- 8 Ağustos 2011
- 12.654
- 15.027
- 498
Canım ya hep aklımda sorular sorular:) Boşyere kafa yormayayım ben de bari senin durumun daha zormuş keremde şu an kıskanma olayı hiç yok çok şükür..Evethatta bezlenmeyi bile istedi bi dönem, bebeğe onlar yapılırken, kardeşine daha çok ilgi gösteriliyor zannetti kendi aklınca );
Sen en güzelini yaptın bence, yaş farkı açıldıkça, büyüklerin idrak düzeyleri de artıyor, ve bu da anneyi psikolojik olarak daha fazla yoruyo
Dikişlerin bir iki haftaya daha iyi olur insallah cnm bacağına başını yatır sev kuzucuğu, oy kıyamam ona
Yahu bu sahura misafir olayı da nerden çıktı, iftarlara ne oldu :))Hiç sorma, hepsini çocuklar uyuduktan sonra 11.30 gibi yapmaya başladım, eşim de güya salonu toplayacaktı çocuklar çok dağıtmış, bir de pide almaya inecekti , baktım çocuklarla beraber uyuyakalmış horul horul.. Sonra 1,30 da bi baktım telefonu çalıyo geliyormuş arkadaşları , neyse apar topar toplayıp pide almaya koştu .. Nasılsa hanım her işe koşar diye düşününce rahat takılıyo erkekler de
Korsanlı konsept fikrimden ben bu yıl için vazgeçtim. Seneye kerem daha bilinçlenince yapmak istiyorum. Çünkü ingilteredeki bi arkadaşıma korsanlı doğumgünü yapacağımı söyleyince bana çok güzel korsanlı mumlar, masa örtüsü, şapkalar peçeteler yollamış. Bu sene kullanmaya kıyamadım zaten lohusa olacağım. Seneye özene bezene yaparım hem de farkında olur inşallah.geçmiş olsun.
bende bu yıl bayramdan sonra yapmayi düşünüyorum doğum gününü. konseptte korsanlar olacak büyük ihtimal. sadece mangal ve pasta olacak bizde de
selam canlarım.. biz de sabahın kör vakti kalktık, ayşecik sağolsun
sahura kalkarken ölü gibi yapışmış oluyorum yatağa. nasıl zor kalkıyorum. ama gel görki; sabah namazını kıldıktan sonra
benim gözler bir açılıyor pir açılıyor. bir daha yat yatabilirsen.. sinir oluyorum kendime
hiçbirşey yapmadığım halde çok yoruluyorum bacım ya..
dolmuşa mı bindircen kız beniii :111:
bugün de yazmamış. nerdesen huuuu arya kız???
bunlar da cins cins bacım.. kimisi adam gibi adam yani.
işinde gücünde. ama çapsız olanlar hepsinin adını kirletiyor işte.. artık nefret ediyorum.
eşimle direksiyon çalışmaya gittik. dönüşte yine 2 tanesi bizim binanın önüde oturuyorlardı
eşime bi şey demiyorum, adam zaten çok hassas bu konularda..
demek kendiniz kurutuyorsunuz?.. dün pamuk helvanın verdiği linkteki tarife göre yaptım.
10 dakikadan biraz fazla haşladım, baktım yıpranıyorlar, kimileri açıldı hatta. soğuk suya aldım.
tarif de güzel oldu, ancak ekşisi neredeyse hiç yoktu. 3 kaşık nar ekşisi ve yarım limona rağmen..
tabi bu nar ekşileri de marketten alınanlar, hakikisi olsa 1 kaşığı bile yeterdi.
evet, işte insanın kendisinde bitiyor bu iş.
sanki bunların hiç karıları, kızları, kardeşleri yok.. empatiden de yoksunlar, terbiyeden hayadan da, Allah korkusundan da..
inş bacım. Allahtan umut kesilmez, onlar gidene kadar belki bizim iş çözümlenir de biz gideriz..
canım eşin nasıl oldu, iftara gittiniz mi?
yeğenine Allah şifa versin, inş birkaç güne tamamen toparlar da annesine döner küçük kuzu
konsept süperrmiş yaaa!!! eminim çok güzel şeyler çıkacak ortaya.. merakla bekliyoruz
sonuna kadar hanzo lafını hakediyorlar
dediğin gibi bi de evli barklı, çocuklu kadına böyle muamele ediyorlar.
hadi bakalımm ben de alıştırma külodu alıcam. okuduğuma göre gündüz takmamak lazımmış.
ona güvenip salıveriyorlarmış veletlerama dışarı çıkarken bir iki saatliğine kullanılır.
aynı duygulardayım bacım..
tatlı cadııı, kv damarı mı var sende
ooo, hadi hayırlı olsun bacım. inş istediğin gibi verimli olur, muvaffak olursun..
