Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayırlı sahurlar güzeller nasılsınız? gündüz yazamadım , elimde elektronik bir alet gören kızım hemen istiyor, kötü model olmamak için kısıtlıyorum bayağı kendimi ... (;
Öncelikle Borncum geçmiş olsun, enişteye ve bebişinize ); kıyamam kuzucuğa insallah çarçabuk toparlayıp atar sarılığı...kız mı erkek mi ismi ne minnoşun?
Doğum günü temanıza da bayıldım , adamım Yasir gerçekten yakışıklı minik bir adam fotolarında da
Busmai Keremcikle nasıl geçiyo cnm bence de bahçeli ev varsa orada öğretmesi süper olur ,zira olası kaçaklarda halı taş parke silme işi bezdiriyo insanı
Colicos maşallah muhabbetiniz daim olsun ..
Nfkcım benim de kv mden bildiğim tazesi makbul ama bir yıl öncesiyse sorun olmaz sanırım , zaten yenileri daha kurumamıştır, of o dış cephe ustalarından ne şarkılar türküler dinledik biz de yaz boyu , Allah'tan bize bi saygısızlıkları olmadı da seninki kötü olmuş eşine sakın deme );
Kuru dolmada ; iç harçta biber maydanoz yok Antep usulü olunca, ilbilgecim Mersin usulü mü oluyo sizinki ?
Şu an eşimin arkadaşları sahur yapıyo bizde , ben de mutfakta çayın başını beklerken, sahur yemeğimi yiyorum bir yandan da size yazıyorum bu gece sahur menümüz şöyle : peynirli Gül börek, açma, browni, domatesli tavuk sulu şehriye çorba, kahvaltılıklar ve Menemen .. Doyurucu olmuştur insallah
Pembiş vallahi bizde de lavaboya birşeyler atma en büyük hobisi, kirli temiz hangisini bulursa çamaşırları da atıyor hatta şimdikilerin kafası ayrı çalışıyor, bizler böyle miydik zaman sadece birazcık zaman , sonra bi bakmışız kelli felli koca göbekli adam oluvermişler sağlıkla insallah
Hayırlı guzel bir gun diliyorum hepinize, hayırlı sabahlar . Şekerportakalım bu akşam için kolaylıklar

Son düzenleme:
Bizimki de konuşmaktan pek anlamıyor nedense!hatta bazı şeyleri hayır dedikçe çok yapıyor.

Ben de bugün arya'yı düşündüm. Hiç yazmıyor .
Nfk, sabahleyin bir alıntı deryası bekliyorum.

Haftasonu bilmem öyle bir performans sergiler mi nfk ????

Canım hastanede mis gibi bakılır, iyileşir, çıkarlar inşallah. Allah daha beter hastalıklardan korusun.

Ay hepsinde var demekki bu olay. 2012 modellerde mi sıkıntı acaba :)???

4-5 yaşında kendileri doğum günü isteyecek o yüzden şu bikaç yıl abartmamak mantıklı

Menü süpermiş canım eline sağlık. Tabiki doyurucu olmuştur daha ne :)

Ay ama ne zaman pamuk helvam ne zaman büyüyecekkk?? Vallahi bıktım mutfaktaki kurdelelerden, herşeyi koyduğum yere dikkat etmekten... Ayrıca bizimki hiçbişi bulamasa lavabonun altındaki dolabı açıp ordan plastik vb bişileri atıyo lavaboya. Ama içim rahatladı biraz sizleri okuyunca :) yalnız olmamak ne büyük mutluluk

Şeker portakalım büyük gün geldi kolay gelsinnnnnnn

Herkese günaydın.
Bizimki Adana usulü canım.

Bugün de sabahın yedisinde kalktık ya. bir de yarın misafirim var, umarım yarın da böyle olmaz.menüm abartı değil aslında. Biz onlara gittiğimizde hep az şey yapmışlardı. Ben de az yapacağım.
Ama yine de sabahın köründe kalkmak istemiyorum.

Ne gıcık çocuk bunlarrrrrr :/ inşallah yarın gönlüne göre olur canım.

