ben şükür akşam oldum oruç gume gitmedi
acıktıgi için mi kalkıyor sahura kalktığında süt veriyormusun. bizimkilerde adet ozellikle ipek erken yatsada gec yatsada aynı saatte kalkıyor.
Yok kız sen pembiş ve busmainin menülere bak asıl, onlar menüleri bi yazınca ben okurken doyuyorum:)):131:Selam kızlar , kızımla babası feshaneye gittiler , Selim de gündüz uyumadığından iftar sonrası hemen uyudu, kaldım yalnız
yarın iftara davetliyiz, gideceğimiz arkadaş Türk değil, bir defasında kv min dolmasına denk gelmişti bizim evde, hala söylüyor çok güzeldi kuru dolma, ondan çok canım çekiyor diye, ben de akşamdan dolmamı dolduruyorum yarın götürüp sürpriz yapıcam kendisine insallah , acaba tenceresiyle götürüp orada pişirip sıcak sıcak iftara mı koysak, yoksa evde pişirip mi götürsem karar veremedim..?
bizim oğlan da aynı ipek gibi , kaçta yatarsa yatsın 6.50 de uyanıyo son günlerde, özellikle Ramazan da .. Ne işi varsailbilge bizimkinin de gece uyku saati kısa , benimle aynı neredeyse .. Gündüz bazen iyi uyuyo, bazen kısacık..
ama insallah kızın yarın sana güzel bi jest yapıp sabah geç uyansın
Pembiş, kötü denk gelmiş ya tüh, neyse vardır bunda da bi hayır, ben de Elifnaz gibi son iki ramazandır gece fark ediyorum Allah'tanama lisede Okuldayken gündüze denk geldimi çok iyi olurdu, hemen koşup bozardık .. çocukluk işte
Aryam sizin menüler süper ya maşallah açık büfe (; ellerine sağlıkkabak çiçeği dolmasını da hep merak ediyorum hiç yemedim ..
Akşama doğru sırt bölgesi bezden kıpkırmızı olmuş minik kuşun bezini açayım hava alsın dedim , gelip gidip soruyorum , oğlun çişin var mı, yok diyo durmadan afacan , neyse iftarımızı yaptık ben sofrayı toparlarken bu almış bir bardak suyu banyo girişine dökmüş, sildim mutfağa geçtim, sonra baktım masanın yanından da fiş diye bi su sesi geliyo, ben de yeniden su döküyor zannediyorum , ıslak yere beyaz bezi bir koydum, ne göreyim sapsarıof hemen çamaşır değiştir sil temizle, Allah'tan erkek çocuğun avantajı bacaklarından aşağı süzülmüyormuş çişler, kızlar da bi de o sorun oluyordu toptan yıkıyorduk (;
Ay taktım geri bezini gece yatarken , anlamıyorum hem bir kez çiş yapsın rahatsız oluyo, hem kaka yapınca dakika bekletmeden sil sil diye ağlıyor, e geceleri de kuru kalkıyo , ama daha zamanı değil demek ki.. Bakalım ramazandan sonra azıcık daha büyüsünler de öğrenirler insallah ...
Hayırlı sahurlar hepinizeguzel bir pazar günü geçirirsiniz insallah, bol dinlenmeli ve eğlenmeli
Sana ve herkese günaydınnnnn.....Günaydınlar herkeseeeeeee :) güzel bir pazar olsun inşallah :)
Sana ve herkese günaydınnnnn.....
"Pazar" olduğunu da şimdi anımsadım:)) hergün birbirinin aynı.....
gunaydin canlar.. Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..
Bugun aysemin dogumgunu..Rabbim bebeklerimize hayirli uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin.
seker portakalim, melisamin da o guzel gozlerinden operim..
Ogleyin cekirdek aile bi pasta kesip foto cekicez.
Ogleden sonra sinavim var. İns guzel gecer. Ordan da annemlerin yazligina gecicez. Abimler de gelecek. Aksama beraber iftar yapicaz ins..
Bugun aysemin dogumgunu..Rabbim bebeklerimize hayirli uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin.
Ogleden sonra sinavim var. İns guzel gecer. Ordan da annemlerin yazligina gecicez. Abimler de gelecek. Aksama beraber iftar yapicaz ins..
