Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben de kerem'in konuşmasına bayılıyorum.yakışıklı ve dilli. Kızlar yandı.
:))) ay yok kızlarla işi olmasın ya hiç gelemem
Aynen
Ama no-frost lar elektrik kesilince 12 saat buzlu kalırmış
Ben de eşimin girmesini istiyordum ama ameliyat günüm o sabah belli olunca doktorla konuyu görüşemeden ameliyata girdim.
ne bu herkesin bebişi erken kalkmış bizimkide gece geç yattığı için ben giderken uyuyordu
nfk canım bak üzüldüğüne değmemiş revanin güzel olmuş ellerine sağlık
Kerem babaannesinde olduğu için ben 11.30 a kadar uyudum, o 8de uyanmış :) geldi şimdi buraya
Oo kv ile yaşamanın olumlu tarafı işte :)

Ben de kv lerin yazlığında tuvalete alıştırayım diyorum :) çok kötü gelinim di miii

estagfirullah :))) ne zaman dusunuyosun pekiii bide ohh ne guzel uyumussun sefan olsun

Ayy saol şekerim amin inşallah allah bozmasın biz evlendiğimizden beri böyleyiz zaten. yeni olan bişey değil.

güzelll.

Veee beklenen prjede bugün geldi yaaa. hadi bana kolay gelsin. ön hazırlıklara başlamam gerekiyor. öpüldünüzz.

estagfirullah :))) ne zaman dusunuyosun pekiii bide ohh ne guzel uyumussun sefan olsun

Oraya lohusalığımın bitmesine doğru giderim diyorum, ağustos başı. Kv ciğim bana yardımcı ol ben bu işi beceremiycem deyip salacam bahçeye :))

Ayy saol şekerim amin inşallah allah bozmasın biz evlendiğimizden beri böyleyiz zaten. yeni olan bişey değil.

güzelll.
bir kez daha masaAllah o zaman
Veee beklenen prjede bugün geldi yaaa. hadi bana kolay gelsin. ön hazırlıklara başlamam gerekiyor. öpüldünüzz.
kolay gelsin simdiden ...
Oraya lohusalığımın bitmesine doğru giderim diyorum, ağustos başı. Kv ciğim bana yardımcı ol ben bu işi beceremiycem deyip salacam bahçeye :))
ohh iyi oyle bi imkanin varsa sonuna kadar kullan bence de :)

Nfk cim su insaatci olayin pek hos degil gercekten..ne diyebilirsinki esine bu durumda..oda cok hosnut degilmis zaten..keske su sizin insaat olayi artik vuku bulsada sende rahat etsen..ilhan 3.600 gibi dogmustu canim..30 haftamizdayiz su anda 1.900 de minik..normal dogum t ar ihimiz 13 eylul..hizli oldugunu dusunursek bu zamanlardaki kg alimini..ihtimal ağ ustosta alinmasi uzerinde yani

Yerim ben o adamın dibini:))))))

Kolay gelsin canım.

İlbilge ne moralimizi bozuyon yaaaaa. Napalım öğretecek bir anaanne veya babaannemiz yoksa (((??? :) ben önce oğluşumla sonra yemekle cebelleştim de ondan yazamadım.

Busmai sen çok fenasın yaaaaaa. Yapsın babaanne işi ne

İftara dakikalar kaldı. Ben yine de oğlumu şikayet edeyim teyzelerine :)

Ya bu çocuk ne zaman düzelecek?????? Oyuncaklarını durup durup mutfak lavabosuna atıyo. Kaç kere konuştum yok... Balkonun bir parmak aralığı kadar cam aralığından her türlü hamır, selpak vb atıyor. Kapısına okadar özenerek aldığım "oğlumun odası" süsünü 4. keredir koparıyor. Sinir ediyor beniiiiiii!! Küsüyorum bana vurmaya çalışıyor. Vurmasın diye itiyorum daha çok kıxıyor. Konuşmaktan zaten dediğim gibi anlamıyor. Biz bunu yaptık olmadı :/

Parkta tuvaletini öğrenmeye balşlayan çocuklar var. Ya anneanne ya da babaaanne öğretiyor.
Aa parkta mı, çok ilginç
Bence karar vermek için erken

He valla :)

Kerem de kaç tane bardağı lavaboya atıp kırdı:) çöpleri ve aklına esen şeyleri lavaboya fırlatıyor, bi kere babasının çorabını atıyordu zor yakaladım

İlahi kız:)))parkta öğretmiyorlar. Parka gelen çocuklardan birkaçı.
Şimdi dışarı çıkıyoruz, sonra laf yetiştireceğim.

Ne biçimler bunlar busmai yaaaaaaa :/

Borncum sana yorum yapmayı unutmuşummmmm. Süper konsept canım. Dört gözle foto bekliyorum :)

Size laf yetistiresim var, ama halim yok :111:
Planim; namazi kilis, hooop yataga yatiiiis!

arya kiz, bugun hic gorunmedin. Nerelerdesin?

Bizimki de konuşmaktan pek anlamıyor nedense!hatta bazı şeyleri hayır dedikçe çok yapıyor.

Ben de bugün arya'yı düşündüm. Hiç yazmıyor .
Nfk, sabahleyin bir alıntı deryası bekliyorum.

Ne biçimler bunlar busmai yaaaaaaa :/

Borncum sana yorum yapmayı unutmuşummmmm. Süper konsept canım. Dört gözle foto bekliyorum :)
begenmenize cok sevindim dedigim gb kafamda tasarladigim gb cikarsa cok iyi olcak ama bakalim gerci bi pasta bi kac da balon dusunuyorum aile arasi gecen yil baya bi abartmistim ilk yas diye her yil her yil olmaz dime bu arada yasir de inanilmaz derecede lavobaya bisiler atma hastaligi var bisi ayiklarken yikarken falan ne bulursa atiyo zaten balkondan attiklarini sayamadim daha kiymetli kiymetsiz ne bulursa daha 1 yasinda yoktu ablamin s3unu atmisti...ablam demisken bebisimiz sarilik oldu hastanede yatiyolar dua edin kizlar (

bende ayni moddayim bugun tek basima bakinca cok yoruldum saatlerce uyuyasim var benimde hemen namazi kilmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…