- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Bizimki de konuşmaktan pek anlamıyor nedense!hatta bazı şeyleri hayır dedikçe çok yapıyor.
Ben de bugün arya'yı düşündüm. Hiç yazmıyor .
Nfk, sabahleyin bir alıntı deryası bekliyorum.
begenmenize cok sevindim dedigim gb kafamda tasarladigim gb cikarsa cok iyi olcak ama bakalim gerci bi pasta bi kac da balon dusunuyorum aile arasi gecen yil baya bi abartmistim ilk yas diye her yil her yil olmaz dime bu arada yasir de inanilmaz derecede lavobaya bisiler atma hastaligi var bisi ayiklarken yikarken falan ne bulursa atiyo zaten balkondan attiklarini sayamadim daha kiymetli kiymetsiz ne bulursa daha 1 yasinda yoktu ablamin s3unu atmisti...ablam demisken bebisimiz sarilik oldu hastanede yatiyolar dua edin kizlar(
bende ayni moddayim bugun tek basima bakinca cok yoruldum saatlerce uyuyasim var benimde hemen namazi kilmam lazim
Hayırlı sahurlar güzeller nasılsınız? gündüz yazamadım , elimde elektronik bir alet gören kızım hemen istiyor, kötü model olmamak için kısıtlıyorum bayağı kendimi ... (;
Öncelikle Borncum geçmiş olsun, enişteye ve bebişinize ); kıyamam kuzucuğa insallah çarçabuk toparlayıp atar sarılığı...kız mı erkek mi ismi ne minnoşun?
Doğum günü temanıza da bayıldım , adamım Yasirgerçekten yakışıklı minik bir adam fotolarında da
Busmai Keremcikle nasıl geçiyo cnm bence de bahçeli ev varsa orada öğretmesi süper olur ,zira olası kaçaklarda halı taş parke silme işi bezdiriyo insanı
Colicos maşallahmuhabbetiniz daim olsun ..
Nfkcım benim de kv mden bildiğim tazesi makbul ama bir yıl öncesiyse sorun olmaz sanırım , zaten yenileri daha kurumamıştır, of o dış cephe ustalarından ne şarkılar türküler dinledik biz de yaz boyu , Allah'tan bize bi saygısızlıkları olmadı da seninki kötü olmuş eşine sakın deme );
Kuru dolmada ; iç harçta biber maydanoz yok Antep usulü olunca, ilbilgecim Mersin usulü mü oluyo sizinki ?
Şu an eşimin arkadaşları sahur yapıyo bizde , ben de mutfakta çayın başını beklerken, sahur yemeğimi yiyorum bir yandan da size yazıyorumbu gece sahur menümüz şöyle : peynirli Gül börek, açma, browni, domatesli tavuk sulu şehriye çorba, kahvaltılıklar ve Menemen .. Doyurucu olmuştur insallah
Pembiş vallahi bizde de lavaboya birşeyler atma en büyük hobisi, kirli temiz hangisini bulursa çamaşırları da atıyor hattaşimdikilerin kafası ayrı çalışıyor, bizler böyle miydik zaman sadece birazcık zaman , sonra bi bakmışız kelli felli koca göbekli adam oluvermişler sağlıkla insallah
Hayırlı guzel bir gun diliyorum hepinize, hayırlı sabahlar . Şekerportakalım bu akşam için kolaylıklar
Herkese günaydın.Hayırlı sahurlar güzeller nasılsınız? gündüz yazamadım , elimde elektronik bir alet gören kızım hemen istiyor, kötü model olmamak için kısıtlıyorum bayağı kendimi ... (;
Öncelikle Borncum geçmiş olsun, enişteye ve bebişinize ); kıyamam kuzucuğa insallah çarçabuk toparlayıp atar sarılığı...kız mı erkek mi ismi ne minnoşun?
