Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnnn... Herkes menü kaygısına başlamış:))
Pembişim menü güzelmiş.
Ayy kuru patlıcan dolmasııııı:))) ölürüm ben ona ama hiç uğraşacak halim yok gb:/
Bizde dünden kıymalı yeşil fasülye var. Dünden tadına bakmadım ama tadı konusunda şüphelerim var:) sevmiyorum kıymalı olunca. Yanına da bakıciiiz artık. Etli ekmek mi yaptırsak fırında, toptan halletmiş oluruz:)

Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun insallah ...
Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???

Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok ((
Oo karnıyarık ve cacık ellerine sağlık
Bizde de taze fasulye, o kadar gerisini düşünemedim henüz
Ellerine sağlık cnm patlıcanlar iyiymiş çok bayat olsa dağılırdı belki
Üzerine iki üç limon suyu biraz da z.yağı gezdirince süper oluyo, ay ağzım sulandı git gide bir Antep'li ye dönüşüyorum kim derdi ki 5-6 sene önce acısından gözlerimin yaşardığı acı dolmaları canım isteyecek
Bu arada dünkü arkadaşlarımdan biri hamileymiş. 2012 mayıs doğumlu bir oğlu var. İstemeden olmuş, hayırlısı olsun dedik.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsın insallah

Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

istanbulda kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.
hava şuan kapalı, az yağsın serinleyelim diyicem ama, ne kadar yağsa da su uçup gidiyor.. :100:

ecrin; nerelerdesin bacım?

canim dun demistim ya yagmur yagacak galiba yanlis bakmisiz diye demekki dogru gormusum ilkini yagdi yagmur sizin planlarda alt ust olmus
kismet ya baska zaman gidersiniz artikim
kursdan arayip ne dedilerki bu kadar sinirlendiniz :44:

etsiz yaptim canim yaninada taze fasulyemi yapsam diyorum ama bakalim :44:

ayy ne guzel oyle yaptirabileceginiz yer varsa yaptir tabi etli ekmek guzeldir

nar eksisi koydum limon yerine guzel oldu eksiligi acisida bol oldu tam istedigim gibi
yalniz bende annemler beni hastanede karistirmislar galiba diye dusunuyorum hep
cunku ben aciya bayilirim gaziantep adana urfa yemeklerine falan bayilirim var bu iste bir is derim

Cidden nasıl talihsizlik. Günlerdir yanıyoruz, şansınızdan yağmur yağmış. Neyse artık başka gün gidersiniz.
İg konusunda da bir inceleyeyim bakalım. İşleyişini de bilmiyorum. Sadece foto mu paylaşıyoruz. Nasıl hesap açılıyor? Evremde hiç kullanan yok. Müsait bir zamanında bir bakacağım.

önce play store dan instagram uygulamasını indireceksin.
sonra masaüstündeki instagram simgesine gelip, kaydol seçeneğine dokunacaksın.
bi kullanıcı adı, şifre ve güvenlik için bi mail adresi istiyor o kadar. anında hesap açmış oluyorsun. aktivasyona da gerek yok bildiğim kadarıyla.

Kurstan ne dediler merak ettim...??

Tavuklu karnıyarık yine patlıcanla yapılıyor ama kıymalıdan çoook daha hafif oluyor. Tavukları minik minik doğrayıp soğan biber ve domatesle kavuruyosun iç harç olarak.

Etli ekmek candırrrrrrr :)

Nfk süper anlatmış :) sadece foto paylaşılıyo. Profilini de gizli yaparsan kimse paylaştıklarını görüp yorum yapamaz arkadaşların dışında

benim o kursla işim bitsin, her türlü ortamda rezil edicem. her yere yazıcam yaşadıklarımı.

dün akşam biri aradı beni. ikinci sınav bu cumartesiymiş. hazırlıklı olun. ilkinden kaldığınız için 2 ders almanız şart, perşembe gelin.
sınavda gireceğiniz araçla ders vericez dediler. (bu sefer çalıştığım araçla sınava gireceğimi taahhüt ediyorlar)
peki, dersin ücreti nedir dedim. bu kursun verdiği eğitim, sizden başka ücret talep etmiyoruz dedi.

neyse, sınav giriş ücreti de 125 liraymış. nasıl bi ücret o dedim? ilkinde 75 lira elden aldılar. sınav giriş kağıdının üstünde
'giriş ücreti 50 liradır' yazıyordu. 25 tl fazla aldınız. bize de fatura falan vermediniz dedim.
o 25 tl gözetmenlerin ücreti, 50 lira zaten direkt meb e gidiyor dedi. e şimdi neden 125 lira veriyorum dedim.
ilkinden geçemediğiniz için ikinci ve sonraki haklarda 125 lira ödeyeceksiniz, bir nev'i cezalı zam gibi bi şey dedi.

direksiyon sınavında gözetmenlik yapan bi hocam var, msj attım. durumu anlattım.
adam, sınav ücreti her defasında 50 liradır. daha fazlası haksızdır dedi. şok oldum
sana iki ders daha verecekler, onun ücretini istiyorlardır dedi. ama bana yaptıkları açıklama bambaşka.
az önce eşim aradı. müdürle konuşmuş. ağzının payını verdim dedi.
sonuç, yalanlarını yuttular. ve sınav giriş ücretini 50 lira alacaklar.

benim yaşadıklarım sizin de kulağınıza küpe olsun. bu kurslar sömürüyor insanı.
ne tuttururlarsa.. bi de özellikle kalmalarını sağlayıp ikinci üçüncü girişlerden bu şekilde para elde ediyorlar.
zehir zıkkım olsun.. şu işimi bi aşırayım, hepsinin sırası gelecek

küçük küçük patlıcanlarım var, ben de karnıyarık yapayım bugün.

