Buarada patates dolması güzel bir fikir.Kızlar, iftara pazar misafir alacağız. Patates dolması yapacağım. İçini bir gün önceden hazırlasam olur mu? Pirinç yok.kıymayla hazırlanıyor.
Aynen öyle. burda hiç kurutma yapılmıyor yani kurumuyor.. biber dolmasınıda kurutulmuş çok severim. ayrıca yeşil fasulyenin kurtulmuşu muhteşem olur. kebap gibi yaparım ben acılıca.Kuru patlıcan ve biber dolması güzel oluyor ve diğer dolmaya göre daha pratik bence. Patlıcan oyma derdi yok ve daha lezzetli.
Hayallah yaa. içi hamur kalmasa bari. okadar emek verdin.yeni tarihli, geçen aldım.
yumurtayı güzel çırptım. fırın kapağını uzun süre açmadım.
gel görki sonuç bu..
Bu nasıl bir menü anacım maaşallah nazar değmesin döktürmüşsün menüyü. hiç iştahım yoktu ama senin menüyü görünce canlandım sanki. Tramisu yu bir kere deneyim dedim kutudaki tarife göre çok kötü oldu. beğenmedim tadını. sen nasıl yaptın. yani yaptığına göre mutlaka çok güzel olmuştur. nerden aldın tarifi yada tarif verirmisin sana zahmet.atlattim canım şükür. son bir saat zor yetistim valla. malum salata, sofra, pilav sona kalıyor bide hazırlanmak ta işin icinde olunca. benim menumde
Terbiyeli tavuk çorbası
icli kofte ( hazir)
Yoğurtlu karışık Kızartma
kurutulmuş domates salatası
patlıcan salatası
midye börek
islim kebabi
tavuk suyuna pilav
tiramisu vardı
kuru dolmaya bayılırım. bi sefer yaptım ama çokta beceremedim. birinden görüp yapmak lazım. alman pastasını hangi tariften yaptın.
Ne yapalım artık. Bizimle birlikte dört aile olacağız.bence bişey olmaz. kolay gelsin canım. yorucu br hafta sonu seni bekliyor.
Nemli olduğu içindir. Fasulyenin kurutulmuşu da harija gerçekten.Buarada patates dolması güzel bir fikir.
Aynen öyle. burda hiç kurutma yapılmıyor yani kurumuyor.. biber dolmasınıda kurutulmuş çok severim. ayrıca yeşil fasulyenin kurtulmuşu muhteşem olur. kebap gibi yaparım ben acılıca.
Hayırdır inşallah. nooldu canım? önemli bişey yoktur inşallah.
yeni tarihli, geçen aldım.
yumurtayı güzel çırptım. fırın kapağını uzun süre açmadım.
gel görki sonuç bu..
atlattim canım şükür. son bir saat zor yetistim valla. malum salata, sofra, pilav sona kalıyor bide hazırlanmak ta işin icinde olunca. benim menumde
Terbiyeli tavuk çorbası
icli kofte ( hazir)
Yoğurtlu karışık Kızartma
kurutulmuş domates salatası
patlıcan salatası
midye börek
islim kebabi
tavuk suyuna pilav
tiramisu vardı
kuru dolmaya bayılırım. bi sefer yaptım ama çokta beceremedim. birinden görüp yapmak lazım. alman pastasını hangi tariften yaptın.
nasıl uyutuyorsun ya artık
Kızlar, iftara pazar misafir alacağız. Patates dolması yapacağım. İçini bir gün önceden hazırlasam olur mu? Pirinç yok.kıymayla hazırlanıyor.
Bence de çocuğuna kendi bakanlar çok şanslı. Sonra da anneannesi bakanlar. Bunun dışında her türlüsü sıkıntı. Aynı şeyleri babaanne de söyleyebiliyor canım. Ben özellikle yazın bir saat için bile bırakmıyorum.Bakıcı bugün gelmeyince kocam iyice sinir oldu. Zaten geldiğinde de sürekli çocuğa "başım ağrıyo, beni yorma, yeter vsvsvs" tarzı bişiler diyo ramazanda özellikle. Böyle olunca kızdı işte tutturdu "parasıyla değil mi bulalım başka birini. Hem sana da yardımcı olur" diye. Kolay mı şimdiden sonra yeni birini bulmak?? Çocuğun alışması vs... Valla çocuğuna ananne veya babaanne bakanlar öpüp başına koysun. İnsan çalıştırmak çok zor :/
Borcamın mı büyük geldi ki?? Önemli olan lezzet yahu boşver
Eline koluna sağlık kız maşallah sana.