Rabbim yardımcın olsun
sen yok musun, seeeen?!
inş bacım, hayırlısıyla inş..
doğum kaderdir, hayırlısı olsun. zaten bu ultrason da %100 net ölçemiyor.
ayşeciği de 4.100 gr gösteriyordu. 3860 doğdu. hakkında hayırlısı olsun
sen yine gezmişsin.. biz evde takılıyoruz, yazılmayınca insanın canı daha da sıkılıyo
2012 yapımı bebelere kusur buluyonuz ama bence erkeklerde bu davranış daha fazla
bizimkinde böyle bi hal yok. geçen annemlerdeyken geldi, 'ayşe attı tarak' dedi, gittim baktım, hakikaten balkondan aşağı atmış.
ama o bi şeyi düşürünce de attım diyo. bi kendi düşünce düştüm diyo ahahahahah
benim gittiğim parkta öğleden önce 2-3 yaş arası 5 bebe oluyor.
biz hariç diğerleri bakıcı teyze, bir tanesi babaanne. 2 bakıcı teyze tuvalet eğitimi veriyor şuan.
hatta biri evde pet şişeye çiş yaptırıyormuş. parka da bir tane yoğurt kovası getiriyor içine yapsın diye
bi 'sonra laf yetiştiricem vakası' daha
demekki neymiiiş, aktara da güven olmuyormuş .
malesef bu yakında başka aktar yok, bi daha alınca yeni üründen alıcam..
sahura misafir.. düşününce kulağa hoş geliyor. sabahın kör vakti uyanan bi bebe yoksa evde, eminim çok güzel olur..
sahur mönün de restaurantlarla yarışır gibi, ellerine sağlık bacım..
şimdiden düşünüp gerilme bacım eşin evde değil mi?
bi gün erken kalkıp baksın kızçeye. sen de rahat rahat işini yap
muradiye çorbasını ilk kez duyuyorum. birazdan bakıcam nasılmış..
valla sen az diyosun da, bana iki mönü de dolu dolu geldi
şimdiden kolay gelsin bacım..
efe farkı
BuuudayımmmSize laf yetistiresim var, ama halim yok
Planim; namazi kilis, hooop yataga yatiiiis!
arya kiz, bugun hic gorunmedin. Nerelerdesin?
Bayılıyorum bu tatlıya. Tam ramazanlıkk
Şimdi ekledim yamuk yumuk bi bakHangi tatlı kız????
Şimdi ekledim yamuk yumuk bi bak
İrmik tatlısı üzerine meyveli jole
Yaşamıyosun sen kızımmmmAiyyyy serin serin evet ben de çok severimmmmmmm. Tabi ben tatlı yemeyeli çok oldu :/
İftara mercimekli bulgur çorba, hazır inegöl köfte ( kp merak edip almış) yapıldı, gerisi meçhul.... Ha bide yoğurtlu kabak salata olacak. Köftenin yanına salata tarzı ne yapsam kiii?? Aslında patates salatası da olabilir:44:
kız ben her gün sabahın 7 sinde kalkiyorum
Busmai, inş. Kalkmaz.İlbilgehatun yarın erken kalkmaz annesi bak gör
Pamukhelvacım bebiş genelde uyuduğu için rahatım şimdilikEmzirme yoruyo sadece
Pembiş hayatı keşfediyolar napsınlar büyüdükçe dertleri de büyüyormuş ya bugünümüze şükredelim benceee
Sekerportakalım büyük gün güzel geçsin inş
Borntobemother bence de bu doğumgünü önemsiz, nasılsa anlamıyorlar. Hadi ilk yaş günü neyse de, buna o kadar özenme benim fikrim
Çok severim hafif tatlılarıBayılıyorum bu tatlıya. Tam ramazanlıkkEki Görüntüle 1187084
İftara mercimekli bulgur çorba, hazır inegöl köfte ( kp merak edip almış) yapıldı, gerisi meçhul.... Ha bide yoğurtlu kabak salata olacak. Köftenin yanına salata tarzı ne yapsam kiii?? Aslında patates salatası da olabilir:44:
Patates püresini hiç tutturamıyorum ben ya, tadı bi tuhaf geliyo kendi yaptıklarımın.Çok severim hafif tatlıları
Patates püresi ya da fırında patates de olabilir
Ben şerbetli daha çok severim ama pembişinki gb çok şekerli yiyemiyorum. Yarım kilo baklavayı rahat yerim mesela. Açsam bir kg de yerimSütli tatlılara bayılırım.
salata mecbur olacak ta, şuan çok açım, düşüncesi beni kesmiyooo!Bol yeşillikli bi salataaaaa :)
Kızımmmm herkes sen gibi sıfır beden mi??!! Mecbur diyet mode on :/
Busmai, inş. Kalkmaz.
Elifnaz, akşam erken yatsa neyse...
İftara bir saat kala adet olan kişiye pembiş denir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?