Doğum günü temanıza da bayıldım , adamım Yasirgerçekten yakışıklı minik bir adam fotolarında da
Busmai Keremcikle nasıl geçiyo cnm bence de bahçeli ev varsa orada öğretmesi süper olur ,zira olası kaçaklarda halı taş parke silme işi bezdiriyo insanı
Nfkcım benim de kv mden bildiğim tazesi makbul ama bir yıl öncesiyse sorun olmaz sanırım , zaten yenileri daha kurumamıştır, of o dış cephe ustalarından ne şarkılar türküler dinledik biz de yaz boyu , Allah'tan bize bi saygısızlıkları olmadı da seninki kötü olmuş eşine sakın deme );
Kuru dolmada ; iç harçta biber maydanoz yok Antep usulü olunca, ilbilgecim Mersin usulü mü oluyo sizinki ?
Şu an eşimin arkadaşları sahur yapıyo bizde , ben de mutfakta çayın başını beklerken, sahur yemeğimi yiyorum bir yandan da size yazıyorumbu gece sahur menümüz şöyle : peynirli Gül börek, açma, browni, domatesli tavuk sulu şehriye çorba, kahvaltılıklar ve Menemen .. Doyurucu olmuştur insallah
Pembiş vallahi bizde de lavaboya birşeyler atma en büyük hobisi, kirli temiz hangisini bulursa çamaşırları da atıyor hattaşimdikilerin kafası ayrı çalışıyor, bizler böyle miydik zaman sadece birazcık zaman , sonra bi bakmışız kelli felli koca göbekli adam oluvermişler sağlıkla insallah
Hayırlı guzel bir gun diliyorum hepinize, hayırlı sabahlar . Şekerportakalım bu akşam için kolaylıklar
Bugün de sabahın yedisinde kalktık ya.bir de yarın misafirim var, umarım yarın da böyle olmaz.menüm abartı değil aslında. Biz onlara gittiğimizde hep az şey yapmışlardı. Ben de az yapacağım.
Ama yine de sabahın köründe kalkmak istemiyorum.
Menü nasıl cnm insallah yarın bi değişiklik yapıp daha geç uyanır..Bugün de sabahın yedisinde kalktık ya.bir de yarın misafirim var, umarım yarın da böyle olmaz.menüm abartı değil aslında. Biz onlara gittiğimizde hep az şey yapmışlardı. Ben de az yapacağım.
Haftasonu bilmem öyle bir performans sergiler mi nfk????
Canım hastanede mis gibi bakılır, iyileşir, çıkarlar inşallah. Allah daha beter hastalıklardan korusun.
Ay hepsinde var demekki bu olay. 2012 modellerde mi sıkıntı acaba :)???
4-5 yaşında kendileri doğum günü isteyecek o yüzden şu bikaç yıl abartmamak mantıklı
Menü süpermiş canım eline sağlık. Tabiki doyurucu olmuştur daha ne :)
Ay ama ne zaman pamuk helvam ne zaman büyüyecekkk?? Vallahi bıktım mutfaktaki kurdelelerden, herşeyi koyduğum yere dikkat etmekten... Ayrıca bizimki hiçbişi bulamasa lavabonun altındaki dolabı açıp ordan plastik vb bişileri atıyo lavaboya. Ama içim rahatladı biraz sizleri okuyunca :) yalnız olmamak ne büyük mutluluk
Şeker portakalım büyük gün geldi kolay gelsinnnnnnn
Menü nasıl cnm insallah yarın bi değişiklik yapıp daha geç uyanır..
Ben de bu gece sahura kadar uyumayıp 5'e doğru yatmama rağmen , bizim minik kuş 6.48 de ayaktaydıAllah'tan önce babasına gitmiş ben balkonda uyumuştum , sonrasında da babası işe gitmiş , o da balkonun kenarında lego yapıyordu gözümü açtığımda.. Geceden yiyeceklerini masaya koymuştum biraz onları yemiş, bana seslenmemiş kuşum
Bence de sıkıntı 2012 modellerde
Sağolasın cnm ..
Göz açıp kapayıncaya kadar sanki , bizim ablamız 1 e başlayacak, kusmuklu gazlı günleri daha dün gibi gercekten ... Allahım sağlık versin yeter ki. Zor oluyo ama geçiyo işte bi şekilde... Annelerin hakkı ödenmez diye boşa denmemiş anne olunca anlıyor insan
Çorbam daha tam karar vermemekle birlikte muradiye çorbası olacak sanırım. Patates dolma, pilav, karnıyarık börek, babagannuş(bizim oralarda patlıcan, biber, domates közleyerek yapılan salata), bir de normal salata.Bir de tatlı olarak kadayıf.
