Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

acıktıgi için mi kalkıyor sahura kalktığında süt veriyormusun. bizimkilerde adet ozellikle ipek erken yatsada gec yatsada aynı saatte kalkıyor.

Yok, gece bir şey vermiyorum canım.yatmadan süt veriyorum. Benimkinin yatma ve kalkma saati sabit değil malesef. Bazen gece uykusu 10-11 saat, bazen 7-8 saat.

:131:Selam kızlar , kızımla babası feshaneye gittiler , Selim de gündüz uyumadığından iftar sonrası hemen uyudu, kaldım yalnız
yarın iftara davetliyiz, gideceğimiz arkadaş Türk değil, bir defasında kv min dolmasına denk gelmişti bizim evde, hala söylüyor çok güzeldi kuru dolma, ondan çok canım çekiyor diye, ben de akşamdan dolmamı dolduruyorum yarın götürüp sürpriz yapıcam kendisine insallah , acaba tenceresiyle götürüp orada pişirip sıcak sıcak iftara mı koysak, yoksa evde pişirip mi götürsem karar veremedim..?

bizim oğlan da aynı ipek gibi , kaçta yatarsa yatsın 6.50 de uyanıyo son günlerde, özellikle Ramazan da .. Ne işi varsa ilbilge bizimkinin de gece uyku saati kısa , benimle aynı neredeyse .. Gündüz bazen iyi uyuyo, bazen kısacık..
ama insallah kızın yarın sana güzel bi jest yapıp sabah geç uyansın

Pembiş, kötü denk gelmiş ya tüh, neyse vardır bunda da bi hayır, ben de Elifnaz gibi son iki ramazandır gece fark ediyorum Allah'tan ama lisede Okuldayken gündüze denk geldimi çok iyi olurdu, hemen koşup bozardık .. çocukluk işte

Aryam sizin menüler süper ya maşallah açık büfe (; ellerine sağlık kabak çiçeği dolmasını da hep merak ediyorum hiç yemedim ..

Akşama doğru sırt bölgesi bezden kıpkırmızı olmuş minik kuşun bezini açayım hava alsın dedim , gelip gidip soruyorum , oğlun çişin var mı, yok diyo durmadan afacan , neyse iftarımızı yaptık ben sofrayı toparlarken bu almış bir bardak suyu banyo girişine dökmüş, sildim mutfağa geçtim, sonra baktım masanın yanından da fiş diye bi su sesi geliyo, ben de yeniden su döküyor zannediyorum , ıslak yere beyaz bezi bir koydum, ne göreyim sapsarı of hemen çamaşır değiştir sil temizle, Allah'tan erkek çocuğun avantajı bacaklarından aşağı süzülmüyormuş çişler, kızlar da bi de o sorun oluyordu toptan yıkıyorduk (;
Ay taktım geri bezini gece yatarken , anlamıyorum hem bir kez çiş yapsın rahatsız oluyo, hem kaka yapınca dakika bekletmeden sil sil diye ağlıyor, e geceleri de kuru kalkıyo , ama daha zamanı değil demek ki.. Bakalım ramazandan sonra azıcık daha büyüsünler de öğrenirler insallah ...
Hayırlı sahurlar hepinize guzel bir pazar günü geçirirsiniz insallah, bol dinlenmeli ve eğlenmeli

Son düzenleme:
Yok kız sen pembiş ve busmainin menülere bak asıl, onlar menüleri bi yazınca ben okurken doyuyorum:))

Kabak çiçeği dolmasını yılda 1-2 kez seviyorum, farklı bişiler oluyor sofrada. Fazlasını bende yiyemem darklı bir tat çünkü, herkes sevmeyebilir
Çiş konusunda bizim bu ara her yer çiş valla:) unutursam belli aralarda tuvalete götürmeyi, hiiiiç affetmiyor anında yapıyor hanfendi! Ayrıca bizimki gece acayip yapıyor, hiç yapmadan kalkması mümkün değil gb bu ara, ama ben başladım ufaktan eğitime, bakalım ne olacak?

gunaydin canlar.. Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..

Bugun aysemin dogumgunu.. Rabbim bebeklerimize hayirli uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin.
seker portakalim, melisamin da o guzel gozlerinden operim..

