Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

masaya oturtunca batuşada yediriyorum. biefendi kendine ayrı tabak çatal kaşık istiyor bide. batuya yedirirken arada bir lokma bende atıyorum. ama zorrrr. hep bana hep bana diyoo.

Colicos yumurtaya hiçbişi olmaz 20 dakkada

İlbilge ve şekerportakalı instagram açınnnnnnnn.
Ben faceyi zor idare ediyorum. Bir ara incelerin ama.

Katılıyorum bebeğim. Faceye gel, faceye...

doğru söylüyorsun, saatler boyu güneşin alnında duruyorlar..
biz birkaç aydır uht almıyoruz artık. ben herşeye günlük süt kullanıyorum, ayşecik de onu içiyor.
arada pek bi fiyat farkı yok. bazen bi şarküteriden özel sipariş veriyoruz, bazen de marketteki günlük sütlerden alıyoruz.

inş ankarada istediğin gibi olur herşey..

benim saçları arkadaş sağolsun düzeltti pembe, kızıl, açık sarı, kumral birçok renk vardı.
arkadaş bir kez daha açma işlemi yapıp altın parıltılı tofee boyadı. sonra ben de boyadım,
şuan altın karamel. istesek bu rengi tutturamazdık yani, çok güzel oldu..

Güle güle kullan canım. Ben fırında 50 değil 60 tut demiştim. Tarifte bi onu farklı yap armutlara çatal sapladım ama kaynakdıktan sonra 5 dk sürdü sanırım.

yapıp fırına attım. dediğin gibi 60 dk tutarım.
inş sönmez pasta. sen şimdi bana kızacaksın ama dolgu kremasındaki 1 bardak sıvı yağı yarım bardak koydum içine
huylu huyundan vazgeçmiyor azizim

Canım ben kurutmadan mutlaka ya argan yağı yada ısıya dayanaklı sprey sürüyom zaten. Ama bana yaza özel bişi lazım

Canıııım yaza özel başka neyapmak istiyorsun anlamadım yaaaani. nemli tutcan bakım yapcan okadar.
argan yağınıda kullanman yerinde olmuş. E bide kuaförüne danış istersen. onunda tavsiyesi çok farklı bişey olmaz canım ama.

Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.

Mesela fön öncesi nasıl 220 dereceye dayanıklı sprey dıkıyorum işte onun gibi bişi yok mu diyorum güneş ve denizin etkisine karşı...?

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Haftanın ortası geldi çok şükür. Bayrama, dolayısıyla tatile çok az kaldıııııı :) güzel birgün olsun inşallah.

Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???

Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok ((

günaydınnn

dün akşam kuru patlıcan dolmamı yaptım güzel oldu fakat pişirme suyuyan yağ koymayı unutmuşum biraz kuru olmuştu
ama eşim genede beğendi hüpletti 5 tanesini

bu akşamda kuru patlıcanın yanına ne yapsam diye düşünüyorum hayırlısı

Sen onu boşver de dünkü çayınız nasıl geçti?? Kaynattınız mı bakıyimmmmm????
Güzeldi, iyi oldu. Kaynattık valla. Çocuklarla ne kadar kaynatılırsa işte. Ramazan bitmeden bir daha toplanmaya karar verdik.

Yağ hem yumuşak hem de parlak olsun diye.

Bu arada dünkü arkadaşlarımdan biri hamileymiş. 2012 mayıs doğumlu bir oğlu var. İstemeden olmuş, hayırlısı olsun dedik.

akşam eve gittiğimde bir operasyon yapacağım dolmalara

Biz dolmaların altını kapatmadan 5-10 dk önce bir tavada yağ, salça, ezilmiş sarımsak, nane ve baharatlarla bir sos hazırlayıp üzerlerine döküyoruz. Ertesi güne kalınca suyu yoksa aynı sostan hazırlayıp biraz da su ekleyip ısıtıyoruz.ama herkes sevmeyebilir.

bende simdi baska bir sitede gordum o da olabilir ama esim yemeyebilir ama ben deneyecegim kendime

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Haftanın ortası geldi çok şükür. Bayrama, dolayısıyla tatile çok az kaldıııııı :) güzel birgün olsun inşallah.
günaydıııın! haftanın ortası, ramazanın da son on günü geldi valla..
yine uçup gidiyor mübarek ay.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.

bıktınız benim bu maceradan ama, dün akşam sürücü kursundan arayıp bi şeyler söylediler.
eşim geldi, ben de hazırlandım iftara gitmek için. onları eşime söyleyince adamın morali bozuldu.
hayt huyt davranmaya başladı, ben zaten gerginim. neyse ayşeciği babaanneye verdik.
çıktıkki dışarda sel götürüyor, çok şiddetli bi yağmur var. biz de rezervasyon yaptırmamıştık.
sultanahmette takılırız diye. karşıda oturan bi arkadaşı aradım, o da burda çok gök gürlüyor, yağmur da yeni başladı diyince
hooop, geri döndük. bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş iyi miii?:111: gitsek giderdik de işte böyle oldu neyse, nasip yokmuş..

Ben faceyi zor idare ediyorum. Bir ara incelerin ama.
sen hesabı aç, sadece bizi ekle. muhabbet olunca bakarsın.
fulltime kullanmıyoruzki zaten

Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
Allah rahmet eylesin bacım, mekanı cennet olsun.
şu günlerin hürmetine varsa acısı, Rabbim dindirsin..

Kızları çaya çağırdım. Kız kıza laflayacağız. Şu an onları bekliyorum.
oy ooyy, ne güzel.. ramazan başlayalı şöyle güzel bi çay içemedim ya..
dün avm de bi restauranttan çay kokusu geliyordu. kendimi kaybediyordum az daha

Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???

Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok ((
millet burda da, devlet nerde bilmiyom
tavuklu karnıyarık nasıl oluyor ya, patlıcanla tavuk şimdi tahayyül edemedim. yoksa başka bi sebzeyle mi yapılıyor?

bizde bi tarhana bi de yaptığım pasta var, ana yemeğe dair hiçbir fikrim yok

o kadann olur, oruç kafayla dolmayı yapmışsın ya
zeytinyağlı mı etli mi bilmiyorum ama yanına bi sebze yemeği yapabilirsin..

Bu arada dünkü arkadaşlarımdan biri hamileymiş. 2012 mayıs doğumlu bir oğlu var. İstemeden olmuş, hayırlısı olsun dedik.

hayırlı olsun, hayırlısı olsun.. ama 2015 çok bereketli bi yıl olacak belli oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…