Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Akşam ailecek kısa bir yürüyüş ve park keyfi yaptık. Allah ım herkese bir aile ve o aileyle güzel günler geçirmeyi nasip etsin :)

Akşam ailecek kısa bir yürüyüş ve park keyfi yaptık. Allah ım herkese bir aile ve o aileyle güzel günler geçirmeyi nasip etsin :)
aminnn gece gece keyfinin yerinde olmasina cok sevindim pembisim bizim de babamiz hasta oglumu da uyuttum bekliyorum serum fln takmislar baya atesi vardi gunduz de yaninda da kimse yok aklim onda kaldi bakalim iyi olur ins...
busmaicim sen de iyi yapmissin annene gecerek ben de ayri kalinca uzuluyorum ama babasiyla.iyk vakit geciriyosa sknti yok sende.mertcikle.koklas artik iki evladin var ne guzel..
daha dolu yazcaktim ama kafam bosaldi bi anda nedense ins uyuyabilirim esim yarin tum gun yatar yasir oyle zamanlarda iyice cozutuyo

Ay noldu hayırdır inşallah???? Geçmişler olsun canım

Yarına bi gezme programı yap. Erkek çocukları baba ile kuduramadıklarında sapıtıyolar çünkü :/

Ohh, ne güzel. Biz de yemekten sonra arkadaşlarla dışarı çıktık.2,5 saat oturduk. Çok iyi oldu.

Geçmiş olsun canım. Kp'nin gitme imkanı yok muydu ya da erkek kardeş falan gibi biri. Çocuk olunca gidilmiyor.

kp umrede burda da baska kimse yok zaten gelip napcaklar faln dedi bende birini al.yanina deyince cok saol canim
Gece gece eşimle dondurma keyfi yaptık.
ohh afiyet olsun bende yaptm ama tek basima :/
Ay noldu hayırdır inşallah???? Geçmişler olsun canım

Yarına bi gezme programı yap. Erkek çocukları baba ile kuduramadıklarında sapıtıyolar çünkü :/

sanirim klima carpti camide cok acikmis klima o da o sirada imamlik yaptigi icin yer degisimi olamamis baya esti hissettim fln dedi atesi de vardi zaten kan degerleri baya yuksek cikmis serum bitince de yarin enfeksiyona gel ben yazmiyim.ilac o yazsin demis bende simdi bol.limonlu.corba verdm meyve salatasi falan yaptm ins iyi olur evde.biri hasta olunca cok daraltici oluyo ama Allah beterinden korusun tabi
yarin benim de biyerlere gidesim var du bakim haklisin

Gece gece eşimle dondurma keyfi yaptık.

Afiyet olsun canım benimmmm :) gezme olayınıza da sevindim. Minik kuş naptı bu sırada???

Canım tekrar geçmiş olsun. Aman da aman ne güzel bakarmış kocacığına :) inşallah yarın daha iyi olur. Sen de mutlaka bi plan yap.

Gece gece bi anda şalter attı eşim prizeşarj aleti takarken. Evdeki şalterleri kaldırınca olmadı ana şaltere indi. Çok şükür düzeldi şimdi. Direkt aklıma buzluktakiler geldi. Kadınlar ve buzluktakiler; müthiş ikili

Fon perde bi işe yaradı bi işe yaradı; 7:15de ayaktaydı oğlum hem de tam enerjisini almış bir şekilde. Şu anda kule yapıyo. Niye benim oğlum böyle yaaaaa :/

Günaydınlar herkeseeeeee. Güzel birgün olsun inşallah :)

Herkese günaydın. Gece miniğimi yatırıp eşimle dondurma yiyip bıdı bıdı yaptığım için şu an pişmanım sanırım. 7.30'da kalktık. Küçük hanım uyuyunca ben de uyumak istiyorum.
Pembişim, minik kuş da arkadaşlarıyla oynadı. Kwndisinden 2 ay büyük erkek bir minik daha vardı. Allah'ım çocuğa meyve suyu içirmeye çalışıyor, bir şeyler yedirmek istiyor. İyiydi yani.

Neyse bizden erken kalkanlar da varmış. Ben yatağından hemen kaldırmıyorum. Biraz beraber yatıyoruz. Sonra da süt veriyorum. Böylece ben ayılmış oluyorum.

Ne güzel :) vakit geç olunca uykusu gelip mızırdandı mı merak etmiştim...

Neyse bizden erken kalkanlar da varmış. Ben yatağından hemen kaldırmıyorum. Biraz beraber yatıyoruz. Sonra da süt veriyorum. Böylece ben ayılmış oluyorum.