Bu davet ettiğim kişilerden biri şehriye çorbası,patlıcan tava, mantı(hazır mantı), sarma, pilav diğeri de şehriye çorbası.köfte- patates, pilav, börek yapmıştı.tatlıları da hazır tatlıydı. Az şey yapmalarına sevindim. Çocukla bana çok olurdu. Ben de bu kadar yapacağım.yeter sanırım.
Menü nasıl cnm insallah yarın bi değişiklik yapıp daha geç uyanır..
Ben de bu gece sahura kadar uyumayıp 5'e doğru yatmama rağmen , bizim minik kuş 6.48 de ayaktaydıAllah'tan önce babasına gitmiş ben balkonda uyumuştum , sonrasında da babası işe gitmiş , o da balkonun kenarında lego yapıyordu gözümü açtığımda.. Geceden yiyeceklerini masaya koymuştum biraz onları yemiş, bana seslenmemiş kuşum
Bence de sıkıntı 2012 modellerde
Sağolasın cnm ..
Göz açıp kapayıncaya kadar sanki , bizim ablamız 1 e başlayacak, kusmuklu gazlı günleri daha dün gibi gercekten ... Allahım sağlık versin yeter ki. Zor oluyo ama geçiyo işte bi şekilde... Annelerin hakkı ödenmez diye boşa denmemiş anne olunca anlıyor insan
Yeter de artar bileÇorbam daha tam karar vermemekle birlikte muradiye çorbası olacak sanırım. Patates dolma, pilav, karnıyarık börek, babagannuş(bizim oralarda patlıcan, biber, domates közleyerek yapılan salata), bir de normal salata.Bir de tatlı olarak kadayıf.
Bu davet ettiğim kişilerden biri şehriye çorbası,patlıcan tava, mantı(hazır mantı), sarma, pilav diğeri de şehriye çorbası.köfte- patates, pilav, börek yapmıştı.tatlıları da hazır tatlıydı. Az şey yapmalarına sevindim. Çocukla bana çok olurdu. Ben de bu kadar yapacağım.yeter sanırım.
Aynen ya bazı eve gidiyorsun bin çeşit yapıyor, e o zaman da kendini ezik hissediyorsun iki üç çeşit yapıncaBence menün gayet güzel. Daha noldun kız; salatası var, böreği var, tatlısı var :)??? Onların da normal bişiler yapmalarına sevindim. Dediğin gibi insanın üstünde baskı olmuyor
Ben de babasına giden çocuk istiyommmmbu arada benim oğlum olsa o legolar çoktan kafaya geçerdi :)
Maşaallah minik kuşaİlbilgehatun yarın erken kalkmaz annesi bak gör
Pamukhelvacım bebiş genelde uyuduğu için rahatım şimdilikEmzirme yoruyo sadece
Pembiş hayatı keşfediyolar napsınlar büyüdükçe dertleri de büyüyormuş ya bugünümüze şükredelim benceee
Sekerportakalım büyük gün güzel geçsin inş
Borntobemother bence de bu doğumgünü önemsiz, nasılsa anlamıyorlar. Hadi ilk yaş günü neyse de, buna o kadar özenme benim fikrim
ooo sen bu sahur menüsüne daha çok misafir agirlarsin.Hayırlı sahurlar güzeller nasılsınız? gündüz yazamadım , elimde elektronik bir alet gören kızım hemen istiyor, kötü model olmamak için kısıtlıyorum bayağı kendimi ... (;
Bugün de sabahın yedisinde kalktık ya.bir de yarın misafirim var, umarım yarın da böyle olmaz.menüm abartı değil aslında. Biz onlara gittiğimizde hep az şey yapmışlardı. Ben de az yapacağım.
Çorbam daha tam karar vermemekle birlikte muradiye çorbası olacak sanırım. Patates dolma, pilav, karnıyarık börek, babagannuş(bizim oralarda patlıcan, biber, domates közleyerek yapılan salata), bir de normal salata.Bir de tatlı olarak kadayıf.