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu diliyorum :)

Menü nasıl cnm insallah yarın bi değişiklik yapıp daha geç uyanır..
Ben de bu gece sahura kadar uyumayıp 5'e doğru yatmama rağmen , bizim minik kuş 6.48 de ayaktaydı Allah'tan önce babasına gitmiş ben balkonda uyumuştum , sonrasında da babası işe gitmiş , o da balkonun kenarında lego yapıyordu gözümü açtığımda.. Geceden yiyeceklerini masaya koymuştum biraz onları yemiş, bana seslenmemiş kuşum

Bence de sıkıntı 2012 modellerde
Sağolasın cnm ..
Göz açıp kapayıncaya kadar sanki , bizim ablamız 1 e başlayacak, kusmuklu gazlı günleri daha dün gibi gercekten ... Allahım sağlık versin yeter ki. Zor oluyo ama geçiyo işte bi şekilde... Annelerin hakkı ödenmez diye boşa denmemiş anne olunca anlıyor insan

Çorbam daha tam karar vermemekle birlikte muradiye çorbası olacak sanırım. Patates dolma, pilav, karnıyarık börek, babagannuş(bizim oralarda patlıcan, biber, domates közleyerek yapılan salata), bir de normal salata.Bir de tatlı olarak kadayıf.
Bu davet ettiğim kişilerden biri şehriye çorbası,patlıcan tava, mantı(hazır mantı), sarma, pilav diğeri de şehriye çorbası.köfte- patates, pilav, börek yapmıştı.tatlıları da hazır tatlıydı. Az şey yapmalarına sevindim. Çocukla bana çok olurdu. Ben de bu kadar yapacağım.yeter sanırım.

Bence menün gayet güzel. Daha noldun kız; salatası var, böreği var, tatlısı var :)??? Onların da normal bişiler yapmalarına sevindim. Dediğin gibi insanın üstünde baskı olmuyor

Ben de babasına giden çocuk istiyommmm bu arada benim oğlum olsa o legolar çoktan kafaya geçerdi :)

İlbilgehatun yarın erken kalkmaz annesi bak gör

Pamukhelvacım bebiş genelde uyuduğu için rahatım şimdilik Emzirme yoruyo sadece

Pembiş hayatı keşfediyolar napsınlar büyüdükçe dertleri de büyüyormuş ya bugünümüze şükredelim benceee

Sekerportakalım büyük gün güzel geçsin inş

Borntobemother bence de bu doğumgünü önemsiz, nasılsa anlamıyorlar. Hadi ilk yaş günü neyse de, buna o kadar özenme benim fikrim

Yeter de artar bile ellerine sağlık kolay gelsin şimdiden

Bence menün gayet güzel. Daha noldun kız; salatası var, böreği var, tatlısı var :)??? Onların da normal bişiler yapmalarına sevindim. Dediğin gibi insanın üstünde baskı olmuyor
Aynen ya bazı eve gidiyorsun bin çeşit yapıyor, e o zaman da kendini ezik hissediyorsun iki üç çeşit yapınca aman napiyim ya adım hıdır elimden gelen budur
Ben de babasına giden çocuk istiyommmm bu arada benim oğlum olsa o legolar çoktan kafaya geçerdi :)
boşuna deli Kadir demiyorsun ya sen bu oğlana
Aman benim de kız fena, Allah'tan o biraz daha geç uyandı bu sabah, yoksa dır dır dır konuşur, acıktım susadım ne zaman uyanıcaksın uyuma sabah oldu vs vs uyku falan bırakmaz ınsanda
Oğlan da bi yarım saat kadar izin vermiş sağolsun ya masum kuşum o benim, bi akıllıya bi deli veriyo ki Allah anneler çıldırmasın
Maşaallah minik kuşa emzirmeye yeniden dönmek zor olmuştur kolay gelsin cnm aman emsin de yeter ki, emsin uyusun en rahatı .. Ben sabahları uyanmak istemediğimde fazladan emzirirdim mayışır uyurdu
Kerem emmeyi hatırladı mı tekrar , birşey söylüyor mu, benim koskoca eşek olmuş kızım diyordu, kardeşim emiyo bana ne ben de emicem diye

ooo sen bu sahur menüsüne daha çok misafir agirlarsin.

kız ben her gün sabahın 7 sinde kalkiyorum

bence menu süper.

