Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın kızlar Mert sahura kadar uyumadı, Kerem de 6da kalktı kabus gibiydi. Neyse ki 1 saat eşim 2 saat de annem oyaladı Keremi ,ben uyudum.

Pamukhelva lazımlığı aldın mı?

Kerem boyalarla baya oyalanıyo kırtasiye malzemeleri çok ilgisini çekiyor.
Fotoları biz de görmek istiyoruz
Hadi canım senin menülerin eline su dökemeyiz

Armutlu tatlının armutunu koymyı unutur mu bi insan???? Sonradan kremanın içine gömdüm bakalım nasıl olacak???

Gıcık topikcanlarım tarifi ben deniyorum sizin yüzünüzdennnnnnn :) inşallah güzel olur.

Pembişim, söyledik sana bu topiğin yenilikçişi sensin diye.
Bu arada işlerin epey bitti. Salata yapacağım, yemeği fırına vereceğim bir de masa hazırlanacak. Bir de kızımın d. Gününde bu stres var. Öyle işte.

En kötüsü uykusuzluk. Ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum.

E hadi bakalım, kolaylamışsın baya. Hayırlı iftarlar canikom)
En kötüsü uykusuzluk. Ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum.
Bendeeeee ://
Allahtan arya çok zorlamıyor o konuda, efe gb olsa ne ederdim bilmem.

durun bir menü de ben paylaşayım
soğanlı havuçlu salçalı et suyuna arpa şehriye çorbası,
soğanlı salçalı etli bamya,
soğanlı salçalı et suyuna bulgur pilavı ve sarımsaklı naneli cacık
bu annemin taktiği menü kalabalık gözüküyor diye yapıyormuş yeni anladım daha...kadın tarhana çorbası yapsa bile ballandıra ballandıra bi anlatıyor sanırsınız kuzu çevirmiş
bu arada pembiş baklava yufkasından olan tatlıyı uydurmasyon yaptım tadı çok az oldu..şerbetledim bakalım nasıl olacak...ben de tarifin orjinalini bulayım

Çılgınsın eagle :)

Aryammm Allah dağına göre kar veriyor ikinci üçüncü çocukların da minik kuş gibi olur inşallah

İlbilgecim iftar nasıl geçti????

Biz dışarda arkadaşlarla iftarımızı yaptık geldik. Çok güzeldi. Oğluş bolbol köpek sevdi eve geldim ve bi baktım ki tatlımın üstünde çok az kabarcık var umarım tadı güzeldir de boşa gitmez emeğim...

Soğumayan tatlıyı eşime yedirdim. Çoook beğendi. Soğuyunca daha da güzel olacak dedi. Bi de içindeki ne diye sordu yani armut nasıl anlaşılmaz bilemedim :))))) neyse sonuç olarak yapın gari :) ama ben 50 değil 55 dk beklettim. Üstüne beyazı sürünce de 10 değil 15 beklettim sanırım o yüzden kabarck olmadı. Ama napıyım çok cıvık duruyodu bi dahakine alt kısmı 60 bekletip üstü 10 bekleticem

E hadi bakalım, kolaylamışsın baya. Hayırlı iftarlar canikom)

Bendeeeee ://
Allahtan arya çok zorlamıyor o konuda, efe gb olsa ne ederdim bilmem.
Allah dağına göre kar verirmiş diyeceğim ama ben de uykuyu severim aslında, kızım tam olarak bana çekmemiş. Babasına çekseydi zaten yatakla bir olurdu.
Yedirdim, içirdim, gönderdim.problemsiz atlattım neyseki. Yine de çocukla zor oluyor.

gunaydin kizlar gece midem cok.bulandi simdi de uyuyamiyorum bi turlu sinir oldm bugun cok gezesim.var biyerle yattigim yerden onu kuruyorum fatih umraniye eminonu bakirkoy tarzi biyere gitmek istiyorum bunlara yakin zamanda gittim bunlar gibi carsilari olan baska yer var mi ist.da yaw kafam durdu :))

Herkese günaydııınnnn....
Günlerden pazartesi sanırım, sendromumuz da yok, pembşin nöbeti de yok ohh:))

Pembişim ben en son cheescake faciamdan sonra o tarz birşey yiyemem ve yapamam sanırım:))

İlbilge evet insan hirbirşey yapmasa da yoruluyor. Oruç oruç, çocukla, yemek, temizlik... Kolay değill... Neyse ki atlatmışsın, gözün aydınn...

