Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar, bu arada bayrama az kaldı. Çok mutluyum.

Evet ne giyecezzzzz??

Karatay yapıyorum zaten şekerim yiyerek zayıflamak yalan. Pasta börek çörek kızartmasız bir hayat olmalı

Oyy oyyy negüzel eğlenmiş keremcik. mertte artık yeni hayata ayak uydurmaya başlamış.nazar değmesin.

Oruç etkiliyordur canım. Bir de hava sıcak olunca...

Ne güzel, en azından Kerem'e bakan onu oyalayan birileri var. Fırsat buldukça uyu tatlım.
off hemde ne sıcak canım yaa kavruluyoruz burda. klimalar büyük nimet valla. dediğin gibi orucuda etkiliyor malesef. olsun çoğu bitti azı kaldı. bak bayram gelmek üzere yaşasınnn.

Evet ne giyecezzzzz??

Karatay yapıyorum zaten şekerim yiyerek zayıflamak yalan. Pasta börek çörek kızartmasız bir hayat olmalı
Batsın bu dünya ozaman. onlarsız bi hayat düşünemiyorumda hayatımdada çok yoklar ama zaten. ben manyak derecede sebzeciyim.

Aaaaa, senin adına çok sevindim canım. Sizin Ankara'ya tekrar dönme ihtimaliniz var sanırım.

Evet ne giyecezzzzz??

Kot etek ve gömlek veya kot ve gömlek. Spor takılacağım bu bayram.kızıma kot etek ve beyaz bluz aldım. Ben de kot etej ve beyaz gömlek giyebilirim.

Son düzenleme:
Evet ne giyecezzzzz??

Nemi giycen? alemsin yaa:) aslında bende alcam bişeyler ama hiç alışveriş havasında değilim bu hafta.

benim eşim gibi sabırsız galiba oda. soğuyunca nasıl oldu. bide armut yerine ne koyabilirim yaa.

açık hava iyi gelir.

İnanamıyorum yaa şaka gibiii. olcak şey değil. ama şikayet etseydin yani sonuçta arızalı bir araç. kabul edilebilir bişey değil hakkın yani..senin içinde gereksiz bir zaman kaybı. çok garip yaa...

Çok şükür atlatmışsın canım. suyun olmaması büyük kabuss.

Aaaaa, senin adına çok sevindim canım. Sizin Ankara'ya tekrar dönme ihtimaliniz var sanırım.
yok canımm yaa bayramdan sonra dönücez tekrar. eşimin işleri var burda. ev ne alemde merak ediyorum. sadece buzdolabının fişi takılıydı. inşallah elektrik gitmemiştir. deepfrezdekiler bozulmuşmudur merak ediyorum. tıklım tıkış doluydu. onları ne yapcam bilmiyorum. yenmezler dimi. en çokta deepfrezdekiler inşallah evi kokutmamıştır. çok korkuyorum.

12 den 3 e kadar avm gezdik. Gelince de yemeğe giriştimm. 3 çeşit yemek yaptım ama çok yoruldummm!
bizde bugün; kremalı mantar çorba, sebzeli et haşlama, domatesli bulgur pilavı ve inş bir salata olacakkk

Oyyyyy yerim ben o pizzayııı:)))) kolay gelsin şekerim. kokusuda al beni ye diyor amaa. kıyamam bence kabağı bırak pizzadan bir dilim ye 2 saat sonra kabak yersin. kilo yapmaz ozamana kadar erir zaten.

Gel ye valla iki tepsi oldu. Elimin ayarı yok :/

Batsın bu dünya ozaman. onlarsız bi hayat düşünemiyorumda hayatımdada çok yoklar ama zaten. ben manyak derecede sebzeciyim.

Ben her türlü herşeyi seviyorum :)

Kot etek ve gömlek veya kot ve gömlek. Spor takılacağım bu bayram.kızıma kot etek ve beyaz bluz aldım. Ben de kot etej ve beyaz gömlek giyebilirim.

Çok hoş olacaksınız bence

Tatlı çok beğenildi tavsiye ederim

gezmelerdeeee
azmine hayranımmmm!! Kaç kg gitti şimdiye kadarr??

10 toplamda 3 aydır dikkat ediyom beaaaaa. Maşallah diyelim

12 den 3 e kadar avm gezdik. Gelince de yemeğe giriştimm. 3 çeşit yemek yaptım ama çok yoruldummm!
bizde bugün; kremalı mantar çorba, sebzeli et haşlama, domatesli bulgur pilavı ve inş bir salata olacakkk

Eline sağlık canikommm. Gezmeniz de süper olmuş

Eşimle bıdığın gezmede, arada kafa dinlemek şyi oluyor.

Ben de istiyommmm :)

Maşallah, çok iyi zayıflamışsın.

Maşallah, çok iyi zayıflamışsın.

3 ayda artık bi zahmet menapozlu teyzemin benden hızlı bünyesi var valla ama direnpembiş diyerekten bişiler yapmaya çalışıyom işte :)

Colicos başta olmak üzere sorum var kızlarrrrrrr. Yazın deniz ve güneş saçı mahvediyo ya, saça ne sürmeli??? Yani denize girerken de yada güneşlenirken de ne sürsem daha az zarar görür?? Tatil dönüşü saç kestirmek istemiyommmmm. Malum düğün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…