Aa ciddi misin
Kerem hiç hatırlamadı emmeyi valla, dokunmuyo ben emzirirken çok şükür.
Demek arada kaç yaş olursa olsun farketmiyo
Sadece bazen "anne kucağına al" diyo , bebeği gösterip "koy onu" diyo. Dikişlerden dolayı keremi kucağıma alamıyorum yere oturup kucağıma oturtuyorum ben de

geçmiş olsun.
bende bu yıl bayramdan sonra yapmayi düşünüyorum doğum gününü. konseptte korsanlar olacak büyük ihtimal. sadece mangal ve pasta olacak bizde de

ooo sen bu sahur menüsüne daha çok misafir agirlarsin.
Hiç sorma, hepsini çocuklar uyuduktan sonra 11.30 gibi yapmaya başladım, eşim de güya salonu toplayacaktı çocuklar çok dağıtmış, bir de pide almaya inecekti , baktım çocuklarla beraber uyuyakalmış horul horul.. Sonra 1,30 da bi baktım telefonu çalıyo geliyormuş arkadaşları , neyse apar topar toplayıp pide almaya koştu .. Nasılsa hanım her işe koşar diye düşününce rahat takılıyo erkekler de

selam canlarım.. biz de sabahın kör vakti kalktık, ayşecik sağolsun
sahura kalkarken ölü gibi yapışmış oluyorum yatağa. nasıl zor kalkıyorum. ama gel görki; sabah namazını kıldıktan sonra
benim gözler bir açılıyor pir açılıyor. bir daha yat yatabilirsen.. sinir oluyorum kendime

Çok ayıp nfk hiç tarzın değil
Haftasonu bilmem öyle bir performans sergiler mi nfk ????
hiçbirşey yapmadığım halde çok yoruluyorum bacım ya..
dolmuşa mı bindircen kız beniii :111:

Ben de bugün arya'yı düşündüm. Hiç yazmıyor .
Nfk, sabahleyin bir alıntı deryası bekliyorum.
bugün de yazmamış. nerdesen huuuu arya kız???
bunlar da cins cins bacım.. kimisi adam gibi adam yani.
işinde gücünde. ama çapsız olanlar hepsinin adını kirletiyor işte.. artık nefret ediyorum.
eşimle direksiyon çalışmaya gittik. dönüşte yine 2 tanesi bizim binanın önüde oturuyorlardı
eşime bi şey demiyorum, adam zaten çok hassas bu konularda..

demek kendiniz kurutuyorsunuz?.. dün pamuk helvanın verdiği linkteki tarife göre yaptım.
10 dakikadan biraz fazla haşladım, baktım yıpranıyorlar, kimileri açıldı hatta. soğuk suya aldım.
tarif de güzel oldu, ancak ekşisi neredeyse hiç yoktu. 3 kaşık nar ekşisi ve yarım limona rağmen..
tabi bu nar ekşileri de marketten alınanlar, hakikisi olsa 1 kaşığı bile yeterdi.

evet, işte insanın kendisinde bitiyor bu iş.
sanki bunların hiç karıları, kızları, kardeşleri yok.. empatiden de yoksunlar, terbiyeden hayadan da, Allah korkusundan da..
inş bacım. Allahtan umut kesilmez, onlar gidene kadar belki bizim iş çözümlenir de biz gideriz..

canım eşin nasıl oldu, iftara gittiniz mi?

yeğenine Allah şifa versin, inş birkaç güne tamamen toparlar da annesine döner küçük kuzu

konsept süperrmiş yaaa!!! eminim çok güzel şeyler çıkacak ortaya.. merakla bekliyoruz

sonuna kadar hanzo lafını hakediyorlar
dediğin gibi bi de evli barklı, çocuklu kadına böyle muamele ediyorlar.

hadi bakalımm ben de alıştırma külodu alıcam. okuduğuma göre gündüz takmamak lazımmış.
ona güvenip salıveriyorlarmış veletler ama dışarı çıkarken bir iki saatliğine kullanılır.

aynı duygulardayım bacım..
:))) ay yok kızlarla işi olmasın ya hiç gelemem

Ben de kv lerin yazlığında tuvalete alıştırayım diyorum :) çok kötü gelinim di miii
tatlı cadııı, kv damarı mı var sende
Veee beklenen prjede bugün geldi yaaa. hadi bana kolay gelsin. ön hazırlıklara başlamam gerekiyor. öpüldünüzz.
ooo, hadi hayırlı olsun bacım. inş istediğin gibi verimli olur, muvaffak olursun..
Rabbim yardımcın olsun

Oraya lohusalığımın bitmesine doğru giderim diyorum, ağustos başı. Kv ciğim bana yardımcı ol ben bu işi beceremiycem deyip salacam bahçeye :))
sen yok musun, seeeen?!
inş bacım, hayırlısıyla inş..
doğum kaderdir, hayırlısı olsun. zaten bu ultrason da %100 net ölçemiyor.
ayşeciği de 4.100 gr gösteriyordu. 3860 doğdu. hakkında hayırlısı olsun

Aşk olsun, gezdik geldik hala kimse yazmamış.
sen yine gezmişsin.. biz evde takılıyoruz, yazılmayınca insanın canı daha da sıkılıyo
Kerem de kaç tane bardağı lavaboya atıp kırdı:) çöpleri ve aklına esen şeyleri lavaboya fırlatıyor, bi kere babasının çorabını atıyordu zor yakaladım
2012 yapımı bebelere kusur buluyonuz ama bence erkeklerde bu davranış daha fazla
bizimkinde böyle bi hal yok. geçen annemlerdeyken geldi, 'ayşe attı tarak' dedi, gittim baktım, hakikaten balkondan aşağı atmış.
ama o bi şeyi düşürünce de attım diyo. bi kendi düşünce düştüm diyo ahahahahah

İlahi kız:)))parkta öğretmiyorlar. Parka gelen çocuklardan birkaçı.
Şimdi dışarı çıkıyoruz, sonra laf yetiştireceğim.
benim gittiğim parkta öğleden önce 2-3 yaş arası 5 bebe oluyor.
biz hariç diğerleri bakıcı teyze, bir tanesi babaanne. 2 bakıcı teyze tuvalet eğitimi veriyor şuan.
hatta biri evde pet şişeye çiş yaptırıyormuş. parka da bir tane yoğurt kovası getiriyor içine yapsın diye

bi 'sonra laf yetiştiricem vakası' daha

demekki neymiiiş, aktara da güven olmuyormuş .
malesef bu yakında başka aktar yok, bi daha alınca yeni üründen alıcam..

sahura misafir.. düşününce kulağa hoş geliyor. sabahın kör vakti uyanan bi bebe yoksa evde, eminim çok güzel olur..
sahur mönün de restaurantlarla yarışır gibi, ellerine sağlık bacım..

şimdiden düşünüp gerilme bacım eşin evde değil mi?
bi gün erken kalkıp baksın kızçeye. sen de rahat rahat işini yap

muradiye çorbasını ilk kez duyuyorum. birazdan bakıcam nasılmış..
valla sen az diyosun da, bana iki mönü de dolu dolu geldi
şimdiden kolay gelsin bacım..

efe farkı

çok yorucu olmuştur. zaten günün yorgunluğu oluyor. bide gece dinlenememissin. helal olsun

Evet hatta bezlenmeyi bile istedi bi dönem, bebeğe onlar yapılırken, kardeşine daha çok ilgi gösteriliyor zannetti kendi aklınca );
Sen en güzelini yaptın bence, yaş farkı açıldıkça, büyüklerin idrak düzeyleri de artıyor, ve bu da anneyi psikolojik olarak daha fazla yoruyo
Dikişlerin bir iki haftaya daha iyi olur insallah cnm bacağına başını yatır sev kuzucuğu, oy kıyamam ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…