Borncum ben anlamam oraları:) bulantıların da amma geç kalmış 2. Trimester de değil misin sen? Geçmiş olsun canım, gezersen açılırsınnn...

gunaydin canlar. Dun sinavim berbat gecti. El freni ve debriyaj sorunluydu. Sinav zorlasti; artik tek hatada birakiyorlar ve benim maruz kaldigim teknik acidan arizali bi aracla sinav olmak..un cok gerildik. Esim kurs gorevlisi ve gozetmenlerle tartisti. Arabayi test etmek icin surmek istedi ama izin vermediler. Oykeki meydanin ortasinda acemi suruculeri el freni ve debriyaji bozuk arabada nasil sinav edersiniz diye sorarken kimseden ses cikmadi. Olur mu oyle sey. Arabada bi kusur yok demediler diyemediler. Olan benim sinava ve benim gibi o aracta sina olan kisilere oldu. Ramazan gunu bize bu sikinti ve stresi yasatanlara yaziklar olsun. En guzel gunumuzu mahvettiler.

İftara annemlerin yazliga geldik. Kv ve kaynimlar da geldi. Aksam onlar gitti. Aysecikle ben burda kaldik. Dun kizimla ilgilenemedim. Bugun buralarda kossun eglensin az havuzda keyif yapsin kuzum.. Aksama esim iftara davetli ama ben anneme gitmeyip evime gecicem heralde.

Okuyoruz izliyoruz dunyadaki insanlarin ozellikle muslumanlarin suan ne kadar buyuk acilari imtihanlari var. Ben de boyle aptal bi konuda yakiniyorum iste
Rabbim saglik sihhat huzur versin bunlar onemli deil hepsi hallolur. Sabah sabah bidi bidi konustum. Basiniz agridi kusuruma bakmayin. Herkese hayirli huzurlu ve guzel bi hafta diliyorum.

herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah

doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederiz melisa ile birlikte

en sonunda bugünüde atlattım allahıma şükürler olsun ama bir daha bu kadar kişiyi bir arada çağırırmıyım sanırım hayır dersimi aldım
cumartesi günü izinliydim sabah erken kalktım 6 da dedim evi toplayayım temizliği cumadan yapamamıştım onları yapayım öğleden sonrada yemeklere
girişirim diye bir baktım ki sular yook neyse dedim kesinti var herhalde biraz daha uyuyayım 1-2 saate gelir herhalde dedim 9,30 da kalkıp bir daha baktım gene yok eşimi kaldırdım yaa su yok ne yapcaz diye meğerse dün gece binanın ana giriş borusu patlamış o yüzden sular yokmuş
tamirci çağırdık neyseki hemen geldi ama işlem kısa sürmedi 3 de ancak su gelebildi
sağolsun annem erken geldide taşıma suyuyla birşeyler yapmaya çalıştık o ara birde elektrikli süpürgem bozuldu offf herşey üstüste geldi
bir ara iptal edelim iftarı gelmek isteyenler için çay pasta yapalım iftardan sonra bile dedim yani
neyseki yetiştirdik allaha şükür mecimek çorbası, pilav, köfte patates fırında, barbunya pilaki, börek, salata , havuç tarator ve pasta ile menü yaptık
melisada ekstra huysuzdu sürekli ağlama benim kucağımdan inmeme sağolsun annemin çok yardımı oldu allah razı olsun o olmasaydı işin içinden çıkamazdım

neyseki pastamızı kestik çay faslı falan derken herkes 11,30 da dağıldı melisada 1,30 da anca uyudu bende sahurda iftarımı yapabildim
ertesi gün daha bir kabus oldu tabi her yer her yerde dışardan aldığım tabak çanak masa sandalye herşeyin yeniden yerlerine verilmesi etrafın toparlanması baya zamanımı aldı gene ama şükür atlatık ama dediğim gibi bir daha böyle kalabalık yapmayacağım çok yorucu oluyor

