masaya oturtunca batuşada yediriyorum. biefendi kendine ayrı tabak çatal kaşık istiyor bide. batuya yedirirken arada bir lokma bende atıyorum. ama zorrrr. hep bana hep bana diyoo.valla kıskandımbatuş kendisine de istemiyormu sen bunları yaparken...ben banyoda iki kez şampuanlar koşa koşa çıkarım çıkınca havluyu kafamdan çekerler beni öyle tanıyamıyorlar galiba tarak oyuncak sepetine karışmadıysa ve bulabildiysem tararım...kurutamam valla bu zamana kadar sesinden korkuyorlardı şimdi çok seviyorlar görürlerse bana sıra gelmez ama avantaşım saçımda boya yok
Ben faceyi zor idare ediyorum. Bir ara incelerin ama.Colicos yumurtaya hiçbişi olmaz 20 dakkada
İlbilge ve şekerportakalı instagram açınnnnnnnn.
aaa niye öyle diyorsun bacım face de var o özellik grup kurarız sadece biz birbirimizin paylaştıklarını görürüz başka kimsecikler göremez hem tek kişiye göndermezsin grupta olan kişilerin hepsi bir anda görür yorumunu yapar
bu neee yaaa kızım sen yat kalk kayınvalidene dua et o olmaza bu kadar bakımı nasıl yapardın yani ben yapamıyorum hoş saçımda boya yok ama genede melisa ile zor yaa
hıııı ağzını seveyim aynen böyle oluyor gerçek hayatta
evet canım inşallah uzun yıllar sürer
10 dakka kaynatsam yeter yani bende öyle deniyim bakalım
canım hava durumu norveçin bir sitesi var saati saatine her zaman tutturuyor sabah baktığımızda 6 gibi yağmur diyordu ama o yarın sabah 6 imiş
yani problem yok sen git gezmelerine ne güzel bak bizim taaa eskilerden kalma eyüp planımız hala duruyor
doğru söylüyorsun, saatler boyu güneşin alnında duruyorlar..NFK cım köylü pazarı var zaten cmt günleri. herşey taze dalından kopmada yumurtalar sıcağın altında olunca güvenemedim. hoş burada da 15-20 dak. yol ama yinede kırılırmı acaba diye düşündüm. alcam sonuçta kırılırsa şansıma artık. pekmez falan var günlük süt. ankarada AOÇ nin sütlerini kullanırdım şimdi pınarın uzun ömürlüsünü alıyorum epeydir. benim kv bimci biraz gidip gidip ordan alıyor oda nekadar iyidir bilemem. pınar sütle karşılaştırınca renk farkı var biminki daha koyu sanki. aman işte yakın diye oraya gidip alıyor.
Ankaraya dönünce sadece 1 günümü eşe dosta ayıracağım. gelende olur. ama ben yalnız kalmak istiyorum. evimle başbaşa. yani gelsinlerde hergün değil.:)))
Batuhanın herzamanki hali canım ilk değil. özlediği için sanırım sadece onunla ilgilenmemi istiyor. oyuncaklarını döküyorum batu oynarken ben biraz bişeyler atıştırayım diye ne mümkün 50 kere kalkıyorum. olmayan iştahımda iyice gidiyor.
Sen ne yaptın saç işini.
Güle güle kullan canım. Ben fırında 50 değil 60 tut demiştim. Tarifte bi onu farklı yaparmutlara çatal sapladım ama kaynakdıktan sonra 5 dk sürdü sanırım.
Canım ben kurutmadan mutlaka ya argan yağı yada ısıya dayanaklı sprey sürüyom zaten. Ama bana yaza özel bişi lazım
Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
Canıııım yaza özel başka neyapmak istiyorsun anlamadım yaaaani. nemli tutcan bakım yapcan okadar.
argan yağınıda kullanman yerinde olmuş. E bide kuaförüne danış istersen. onunda tavsiyesi çok farklı bişey olmaz canım ama.
Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
Günaydın.Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???
Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok((
Günaydın.
Evet, ya bugünlerde bir sessizlik hakim.
Ben ne pişirsem bilmiyorum.
Güzeldi, iyi oldu. Kaynattık valla. Çocuklarla ne kadar kaynatılırsa işte. Ramazan bitmeden bir daha toplanmaya karar verdik.Sen onu boşver de dünkü çayınız nasıl geçti?? Kaynattınız mı bakıyimmmmm????
günaydınnn
dün akşam kuru patlıcan dolmamı yaptım güzel oldu fakat pişirme suyuyan yağ koymayı unutmuşum biraz kuru olmuştu
ama eşim genede beğendi hüpletti 5 tanesini
bu akşamda kuru patlıcanın yanına ne yapsam diye düşünüyorum hayırlısı
Güzeldi, iyi oldu. Kaynattık valla. Çocuklarla ne kadar kaynatılırsa işte. Ramazan bitmeden bir daha toplanmaya karar verdik.
Yağ hem yumuşak hem de parlak olsun diye.
akşam eve gittiğimde bir operasyon yapacağım dolmalara
Biz dolmaların altını kapatmadan 5-10 dk önce bir tavada yağ, salça, ezilmiş sarımsak, nane ve baharatlarla bir sos hazırlayıp üzerlerine döküyoruz. Ertesi güne kalınca suyu yoksa aynı sostan hazırlayıp biraz da su ekleyip ısıtıyoruz.ama herkes sevmeyebilir.
günaydıııın! haftanın ortası, ramazanın da son on günü geldi valla..Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)
Haftanın ortası geldi çok şükür. Bayrama, dolayısıyla tatile çok az kaldıııııı :) güzel birgün olsun inşallah.
sen hesabı aç, sadece bizi ekle. muhabbet olunca bakarsın.Ben faceyi zor idare ediyorum. Bir ara incelerin ama.
Allah rahmet eylesin bacım, mekanı cennet olsun.Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
oy ooyy, ne güzel.. ramazan başlayalı şöyle güzel bi çay içemedim ya..Kızları çaya çağırdım. Kız kıza laflayacağız. Şu an onları bekliyorum.
millet burda da, devlet nerde bilmiyomNerde bu devletttt nerde bu milletttt???
Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok((
o kadann olur, oruç kafayla dolmayı yapmışsın yagünaydınnn
dün akşam kuru patlıcan dolmamı yaptım güzel oldu fakat pişirme suyuyan yağ koymayı unutmuşum biraz kuru olmuştu
ama eşim genede beğendi hüpletti 5 tanesini
bu akşamda kuru patlıcanın yanına ne yapsam diye düşünüyorum hayırlısı
Bu arada dünkü arkadaşlarımdan biri hamileymiş. 2012 mayıs doğumlu bir oğlu var. İstemeden olmuş, hayırlısı olsun dedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?