Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ramazan 19dan herkese selamlar
ilbilge dogru tahmin bacim avm ye gidiyorum birkac sey bakicam

Gez bacım gez walla.

Yaparsın bir ara canım. Fırsat bulmuşken gez, eğlen.
katılıyorum.

yaaa benide iftara davet eden olsaaaa. burda hiç öyle bir faaliyeet yok malesef. akraba çevreside olmayınca.. en fazla dışarı çıkıp yemek yersin.

Güzel bir akşammış. Çocuklar da çok sevinmiştir eminim.
Çocukların yerli yersiz ağlaması, huysuLanması geriyor.
Hemde çok kötü geriyor. çıldırıyorum bende. akşam bana bi yemek yedirmedi. kucağıma aldım masada bukez masanın üzerini dağıtıyor. sonuç batu uyuduktan sonra yemek yedim. canımda istemiyor zaten az olan iştahımda gitti.

Yaa bu sokak iftarı nasıl oluyor. kim düzenliyor. belediyemi komşulardan gönüllü olan birimi nasıl anlamadım.

Düğün var kızımmmmmmm

Dün dışarda yiyince bugüne kalan yemek yokkk

Daha iyi olmana sevindim şekerim :) Ankara candırrrrrrrrr. Biz de ilk gün ordayız inşallah.
Aaa negüzell. can olmazmı yaaa. ilk gün tüm gün bi temizlik olacak. gelmeden komple yapmıştım ama bayaa kirlenmiştir yine. off gözlerim doluyor ankara deyince.

aynen canım

Ramazan 19dan herkese selamlar
ilbilge dogru tahmin bacim avm ye gidiyorum birkac sey bakicam

ohh iyi gezmeler

bodrumda köy olan yerlerden direk alsan daha iyi olmazmı ?
yumurtaya da birşey olmaz 20 dakka içinde

Yaa bu sokak iftarı nasıl oluyor. kim düzenliyor. belediyemi komşulardan gönüllü olan birimi nasıl anlamadım.

canım samimi olduğumuz komşular arasında yapılıyor 6 yıldır yapıyoruz
toplam 52-55 kişi arasıydık fotolar var face de bakabilir sin

Ayşeciği babaanneye sattın değil mi?
Nfk, bugün salı avmde ne işin var?salıdakilere söyleyeceğim seni.
ivit

Kiziiiiim, istanbulda sicaklik 40 derecenin ustunde hissediliyor suan. Pazar esnafi kusuruma bakmasin bugun, haftaya regl olursam belkiiii

Canım, benim saçım açık sarı olduğu için bide uzun olduğu için aşırı çok bakım yapıyorum. abartıyorum yani tek bir markaya bağlı değilim.. ama çok canlıdır sönük bir saçım yok bana çok iyi geldi bazı kullandığım ürünler ancak ben çok karışık kullanıyorum canım o an hangisini kullanmak isterse yani. nasıl anlatsam. çok fazla ürün var düzenli kullandığım bişey yok ama hergün mutlaka bakım yaparım. marketlerde bile saç bakım ürünleriyle ilgili birçok ürün var. hepside işe yarar. o nedenle bu ismini vereceğim ürünler seninde işine yarayabilir. bence şimdiden başlamalısın. senin saçında boya olduğu için zaten normalde nemlendiricili bir bakım yapman gerekiyor kurumaması için. Mesela her duşta elidorun şampuanı,saç kremi, bakım maskesini mutlaka kullanırım. duruladıktan sonra havluya sararım biraz ıslağını alırım. bir miktar pantenin argan yağını kullanırım (onarıcı) saçımı tarayıp o şekilde kuruturum. kuruttuktan sonrada nemli kalması için ve onarması için SCHWARZKOPF'un keratin kompleksi büyük yazıyla sıvı saç kremi yazar kutusu siyah kapağı süt kahve. (çok yıpranmış ve kuru saçlar için) bu ürünü saçımın hertarafına sıkarım. normalde saçların kuruyken bile sıkabilirsin.ben burada genelde tepeden sıkı bir topuz yaparak dışarı çıkıyorum yada örgü yapıyorum, açınca çok bunaltıcı oluyor. dolayısıyla çok güneşe maruz kalmıyor. denize girerkende genelde topuz yaparak girerim. çok nadirdir yani açtığım. ama akşam dışarı çıkarken açarım. o bakımlı haline herkez bayılır. kv bile kadife gibi saçların var der. tavsiye ederim. bir dene istersen. ben evde de maske yapıyorum onlarında faydası vardır. mesela badem yağına bebantenin serumu var iki tüp ondan katıyorum bide e vitamini karıştır sür streçle saçını birgün beklet. bunu ayda bir kere yapman yeterli.