İki kere mama sandalyesinde uyuyakaldı, iki kere babası araba ile gezmeye çıkardığında, bi kere sızdı salonun ortasında, dün de hiç uyumadı... Yani halimiz içler acısı :/
Olur canım hiçbişi olmaz. Kolay gelsin şimdiden...
Bence de çocuğuna kendi bakanlar çok şanslı. Sonra da anneannesi bakanlar. Bunun dışında her türlüsü sıkıntı. Aynı şeyleri babaanne de söyleyebiliyor canım. Ben özellikle yazın bir saat için bile bırakmıyorum.
Sizin için şu an yeni bir bakıcı çok sıkıntı. Bir sene daha idare etmeye bakacaksın artık.
Evet canım nemden dolayı kurutma yapılamıyormuş küf oluyomuş.Ne yapalım artık. Bizimle birlikte dört aile olacağız.
Nemli olduğu içindir. Fasulyenin kurutulmuşu da harija gerçekten.
Ya inan apartmanda kaç tane babaanne var bakan hepsi okadar rahatki imreniyorum. Ne yemek dertleri var ne bişi. Ben 4 yaşından önce kreş istemiyorum. Zaten sonrasında hep okullu olacaklar bari bir yıl bir yıldır diye düşünüyorum ama bu gidişle nolur bilmem :/
Bence besinsel değeri vardır ya, inanmıyorum patlıcan hakkında denilenlere:)Alemsin sende yahuuu. pembece bir açıklama olmuş ha haaa:)
patlıcanın birçok yemeğini severim ama besinsel bir değeri yok malesef.
Oyy sağlıkla gelsin kuzucuk.
hepimiz allaha emanetiz. büyük sınav gerçekten rabbim korusun.
Haşlama derdi vaaarKuru patlıcan ve biber dolması güzel oluyor ve diğer dolmaya göre daha pratik bence. Patlıcan oyma derdi yok ve daha lezzetli.
Yeşil fasulyenin kurutulmuşunu hiç duymamıştımBuarada patates dolması güzel bir fikir.
Aynen öyle. burda hiç kurutma yapılmıyor yani kurumuyor.. biber dolmasınıda kurutulmuş çok severim. ayrıca yeşil fasulyenin kurtulmuşu muhteşem olur. kebap gibi yaparım ben acılıca.
Kolaysa kendi bulsun bakıcı bu erkekler hep böyle yaBakıcı bugün gelmeyince kocam iyice sinir oldu. Zaten geldiğinde de sürekli çocuğa "başım ağrıyo, beni yorma, yeter vsvsvs" tarzı bişiler diyo ramazanda özellikle. Böyle olunca kızdı işte tutturdu "parasıyla değil mi bulalım başka birini. Hem sana da yardımcı olur" diye. Kolay mı şimdiden sonra yeni birini bulmak?? Çocuğun alışması vs... Valla çocuğuna ananne veya babaanne bakanlar öpüp başına koysun. İnsan çalıştırmak çok zor :/
Borcamın mı büyük geldi ki?? Önemli olan lezzet yahu boşver
Eline koluna sağlık kız maşallah sana.
İki kere mama sandalyesinde uyuyakaldı, iki kere babası araba ile gezmeye çıkardığında, bi kere sızdı salonun ortasında, dün de hiç uyumadı... Yani halimiz içler acısı :/
Olur canım hiçbişi olmaz. Kolay gelsin şimdiden...
Her babaanne bir değil ya, ben kv ye gözüm kapalı bırakabilirim.Bence de çocuğuna kendi bakanlar çok şanslı. Sonra da anneannesi bakanlar. Bunun dışında her türlüsü sıkıntı. Aynı şeyleri babaanne de söyleyebiliyor canım. Ben özellikle yazın bir saat için bile bırakmıyorum.
Sizin için şu an yeni bir bakıcı çok sıkıntı. Bir sene daha idare etmeye bakacaksın artık.
Çılgın oğlum kudurdu kudurdu. Salondaki fon perdeleri çıkarıp odasına astım ki odası kararsın diye (perde yaptırana kadar). Sonra odasında o oynarken ben açtım internetten sesli olarak Kuran ımı okudum. Biraz oynadı ve oturarak uyuyakaldı!! İgden foto yollucam size. Demekki işin sırrı loş ortam ve Kuran-ı Kerim
bende konuşmasına taktım. hani erkek veletleri gec konusurduSelam kızlar 2 gündür annemdeyiz, bu akşam eşim kendi ailesinin yazlığına gidip orda kalacak, keremi de götürdü. Beni çok yorsa da ondan ayrılınca çok hüzünleniyorum. Hastanedeyken burnumda tütüyordu her dakika. Allahtan babasıyla çok mutlu, beraber sarılıp uyurlar..
