdim babanneye. gözlerinden akan yaşa dayanamadım tekrar aldım kucağıma. anneee gitme diyor. babannesi zorla bi şekilde kandırdı bende gizlice çıktım. tekrarında beni göremeyince yine ağlamıştır. akşamda aynı şey oluyor. ben wc ye elimi yıkamaya giriyorum dışarı kapısında ağlıyor beni göremeyince. off yaa dayanamıyorum gözyaşına. kuzum benim.
oruçken zor ama temizlik yapınca vakit çabuk geçiyor. kolay gelsin tatlım. kendini çok yormaaa.
Oyy oy maaşallah.dun gece donduk evimize ama bi turlu yazamadim kizlar cok tatli bi bebisimiz oldu cok sukur ikisi de saglikli darisi basima cok sevimli yaa simdiden ozledim bile...neyseki onbes gun kdr sonra tekrar gidebilicez simdik biraz gecmise bakiyim
halledersin senn. bizim topiğin hanımlarının maşallahı var.akşam davetten geldikten sonra yapacağım yarında işten dönüşte cumarteside izinliyim zaten inşallah bir aksilik çıkmaz hallederim hepsini
annelere çok düşkün bebişlerimiz. iyikide öyle. bu çok hoşuma gidiyor. bazen uzaklaşırmı ki benden diye düşünürdüm, çünki çok az vakit geçiriyoruz. ona rağmen kim yetiştirirse yetiştirsin annenin yeri bambaşka. bunu hissettirdi oğlum bana. ayrılık zor olsada herşey onlar için.günaydın canım
bizim çıkış saatimizde allahta melisa uyuyor oluyor genellikle ama uyandığında ilk anne nerde yok diye soruyormuş
ama uyanık olduğundada evden çıkmamız çok zor oluyor gideceğimi anlıyor hep kucağımda kalmak istiyor dediğin gibi akşamları da bir yere gitsem tekrar gideceğim sanarak mızmızlanıyor onlarda çok haklı bütün gün bizi özlüyorlar bu akşamda melisayı bırakıp gitmemiz lazım zaten onada canım sıkılıyor allahtan 2 saat falan ama genede içime sinmiyor :26:
Alemsin sende yahuuu. pembece bir açıklama olmuş ha haaa:)Evet canikommmm.
Canım ya senin minik kuşun da gelecek ve sen de busmai gibi uykusuz geceler yaşayacaksınnnncümlemin başı güzel başlayıp sonu yanlış bağlandı :) canım benim sağlıkla sıhhatle gelsin ve gğzel bir ömürleri olsun inşallah tüm bebişlerin...
patlıcanın birçok yemeğini severim ama besinsel bir değeri yok malesef.Patlıcan seviyorsan abant kebabı da güzel oluyor. Gerçi sen bolu'dasın bilirsin.
Oyy sağlıkla gelsin kuzucuk.ben yasirden cok fazla alisigim uykusuzluga artik bulucaz bi yolunu yeterki saglikla.gelsin de inss :))) amin cnmm
cok saol.canim amin cumlemizinkini ins
hepimiz allaha emanetiz. büyük sınav gerçekten rabbim korusun.gözünüx aydın canım Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin güzeldir bebek kokusu ben bile özledim
bu arada pembiş çok geçmiş olsun..hiç düşünüp kurgu yapmatrt spikerinin durumundan haberim yoktu ama çok zor sınav Allah kimsenin başına vermesin...biz tedbirli olalım taktir Allahın
oyy negüzel olmuş. böyle havalarda gerçekten hemencik uyuyuveriyorlar yavrucaklar.ramazan 13ten herkese günaydınlar.. hayırlı huzurlu güzel bi gün olsun inş
akşam kızlarla iftarımız güzel geçti. tatlı faslında ayşeciği de bahçeye indirdik, dondurmadan sonra efil efil esen rüzgarda uyuyakaldı kuzum
eşim dün pazardan 3 er kilo barbunya ve taze fasulyle almış.. ve küçücük bamyalar :111:
bugün onları ayıkla, dondurucuya at. bamyayı ayıkla pişir. epey angaryam var.
biraz domates çorbam var, etli bamya yanına bir de domatesli bulgur pilavı yapıcam heralde.
geçen oktay ustanın sitesinde gördüm bayıldım. şu susamlı biberli zeytinli ekmeği de yapmayı düşünüyorum.
http://oktayusta.samanyoluhaber.com/oktay-ustadan-biberli-susamli-ekmek-tarifi/
sahura daha çok yakışır ama olsun, zaten iftar ve sahur arası kaç saat?
bir de revani yapma isteğim var ama tam bi tarifi olan yardımcı olsun piliiis
elifnaz ve pamuk helva; nasıl geçti akşam?
