- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Insallah kolayca öğrenir kuzucuklar , ben gece yatırırken birşey yedirmiyorum, terlediği için de sanırım, gece çiş yapmıyo, öğrendikten sonra da yapmaz insallahYok kız sen pembiş ve busmainin menülere bak asıl, onlar menüleri bi yazınca ben okurken doyuyorum:))
Kabak çiçeği dolmasını yılda 1-2 kez seviyorum, farklı bişiler oluyor sofrada. Fazlasını bende yiyemem darklı bir tat çünkü, herkes sevmeyebilir
Çiş konusunda bizim bu ara her yer çiş valla:) unutursam belli aralarda tuvalete götürmeyi, hiiiiç affetmiyor anında yapıyor hanfendi! Ayrıca bizimki gece acayip yapıyor, hiç yapmadan kalkması mümkün değil gb bu ara, ama ben başladım ufaktan eğitime, bakalım ne olacak?
Oyy güzel kuzucuk, Rabb'im sağlıklı , hayırlı uzun bir ömür nasib eylesin, yüzün gibi güzel bahtın olsun insallah Ayşecikgunaydin canlar.. Hayirli huzurlu bi gun olsun ins..
Bugun aysemin dogumgunu..Rabbim bebeklerimize hayirli uzun omurler versin, guzel yazilar yazsin.
seker portakalim, melisamin da o guzel gozlerinden operim..
Ogleyin cekirdek aile bi pasta kesip foto cekicez.
Ogleden sonra sinavim var. İns guzel gecer. Ordan da annemlerin yazligina gecicez. Abimler de gelecek. Aksama beraber iftar yapicaz ins..
Allah huzurunuzu daim eylesin cnmGunaydinlarrr..guzel bi gun olur insallahh hepimiz icinn..
Melisacikk ve aysecikk nice saglikli mutlu yillar sizin olsun minikkuslarr..rabbim uzun omurlr nasip etsin insallah..
Nfk cim bugunku sinavda basarilarr..Allahin izniyle.halledersin canim aksamda havani atarsinn:)
Bizim bugunki atraksiyonumuzz..ben camasir katliyorumm..ogluss oyuncaklari salona tasiyor..kociste uzanma modunda..cok eglenceliiii:)
Ayy çok isabetli bi karar vermişsin cnm kesinlikle gidilmiyor oralara,iftara nekadar zaman kala gidiyorsunuz. bence evde pişir götür. bana senin gibi misafir gerek
baba kız ne güzel olmus sizede yakın feshane. bende Ramazanı güzel animsasin diye Sultanahmet e götürmek istiyorum ama trafik, kalabalık korkutuyor. belki gelecek ramazana
O feshaneye gittiler dediğim akşam , park yeri bulamayıp feshaneye çok uzak bi yere yol üstüne koymuşlar bizimkiler arabayı, o kadar yol yürüyüp gittikleri feshaneden bir iki şeye zar zor binip , izdihamdan zor kaçmışlar .. Döndüklerinde de arabanı yerinde yeller esiyormuş, çekicilere 70 tl otoparka 10 tl bayılıp gelmişler
Canım benim Allah kolaylık versin , sağolsun anneciğin ...Günaydın kızlar Mert sahura kadar uyumadı, Kerem de 6da kalktı kabus gibiydi. Neyse ki 1 saat eşim 2 saat de annem oyaladı Keremi ,ben uyudum.
Pamukhelva lazımlığı aldın mı?
Kerem boyalarla baya oyalanıyo kırtasiye malzemeleri çok ilgisini çekiyor.
Fotoları biz de görmek istiyoruz
Hadi canım senin menülerin eline su dökemeyiz
Dün aldım bakalım , ama ben araba şeklinde olan Lazımlığı aldım, onu daha çok sevecektir bıdık, arabaya binip sürme mantığıyla oturur insallah üzerine
Geçmiş olsun cnm , bu havada iki Bebekli hâlinle o kalabalıklara hiç girme derim bengunaydin kizlar gece midem cok.bulandi simdi de uyuyamiyorum bi turlu sinir oldm bugun cok gezesim.var biyerle yattigim yerden onu kuruyorum fatih umraniye eminonu bakirkoy tarzi biyere gitmek istiyorum bunlara yakin zamanda gittim bunlar gibi carsilari olan baska yer var mi ist.da yaw kafam durdu :))
Canım benim vardır bunda da bir hayır , kursa yazılırken söylemişlerdi artık çok zorluyorlar diye, ama bozuk araç da neyin nesi? Insaallah bir dahakine halledersin sen bu işi.. Allah yardımcımız olsun, ne kadar doğru dedin , bazen kimilerine göre dert denmeyecek şeylere üzülüyoruz ama insanoğlu işte , sıcak olsa ondan, soğuk olsa ondan şikayet eden bi nefsimiz var maalesefgunaydin canlar. Dun sinavim berbat gecti. El freni ve debriyaj sorunluydu. Sinav zorlasti; artik tek hatada birakiyorlar ve benim maruz kaldigim teknik acidan arizali bi aracla sinav olmak..un cok gerildik. Esim kurs gorevlisi ve gozetmenlerle tartisti. Arabayi test etmek icin surmek istedi ama izin vermediler. Oykeki meydanin ortasinda acemi suruculeri el freni ve debriyaji bozuk arabada nasil sinav edersiniz diye sorarken kimseden ses cikmadi. Olur mu oyle sey. Arabada bi kusur yok demediler diyemediler. Olan benim sinava ve benim gibi o aracta sina olan kisilere oldu. Ramazan gunu bize bu sikinti ve stresi yasatanlara yaziklar olsun. En guzel gunumuzu mahvettiler.