Yeter de artar bileellerine sağlık kolay gelsin şimdiden
Aynen ya bazı eve gidiyorsun bin çeşit yapıyor, e o zaman da kendini ezik hissediyorsun iki üç çeşit yapıncaaman napiyim ya adım hıdır elimden gelen budur
boşuna deli Kadir demiyorsun ya sen bu oğlana
Aman benim de kız fena, Allah'tan o biraz daha geç uyandı bu sabah, yoksa dır dır dır konuşur, acıktım susadım ne zaman uyanıcaksın uyuma sabah oldu vs vsuyku falan bırakmaz ınsanda
Oğlan da bi yarım saat kadar izin vermiş sağolsun ya masum kuşum o benim, bi akıllıya bi deli veriyo ki Allah anneler çıldırmasın
Maşaallah minik kuşaemzirmeye yeniden dönmek zor olmuştur kolay gelsin cnm aman emsin de yeter ki, emsin uyusun en rahatı .. Ben sabahları uyanmak istemediğimde fazladan emzirirdim mayışır uyurdu
Kerem emmeyi hatırladı mı tekrar , birşey söylüyor mu, benim koskoca eşek olmuş kızım diyordu, kardeşim emiyo bana ne ben de emicem diye
begenmenize cok sevindim dedigim gb kafamda tasarladigim gb cikarsa cok iyi olcak ama bakalim gerci bi pasta bi kac da balon dusunuyorum aile arasi gecen yil baya bi abartmistim ilk yas diye her yil her yil olmaz dime bu arada yasir de inanilmaz derecede lavobaya bisiler atma hastaligi var bisi ayiklarken yikarken falan ne bulursa atiyo zaten balkondan attiklarini sayamadim daha kiymetli kiymetsiz ne bulursa daha 1 yasinda yoktu ablamin s3unu atmisti...ablam demisken bebisimiz sarilik oldu hastanede yatiyolar dua edin kizlar(
bende ayni moddayim bugun tek basima bakinca cok yoruldum saatlerce uyuyasim var benimde hemen namazi kilmam lazim
Hiç sorma, hepsini çocuklar uyuduktan sonra 11.30 gibi yapmaya başladım, eşim de güya salonu toplayacaktı çocuklar çok dağıtmış, bir de pide almaya inecekti , baktım çocuklarla beraber uyuyakalmış horul horul.. Sonra 1,30 da bi baktım telefonu çalıyo geliyormuş arkadaşları , neyse apar topar toplayıp pide almaya koştu .. Nasılsa hanım her işe koşar diye düşününce rahat takılıyo erkekler deooo sen bu sahur menüsüne daha çok misafir agirlarsin.
hiçbirşey yapmadığım halde çok yoruluyorum bacım ya..Çok ayıp nfk hiç tarzın değil
Haftasonu bilmem öyle bir performans sergiler mi nfk????
bugün de yazmamış. nerdesen huuuu arya kız???Ben de bugün arya'yı düşündüm. Hiç yazmıyor .
Nfk, sabahleyin bir alıntı deryası bekliyorum.
bunlar da cins cins bacım.. kimisi adam gibi adam yani.Canım benim, senin yerinde olsam ven de çok sinir olurdum. Bir de mecburen çıkmak zorundayız. Yakınını olan varsa kusura bakmasın ama bir inşaat işçilerinden bir de kamyon şoförlerinden çok korkuyorum. Tabi heosi aynı değildir ama ne bileyim.
