Evet keremin perdesi de öyle ,çok memnunum geç kalkıyo artık.
Gerçekten kerem baya cümle kuruyor hamdolsun ,çok şaşırıyoruz ama çok eğlenceli :)
aminnn gece gece keyfinin yerinde olmasina cok sevindim pembisim bizim de babamiz hasta oglumu da uyuttum bekliyorum serum fln takmislar baya atesi vardi gunduz de yaninda da kimse yok aklim onda kaldi bakalim iyi olur ins...Akşam ailecek kısa bir yürüyüş ve park keyfi yaptık. Allah ım herkese bir aile ve o aileyle güzel günler geçirmeyi nasip etsin :)
aminnn gece gece keyfinin yerinde olmasina cok sevindim pembisim bizim de babamiz hasta oglumu da uyuttum bekliyorum serum fln takmislar baya atesi vardi gunduz de yaninda da kimse yok aklim onda kaldi bakalim iyi olur ins...
busmaicim sen de iyi yapmissin annene gecerek ben de ayri kalinca uzuluyorum ama babasiyla.iyk vakit geciriyosa sknti yok sende.mertcikle.koklas artik iki evladin var ne guzel..
daha dolu yazcaktim ama kafam bosaldi bi anda nedense ins uyuyabilirim esim yarin tum gun yatar yasir oyle zamanlarda iyice cozutuyo
Ohh, ne güzel. Biz de yemekten sonra arkadaşlarla dışarı çıktık.2,5 saat oturduk. Çok iyi oldu.Akşam ailecek kısa bir yürüyüş ve park keyfi yaptık. Allah ım herkese bir aile ve o aileyle güzel günler geçirmeyi nasip etsin :)
Geçmiş olsun canım. Kp'nin gitme imkanı yok muydu ya da erkek kardeş falan gibi biri. Çocuk olunca gidilmiyor.aminnn gece gece keyfinin yerinde olmasina cok sevindim pembisim bizim de babamiz hasta oglumu da uyuttum bekliyorum serum fln takmislar baya atesi vardi gunduz de yaninda da kimse yok aklim onda kaldi bakalim iyi olur ins...
busmaicim sen de iyi yapmissin annene gecerek ben de ayri kalinca uzuluyorum ama babasiyla.iyk vakit geciriyosa sknti yok sende.mertcikle.koklas artik iki evladin var ne guzel..
daha dolu yazcaktim ama kafam bosaldi bi anda nedense ins uyuyabilirim esim yarin tum gun yatar yasir oyle zamanlarda iyice cozutuyo
kp umrede burda da baska kimse yok zaten gelip napcaklar faln dedi bende birini al.yanina deyince cok saol canimOhh, ne güzel. Biz de yemekten sonra arkadaşlarla dışarı çıktık.2,5 saat oturduk. Çok iyi oldu.
Geçmiş olsun canım. Kp'nin gitme imkanı yok muydu ya da erkek kardeş falan gibi biri. Çocuk olunca gidilmiyor.
ohh afiyet olsun bende yaptm ama tek basima :/Gece gece eşimle dondurma keyfi yaptık.
Ay noldu hayırdır inşallah???? Geçmişler olsun canım
Yarına bi gezme programı yap. Erkek çocukları baba ile kuduramadıklarında sapıtıyolar çünkü :/
Gece gece eşimle dondurma keyfi yaptık.
kp umrede burda da baska kimse yok zaten gelip napcaklar faln dedi bende birini al.yanina deyince cok saol canim
ohh afiyet olsun bende yaptm ama tek basima :/
sanirim klima carpti camide cok acikmis klima o da o sirada imamlik yaptigi icin yer degisimi olamamis baya esti hissettim fln dedi atesi de vardi zaten kan degerleri baya yuksek cikmis serum bitince de yarin enfeksiyona gel ben yazmiyim.ilac o yazsin demis bende simdi bol.limonlu.corba verdm meyve salatasi falan yaptm ins iyi olur evde.biri hasta olunca cok daraltici oluyo ama Allah beterinden korusun tabi
yarin benim de biyerlere gidesim var du bakim haklisin
Afiyet olsun canım benimmmm :) gezme olayınıza da sevindim. Minik kuş naptı bu sırada???
Canım tekrar geçmiş olsun. Aman da aman ne güzel bakarmış kocacığına :) inşallah yarın daha iyi olur. Sen de mutlaka bi plan yap.
Gece gece bi anda şalter attı eşim prizeşarj aleti takarken. Evdeki şalterleri kaldırınca olmadı ana şaltere indi. Çok şükür düzeldi şimdi. Direkt aklıma buzluktakiler geldi. Kadınlar ve buzluktakiler; müthiş ikili
Fon perde bi işe yaradı bi işe yaradı; 7:15de ayaktaydı oğlum hem de tam enerjisini almış bir şekilde. Şu anda kule yapıyo. Niye benim oğlum böyle yaaaaa :/
Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel birgün olsun inşallah :)
Herkese günaydın. Gece miniğimi yatırıp eşimle dondurma yiyip bıdı bıdı yaptığım için şu an pişmanım sanırım. 7.30'da kalktık. Küçük hanım uyuyunca ben de uyumak istiyorum.
Pembişim, minik kuş da arkadaşlarıyla oynadı. Kwndisinden 2 ay büyük erkek bir minik daha vardı. Allah'ım çocuğa meyve suyu içirmeye çalışıyor, bir şeyler yedirmek istiyor. İyiydi yani.
Neyse bizden erken kalkanlar da varmış. Ben yatağından hemen kaldırmıyorum. Biraz beraber yatıyoruz. Sonra da süt veriyorum. Böylece ben ayılmış oluyorum.
Amin canım.ramazan 14ten herkese günaydınlar..
cumamız mübarek olsun canlar.. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin.
dünya üzerindeki savaşları bitirsin. müslümanlara dirlik ve dirayet versin inş..
bu bebeler anlaştı mı dersiniz? bizimki de 7.20de ayaktaydı :111:
bugün fırsatım olursa şu kuru dolmayı denemek istiyorum. tabi önce bolca bu konuda video izlemem gerek.
bu arada revaninin tadı çok güzel olmuş.. istediğim gibi kabarmadı, ama lezzetli.
tarifin şerbeti 3 bardak şekerliydi, ben 2ye yakın şeker koydum, fazla fazla yettti. aman pembiş duymasın
Ne güzel :) vakit geç olunca uykusu gelip mızırdandı mı merak etmiştim...
Kız bu anası kılıklı; ayık uyanıyobizim odaya gelmedi önce evde tur attı :) ben yanına gidince kucaklaşma, süt ısıtma vs. Takılıyoz şimdi işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?