batu saat 8:30 da uyandı ben evden çıkmadan yakalamayı başardı.Neyse bizden erken kalkanlar da varmış. Ben yatağından hemen kaldırmıyorum. Biraz beraber yatıyoruz. Sonra da süt veriyorum. Böylece ben ayılmış oluyorum.
negüzel dualar etmişsin. amin canım. tatlının güzel olmasına sevindim.ramazan 14ten herkese günaydınlar..
cumamız mübarek olsun canlar.. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin.
dünya üzerindeki savaşları bitirsin. müslümanlara dirlik ve dirayet versin inş..
bu bebeler anlaştı mı dersiniz? bizimki de 7.20de ayaktaydı :111:
bugün fırsatım olursa şu kuru dolmayı denemek istiyorum. tabi önce bolca bu konuda video izlemem gerek.
bu arada revaninin tadı çok güzel olmuş.. istediğim gibi kabarmadı, ama lezzetli.
tarifin şerbeti 3 bardak şekerliydi, ben 2ye yakın şeker koydum, fazla fazla yettti. aman pembiş duymasın
Dolmayı bende böyle yaparımm. çokta güzel olur.Amin canım.
Revani yemeyeli çoooook uzun zaman oldu.Eşim irmik yemiyor malesef.Kuru dolma bildiğim dolma işte. Patlıcanları, biberleri haşlıyorsun. Biz bunun da diğer dolmanın da içini kavurmuyoruz. İç malzamesi de bol maydanoz, domates, biber, soğan,sarımsak baharat, biber salçası, biraz ekşi.üzerine de sarımsaklı, salçalı, ekşili sos. Ohhh mis.
Haahh alemsiniz haa. dimi yani sanki sen uyandırdın. canım yaa nedendir bilemem ama batuşda bazen ağlayarak uyanır. rüya görüyorlar bence. etkisinde kalıp ağlıyorlar.Biz uykudan bir triple uyanıyoruz. Öğle uykularından uyanması bir eziyet resmen. Ağlaya ağlaya uyanıyor. Bir saat uyusa da ağlayarak uyanıyor, üç saat uyusa da. Sanki biz uyandırıyoruz.
Ah canıım baya erkenciymiş minnak. senin içinde baya kötü olmuş ama olsun erken kalkmak insanı herzaman dinç yapar.Gunaydinlarr..hayirli cumalarimiz olsun insallahh..gece 3 te uyumaya calisan ben oglusumun 6:45 sireni anneeeeeee diye seslenmesiyle fena uykusuzluk cekerek gune basladim..gun bayagi uzun olacak sanirsam..dun gunduz biraz uzun yatmanin ceremesi bugunmus anlasildi..hava cok ama cok sicakk..en son yasanan balkon faciasi hani su trt spikerinin yasadigi..pencereyi acmaya korkutuyor beni;yanindayim genelde p durumda ama saniyelik bir olay..insan beser elbet sasar...r ab bim kimseye gostermesin..bazi zamanlr gozumun onunde o elim sahne tekrar edip duruyor..sicaklamaya ra zi geliyorum dogal olarakta..guzel bi gun olsun insallah
geçmişler olsun canım. tez zamanda tarlanır inşallah.aminnn gece gece keyfinin yerinde olmasina cok sevindim pembisim bizim de babamiz hasta oglumu da uyuttum bekliyorum serum fln takmislar baya atesi vardi gunduz de yaninda da kimse yok aklim onda kaldi bakalim iyi olur ins...
busmaicim sen de iyi yapmissin annene gecerek ben de ayri kalinca uzuluyorum ama babasiyla.iyk vakit geciriyosa sknti yok sende.mertcikle.koklas artik iki evladin var ne guzel..
daha dolu yazcaktim ama kafam bosaldi bi anda nedense ins uyuyabilirim esim yarin tum gun yatar yasir oyle zamanlarda iyice cozutuyo
ohh yarasın tatlımm.Gece gece eşimle dondurma keyfi yaptık.
Ayy kıyamamm haklısın canım. nebileyim ben hamileliğimde pek uyumazdım ondan dolayıdır ki düşünemedim galiba. e çocukta olunca daha zor tabi.Colicos cumm..ikinci.hamilelik beni uyku konusunda biraz sarsiyor..hormonlar uyu diyor ilhan uyumaa..hadi gel cik isin icinden..yoksa bende cok uykuyu aramam..su zamanlrda gunduz uykusu yapiyorum bi yasima kad ar ilk kez..
Wowww aksamki romantizminizde yakiyor valla..biz pek aksam cikmayiz..sagolsun esim ben demedikce hic oyle seyler dusunmez..ilhan faktorude olunca iyice ihtimal sifira iniyor..Allah muhabbetinizi arttirsin canim iyi yapmissinizz..
Sekerportakalim yemeginiz guzel gecmiss..masada oturup bisey yapmayinca getir gotur daha bi guzel oluyor dimi..esinide Allah kavustursun neyseki zaman kisa..bende bakindim nette biraz ama bulamadim ya pasta susu..bulduklarimda oyle dedi gi n gibi ucuz bisey degildi..bizimde onumuzdeki cuma malum dogumgunumuz..carsiya cikabilsem biraz bakacam ama hafta sonu belki..
benim yaramaz oğlum hiç etkilenmiyor allahtan böyle şeylerede hiç gerek kalmıyor. allah kolaylık versin.Fon perde bi işe yaradı bi işe yaradı; 7:15de ayaktaydı oğlum hem de tam enerjisini almış bir şekilde. Şu anda kule yapıyo. Niye benim oğlum böyle yaaaaa :/
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel birgün olsun inşallah :)
ramazan 14ten herkese günaydınlar..
cumamız mübarek olsun canlar.. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin.
dünya üzerindeki savaşları bitirsin. müslümanlara dirlik ve dirayet versin inş..
bugün fırsatım olursa şu kuru dolmayı denemek istiyorum. tabi önce bolca bu konuda video izlemem gerek.
bu arada revaninin tadı çok güzel olmuş.. istediğim gibi kabarmadı, ama lezzetli.
tarifin şerbeti 3 bardak şekerliydi, ben 2ye yakın şeker koydum, fazla fazla yettti. aman pembiş duymasın
Biz uykudan bir triple uyanıyoruz. Öğle uykularından uyanması bir eziyet resmen. Ağlaya ağlaya uyanıyor. Bir saat uyusa da ağlayarak uyanıyor, üç saat uyusa da. Sanki biz uyandırıyoruz.
Born cum gecmis olsun esin icin.. tam hastalik havasi valla..umarim bugun biraz daha toparlar kendini..sen bu haldeyken evde hasta ve de ilgi isteyen bi koca cekilmez gibi...ablanin bebiside gelmis gozunuz aydin darisi sana bize olsun..normalmi yapti sezeryan mi?
Bu arada gecen hafta ilk kez nst ye girdik..tekrar kalp atislarini duymak cok guzeldi..bi se fe r yalnizda degildim odayi degsitirmisler esimde yanimda oturuyordu..diyorum ki doktora soyluyecem sende doguma gir...yokkkkkkk diyorrr..korkak seyler:)a bu ar ad a bizimki birazcik tombis gibi eger 4kg mi asarsa Sezeryan olma ihtimali fazla agustos sonunda pek istemesemde..hakkimda hayirlisi yinede.
günaydın hayırlı cumalarrr
dün akşam melisayı görümceme bırakıp gittik iftara güzel geçti eşimin işyerinde çalışan bayanlar ve erkeklerin eşleri baya muhabbet ettik
tabi çoğunlukla çocuktan konuştuk herkesin çocuğu var biri hamileydi herkes büyüdükçe daha zor olacağını sorunların daha çok büyüdüğünden
şikayetçiydiler gözüm korktu ama daha da çok var diye sevindim şu anlarının tadını çıkarmak lazım
eşimde sahurdan sonra yola çıktı sabah varmışlar bu akşam iftardan sonra inşallah dönecek bende bugün cumartesi günü için pasta ve alışveriş işlerini halledeceğim yemekten sonra pastalar için hazır plastik tabak almak istiyorum ayıp olurmu ki acaba yaa ??? herkes pasta yiyecek çoluk çocuk hem toplarlanması kolay olur diye düşündüm :44:
barbunya da almam lazım olmadı yarın bizim pazarımız var sabah erkenden gidip alırım offf çok işim var temizlik falan allah yardımcım olsun bir atlatayımda bende rahatlayım
benim yaramaz oğlum hiç etkilenmiyor allahtan böyle şeylerede hiç gerek kalmıyor. allah kolaylık versin.
