3 ayda artık bi zahmetmenapozlu teyzemin benden hızlı bünyesi var valla ama direnpembiş diyerekten bişiler yapmaya çalışıyom işte :)
Colicos başta olmak üzere sorum var kızlarrrrrrr. Yazın deniz ve güneş saçı mahvediyo ya, saça ne sürmeli??? Yani denize girerken de yada güneşlenirken de ne sürsem daha az zarar görür?? Tatil dönüşü saç kestirmek istemiyommmmm. Malum düğün var
Gel ye valla iki tepsi oldu. Elimin ayarı yok :/
Ben her türlü herşeyi seviyorum :)
Çok hoş olacaksınız bence
Tatlı çok beğenildi tavsiye ederim
10 toplamda3 aydır dikkat ediyom beaaaaa. Maşallah diyelim
Eline sağlık canikommm. Gezmeniz de süper olmuş
Ben de istiyommmm :)
Reklamlarda sıcak, güneş derken saçını unutma falan diye bir şey çıkıyor ya. Gerçi reklamlara ne kadar güven olur. Ben de gitmeden mi kestirsem diyorum.
3 ayda 10 kilo mu!!!
Maşallah
Şoktayıııım
Sadece tatlıyı keserek mi verdin????
Hiç görmedim öyle bi reklam :/ ben gitmeden kestirsem de 3 haftada mutlaka halloluyoince telli saçlarım...
Yok kız sadece tatlıyı keserek olur mu? Karatay yaptım. Karbonhidrat hiç yemedim.
O zaman hemen karbonhidrat derken neleri kastettiğini de açıyosun bizeeee :)) hamur, şeker.... ve ve ?
günaydın hayırlı sabahlar
dün akşam geleneksel sokak iftarımızı yaptık çok güzeldi tabi melisanın kudurması ve ağlama krizleri hariç
menüde ekşili köfte çorbası (ben sevmediğim için yiyemedim)
sacda patlıcanlı kebap (bu yemeğe bayıldım )
pilav
dolma biberi
şehriye salatası
kaşarlı patates tepsisi
salata
kadayıf tatlısı vardı
sonrasında çay çekirdek faslı bir ara melisa ağlayınca dondurma için eve gittik baktım melisa dondurma versem dışardaki çocuklara yetmeyecek dondurma bütün çocukları arabaya doldurdum saat 11 e geliyordu market açık değil bir pastane bulduk 14 çocuk nasıl sığdılar arabaya anlamadım
neyse onlarada dondurma aldık çok sevindiler gece melisada uyumak bilmedi ağla ağla bir hal bu aralar çok oluyor bu hayır olsun inşallah
annemde komşuda nazar duası okuduk ama fayda etmedi gerçi ortada birşey yok yaptırmak istediği şey için yırtınıyor inşallah geçici bir durumdur :26:
pempiş valla süper kilo vermişsin tebrik ediyorum seni
Ekmek, pilav, poğaça, pizza vb hiçbir şey yemedim. Tatlı, kızartma yok. Genelde etli sebze yemeği, salata ve yoğurt yedim öğle akşam yemeklerinde. Sabah kahvaltısı da 2 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, yeşillik şeklinde.
Ay ne güzel bir menüymüşşşşş. Afiyet olsun :) çocuklara da büyük jest yapmışsın canikomMelisaya da iki yaş ergeni diyorum başka da bişi demiyorum
Teşekkür ederim canım da devede kulak yani benim durumumda
afiyet olsun bacım baya da sevaba girmişssin o kadar çocuk dondurma için çok sevinmiştir :)günaydın hayırlı sabahlar
dün akşam geleneksel sokak iftarımızı yaptık çok güzeldi tabi melisanın kudurması ve ağlama krizleri hariç
pilav
dolma biberi
şehriye salatası
kaşarlı patates tepsisi
salata
kadayıf tatlısı vardı
sonrasında çay çekirdek faslı bir ara melisa ağlayınca dondurma için eve gittik baktım melisa dondurma versem dışardaki çocuklara yetmeyecek dondurma bütün çocukları arabaya doldurdum saat 11 e geliyordu market açık değil bir pastane bulduk 14 çocuk nasıl sığdılar arabaya anlamadım
neyse onlarada dondurma aldık çok sevindiler gece melisada uyumak bilmedi ağla ağla bir hal bu aralar çok oluyor bu hayır olsun inşallah
annemde komşuda nazar duası okuduk ama fayda etmedi gerçi ortada birşey yok yaptırmak istediği şey için yırtınıyor inşallah geçici bir durumdur :26:
Gel ye valla iki tepsi oldu. Elimin ayarı yok :/
Ben her türlü herşeyi seviyorum :)
Çok hoş olacaksınız bence
Tatlı çok beğenildi tavsiye ederim
10 toplamda3 aydır dikkat ediyom beaaaaa. Maşallah diyelim
Eline sağlık canikommm. Gezmeniz de süper olmuş
Ben de istiyommmm :)
bugün iftara davetliyiz başakşehir tarafına dün gerçekleştiremediğim gezi planımı bugün gerçekleştirmeyi planlıyorum :)
cok fena gezesim var haftasonu da armutluya gidiyoruz herkesi bekleriz :))
evde tonla iş var dolap içleri bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi ama sanki hepsini başkası yapıcak :)
Güzel bir akşammış. Çocuklar da çok sevinmiştir eminim.günaydın hayırlı sabahlar
pilav
dolma biberi
şehriye salatası
kaşarlı patates tepsisi
salata
kadayıf tatlısı vardı
Yaparsın bir ara canım. Fırsat bulmuşken gez, eğlen.bugün iftara davetliyiz başakşehir tarafına dün gerçekleştiremediğim gezi planımı bugün gerçekleştirmeyi planlıyorum :)
cok fena gezesim var haftasonu da armutluya gidiyoruz herkesi bekleriz :))
evde tonla iş var dolap içleri bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi ama sanki hepsini başkası yapıcak :)
Nfk, yok!(geziyor sanırım.)
Destiny, firar etti zaten.
Ramazan 19dan herkese selamlar
ilbilge dogru tahmin bacimavm ye gidiyorum birkac sey bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?