Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Insallah kolayca öğrenir kuzucuklar , ben gece yatırırken birşey yedirmiyorum, terlediği için de sanırım, gece çiş yapmıyo, öğrendikten sonra da yapmaz insallah
Oyy güzel kuzucuk, Rabb'im sağlıklı , hayırlı uzun bir ömür nasib eylesin, yüzün gibi güzel bahtın olsun insallah Ayşecik
Allah huzurunuzu daim eylesin cnm şu kocişler de koltuktan bi kalkamıyo vallahi

Ayy çok isabetli bi karar vermişsin cnm kesinlikle gidilmiyor oralara,
O feshaneye gittiler dediğim akşam , park yeri bulamayıp feshaneye çok uzak bi yere yol üstüne koymuşlar bizimkiler arabayı, o kadar yol yürüyüp gittikleri feshaneden bir iki şeye zar zor binip , izdihamdan zor kaçmışlar .. Döndüklerinde de arabanı yerinde yeller esiyormuş, çekicilere 70 tl otoparka 10 tl bayılıp gelmişler iyi ki biz selimle gitmemişiz, o kadar dibinde oturuyorum hırkai şerife de giremedim henüz kalabalıktan , insanlar artık bazı şeyleri fazla abartıyorlar ya
Canım benim Allah kolaylık versin , sağolsun anneciğin ...
Dün aldım bakalım , ama ben araba şeklinde olan Lazımlığı aldım, onu daha çok sevecektir bıdık, arabaya binip sürme mantığıyla oturur insallah üzerine bakalım ne tepki verecek
Geçmiş olsun cnm , bu havada iki Bebekli hâlinle o kalabalıklara hiç girme derim ben hele haftaya yani Bayram öncesi, ana caddede yürünmez resmen iğne atsam yere düşmez tabiri geçerli oluyo bizim burada
Canım benim vardır bunda da bir hayır , kursa yazılırken söylemişlerdi artık çok zorluyorlar diye, ama bozuk araç da neyin nesi? Insaallah bir dahakine halledersin sen bu işi.. Allah yardımcımız olsun, ne kadar doğru dedin , bazen kimilerine göre dert denmeyecek şeylere üzülüyoruz ama insanoğlu işte , sıcak olsa ondan, soğuk olsa ondan şikayet eden bi nefsimiz var maalesef
Melisacık Doğum günün kutlu olsun , anneli babalı sağlıklı upuuzun yılların olsun güzel prenses
Atlatmışsın çok şükür cnm , annelerimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin , onlar olmasa hâlimiz nice olurdu

Oluyor vallahi evlendiğimden beri her sene öğrencileri alıyor eşim, gelenler sırf erkek olunca kolay oluyo temizlik ve ev toplama derdi olmuyo bayanlar gibi ince ince incelemiyolar evi önümüzdeki Pazartesi de iş arkadaşları gelecek beyler , şimdiden menü düşünmeye başladım 7-8 kişi olacaklar , bu defa son vallahi, zaten Bayram haftası Kızılcahamam a gidicez
Pembiş armutlu pastayı merak ettim , kreması derken chessecake tarzı birşey mi o
Ilbilgecim sen de atlattın çok şükür , evet çok zor oluyo ya bi de Ramazan ibadet ayı , misafir gelince hepsi aksıyor, en güzeli Ramazan'da inzivaya çekilmek galiba , insan dayanamıyor yaşlandıkça bu fikrimi hayata geçireyim diyorum
Hepimize hayırlı huzurlu kazasız belasız sağlıklı geçireceğimiz güzel bir hafta diliyorum

Son düzenleme:

http://www.nefisyemektarifleri.com/armutlu-altin-damlacik-pastasi/
Tarif bu canım.

Canım benim, çok haklısın. Bu ciddi bir iş doğru dürüst yapmaları gerekir.

Okurken ben stres oldum. Neyseki her şeyi yetiştirmişsiniz.

Yorucu bir hafta sonu geçirdim. Batu beni çokk yordu. hiç dinlenme fırsatım olmadı ve yoğun bir haftaya çok yorgun başladım. durmadan esniyorum. bu esnemekte nerden çıktıysa. herzamanki uyku düzenim uykusuzda değilim. ama bir uyku hali var hiç bukadar isteksiz başlamazdım haftaya. Neyse böyle devam ederse eve giderim artık.