İftara annemlerin yazliga geldik. Kv ve kaynimlar da geldi. Aksam onlar gitti. Aysecikle ben burda kaldik. Dun kizimla ilgilenemedim. Bugun buralarda kossun eglensin az havuzda keyif yapsin kuzum.. Aksama esim iftara davetli ama ben anneme gitmeyip evime gecicem heralde.
Okuyoruz izliyoruz dunyadaki insanlarin ozellikle muslumanlarin suan ne kadar buyuk acilari imtihanlari var. Ben de boyle aptal bi konuda yakiniyorum iste
Rabbim saglik sihhat huzur versin bunlar onemli deil hepsi hallolur. Sabah sabah bidi bidi konustum. Basiniz agridi kusuruma bakmayin. Herkese hayirli huzurlu ve guzel bi hafta diliyorum.
Melisacık Doğum günün kutlu olsun , anneli babalı sağlıklı upuuzun yılların olsun güzel prensesherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederiz melisa ile birlikte
en sonunda bugünüde atlattım allahıma şükürler olsun ama bir daha bu kadar kişiyi bir arada çağırırmıyım sanırım hayır dersimi aldım
cumartesi günü izinliydim sabah erken kalktım 6 da dedim evi toplayayım temizliği cumadan yapamamıştım onları yapayım öğleden sonrada yemeklere
girişirim diye bir baktım ki sular yookneyse dedim kesinti var herhalde biraz daha uyuyayım 1-2 saate gelir herhalde dedim 9,30 da kalkıp bir daha baktım gene yok eşimi kaldırdım yaa su yok ne yapcaz diye meğerse dün gece binanın ana giriş borusu patlamış o yüzden sular yokmuş
tamirci çağırdık neyseki hemen geldi ama işlem kısa sürmedi 3 de ancak su gelebildi
sağolsun annem erken geldide taşıma suyuyla birşeyler yapmaya çalıştık o ara birde elektrikli süpürgem bozuldu offf herşey üstüste geldi
bir ara iptal edelim iftarı gelmek isteyenler için çay pasta yapalım iftardan sonra bile dedim yani
neyseki yetiştirdik allaha şükür mecimek çorbası, pilav, köfte patates fırında, barbunya pilaki, börek, salata , havuç tarator ve pasta ile menü yaptık
melisada ekstra huysuzdu sürekli ağlama benim kucağımdan inmeme sağolsun annemin çok yardımı oldu allah razı olsun o olmasaydı işin içinden çıkamazdım
neyseki pastamızı kestik çay faslı falan derken herkes 11,30 da dağıldı melisada 1,30 da anca uyudu bende sahurda iftarımı yapabildim
ertesi gün daha bir kabus oldu tabi her yer her yerde dışardan aldığım tabak çanak masa sandalye herşeyin yeniden yerlerine verilmesi etrafın toparlanması baya zamanımı aldı gene ama şükür atlatık ama dediğim gibi bir daha böyle kalabalık yapmayacağım çok yorucu oluyor
Atlatmışsın çok şükür cnm , annelerimize Allah sağlıklı uzun ömürler versin , onlar olmasa hâlimiz nice olurdu
anam ne kadar çok yazmışsınız valla oku oku gözlerim şaşı oldu
nfk canım çok sinir oldum ben bile ya nasıl arızalı arabada sınav yaptırırlar bir dosya boşuna giti bunların yüzünden yani eee kurs birşey yapmadımı genelde müdahale ederler bu konularda ama neyse kısmet zaten sen kendini bir sonraki için hazırlamıştın hayırlısı olsun canım
ohhh havuz keyfini yesinler ayşeciğin
bu arada ayşeciğinde doğum günü kutlu olsun nice güzel yıllar görsün kuzum
pempiş yapacağım demişsin yapmışsın ellerine sağlık
bu arada emzirme işi nasıl gidiyor sende :44:
eşim dün için melisaya bugün bolca em yarın artık meme yok diyor tabi tabi yarın hemen kesilir buda dedim ahh bu erkekler
busmai valla iyi taktik en iyisi kv uğraşsın boşver sende mertle ilgilenirsindoğum günü içinde doğru karar vermişsin canım
born doğum günü konseptiniz çok güzel merakla fotoları bekliyoruz
colıcos işlerinde kolaylıklar olsun inşallah
pamuk helva kız sahurada misafir mi olurmuş
ilbilgehatun az yapacağım demişsin ama genede çok kalabalık bir menü olmuş
Oluyor vallahi evlendiğimden beri her sene öğrencileri alıyor eşim, gelenler sırf erkek olunca kolay oluyo temizlik ve ev toplama derdi olmuyo bayanlar gibi ince ince incelemiyolar evi
Pembiş armutlu pastayı merak ettim , kreması derken chessecake tarzı birşey mi o
Ilbilgecim sen de atlattın çok şükür , evet çok zor oluyo ya bi de Ramazan ibadet ayı , misafir gelince hepsi aksıyor, en güzeli Ramazan'da inzivaya çekilmek galiba , insan dayanamıyor yaşlandıkça bu fikrimi hayata geçireyim diyorum
Hepimize hayırlı huzurlu kazasız belasız sağlıklı geçireceğimiz güzel bir hafta diliyorum
Son düzenleme: