Pizzayı sen mi yapıcan?Nerdesiniz hatunlar yaaaaaa??
Akşam menümüz eşime pizza ve mercimek çorbası bana kabak yemeğinasıl?? :)
Çok saol tatlım. inşallah.Kolay gelsin colicossssss :)
Kızlar, bu arada bayrama az kaldı. Çok mutluyum.
Pembecimm niye işkence çekiyorsunki. istedğin herşeyden az da olsa yemende sakınca yokkki abartırsan kilo alırsın. bünyen nekadar müsait bilmiyorum ama.. karatay öyle diyoo. diyet uzmanı. Bide herşeyi yiyerek zayıflatan dr varya adını unuttum ya adı yada soyadı kubilaylı bişeydi. şaşıyorum onlara. 6 öğünyemekten bahsediyor. ben günde 3 öğün zor yiyorum.
Pizzayı sen mi yapıcan?
Oyy oyyy negüzel eğlenmiş keremcik. mertte artık yeni hayata ayak uydurmaya başlamış.nazar değmesin.Bugün bomba gibiyim dün Keremi babasıyla yolladım tekrar babaannesine. Gece de Mert iyi uyudu. Çok dinlendim.
Annemin yazlığında 1 hafta oldu bugün de eve gidiyorum, kv gelicek yanıma. Birkaç gün de evimde kalıp sonra yine buraya gelicem inşallah..
Böyle böyle lohusalığı bitirecez.
Dün Kereme havuz doldurduk baya eğlendi. Dayıları anneannesi dedesi hep onu eğlendirmeye uğraştılar çünkü hiç yerinde durmuyor :) Annem de TV izlemesin diye sürekli bir meşguliyet bulmaya çalışıyor ona sağolsun:) Ama 1 hafta sonunda annemin kurduğu cümle çok komikti "bu çocuk insanı yoruyor "
off hemde ne sıcak canım yaa kavruluyoruz burda. klimalar büyük nimet valla. dediğin gibi orucuda etkiliyor malesef. olsun çoğu bitti azı kaldı. bak bayram gelmek üzere yaşasınnn.Oruç etkiliyordur canım. Bir de hava sıcak olunca...
Ne güzel, en azından Kerem'e bakan onu oyalayan birileri var. Fırsat buldukça uyu tatlım.
Oyyyyy yerim ben o pizzayııı:)))) kolay gelsin şekerim. kokusuda al beni ye diyor amaa. kıyamam bence kabağı bırak pizzadan bir dilim ye 2 saat sonra kabak yersin. kilo yapmaz ozamana kadar erir zaten.Yes şekerim :))))
Batsın bu dünya ozaman. onlarsız bi hayat düşünemiyorumda hayatımdada çok yoklar ama zaten. ben manyak derecede sebzeciyim.Evet ne giyecezzzzz??
Karatay yapıyorum zaten şekerimyiyerek zayıflamak yalan. Pasta börek çörek kızartmasız bir hayat olmalı
Selamm. oy çok şükür kendime geldim. günün ortasına kadar dondurucuda soğuttuğum suyla yüzümü yıkadım sürekli. başka türlü kendime gelemezdim sanırsam. çooook sıcakk. nem çok. bide oruç etkiliyor haliyle. yani bugün öle oldu. biraz mola verip size dönmek istedim. off makyaj çantamıda evde unutmuşum.. içimi açacak bişeyler yazın lütfennn. seviyorum sizi...
Bayramda ankaraya gidiyorumm. off çok özledim evimi. yaklaşık 5 gün evimde olucam inşallah.
Evet ne giyecezzzzz??
Karatay yapıyorum zaten şekerimyiyerek zayıflamak yalan. Pasta börek çörek kızartmasız bir hayat olmalı
Nemi giycen? alemsin yaa:) aslında bende alcam bişeyler ama hiç alışveriş havasında değilim bu hafta.Evet ne giyecezzzzz??
benim eşim gibi sabırsız galiba oda. soğuyunca nasıl oldu. bide armut yerine ne koyabilirim yaa.Soğumayan tatlıyı eşime yedirdim. Çoook beğendi. Soğuyunca daha da güzel olacak dedi. Bi de içindeki ne diye sorduyani armut nasıl anlaşılmaz bilemedim :))))) neyse sonuç olarak yapın gari :) ama ben 50 değil 55 dk beklettim. Üstüne beyazı sürünce de 10 değil 15 beklettim sanırım o yüzden kabarck olmadı. Ama napıyım çok cıvık duruyodu bi dahakine alt kısmı 60 bekletip üstü 10 bekleticem
açık hava iyi gelir.gunaydin kizlar gece midem cok.bulandi simdi de uyuyamiyorum bi turlu sinir oldm bugun cok gezesim.var biyerle yattigim yerden onu kuruyorum fatih umraniye eminonu bakirkoy tarzi biyere gitmek istiyorum bunlara yakin zamanda gittim bunlar gibi carsilari olan baska yer var mi ist.da yaw kafam durdu :))
İnanamıyorum yaa şaka gibiii. olcak şey değil. ama şikayet etseydin yani sonuçta arızalı bir araç. kabul edilebilir bişey değil hakkın yani..senin içinde gereksiz bir zaman kaybı. çok garip yaa...gunaydin canlar. Dun sinavim berbat gecti. El freni ve debriyaj sorunluydu. Sinav zorlasti; artik tek hatada birakiyorlar ve benim maruz kaldigim teknik acidan arizali bi aracla sinav olmak..un cok gerildik. Esim kurs gorevlisi ve gozetmenlerle tartisti. Arabayi test etmek icin surmek istedi ama izin vermediler. Oykeki meydanin ortasinda acemi suruculeri el freni ve debriyaji bozuk arabada nasil sinav edersiniz diye sorarken kimseden ses cikmadi. Olur mu oyle sey. Arabada bi kusur yok demediler diyemediler. Olan benim sinava ve benim gibi o aracta sina olan kisilere oldu. Ramazan gunu bize bu sikinti ve stresi yasatanlara yaziklar olsun. En guzel gunumuzu mahvettiler.
İftara annemlerin yazliga geldik. Kv ve kaynimlar da geldi. Aksam onlar gitti. Aysecikle ben burda kaldik. Dun kizimla ilgilenemedim. Bugun buralarda kossun eglensin az havuzda keyif yapsin kuzum.. Aksama esim iftara davetli ama ben anneme gitmeyip evime gecicem heralde.
Okuyoruz izliyoruz dunyadaki insanlarin ozellikle muslumanlarin suan ne kadar buyuk acilari imtihanlari var. Ben de boyle aptal bi konuda yakiniyorum iste
Rabbim saglik sihhat huzur versin bunlar onemli deil hepsi hallolur. Sabah sabah bidi bidi konustum. Basiniz agridi kusuruma bakmayin. Herkese hayirli huzurlu ve guzel bi hafta diliyorum.
Çok şükür atlatmışsın canım. suyun olmaması büyük kabuss.herkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
doğum günü dilekleriniz için çok teşekkür ederiz melisa ile birlikte
en sonunda bugünüde atlattım allahıma şükürler olsun ama bir daha bu kadar kişiyi bir arada çağırırmıyım sanırım hayır dersimi aldım
cumartesi günü izinliydim sabah erken kalktım 6 da dedim evi toplayayım temizliği cumadan yapamamıştım onları yapayım öğleden sonrada yemeklere
girişirim diye bir baktım ki sular yookneyse dedim kesinti var herhalde biraz daha uyuyayım 1-2 saate gelir herhalde dedim 9,30 da kalkıp bir daha baktım gene yok eşimi kaldırdım yaa su yok ne yapcaz diye meğerse dün gece binanın ana giriş borusu patlamış o yüzden sular yokmuş
tamirci çağırdık neyseki hemen geldi ama işlem kısa sürmedi 3 de ancak su gelebildi
sağolsun annem erken geldide taşıma suyuyla birşeyler yapmaya çalıştık o ara birde elektrikli süpürgem bozuldu offf herşey üstüste geldi
bir ara iptal edelim iftarı gelmek isteyenler için çay pasta yapalım iftardan sonra bile dedim yani
neyseki yetiştirdik allaha şükür mecimek çorbası, pilav, köfte patates fırında, barbunya pilaki, börek, salata , havuç tarator ve pasta ile menü yaptık
melisada ekstra huysuzdu sürekli ağlama benim kucağımdan inmeme sağolsun annemin çok yardımı oldu allah razı olsun o olmasaydı işin içinden çıkamazdım
neyseki pastamızı kestik çay faslı falan derken herkes 11,30 da dağıldı melisada 1,30 da anca uyudu bende sahurda iftarımı yapabildim
ertesi gün daha bir kabus oldu tabi her yer her yerde dışardan aldığım tabak çanak masa sandalye herşeyin yeniden yerlerine verilmesi etrafın toparlanması baya zamanımı aldı gene ama şükür atlatık ama dediğim gibi bir daha böyle kalabalık yapmayacağım çok yorucu oluyor
yok canımm yaa bayramdan sonra dönücez tekrar. eşimin işleri var burda. ev ne alemde merak ediyorum. sadece buzdolabının fişi takılıydı. inşallah elektrik gitmemiştir. deepfrezdekiler bozulmuşmudur merak ediyorum. tıklım tıkış doluydu. onları ne yapcam bilmiyorum. yenmezler dimi. en çokta deepfrezdekiler inşallah evi kokutmamıştır. çok korkuyorum.Aaaaa, senin adına çok sevindim canım. Sizin Ankara'ya tekrar dönme ihtimaliniz var sanırım.
Aaaaa, senin adına çok sevindim canım. Sizin Ankara'ya tekrar dönme ihtimaliniz var sanırım.
Oooo takım olcaksınız yanii. şirinler sizii...Kot etek ve gömlek veya kot ve gömlek. Spor takılacağım bu bayram.kızıma kot etek ve beyaz bluz aldım. Ben de kot etej ve beyaz gömlek giyebilirim.
Nerdesiniz hatunlar yaaaaaa??
Akşam menümüz eşime pizza ve mercimek çorbası bana kabak yemeğinasıl?? :)
12 den 3 e kadar avm gezdik. Gelince de yemeğe giriştimm. 3 çeşit yemek yaptım ama çok yoruldummm!
bizde bugün; kremalı mantar çorba, sebzeli et haşlama, domatesli bulgur pilavı ve inş bir salata olacakkk
Oooo takım olcaksınız yanii. şirinler sizii...
Oyyyyy yerim ben o pizzayııı:)))) kolay gelsin şekerim. kokusuda al beni ye diyor amaa. kıyamam bence kabağı bırak pizzadan bir dilim ye 2 saat sonra kabak yersin. kilo yapmaz ozamana kadar erir zaten.
Batsın bu dünya ozaman. onlarsız bi hayat düşünemiyorumda hayatımdada çok yoklar ama zaten. ben manyak derecede sebzeciyim.
Kot etek ve gömlek veya kot ve gömlek. Spor takılacağım bu bayram.kızıma kot etek ve beyaz bluz aldım. Ben de kot etej ve beyaz gömlek giyebilirim.
Nemi giycen? alemsin yaa:) aslında bende alcam bişeyler ama hiç alışveriş havasında değilim bu hafta.
benim eşim gibi sabırsız galiba oda. soğuyunca nasıl oldu. bide armut yerine ne koyabilirim yaa.
açık hava iyi gelir.
İnanamıyorum yaa şaka gibiii. olcak şey değil. ama şikayet etseydin yani sonuçta arızalı bir araç. kabul edilebilir bişey değil hakkın yani..senin içinde gereksiz bir zaman kaybı. çok garip yaa...
Çok şükür atlatmışsın canım. suyun olmaması büyük kabuss.
gezmelerdeeee
azmine hayranımmmm!! Kaç kg gitti şimdiye kadarr??
12 den 3 e kadar avm gezdik. Gelince de yemeğe giriştimm. 3 çeşit yemek yaptım ama çok yoruldummm!
bizde bugün; kremalı mantar çorba, sebzeli et haşlama, domatesli bulgur pilavı ve inş bir salata olacakkk
Eşimle bıdığın gezmede, arada kafa dinlemek şyi oluyor.
Maşallah, çok iyi zayıflamışsın.Gel ye valla iki tepsi oldu. Elimin ayarı yok :/
Ben her türlü herşeyi seviyorum :)
Çok hoş olacaksınız bence
Tatlı çok beğenildi tavsiye ederim
10 toplamda3 aydır dikkat ediyom beaaaaa. Maşallah diyelim
Eline sağlık canikommm. Gezmeniz de süper olmuş
Ben de istiyommmm :)
Maşallah, çok iyi zayıflamışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?