Patlıcan konusunda da biz kendimiz kurutuyoruz. Her yıl taze taze kurutuluyor. Durunca daha iyi olduğunu ilk kez duyuyorum. Sanki bekleyince daha sert olur gibi geldi ama bilemiyorum. Ayrıca en iyisi maraş patlıcanı diye biliyorum. Biz de o taraflara yaylaya gidildiği için herkes maraş patlıcanı tercih eder. Kolay gelsin canım.
evet, işte insanın kendisinde bitiyor bu iş.Nfkcım canını sıkmamaya çalış. Gerizekalı böyle adamlar. Bizim dibimizde de inşaat var ve oğluş bakmayı çok seviyordu. E biz hep camdaydık yani. Adamlar hiç terbiyesizlik etmedi bakmadı. Ama mantolamacılar gelince çıkmamaya çalıştık çünkü fıldır fıldırlar. Şimdi iç boya yapanlar var onlar da işinde gücünde. Yani demek istediğim inşallah bu ustalar defolup gider de yeni gelenler böyle hanzo olmaz.
canım eşin nasıl oldu, iftara gittiniz mi?hala hastanede ben de gelmesini bekliyorum enfeksiyon doktoruna gözükmeyi bekliyor cok saol bacımm
ellerine saglık ben de şekeri bol severim aslında ama iyi oldu diyosun bu akşam iftara arkadaşlara davetliyiz eşim iyi olmazsa gidemeyiz gerçi ama bu saatten sonra da yemek hazırlamak bana cok zor gelcek
cok saol canım ablamın bebegi sarılık oldu hastaneye tekrar yatıyolar bugun
sen de sona baya yaklaştın he darısı basıma vallahi sen ilkini normal yapmıştın dıme hala nasıl normal istiyosun :)
yasir de 4 kg dogdu bu arada cok asmazsa bisi olcagını sanmıyorum ama doktorlar daha iyi bilir tabi
ah ne güzel oluyo böyle kafa dagıtmak çok iyi gelmiştir eminim ben de 2 yaş dogum günü konseptimize karar verdim
''ADAMIN DİBİ YASİR 2 YAŞINDA '' :))) renkler de kırmızı beyaz siyah gecen yıl beyaz ve mavi kullanmıstım cünkü bıyıklı bişiler olcak bakalım bugün balon aldım balonevinden pastayı da annemlerin orda biyerden ucuza kapatmayı planlıyorum gecen yıl epey masraf yapmıstım bu yıl daha sade bişi olsun şu küçük adam konseptleri varya o tarz bişi düşünüyorum ama yazı sadece söylediğim gibi olcak hem de tam yasiri anlatır
Ne alaka diceksiniz ama biz hiçbişi öğretmeden yasir herkese adamın dibi diyo ordan esinlendim bakalım nası bişi cıkıcak ortaya :)
sonuna kadar hanzo lafını hakediyorlarnfkcım ben de alıntılamayı mı yazmayı mı unuttum naptım bilmiyorum ama ben de çok sinir oluyorum o tarz şeylere cok haklısın ıns bir an önce biter bir de göstermiş tam hanzo yaa yanında da coluk cocugun var ya !!
bi de bugün oğluma küçük klozet ve alıştırma külodu aldım netten de kitap alıcam çıkartmalılardan araştırdım d&r ın sitesindekiler indirimli bi ramazan gecsin de deniyim diyorum bakalım maceramız nasıl sonuclancakkk
aynı duygulardayım bacım..NFK cım inanamıyorum yaaa çok sinir bozucu bir durum olmuş. Bende hep inşaat alanı olan yerlerden nefret ederim. o tarz yerlerden geçmekten, o gerizekalıca bakışlara ve konuşmalara maruz kalmaktan ve off amanallahım evimin dibinde inşaat yapılmasından ses gürültü olayları vs. vs.. evet çok kötü. malesef inşaat bitene kadar sabretmek zorunda kalıyoruz. sanada sabır diliyorum çoook zor bir durum ve kendini bilmez cahil insanlar. uğraşılmaz bile onlarla. küçümsemek için değil ama gerçekten kötü niyetli olanlar her türlü kötü lafı hakediyorlar.
tatlı cadııı, kv damarı mı var sende:))) ay yok kızlarla işi olmasın ya hiç gelemem
Ben de kv lerin yazlığında tuvalete alıştırayım diyorum :) çok kötü gelinim di miii
ooo, hadi hayırlı olsun bacım. inş istediğin gibi verimli olur, muvaffak olursun..Veee beklenen prjede bugün geldi yaaa. hadi bana kolay gelsin. ön hazırlıklara başlamam gerekiyor. öpüldünüzz.