eee kuzum seninde face in var ama daha çok ınstagramı kullanıyorsun sosyal hatun seni
benim tel sosyal alemlere akamıyor canım

Yaaaaaa ben facei çok kullanmıyorum dediğin gibi. İnstagram çok güzel. İstediğin kişilere foto yollayıp sadece onlarla fotoya yorum yapıyosun mesela telefonunu değiştir nolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

valla kıskandım batuş kendisine de istemiyormu sen bunları yaparken...ben banyoda iki kez şampuanlar koşa koşa çıkarım çıkınca havluyu kafamdan çekerler beni öyle tanıyamıyorlar galiba tarak oyuncak sepetine karışmadıysa ve bulabildiysem tararım...kurutamam valla bu zamana kadar sesinden korkuyorlardı şimdi çok seviyorlar görürlerse bana sıra gelmez ama avantaşım saçımda boya yok

oy oyy ooy! mönüye bakın hele
ne güzel bi adetiniz var, ne mutlu bunu sürdürüyorsunuz..

çocuklara dondurma jesti de süpper olmuş, kesenize bereket. çocukları sevindirmek büyük sevap..

nfk benim evde de kuru patlıcan var ve eski kuru patlıcan olanlardan hani senin aktar gibi bizim aktar da bunlar daha iyi diye verdi
sen yaptın ya ne kadar haşlamak lazım :44:
birkaç tane siteye baktım, hepsi 15-20 dk kaynatın diyordu.
ben 12-13 dk pişirdim. bi sitede, tırnağınız patlıcana geçecek kadar pişirin diyordu.
bir iki tanesi de yırtılıp açılınca altını kapattım, direkt soğuk suya..

oy ooyy oyy! gün senin günün bacım..
iyi eğlenceler, hava çok sıcak. gez ama kendini de bebişi de fazla yorma

gerçek mi diyorsun? dışarıda da hiiç öyle bi hava yok.
akşam eşimle karşıda iftar düşüncemiz var, nereye gidicez bilmiyorum.
ama 3 senedir dışarıda teravih kılamadım. heves ediyorum.

Nfk avm turunda zannımca :)
kısa bi tur oldu. birkaç mağazaya baktım, dediğin gibi bi kalıp aldım.
http://www.tantitoni.com.tr/?urun-10921-renkli-kelepceli-yuvarlak-kek-kalibi-26cm

sen hamuru daha çok mu tutmuştun fırında, bi şeyler söylemiştin de şuan hatırlayamadım..
şimdi başlıcam yapmaya. bir de armutları ne kadar haşlamak gerek acaba?

ne güzel.. yakında köyler de vardır. araştırsan oralardan da alırsın.
kızlar demiş zaten. hava sıcak ama 20 dk da bi şeycik olmaz. afiyet olsun batuhana

yaaa benide iftara davet eden olsaaaa. burda hiç öyle bir faaliyeet yok malesef. akraba çevreside olmayınca.. en fazla dışarı çıkıp yemek yersin.
ankaraya dönünce eş dost akrabaya gidersiniz bacımm
n'oluyor bu batuhana?
sen zorla da olsa bi şeyler ye bacım. havalar malum nem de fazla. hoş sen klimalı ortamda çalışıyorsun ama
yine de oruç zorlar bünyeni, verimli çalışamazsın..

allah iyiliğini versin emi
amiin, cümlemizin..
Colicos yumurtaya hiçbişi olmaz 20 dakkada
İlbilge ve şekerportakalı instagram açınnnnnnnn.
bence de
temmuz anneleri saç bakım uzmanı

Son düzenleme:
Yaaaaaa ben facei çok kullanmıyorum dediğin gibi. İnstagram çok güzel. İstediğin kişilere foto yollayıp sadece onlarla fotoya yorum yapıyosun mesela telefonunu değiştir nolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaa niye öyle diyorsun bacım face de var o özellik grup kurarız sadece biz birbirimizin paylaştıklarını görürüz başka kimsecikler göremez hem tek kişiye göndermezsin grupta olan kişilerin hepsi bir anda görür yorumunu yapar

bu neee yaaa kızım sen yat kalk kayınvalidene dua et o olmaza bu kadar bakımı nasıl yapardın yani ben yapamıyorum hoş saçımda boya yok ama genede melisa ile zor yaa

hıııı ağzını seveyim aynen böyle oluyor gerçek hayatta

evet canım inşallah uzun yıllar sürer
10 dakka kaynatsam yeter yani bende öyle deniyim bakalım

canım hava durumu norveçin bir sitesi var saati saatine her zaman tutturuyor sabah baktığımızda 6 gibi yağmur diyordu ama o yarın sabah 6 imiş
yani problem yok sen git gezmelerine ne güzel bak bizim taaa eskilerden kalma eyüp planımız hala duruyor