Şeker portakalım ve nfk cım yavrucukların doğum gününü kutluyorum. mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar dilerim.

Geçmişi okuyamadım ama atladığım yoktur inşallah. herkezler ve bebeklerde iyidir umarım. bu hafta çok yoğunum bayrama kadar böyle olur sanırım. arada bir selam veririm. hepinizi öpüyorum tatlişkolar..

Hahha süper yöntem :) salçalı soğanlı olunca iş bitiyo zaten
Allahım o köpekleri görünce dehşete düştüm, ayı gibiler. çok korkarım ben
Geçmiş olsun ,her işte bir hayır vardır diyelim
Sendromsuz pazartesiiii :)
Ay kabus gibi olmuş herşey bu kadar üstüste gelir.. Neyse ki alnının akıyla çıktın içinden :)
Kerem emzirmeyi bıraktıktan 2-3 ay sonra duştan çıkmıştım, göğsümü gösterip "bu ne?" diye sordum bakalım hatırlıyor mu diye.
Önceden " meme" derdi..
Bu sefer baktı, biraz düşündü ve "sümük" dedi

Yaşlandıkça mı, daha dur yahu yaşlanmana çok var:)
Aslında düşününce bunlar en güzel günlerimiz.. Yaşlanınca, hiç bir işimizi yapamaz hale gelince, belki bakıma muhtaç olunca.. düşünsenize bu yıllarımızı nasıl özlemle anarız

Bugün bomba gibiyim dün Keremi babasıyla yolladım tekrar babaannesine. Gece de Mert iyi uyudu. Çok dinlendim.
Annemin yazlığında 1 hafta oldu bugün de eve gidiyorum, kv gelicek yanıma. Birkaç gün de evimde kalıp sonra yine buraya gelicem inşallah..
Böyle böyle lohusalığı bitirecez.

Dün Kereme havuz doldurduk baya eğlendi. Dayıları anneannesi dedesi hep onu eğlendirmeye uğraştılar çünkü hiç yerinde durmuyor :) Annem de TV izlemesin diye sürekli bir meşguliyet bulmaya çalışıyor ona sağolsun:) Ama 1 hafta sonunda annemin kurduğu cümle çok komikti "bu çocuk insanı yoruyor "

Oruç etkiliyordur canım. Bir de hava sıcak olunca...
Ne güzel, en azından Kerem'e bakan onu oyalayan birileri var. Fırsat buldukça uyu tatlım.

Busmaican herşeyin yolunda gitmesine sevindim :) köpekler hakkaten kocamandı ama bizimki babası kılıklı hiç korkmuyo :)

Bu arada yaşlılık muhabbetinixi kınıyorum kızlarrrrr

Nerdesiniz hatunlar yaaaaaa??

Akşam menümüz eşime pizza ve mercimek çorbası bana kabak yemeği nasıl?? :)

Selamm. oy çok şükür kendime geldim. günün ortasına kadar dondurucuda soğuttuğum suyla yüzümü yıkadım sürekli. başka türlü kendime gelemezdim sanırsam. çooook sıcakk. nem çok. bide oruç etkiliyor haliyle. yani bugün öle oldu. biraz mola verip size dönmek istedim. off makyaj çantamıda evde unutmuşum.. içimi açacak bişeyler yazın lütfennn. seviyorum sizi...
Bayramda ankaraya gidiyorumm. off çok özledim evimi. yaklaşık 5 gün evimde olucam inşallah.

Diyet değil işkence
Pembecimm niye işkence çekiyorsunki. istedğin herşeyden az da olsa yemende sakınca yokkki abartırsan kilo alırsın. bünyen nekadar müsait bilmiyorum ama.. karatay öyle diyoo. diyet uzmanı. Bide herşeyi yiyerek zayıflatan dr varya adını unuttum ya adı yada soyadı kubilaylı bişeydi. şaşıyorum onlara. 6 öğünyemekten bahsediyor. ben günde 3 öğün zor yiyorum.

Diyet değil işkence

Düğün var kızımmmmmmm

Uyuduk.
Azmini tebrik ediyorum.
Biz dünden kalan yemekleri yiyeceğiz.

Dün dışarda yiyince bugüne kalan yemek yokkk

Daha iyi olmana sevindim şekerim :) Ankara candırrrrrrrrr. Biz de ilk gün ordayız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…