Bi de çok komik bişey oldu: Ben bazen dışarı çıkarken Keremi çağırdığımda yanıma gelmeyince "iyi ben gidiyorum ,sen kal burda" derim. Bugün de babasıyla gidecek diye üstünü giydiriyorduk, o sırada Mert de yandaki koltukta ağlamaya başladı. Kerem de ona bakarak: "Olmaz. Biz gidiyoz. Sen kal burda!" demez mi, şok geçirdik :)) çok komikti. Nasıl da cümleyi yerinde kullandı inanamadım:)
Kerem ve Mertin maceraları başlıyor
Bence besinsel değeri vardır ya, inanmıyorum patlıcan hakkında denilenlere:)
Haşlama derdi vaaar
Yeşil fasulyenin kurutulmuşunu hiç duymamıştım
Kolaysa kendi bulsun bakıcı bu erkekler hep böyle ya
Bu arada benimki de zeytinden nefret eder eve bile aldırmaz
Her babaanne bir değil ya, ben kv ye gözüm kapalı bırakabilirim.
Ama hergün bakmaya o da üşenir tabi :) annem bile hergün bakmaz.
Hergün torun bakan annelere ve kv lere hayret ediyorum ben de. Çok büyük özveri.
Selam kızlar 2 gündür annemdeyiz, bu akşam eşim kendi ailesinin yazlığına gidip orda kalacak, keremi de götürdü. Beni çok yorsa da ondan ayrılınca çok hüzünleniyorum. Hastanedeyken burnumda tütüyordu her dakika. Allahtan babasıyla çok mutlu, beraber sarılıp uyurlar..
Bi de çok komik bişey oldu: Ben bazen dışarı çıkarken Keremi çağırdığımda yanıma gelmeyince "iyi ben gidiyorum ,sen kal burda" derim. Bugün de babasıyla gidecek diye üstünü giydiriyorduk, o sırada Mert de yandaki koltukta ağlamaya başladı. Kerem de ona bakarak: "Olmaz. Biz gidiyoz. Sen kal burda!" demez mi, şok geçirdik :)) çok komikti. Nasıl da cümleyi yerinde kullandı inanamadım:)
Haşlama derdi vaaar
Hergün torun bakan annelere ve kv lere hayret ediyorum ben de. Çok büyük özveri.
Çılgın oğlum kudurdu kudurdu. Salondaki fon perdeleri çıkarıp odasına astım ki odası kararsın diye (perde yaptırana kadar). Sonra odasında o oynarken ben açtım internetten sesli olarak Kuran ımı okudum. Biraz oynadı ve oturarak uyuyakaldı!! İgden foto yollucam size. Demekki işin sırrı loş ortam ve Kuran-ı Kerim
http://sukrankaymak............../2013/11/bardakta-tiramisu.html
tarif bu. tavsiyem bisküvileri çok ıslatma. muhallebisi çok güzel oldu
otele gittiğimizde fonlardan dolayi bizimkilerde gec kalkiyordu. kerem'in odasina yaptırdım bende güneş gecirmeyen perdeymis. gelsin durumları paylasirim.. kuran-i kerim'in hikmeti ayrı tabi.
otele gittiğimizde fonlardan dolayi bizimkilerde gec kalkiyordu. kerem'in odasina yaptırdım bende güneş gecirmeyen perdeymis. gelsin durumları paylasirim.. kuran-i kerim'in hikmeti ayrı tabi.
Brova Efeciğe.Çılgın oğlum kudurdu kudurdu. Salondaki fon perdeleri çıkarıp odasına astım ki odası kararsın diye (perde yaptırana kadar). Sonra odasında o oynarken ben açtım internetten sesli olarak Kuran ımı okudum. Biraz oynadı ve oturarak uyuyakaldı!! İgden foto yollucam size. Demekki işin sırrı loş ortam ve Kuran-ı Kerim
Babaanne - anneanne olmak kolay değil. Her gün gerçekten zor. Benşmkine 3 gün bakıyorlardı. Bir de dönüşümlü. Sağ olsunlar.Selam kızlar 2 gündür annemdeyiz, bu akşam eşim kendi ailesinin yazlığına gidip orda kalacak, keremi de götürdü. Beni çok yorsa da ondan ayrılınca çok hüzünleniyorum. Hastanedeyken burnumda tütüyordu her dakika. Allahtan babasıyla çok mutlu, beraber sarılıp uyurlar..
Haşlama derdi vaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?