sen yok musun, seeeen?!Oraya lohusalığımın bitmesine doğru giderim diyorum, ağustos başı. Kv ciğim bana yardımcı ol ben bu işi beceremiycem deyip salacam bahçeye :))
inş bacım, hayırlısıyla inş..Nfk cim su insaatci olayin pek hos degil gercekten..ne diyebilirsinki esine bu durumda..oda cok hosnut degilmis zaten..keske su sizin insaat olayi artik vuku bulsada sende rahat etsen..ilhan 3.600 gibi dogmustu canim..30 haftamizdayiz su anda 1.900 de minik..normal dogum t ar ihimiz 13 eylul..hizli oldugunu dusunursek bu zamanlardaki kg alimini..ihtimal ağ ustosta alinmasi uzerinde yani
sen yine gezmişsin.. biz evde takılıyoruz, yazılmayınca insanın canı daha da sıkılıyoAşk olsun, gezdik geldik hala kimse yazmamış.
İftara dakikalar kaldı. Ben yine de oğlumu şikayet edeyim teyzelerine :)
Ya bu çocuk ne zaman düzelecek?????? Oyuncaklarını durup durup mutfak lavabosuna atıyo. Kaç kere konuştum yok... Balkonun bir parmak aralığı kadar cam aralığından her türlü hamır, selpak vb atıyor. Kapısına okadar özenerek aldığım "oğlumun odası" süsünü 4. keredir koparıyor. Sinir ediyor beniiiiiii!! Küsüyorum bana vurmaya çalışıyor. Vurmasın diye itiyorum daha çok kıxıyor. Konuşmaktan zaten dediğim gibi anlamıyor. Biz bunu yaptık olmadı :/
Kerem de kaç tane bardağı lavaboya atıp kırdı:) çöpleri ve aklına esen şeyleri lavaboya fırlatıyor, bi kere babasının çorabını atıyordu zor yakaladım
2012 yapımı bebelere kusur buluyonuz ama bence erkeklerde bu davranış daha fazlabegenmenize cok sevindim dedigim gb kafamda tasarladigim gb cikarsa cok iyi olcak ama bakalim gerci bi pasta bi kac da balon dusunuyorum aile arasi gecen yil baya bi abartmistim ilk yas diye her yil her yil olmaz dime bu arada yasir de inanilmaz derecede lavobaya bisiler atma hastaligi var bisi ayiklarken yikarken falan ne bulursa atiyo zaten balkondan attiklarini sayamadim daha kiymetli kiymetsiz ne bulursa (
benim gittiğim parkta öğleden önce 2-3 yaş arası 5 bebe oluyor.İlahi kız:)))parkta öğretmiyorlar. Parka gelen çocuklardan birkaçı.
Şimdi dışarı çıkıyoruz, sonra laf yetiştireceğim.
demekki neymiiiş, aktara da güven olmuyormuş .Hayırlı sahurlar güzeller nasılsınız? gündüz yazamadım , elimde elektronik bir alet gören kızım hemen istiyor, kötü model olmamak için kısıtlıyorum bayağı kendimi ... (;
efe farkıBen de babasına giden çocuk istiyommmmbu arada benim oğlum olsa o legolar çoktan kafaya geçerdi :)
Hiç sorma, hepsini çocuklar uyuduktan sonra 11.30 gibi yapmaya başladım, eşim de güya salonu toplayacaktı çocuklar çok dağıtmış, bir de pide almaya inecekti , baktım çocuklarla beraber uyuyakalmış horul horul.. Sonra 1,30 da bi baktım telefonu çalıyo geliyormuş arkadaşları , neyse apar topar toplayıp pide almaya koştu .. Nasılsa hanım her işe koşar diye düşününce rahat takılıyo erkekler de
Aa ciddi misin
Kerem hiç hatırlamadı emmeyi valla, dokunmuyo ben emzirirken çok şükür.
Demek arada kaç yaş olursa olsun farketmiyo
Sadece bazen "anne kucağına al" diyo , bebeği gösterip "koy onu" diyo. Dikişlerden dolayı keremi kucağıma alamıyorum yere oturup kucağıma oturtuyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?