Arkadaşım çok sevinecektir. Orada da pişirebilirsiniz, götürmesi de daha kolay olur.:131:Selam kızlar , kızımla babası feshaneye gittiler , Selim de gündüz uyumadığından iftar sonrası hemen uyudu, kaldım yalnız
yarın iftara davetliyiz, gideceğimiz arkadaş Türk değil, bir defasında kv min dolmasına denk gelmişti bizim evde, hala söylüyor çok güzeldi kuru dolma, ondan çok canım çekiyor diye, ben de akşamdan dolmamı dolduruyorum yarın götürüp sürpriz yapıcam kendisine insallah , acaba tenceresiyle götürüp orada pişirip sıcak sıcak iftara mı koysak, yoksa evde pişirip mi götürsem karar veremedim..?
bizim oğlan da aynı ipek gibi , kaçta yatarsa yatsın 6.50 de uyanıyo son günlerde, özellikle Ramazan da .. Ne işi varsailbilge bizimkinin de gece uyku saati kısa , benimle aynı neredeyse .. Gündüz bazen iyi uyuyo, bazen kısacık..
Pembiş, kötü denk gelmiş ya tüh, neyse vardır bunda da bi hayır, ben de Elifnaz gibi son iki ramazandır gece fark ediyorum Allah'tanama lisede Okuldayken gündüze denk geldimi çok iyi olurdu, hemen koşup bozardık .. çocukluk işte
Aryam sizin menüler süper ya maşallah açık büfe (; ellerine sağlıkkabak çiçeği dolmasını da hep merak ediyorum hiç yemedim ..
Akşama doğru sırt bölgesi bezden kıpkırmızııı olmuş minik kuşun bezini açayım hava alsın dedim , gelip gidip soruyorum , oğlun çişin var mı, yok diyo durmadan afacan , neyse iftarımızı yaptık ben sofrayı toparlarken bu almış bir bardak suyu banyo girişine dökmüş, sildim mutfağa geçtim, sonra baktım masanın yanından da fiş diye bi su sesi geliyo, ben de yeniden su döküyor zannediyorum , ıslak yere beyaz bezi bir koydum, ne göreyim sapsarıof hemen çamaşır değiştir sil temizle, Allah'tan erkek çocuğun avantajı bacaklarından aşağı süzülmüyormuş çişler, kızlar da bi de o sorun oluyordu toptan yıkıyorduk (;
Ay taktım geri bezini gece yatarken , anlamıyorum hem bir kez çiş yapsın rahatsız oluyo, hem kaka yapınca dakika bekletmeden sil sil diye ağlıyor, e geceleri de kuru kalkıyo , ama daha zamanı değil demek ki.. Bakalım ramazandan sonra azıcık daha büyüsünler de öğrenirler insallah ...
Hayırlı sahurlar hepinizeguzel bir pazar günü geçirirsiniz insallah, bol dinlenmeli ve eğlenmeli
iftara nekadar zaman kala gidiyorsunuz. bence evde pişir götür. bana senin gibi misafir gerek:131:Selam kızlar , kızımla babası feshaneye gittiler , Selim de gündüz uyumadığından iftar sonrası hemen uyudu, kaldım yalnız
Akşama doğru sırt bölgesi bezden kıpkırmızı olmuş minik kuşun bezini açayım hava alsın dedim , gelip gidip soruyorum , oğlun çişin var mı, yok diyo durmadan afacan , neyse iftarımızı yaptık ben sofrayı toparlarken bu almış bir bardak suyu banyo girişine dökmüş, sildim mutfağa geçtim, sonra baktım masanın yanından da fiş diye bi su sesi geliyo, ben de yeniden su döküyor zannediyorum , ıslak yere beyaz bezi bir koydum, ne göreyim sapsarıof hemen çamaşır değiştir sil temizle, Allah'tan erkek çocuğun avantajı bacaklarından aşağı süzülmüyormuş çişler, kızlar da bi de o sorun oluyordu toptan yıkıyorduk (;
Hava mı atıyosun kızımmmmmm?!?? :)
Dün balkona sipariş ettiğimiz dolap geldi ve takıldı. Bugün onu bir güzel temixleyip yerleştirmeliyim. Tabi küçük haydutla bu nasıl mümkün olur bilmem; göreceğiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?