şeker portakalımm, acaba bugün hangi organizasyonu şereflendireceksiniz efendim?
evlenirken acemileğime geldi, yengem koyu yeşilli patchwork bi yatak örtüsü aldırdı.
inş taşınma durumum olursa, onu annemlerin yazlığa postalayıp daha açık ve canlı renklerde bi pike takımı almak istiyorum.
sen aldın mı takımı? eminim odana çok yakışır..
vuu! epey ilerlemeler var sizde bacım.
nasıl gidiyor uyku eğitimleri?
tarife baktım. sen mi tepside buna benzer bi kebap yapıyordun?:44:
hepimiz bu konuda manyakız bacım :111:
oy oyy oyyy! hoşgelmiş sefalar getirmiş minik kuzu.
eminim heyecanın iki kat atmıştır.. Rabbim sana da sağlık ve kolaylıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..
evlenirken acemileğime geldi, yengem koyu yeşilli patchwork bi yatak örtüsü aldırdı.
inş taşınma durumum olursa, onu annemlerin yazlığa postalayıp daha açık ve canlı renklerde bi pike takımı almak istiyorum.
sen aldın mı takımı? eminim odana çok yakışır..(/QUOTE]
Bende nişanlıyken rengarenk doldurmuştum çeyize. iyikide almışım her hafta değiştiriyordum çünki nevresimleri. kv de var saolsun hep değiştiririz ama ben kendi zevkime görede alıp sermek istiyorum. kv misafir odasını bize verdi ve orada çift kişilik bir yataktan ve 1 çekmeceli dolaptan ve birde boy aynasından başka bişey yok canım. bildiğin tatil evi gibi oda.
Evet bu aralar hiç dikkat etmiyorum kendime. akşam iftarda yedim zoraki birazcık, sahurda sadece bir dilim tost çayla beraber birde soğukça bir parça yaşpasta yedim. yani çok yedim sayılmaz.günaydınnnnnnnnnnn
canım kendine hiç dikkat etmiyorsun valla dün akşam sahurda birşeyler yedinmi bari :44:
biraz diyelim ama nasıl farkettiniz helal olsun valla ben fark göremedim resimlerde
hani bana resimm.biraz diyelim ama nasıl farkettiniz helal olsun valla ben fark göremedim resimlerde
Hiç baktınmı bilmiyorum ama cahidenin sitesinde hergün bir iftar menüsü yayınlıyor. bir bak isterden aklına bişeyler geliiiir.Herkese selam canlarım.
Ne pişirsem problemi var? Alinazik ya da türlü.
sözkonusu revaniyse şerbeti çok çeker canım. bence normal ölçüsünde yapmalısın. kıvamınımı koyumu buldun. tadımı fazla gelir.
colicos; bence ya bi instagram ya da facebook hesabı aç.. ordan daha iyi görüşüyoruz.
pamuk helvacım; ellerine sağlık.. kuru dolma bir kez yedim, içine hangi baharatları koymuşlarsa böyle ekşimtrak gibiydi,
harikuladeydi tadıtv de birkaç kez rastladım, izlerken çok basit geldi, ama cesaret edip hiç denemedim.
sen bi gün nasıl yaptığını en basit şekilde bana anlat, yani topiğe yaz olur mu?
soru; cahidenin sitesinden revani tarifini aldım, birazdan yapıcam.
şerbeti 3 su bardağı şeker ve 3 su bardağı suyla yapılıyor.
ben şeker oranını biraz azaltmak istiyorum. 2-2,5 su bardağı şekerle mesela.
o zaman bire bir ölçü kullanıp suyu da azaltacağım di mi?
bir de, şerbet bu şekilde yapılırsa ve az olur da kekin her yeri ıslanmaz, tatlanmazsa diye düşünüyorum.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?