Değişiklik olmuş ne güzel. Doğum günü hazırlıkları da başlamış. Kolay gelsin.günaydın hayırlı cumalarrr
dün akşam melisayı görümceme bırakıp gittik iftara güzel geçti eşimin işyerinde çalışan bayanlar ve erkeklerin eşleri baya muhabbet ettik
tabi çoğunlukla çocuktan konuştuk herkesin çocuğu var biri hamileydi herkes büyüdükçe daha zor olacağını sorunların daha çok büyüdüğünden
şikayetçiydiler gözüm korktu ama daha da çok var diye sevindim şu anlarının tadını çıkarmak lazım
eşimde sahurdan sonra yola çıktı sabah varmışlar bu akşam iftardan sonra inşallah dönecek bende bugün cumartesi günü için pasta ve alışveriş işlerini halledeceğim yemekten sonra pastalar için hazır plastik tabak almak istiyorum ayıp olurmu ki acaba yaa ??? herkes pasta yiyecek çoluk çocuk hem toplarlanması kolay olur diye düşündüm :44:
barbunya da almam lazım olmadı yarın bizim pazarımız var sabah erkenden gidip alırım offf çok işim var temizlik falan allah yardımcım olsun bir atlatayımda bende rahatlayım
irmik yemeyen, zeytin yemeyen adamlar.. şaşırıyorum yaaAmin canım.
Revani yemeyeli çoooook uzun zaman oldu.Eşim irmik yemiyor malesef.Kuru dolma bildiğim dolma işte. Patlıcanları, biberleri haşlıyorsun. Biz bunun da diğer dolmanın da içini kavurmuyoruz. İç malzamesi de bol maydanoz, domates, biber, soğan,sarımsak baharat, biber salçası, biraz ekşi.üzerine de sarımsaklı, salçalı, ekşili sos. Ohhh mis.
ah canım benim yaa... zaten hamilelikte kaç derece daha fazla hissediyorsun sıcağı.Gunaydinlarr..hayirli cumalarimiz olsun insallahh..gece 3 te uyumaya calisan ben oglusumun 6:45 sireni anneeeeeee diye seslenmesiyle fena uykusuzluk cekerek gune basladim..gun bayagi uzun olacak sanirsam..dun gunduz biraz uzun yatmanin ceremesi bugunmus anlasildi..hava cok ama cok sicakk..en son yasanan balkon faciasi hani su trt spikerinin yasadigi..pencereyi acmaya korkutuyor beni;yanindayim genelde p durumda ama saniyelik bir olay..insan beser elbet sasar...r ab bim kimseye gostermesin..bazi zamanlr gozumun onunde o elim sahne tekrar edip duruyor..sicaklamaya ra zi geliyorum dogal olarakta..guzel bi gun olsun insallah
maşallah bir tosun geliyor deseneBorn cum gecmis olsun esin icin.. tam hastalik havasi valla..umarim bugun biraz daha toparlar kendini..sen bu haldeyken evde hasta ve de ilgi isteyen bi koca cekilmez gibi...ablanin bebiside gelmis gozunuz aydin darisi sana bize olsun..normalmi yapti sezeryan mi?
Bu arada gecen hafta ilk kez nst ye girdik..tekrar kalp atislarini duymak cok guzeldi..bi se fe r yalnizda degildim odayi degsitirmisler esimde yanimda oturuyordu..diyorum ki doktora soyluyecem sende doguma gir...yokkkkkkk diyorrr..korkak seyler:)a bu ar ad a bizimki birazcik tombis gibi eger 4kg mi asarsa Sezeryan olma ihtimali fazla agustos sonunda pek istemesemde..hakkimda hayirlisi yinede.