Kız bu anası kılıklı; ayık uyanıyo bizim odaya gelmedi önce evde tur attı :) ben yanına gidince kucaklaşma, süt ısıtma vs. Takılıyoz şimdi işte :)

ramazan 14ten herkese günaydınlar..
cumamız mübarek olsun canlar.. Rabbim şu günlerin hürmetine evlerimize sağlık, bereket, afiyet ve huzur versin.
dünya üzerindeki savaşları bitirsin. müslümanlara dirlik ve dirayet versin inş..

bu bebeler anlaştı mı dersiniz? bizimki de 7.20de ayaktaydı :111:
bugün fırsatım olursa şu kuru dolmayı denemek istiyorum. tabi önce bolca bu konuda video izlemem gerek.
bu arada revaninin tadı çok güzel olmuş.. istediğim gibi kabarmadı, ama lezzetli.
tarifin şerbeti 3 bardak şekerliydi, ben 2ye yakın şeker koydum, fazla fazla yettti. aman pembiş duymasın

Son düzenleme:
Amin canım.
Revani yemeyeli çoooook uzun zaman oldu.Eşim irmik yemiyor malesef.Kuru dolma bildiğim dolma işte. Patlıcanları, biberleri haşlıyorsun. Biz bunun da diğer dolmanın da içini kavurmuyoruz. İç malzamesi de bol maydanoz, domates, biber, soğan,sarımsak baharat, biber salçası, biraz ekşi.üzerine de sarımsaklı, salçalı, ekşili sos. Ohhh mis.

Son düzenleme:

Biz uykudan bir triple uyanıyoruz. Öğle uykularından uyanması bir eziyet resmen. Ağlaya ağlaya uyanıyor. Bir saat uyusa da ağlayarak uyanıyor, üç saat uyusa da. Sanki biz uyandırıyoruz.

Gunaydinlarr..hayirli cumalarimiz olsun insallahh..gece 3 te uyumaya calisan ben oglusumun 6:45 sireni anneeeeeee diye seslenmesiyle fena uykusuzluk cekerek gune basladim..gun bayagi uzun olacak sanirsam..dun gunduz biraz uzun yatmanin ceremesi bugunmus anlasildi..hava cok ama cok sicakk..en son yasanan balkon faciasi hani su trt spikerinin yasadigi..pencereyi acmaya korkutuyor beni;yanindayim genelde p durumda ama saniyelik bir olay..insan beser elbet sasar...r ab bim kimseye gostermesin..bazi zamanlr gozumun onunde o elim sahne tekrar edip duruyor..sicaklamaya ra zi geliyorum dogal olarakta..guzel bi gun olsun insallah

Born cum gecmis olsun esin icin.. tam hastalik havasi valla..umarim bugun biraz daha toparlar kendini..sen bu haldeyken evde hasta ve de ilgi isteyen bi koca cekilmez gibi...ablanin bebiside gelmis gozunuz aydin darisi sana bize olsun..normalmi yapti sezeryan mi?
Bu arada gecen hafta ilk kez nst ye girdik..tekrar kalp atislarini duymak cok guzeldi..bi se fe r yalnizda degildim odayi degsitirmisler esimde yanimda oturuyordu..diyorum ki doktora soyluyecem sende doguma gir...yokkkkkkk diyorrr..korkak seyler:)a bu ar ad a bizimki birazcik tombis gibi eger 4kg mi asarsa Sezeryan olma ihtimali fazla agustos sonunda pek istemesemde..hakkimda hayirlisi yinede.

günaydın hayırlı cumalarrr

dün akşam melisayı görümceme bırakıp gittik iftara güzel geçti eşimin işyerinde çalışan bayanlar ve erkeklerin eşleri baya muhabbet ettik
tabi çoğunlukla çocuktan konuştuk herkesin çocuğu var biri hamileydi herkes büyüdükçe daha zor olacağını sorunların daha çok büyüdüğünden
şikayetçiydiler gözüm korktu ama daha da çok var diye sevindim şu anlarının tadını çıkarmak lazım

eşimde sahurdan sonra yola çıktı sabah varmışlar bu akşam iftardan sonra inşallah dönecek bende bugün cumartesi günü için pasta ve alışveriş işlerini halledeceğim yemekten sonra pastalar için hazır plastik tabak almak istiyorum ayıp olurmu ki acaba yaa ??? herkes pasta yiyecek çoluk çocuk hem toplarlanması kolay olur diye düşündüm :44:

barbunya da almam lazım olmadı yarın bizim pazarımız var sabah erkenden gidip alırım offf çok işim var temizlik falan allah yardımcım olsun bir atlatayımda bende rahatlayım

ne bu herkesin bebişi erken kalkmış bizimkide gece geç yattığı için ben giderken uyuyordu
nfk canım bak üzüldüğüne değmemiş revanin güzel olmuş ellerine sağlık

Günaydınlr herkeze. hayırlı cumalar bol sabırlı, güzel bir gün diliyorum. dün akşam batuşu saat 10 da uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıkmaya karar verdik. gece 2 de evdeydik. sahildeki cafede biraz oturduk çayımızı içtik. elele biraz dolaştık. sonra biryer bulduk. çok güzeldi denizin dibinde kayalıkların olduğu bir yer ay ışığıda okadar muntazam vurmuşki denize bayıldım. ama ayağım bir kaysa cup denizin içindeyim bayaa uç noktadaydık . olsun çok keyifliydi. Bu ay ışığı bana bir an eşimle balayımızı hatırlattı. gece 3 lerde denize girmiştik. ay ışığında kitap okumuştuk vs.. geçmişide anımsadık zaten. sonra gece gece bir kahve içtik eve döndük. sahur falan derken sabaha zor uyandım tabi. 3 saatlik uykuyla duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…