Selam kızlar , akşama iftara davetliyiz Anadolu yakasına, insallah trafik fena olmaz babamız işten gelip de biz çıkana kadar,
Arabalı klozetini gören Selim iki damla çişini oraya yaptı çok sevindim ama iki dk sonrası kaka yaptı Allah'tan bezini geri takmıştım şu an alıştırma küloduyla duruyor ..
Şekerportakalım ne güzel olmuş iftarınız, Allah kabul etsin...
Nfk kalıbın hayırlı olsun güzel güzel kalorisiz pastalar yap insallah
Pembiş maşallah istediğin kiloya inip onu korursun insallah..
Colicos bakım önerileri için teşekkürler de çok vakit ayırmak lazım onlara ya hiç bana göre değil
Eagle hayatın tatlı gerçeklerini anlatmışsın sağlık olsun napalım..
Nfk ve born iyi gezmeler
Hepinize hayırlı huzurlu günler diliyorum ..

Şimdi soğuk suya koyduğun patlıcanları su kaynadıktan sonra da 10 dk kaynarıyorsun, patlıcan harici kabak ya da biber gibi bi sebzen varsa 5 dk da topluca haşlayıp altını kısıp 10 dk da o sıcak suyun içinde bekletiyorsun, sonra da soğuk sudan geçirip kullanıyorsun cnm afiyet olsun şimdiden ben de Pazartesi günki misafirlerime doldurucam yine insallah...
Hatta kv bir gecede önceden soğuk suya koyuyormuş bazen.. Nohut fasulye ıslama gibi

Son düzenleme:

aaa ne güzel hangi semte geliyorsunuz
hım peki biz bu eski kuru dolmalardan aldıkya o problem olmasın nfk nın dediğine göre çok çabuk yumuşamışlar:44:

Pembecim kusura bakma hemen yazıp çıktım. işine yarar umarım.

Kızlarr abartıyorsunuz yaaa bu yaptığım işlem 20 dakikamı almıyor. saatlerimi harcamıyorum. hatta batuşla beraberde yaparız biz. batuş etrafı karıştırıp çamaşır makinasının ayarlarıyla oynarken bende bu işlemleri yine yapıyorum. bazen beraber duş bile alıyoruz. ben çok bahsetmiyorumda ondan yani aklıma gelmiyor çok şey yazmak.

Kaç dakikanı alacak yaaa. e hiç olmadı bahsettiğim spreyi sıkarsın. oda 1 dakikanı almaz yanii. elim pratik benim biraz.

Şekeriiiiim bırakta babanne olarak okadarda baksın yaniii duşa vakit ayırmayımmı.:))) Akşam kocaman tartıştık neresine geldiyse sonrada sarıştık. bakmayın siz fenaaaaa.....

Canım ben kurutmadan mutlaka ya argan yağı yada ısıya dayanaklı sprey sürüyom zaten. Ama bana yaza özel bişi lazım

Boyasız günler.... Çok geçmişteler :)

Güle güle kullan canım. Ben fırında 50 değil 60 tut demiştim. Tarifte bi onu farklı yap armutlara çatal sapladım ama kaynakdıktan sonra 5 dk sürdü sanırım.

Hatun telefon değiştirmek istemiyo yaaaaaaa.

NFK cım köylü pazarı var zaten cmt günleri. herşey taze dalından kopmada yumurtalar sıcağın altında olunca güvenemedim. hoş burada da 15-20 dak. yol ama yinede kırılırmı acaba diye düşündüm. alcam sonuçta kırılırsa şansıma artık. pekmez falan var günlük süt. ankarada AOÇ nin sütlerini kullanırdım şimdi pınarın uzun ömürlüsünü alıyorum epeydir. benim kv bimci biraz gidip gidip ordan alıyor oda nekadar iyidir bilemem. pınar sütle karşılaştırınca renk farkı var biminki daha koyu sanki. aman işte yakın diye oraya gidip alıyor.

Ankaraya dönünce sadece 1 günümü eşe dosta ayıracağım. gelende olur. ama ben yalnız kalmak istiyorum. evimle başbaşa. yani gelsinlerde hergün değil.:)))

Batuhanın herzamanki hali canım ilk değil. özlediği için sanırım sadece onunla ilgilenmemi istiyor. oyuncaklarını döküyorum batu oynarken ben biraz bişeyler atıştırayım diye ne mümkün 50 kere kalkıyorum. olmayan iştahımda iyice gidiyor.

Sen ne yaptın saç işini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…