oh ne güzel bacım.. insanın çocuğu varsa muhabbeti de çocuk oluyorgünaydın hayırlı cumalarrr
evet, bi işin sonuna bakmak lazım. benim biraz canım tez.ne bu herkesin bebişi erken kalkmış bizimkide gece geç yattığı için ben giderken uyuyordu
nfk canım bak üzüldüğüne değmemiş revanin güzel olmuş ellerine sağlık
oy oy ooooy!!!Günaydınlr herkeze. hayırlı cumalar bol sabırlı, güzel bir gün diliyorum. dün akşam batuşu saat 10 da uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıkmaya karar verdik. gece 2 de evdeydik. sahildeki cafede biraz oturduk çayımızı içtik. elele biraz dolaştık. sonra biryer bulduk. çok güzeldi denizin dibinde kayalıkların olduğu bir yer ay ışığıda okadar muntazam vurmuşki denize bayıldım. ama ayağım bir kaysa cup denizin içindeyim bayaa uç noktadaydık . olsun çok keyifliydi. Bu ay ışığı bana bir an eşimle balayımızı hatırlattı. gece 3 lerde denize girmiştik. ay ışığında kitap okumuştuk vs.. geçmişide anımsadık zaten. sonra gece gece bir kahve içtik eve döndük. sahur falan derken sabaha zor uyandım tabi. 3 saatlik uykuyla duruyorum.
kategoriler de çeşit çeşit bacım; odun var, kütük var, tomruk varAynen oyle colicos cumm..benim kocamda odun kategorisinden sanirimm:)ramazan ayi gelincede ay ri bi evlere senlik..11de koltukta uyuklama modunda..velhasil aliskanlik la r kolay degismiyor..
Sekerportalim cokk sagol canim..cok iyi oldu bu valla..bende sana baktigin yerin net adresini al irmisin diyecektim..tam ustune geldi..
Kız milleti ya küçüklükten teiballerşaka bi yana benim kocam sabah afyonu patlamamış kalkar. Ben öyle değilimdir. Neyseki oğluş bana çekmiş. İki suratsızla uğraşamazdım :)
Canım benim, senin yerinde olsam ven de çok sinir olurdum. Bir de mecburen çıkmak zorundayız. Yakınını olan varsa kusura bakmasın ama bir inşaat işçilerinden bir de kamyon şoförlerinden çok korkuyorum. Tabi heosi aynı değildir ama ne bileyim.oo, ben yokken epey kaynatmışsınız. maşallah
ayşecikle markete gittik, biraz alışveriş yaptık. sonra park. şimdi geldik eve.
gelirken de canım nasıl sıkıldı. bizim karşımızdaki bina yıkıldı, yenisi yapılıyor.
her yer inşaatçı. hele beton dökülecek olsun. hepsi bizim binanın, hatta bizim dükkanın önünde sıra oturuyorlar.
ön bahçe kısmına arabalarını çekiyorlar, içinde oturmalar falan.. bunlar yeterince can sıkıyor.
özellikle eşim çok sinirleniyor. birkaç kez ikaz etti. artık arabalarını çekmiyorlar ama oturmalar devam.
binaya giriş çıkışımda ben rahatsız oluyorum, bir dolu adam önünden geçerken.
herneyse; bugün de parktan dönerken farkettimki en üst katta çalışan işçiler birbirlerine haber verip beni gösteriyorlar.
bi şeyler söyleyip gülüyorlar.. :95: daha önce de böyle şeyler olmuş olabilir. ne bizim binanın önünde oturturken,
ne de inşaatta çalışırken o tarafa bakmamaya çalışıyorum. bakmayınca da görmemiş olabilirim.
ama çok canım sıkıldı. eşime söylesem daha fena.
ne yapacak.. şu aptal bina meselesi bi çözümlenemedi. maruz kaldığım şeye bak ya!
irmik yemeyen, zeytin yemeyen adamlar.. şaşırıyorum yaa
siz yapıyorsunuz madem bilirsiniz; aktarda iki çeşit patlıcan vardı. biri antep geçen senenin mahsulu.
diğerine göre daha sönük renkli. diğeri de hatay mı, mersin mi o taraflardan gelmiş bu senenin patlıcanı.
rengi daha koyu. adam eskisi daha makbul, hem diğeri pişince keçe gibi mi oluyor öyle bi şey dedi.
kendi hanımı da o eski antep patlıcanından dolma yapıyormuş. ben de öyle diyorsunuz madem, size güveniyorum
eski olandan alayım dedim. sonuçta aldım geldim. iyise de kötüyse de kullanıcam. ama öğrenmek için size anlatıyorum.
hangi ürün daha makbuldur? ya da kuru patlıcan alırken neye dikkat etmek gerek?
ah canım benim yaa... zaten hamilelikte kaç derece daha fazla hissediyorsun sıcağı.
