- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
:))) ay yok kızlarla işi olmasın ya hiç gelememBen de kerem'in konuşmasına bayılıyorum.yakışıklı ve dilli. Kızlar yandı.
AynenAfiyet olsun canım benimmmm :) gezme olayınıza da sevindim. Minik kuş naptı bu sırada???
Canım tekrar geçmiş olsun. Aman da aman ne güzel bakarmış kocacığına :) inşallah yarın daha iyi olur. Sen de mutlaka bi plan yap.
Gece gece bi anda şalter attı eşim prizeşarj aleti takarken. Evdeki şalterleri kaldırınca olmadı ana şaltere indi. Çok şükür düzeldi şimdi. Direkt aklıma buzluktakiler geldi. Kadınlar ve buzluktakiler; müthiş ikili
Ama no-frost lar elektrik kesilince 12 saat buzlu kalırmış
Ben de eşimin girmesini istiyordum ama ameliyat günüm o sabah belli olunca doktorla konuyu görüşemeden ameliyata girdim.Born cum gecmis olsun esin icin.. tam hastalik havasi valla..umarim bugun biraz daha toparlar kendini..sen bu haldeyken evde hasta ve de ilgi isteyen bi koca cekilmez gibi...ablanin bebiside gelmis gozunuz aydin darisi sana bize olsun..normalmi yapti sezeryan mi?
Bu arada gecen hafta ilk kez nst ye girdik..tekrar kalp atislarini duymak cok guzeldi..bi se fe r yalnizda degildim odayi degsitirmisler esimde yanimda oturuyordu..diyorum ki doktora soyluyecem sende doguma gir...yokkkkkkk diyorrr..korkak seyler:)a bu ar ad a bizimki birazcik tombis gibi eger 4kg mi asarsa Sezeryan olma ihtimali fazla agustos sonunda pek istemesemde..hakkimda hayirlisi yinede.
Kerem babaannesinde olduğu için ben 11.30 a kadar uyudum, o 8de uyanmış :) geldi şimdi burayane bu herkesin bebişi erken kalkmış bizimkide gece geç yattığı için ben giderken uyuyordu
nfk canım bak üzüldüğüne değmemiş revanin güzel olmuş ellerine sağlık
Oo kv ile yaşamanın olumlu tarafı işte :)Günaydınlr herkeze. hayırlı cumalar bol sabırlı, güzel bir gün diliyorum. dün akşam batuşu saat 10 da uyuttuktan sonra eşimle dışarı çıkmaya karar verdik. gece 2 de evdeydik. sahildeki cafede biraz oturduk çayımızı içtik. elele biraz dolaştık. sonra biryer bulduk. çok güzeldi denizin dibinde kayalıkların olduğu bir yer ay ışığıda okadar muntazam vurmuşki denize bayıldım. ama ayağım bir kaysa cup denizin içindeyim bayaa uç noktadaydık . olsun çok keyifliydi. Bu ay ışığı bana bir an eşimle balayımızı hatırlattı. gece 3 lerde denize girmiştik. ay ışığında kitap okumuştuk vs.. geçmişide anımsadık zaten. sonra gece gece bir kahve içtik eve döndük. sahur falan derken sabaha zor uyandım tabi. 3 saatlik uykuyla duruyorum.
nfkcım ben de alıntılamayı mı yazmayı mı unuttum naptım bilmiyorum ama ben de çok sinir oluyorum o tarz şeylere cok haklısın ıns bir an önce biter bir de göstermiş tam hanzo yaa yanında da coluk cocugun var ya !!
bi de bugün oğluma küçük klozet ve alıştırma külodu aldım netten de kitap alıcam çıkartmalılardan araştırdım d&r ın sitesindekiler indirimli bi ramazan gecsin de deniyim diyorum bakalım maceramız nasıl sonuclancakkk
Ben de kv lerin yazlığında tuvalete alıştırayım diyorum :) çok kötü gelinim di miii