Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Reklamlarda sıcak, güneş derken saçını unutma falan diye bir şey çıkıyor ya. Gerçi reklamlara ne kadar güven olur. Ben de gitmeden mi kestirsem diyorum.

3 ayda 10 kilo mu!!!
Maşallah
Şoktayıııım
Sadece tatlıyı keserek mi verdin????

Reklamlarda sıcak, güneş derken saçını unutma falan diye bir şey çıkıyor ya. Gerçi reklamlara ne kadar güven olur. Ben de gitmeden mi kestirsem diyorum.

Hiç görmedim öyle bi reklam :/ ben gitmeden kestirsem de 3 haftada mutlaka halloluyo ince telli saçlarım...

3 ayda 10 kilo mu!!!
Maşallah
Şoktayıııım
Sadece tatlıyı keserek mi verdin????

Yok kız sadece tatlıyı keserek olur mu? Karatay yaptım. Karbonhidrat hiç yemedim.

Hiç görmedim öyle bi reklam :/ ben gitmeden kestirsem de 3 haftada mutlaka halloluyo ince telli saçlarım...

Yok kız sadece tatlıyı keserek olur mu? Karatay yaptım. Karbonhidrat hiç yemedim.

O zaman hemen karbonhidrat derken neleri kastettiğini de açıyosun bizeeee :)) hamur, şeker.... ve ve ?

günaydın hayırlı sabahlar

dün akşam geleneksel sokak iftarımızı yaptık çok güzeldi tabi melisanın kudurması ve ağlama krizleri hariç
menüde ekşili köfte çorbası (ben sevmediğim için yiyemedim)
sacda patlıcanlı kebap (bu yemeğe bayıldım )
pilav
dolma biberi
şehriye salatası
kaşarlı patates tepsisi
salata
kadayıf tatlısı vardı

sonrasında çay çekirdek faslı bir ara melisa ağlayınca dondurma için eve gittik baktım melisa dondurma versem dışardaki çocuklara yetmeyecek dondurma bütün çocukları arabaya doldurdum saat 11 e geliyordu market açık değil bir pastane bulduk 14 çocuk nasıl sığdılar arabaya anlamadım
neyse onlarada dondurma aldık çok sevindiler gece melisada uyumak bilmedi ağla ağla bir hal bu aralar çok oluyor bu hayır olsun inşallah
annemde komşuda nazar duası okuduk ama fayda etmedi gerçi ortada birşey yok yaptırmak istediği şey için yırtınıyor inşallah geçici bir durumdur :26:

O zaman hemen karbonhidrat derken neleri kastettiğini de açıyosun bizeeee :)) hamur, şeker.... ve ve ?

Ekmek, pilav, poğaça, pizza vb hiçbir şey yemedim. Tatlı, kızartma yok. Genelde etli sebze yemeği, salata ve yoğurt yedim öğle akşam yemeklerinde. Sabah kahvaltısı da 2 yumurta, peynir, zeytin, ceviz, yeşillik şeklinde.

Ay ne güzel bir menüymüşşşşş. Afiyet olsun :) çocuklara da büyük jest yapmışsın canikom Melisaya da iki yaş ergeni diyorum başka da bişi demiyorum

pempiş valla süper kilo vermişsin tebrik ediyorum seni

Teşekkür ederim canım da devede kulak yani benim durumumda

aynen bende 2 yaşına girdi böyle oldu diyorum

nfk benim evde de kuru patlıcan var ve eski kuru patlıcan olanlardan hani senin aktar gibi bizim aktar da bunlar daha iyi diye verdi
sen yaptın ya ne kadar haşlamak lazım :44:

bugün iftara davetliyiz başakşehir tarafına dün gerçekleştiremediğim gezi planımı bugün gerçekleştirmeyi planlıyorum :)
cok fena gezesim var haftasonu da armutluya gidiyoruz herkesi bekleriz :))
evde tonla iş var dolap içleri bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi ama sanki hepsini başkası yapıcak :)

afiyet olsun bacım baya da sevaba girmişssin o kadar çocuk dondurma için çok sevinmiştir :)

MasaAllah daim olsun inşşşş

ohhh iftarda misafir olmak candır can
bu akşam 6 dan sonra yağmur bekleniyormuş yalnız istanbulda şiddetli yarın öğlene kadar devam edecekmiş ona göre ayarla kendini
aman herkes bir işin ucundan tutarsa çabuk biter canım sıkma sen gezmene bak

Güzel bir akşammış. Çocuklar da çok sevinmiştir eminim.
Çocukların yerli yersiz ağlaması, huysuLanması geriyor.

Yaparsın bir ara canım. Fırsat bulmuşken gez, eğlen.

Ramazan 19dan herkese selamlar
ilbilge dogru tahmin bacim avm ye gidiyorum birkac sey bakicam

Son düzenleme:
Selam herkeze. yanımıza süt ve süt ürünleri adı altında birçok organiğin olduğu bir mağaza açıldı. günlük köy yumurtası bile var. akşam çıkışı oradayım büyük ihtimalle. acaba yumurta eve gidene kadar dayanırmı onu düşünüyorum. 20 dakikalık yol gideceğim yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…