Allah kolaylık ve sabır versin bacım.. hakkın ödenmez..
maşallah bir tosun geliyor deseneilhan da kilolu mu doğmuştu?
oh ne güzel bacım.. insanın çocuğu varsa muhabbeti de çocuk oluyor
çok eskiden liseden arkadaşlarla toplanacaktık. annem gitmesen falan dedi. niye dedim. şimdi onların hepsi evli,
kocadan, kv den, çocuktan muhabbet edecekler sen belki mahçup olursun, üzülürsün sıkılırsın ondan dedi.
aaa, olur mu hiç öyle şey dedim. gittim, kızlarla buluştuk. hakikaten hepsinin konusu eş. ben öyle sap gibi kalmıştım..
eşin gitmiş. hayırla yakın zamanda dönsün, Allah kavuştursun inş..
bence plastik tabak alabilirsin. onların da cinsleri var sonuçta.. kimisinin malzemese böyle kağıt gibi, kalın ve desenli.
güzel bi şey bulursan, al onlarda ikram edersin. güzel düşünmüşsün..
barbunya bi posta almıştı eşim, geçen biraz daha almış.. ama bendeki bu barbunya sevdasına
sanırım bi derin dondurucu almamız gerekecek yakında
evet, bi işin sonuna bakmak lazım. benim biraz canım tez.
oy oy ooooy!!!aşıklara bakın hele..
maşallah kız, ne güzel.. onca yıla ve zorluğa rağmen bu gibi özellikleri korumak devam ettirmek..
Allah muhabbetinizi artırsın.. darısı da bizimkilerin başına :111:
kategoriler de çeşit çeşit bacım; odun var, kütük var, tomruk var
ne güzel.ben de çok neşeli kalkarım sabah.
gözümü açınca genelde şarkı söylüyor olurum. eşim de şaşırıyor. rüyanda güzel şeyler mi görüyorsun,
her sabah böyle neşeli nasıl kalkılır diye..
hala hastanede ben de gelmesini bekliyorum enfeksiyon doktoruna gözükmeyi bekliyor cok saol bacımmborn, eşine çok geçmiş olsun bacım.
çıktı mı hastaneden?
ellerine saglık ben de şekeri bol severim aslında ama iyi oldu diyosun bu akşam iftara arkadaşlara davetliyiz eşim iyi olmazsa gidemeyiz gerçi ama bu saatten sonra da yemek hazırlamak bana cok zor gelcekramazan 14ten herkese günaydınlar..
cok saol canım ablamın bebegi sarılık oldu hastaneye tekrar yatıyolar bugunBorn cum gecmis olsun esin icin.. tam hastalik havasi valla..umarim bugun biraz daha toparlar kendini..sen bu haldeyken evde hasta ve de ilgi isteyen bi koca cekilmez gibi...ablanin bebiside gelmis gozunuz aydin darisi sana bize olsun..normalmi yapti sezeryan mi?
ah ne güzel oluyo böyle kafa dagıtmak çok iyi gelmiştir eminim ben de 2 yaş dogum günü konseptimize karar verdimgünaydın hayırlı cumalarrr
Günaydınlr herkeze. hayırlı cumalar bol sabırlı, güzel bir gün diliyorum. dün akşam batuşu saat 10 da uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıkmaya karar verdik. gece 2 de evdeydik. sahildeki cafede biraz oturduk çayımızı içtik. elele biraz dolaştık. sonra biryer bulduk. çok güzeldi denizin dibinde kayalıkların olduğu bir yer ay ışığıda okadar muntazam vurmuşki denize bayıldım. ama ayağım bir kaysa cup denizin içindeyim bayaa uç noktadaydık . olsun çok keyifliydi. Bu ay ışığı bana bir an eşimle balayımızı hatırlattı. gece 3 lerde denize girmiştik. ay ışığında kitap okumuştuk vs.. geçmişide anımsadık zaten. sonra gece gece bir kahve içtik eve döndük. sahur falan derken sabaha zor uyandım tabi. 3 saatlik uykuyla duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?