Ogleyin cekirdek aile bi pasta kesip foto cekicez.
Ogleden sonra sinavim var. İns guzel gecer. Ordan da annemlerin yazligina gecicez. Abimler de gelecek. Aksama beraber iftar yapicaz ins..

Ayşeciğin doğumgünüsü kutlu olsun, hayırlı bir insan olsun insallah...
Sınavın güzel geçer inşallah canım, panik yapma, heyecanlanma, dualarımız seninle)
Ne yoğun bir gün... Ne güzel sevdiklerinle de berabersin böyle bir günde...

İyiki doğdun Ayşeeeeeeeeeecik Allah güzel ve uzun bir ömür nasip etsin :)

Nfk bence sen bu işi yapıcan bacım bugün. Vur vur parçala bu maçı kazan :)

Arkadaşım çok sevinecektir. Orada da pişirebilirsiniz, götürmesi de daha kolay olur.
Uzunnnnn uyusun istiyorum ama yok nerde???

İyi ki doğmuş Ayşecik. Hayırlı ömürü olsun.
Sana da sınavda başarılar canım.
Yoğun bir gün beni bekliyor. Hepinizi öptüm.

Dün balkona sipariş ettiğimiz dolap geldi ve takıldı. Bugün onu bir güzel temixleyip yerleştirmeliyim. Tabi küçük haydutla bu nasıl mümkün olur bilmem; göreceğiz :)

iyki dogdunnn aysecikkk...Rabbim sana nice saglikli hayirli huzurlu yillar nasip eylesin anacigin ve babaciginla ins...Sinavda da basarilar bacim ins guzel haberlerle donersin esim de ehliyet sinavinda inat gb yerine yine bulamadi kimseyi bide kurada motor cikmis basima gunes gecicek.diye korkuyo ins bgn de 5i gorururz de gecer gider hastaligimiz da...
biz de yasirle takiliyoruz evde ana ogul yaw ben ne zamandir oyuncak almiyorum evde de yaptiklarimiz ayni top oyna motoru var ona binip geziyo cok daraliyo napim de eglendirem su bebeyi :)

Gunaydinlarrr..guzel bi gun olur insallahh hepimiz icinn..
Melisacikk ve aysecikk nice saglikli mutlu yillar sizin olsun minikkuslarr..rabbim uzun omurlr nasip etsin insallah..
Nfk cim bugunku sinavda basarilarr..Allahin izniyle.halledersin canim aksamda havani atarsinn:)
Bizim bugunki atraksiyonumuzz..ben camasir katliyorumm..ogluss oyuncaklari salona tasiyor..kociste uzanma modunda..cok eglenceliiii:)

melisacik ben kacirmisim yaw senin de.dogumgunun bugunmuydu oyleyse iyki de dogdun ben gecen facete resim gorunce gecti sanmistim Allah im sana ve tum yavrulara guzel yaslar nasip eylesin ins

ecrincim.baya eglenceli bigun oluyo belliki :)

iftara nekadar zaman kala gidiyorsunuz. bence evde pişir götür. bana senin gibi misafir gerek
baba kız ne güzel olmus sizede yakın feshane. bende Ramazanı güzel animsasin diye Sultanahmet e götürmek istiyorum ama trafik, kalabalık korkutuyor. belki gelecek ramazana

aysecigin de melisa'ninda doğum günleri kutlu olsun. Allah uzun sağlıklı ömür versin tum bebelere. bizim temmuz 16 ama dün kumsalda 2 yaş fotomuzu çektirdik. sınavda kolaylıklar diliyorum.

Dün balkona sipariş ettiğimiz dolap geldi ve takıldı. Bugün onu bir güzel temixleyip yerleştirmeliyim. Tabi küçük haydutla bu nasıl mümkün olur bilmem; göreceğiz :)

Efe'nin eline de bir bez ver, silsin annesi.
Daha yemek olayına hiç başlamadım. Sabah erken gibi geldi. Şu an minik kuşumu uyutuyorum ve o uyuyunca başlayacağım. Oyuncak toplama ve toz alma işim var. Onları da eşime görev olarak verdim. Hadi bana kolay gele...
Melisacık, kuzum benim doğum günün kutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…