Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

şeker portakalımm, kolay gelsin bacım.
inş bu akşam çok güzel bi ortam olacak.. şimdiden melisanın doğumgünü kutlu olsun!!!

Canım ya hep aklımda sorular sorular:) Boşyere kafa yormayayım ben de bari senin durumun daha zormuş keremde şu an kıskanma olayı hiç yok çok şükür..

Yahu bu sahura misafir olayı da nerden çıktı, iftarlara ne oldu :))
geçmiş olsun.
bende bu yıl bayramdan sonra yapmayi düşünüyorum doğum gününü. konseptte korsanlar olacak büyük ihtimal. sadece mangal ve pasta olacak bizde de
Korsanlı konsept fikrimden ben bu yıl için vazgeçtim. Seneye kerem daha bilinçlenince yapmak istiyorum. Çünkü ingilteredeki bi arkadaşıma korsanlı doğumgünü yapacağımı söyleyince bana çok güzel korsanlı mumlar, masa örtüsü, şapkalar peçeteler yollamış. Bu sene kullanmaya kıyamadım zaten lohusa olacağım. Seneye özene bezene yaparım hem de farkında olur inşallah.
Şu geleneksel 2.sahil fotomuzu çeksek yetecek bana valla bu yıl.

Kv damarı değil de ;ben çok kıskancımdır, babamı ,eşimi ,erkek kardeşlerimi dişilerden hep kıskanmışımdır. Dolayısıyla oğullarımı da kıskanırım :) Bi tane sevdiği olsun, evlensin, başka kızlarla işi olmasın lütfennn

Hem cadı hem kıskanç busmai

Nfk sana bişi diyemedim denizde boğuldum

Oğluş uyuyunca ben de uyudum. Ama bugün sıcakta pazara gitmenin etkisi ile rüyamda orucumu bozuyodum. Bi kalktım kabus modunda ve dilim damağım yapışmış.

Size laf yetistiresim var, ama halim yok
Planim; namazi kilis, hooop yataga yatiiiis!

arya kiz, bugun hic gorunmedin. Nerelerdesin?
Buuudayımmm
Yoğun geçiyor cancanım bu aralar. Ordan oraya gezip duruyorum. Evde olduğum zamanlar sadece uyuduğum zamanlar diyebilirim

İftara mercimekli bulgur çorba, hazır inegöl köfte ( kp merak edip almış) yapıldı, gerisi meçhul.... Ha bide yoğurtlu kabak salata olacak. Köftenin yanına salata tarzı ne yapsam kiii?? Aslında patates salatası da olabilir:44:

Bol yeşillikli bi salataaaaa :)

Kızımmmm herkes sen gibi sıfır beden mi??!! Mecbur diyet mode on :/

kız ben her gün sabahın 7 sinde kalkiyorum

Busmai, inş. Kalkmaz.
Elifnaz, akşam erken yatsa neyse...

Çok severim hafif tatlıları

Patates püresi ya da fırında patates de olabilir
Patates püresini hiç tutturamıyorum ben ya, tadı bi tuhaf geliyo kendi yaptıklarımın.
Fırın mırın uğraşamadım, anneme gidip dünden kalan yaprak sarmasını, kabak çiçeği dolmasını ve kadayıfını alıp geldim Dün annemin misafiri vardı, e annem de kazan kazan yemek yaptırdı, e tek başına nasıl yiyecek onca yemeği????

Sütli tatlılara bayılırım.
Ben şerbetli daha çok severim ama pembişinki gb çok şekerli yiyemiyorum. Yarım kilo baklavayı rahat yerim mesela. Açsam bir kg de yerim
Bol yeşillikli bi salataaaaa :)

Kızımmmm herkes sen gibi sıfır beden mi??!! Mecbur diyet mode on :/
salata mecbur olacak ta, şuan çok açım, düşüncesi beni kesmiyooo!
Anammm ne dengesiz hayat be yaaa... Sende beceri var, yememek için yapmıyosun. Ben uğraşamıyorum, olsa ben de evdekiler de dibine vuracak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…