anam ne kadar çok yazmışsınız valla oku oku gözlerim şaşı oldu

nfk canım çok sinir oldum ben bile ya nasıl arızalı arabada sınav yaptırırlar bir dosya boşuna giti bunların yüzünden yani eee kurs birşey yapmadımı genelde müdahale ederler bu konularda ama neyse kısmet zaten sen kendini bir sonraki için hazırlamıştın hayırlısı olsun canım
ohhh havuz keyfini yesinler ayşeciğin
bu arada ayşeciğinde doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllar görsün kuzum

pempiş yapacağım demişsin yapmışsın ellerine sağlık
bu arada emzirme işi nasıl gidiyor sende :44:
eşim dün için melisaya bugün bolca em yarın artık meme yok diyor tabi tabi yarın hemen kesilir buda dedim ahh bu erkekler

busmai valla iyi taktik en iyisi kv uğraşsın boşver sende mertle ilgilenirsin doğum günü içinde doğru karar vermişsin canım

born doğum günü konseptiniz çok güzel merakla fotoları bekliyoruz

colıcos işlerinde kolaylıklar olsun inşallah

pamuk helva
kız sahurada misafir mi olurmuş

ilbilgehatun az yapacağım demişsin ama genede çok kalabalık bir menü olmuş

Niye miden bulanıyo kuzummmm?? Bu sıcaklarda totonun üstünde otursan yada klimalı ortam gezmesi yapsan daha iyi değil mi :)??

Acı yok Rockyyyy!! Ben doğru cheesecakei bulana kadar kaç tane tarif denedim şekerim. Sen de yılmayacaksın ve yapacaksın çekirge

Valla benim sinirlerim bozuldu senle dün mesajlaştıktan sonra. Sürekli sövdüm. Pastayı yaparken de ne karışıklıklar ne karışıklıklar. Allah bildiği gibi etsin bilerek sebep olanları... Neyseki günün geri kalanında accık toparlanmışsınız.

Dünyanın çivisi çıkmış dedikleri durum bu kesinlikle. Hep dua ediyorum savaşlar artık bitsin; anneler yavrusuz, yavrular annesiz kalmasın diye. Ama insanlarda bu para hırsı bitmediği sürece malesef ölümler de bitmeyecek. Fakat benim en çok canımı acıtan insanların Gazzeye gösterdikleri önemi Türkmenlere yada Çindeki Türklere göstermeyip bu konuda bir satır paylaşmamaları. Hatta facede ve igde böyle arkadaşlarımı silmeme ramak kaldı. Sonuçta savaş kötüdür ve ne olursa olsun hepsi kınanmalıdır.

Yani var ya düşünsen bu kadar terslik bir arada olmaz neyseki toparlamışsınız çok şükür. Tabiki 30 kişiden fazla kişiyi ağırlamak kolay mı kızımmmmm??? Ama alnının akı ile çıktın maşallah sana :)

Emzirmek ne yaaaa
Bi arkadaşım iki çocuğa rağmen beni emzirirken görünce demişti ki "ay insan resmen unutuyo nasıl emzirildiğini. Sanki hiç emzirmemiş gibiyim". Ozaman bana çok tuhaf gelmişti bu laf. Ama şimdi anlıyorum ne demek istediğini çünkü bana da asırlar önceymiş gibi geliyor ben bi de hava sıcak diye giyimime de dikkat edemedim (nette bi süre açık yaka giymeyin; çocuğun gözüne sokmayın diyodu) ama Efe sağolsun hiç atlamadı ve atlamıyo. Ama sanırım ben on gün sadece gece emzirdim ya ondan böyle. Yani çocuk zaten görmüyodu nacizane sana tavsiyem de hangisi kolay olacaksa onu keserek başla; ya gece ya gündüz emzirmesini. Göğüslerin de kolay alışıyo duruma çocuğun da sen de

Kızlarrrrr tatlıma baktım ki üstünde bir sürü sarı damla var!! Çok sevindim tabi igden foto yollicimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…