Ohaaaaaaaaa!! İnanamıyorum ya!!

Tase fasulye iyi gider bence kuru dolmanın yanına .. Afiyet olsun şimdiden
O yörenin yemekleri de sevilmeyecek gibi değil ki, ki ben otçul bir insanken şimdi içli köftelerin kebapların hayranıyım
Ya bu kursların fonksiyonu ne ki, tutup 500 tl para istiyorlar , içine 3-5 özel ders. Şu harcı bu harcı bir sürü ekstradan ücret ..
Sınav tekrarı için Bana da aynı şeyi söylediler biliyor musn , sınavdan kalınca, daha fazla ödeniyor sınav harcı dedi ben de şaştım ?
Ay var ya , henüz para yatırmamışken, vaz mı geçsem diyorum okudukça seni
Kursa devam zorunluluğu yok, e sınavda çalıştığın aracı kullanabilme garantisi yok ? Neden bu kurslara mecburuz ki o zaman biz, alalım kitabı çalışalım kendi arabamızla 500 de cebimize kalsın

Bir ara bakayım, merak ettim.

Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???

Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok ((
[h=1]Sıcak havada saçlarımızı nasıl koruruz?[/h]
24 Ağustos 2013 Güzellik ve Bakım Yorum Yap
Yazıyı Paylaş

Saçlarınız, yaz güneşinin yakıcılığına hazır mı? Deniz suyu, yakıcı güneş ve uygunsuz saç bakım şekillerinin verdiği zararlardan saçlarınızı koruyabilecek misiniz? Yoksa siz de kışın parlak ve sağlıklı saçlara sahip, dikkat çeken bir yıldızken, yazın kuru ve mat saçlarla ışıltısı sönen hanımlardan mı olacaksınız? Seçim sizin.
Bakımlı, sağlıkla ışıldayan saçların sırrı aslında çok basit:

• Doğru temizlik
  • Sık nemlendirme
  • Onarma ve koruma
Ve tabii bunlar için doğru saç bakım ürünleri…
The Style Glossy: Saç Stüdyosu
Saçını da Koru, Kendini de
Önce Temizlik!
Saç temizliği, her saç tipi için aynı şekilde mi uygulanır? Elbette hayır. En sık yaptığımız hatalardan biri, kendi saç tipimizi tanımamamız, dolayısıyla da saçımıza uygun şampuanı ve bakım kremlerini bilmememizdir.
Öncelikle, saç tipinizi öğrenin. Kuru mu, yağlı mı yoksa normal bir saç tipine mi sahipsiniz? Saçlarınız, ince mi yoksa kalın telli mi? Kepek sorununuz var mı? Bu soruların hepsi de doğru şampuanı bulabilmenizde size yol gösterecek kilit noktalardır.
Saçlarınızı sıcak havanın etkisinden korumanız mümkün.

• Yağlı saçların temizlenmesi:
Saçlarınız yağlıysa, iki günde bir yağ önleyici bir bakım şampuanı ile yıkamanız yeterli olacaktır. Saçlarınız, hem yağlı hem de ince telliyse, her yıkamadan sonra ince telli saçlar için üretilmiş bakım serumlarını tercih edebilirsiniz.

• Kuru saçların temizlenmesi:
Kuru saç, nemini kaybetmiş, kepeklenmeye, yıpranmaya ve çatallaşmaya en yakın saç tipidir. Uzmanlar, kuru yapıdaki saçları iki günde bir yıkayarak yıpratmak yerine, saçınıza nemlenmesi için birkaç gün daha müsaade etmenizi öneriyorlar. Eğer saçlarını çok sık yıkayan ve kuru saçlara sahip biriyseniz, son dönemlerde oldukça yaygın olan nem terapisi serilerinden birini kullanabilirsiniz.
Kuru saçların en sık karşılaştığı sorunlardan biri de kepektir. Eğer siz de giysilere dökülen o minik pulcuklardan şikayetçiyseniz, şampuanınız kepek önleyici olanlarla değiştirmenizde fayda var. şampuanları kullanabilirsiniz.

• Normal saçların temizlenmesi:
Saçlarınız, ne yağlı ne de kuruysa şanslısınız! Ne de olsa temizliği de bakımı da en kolay saç tipine sahipsiniz. Saçınızı 3-4 günde bir normal saçlar için üretilmiş bir şampuan ve saç kremiyle yıkamanız yeterlidir. Saçlarınız normal ve kalın telliyse, zamanla saçlarınız inceleşmeye başlayabilir, bu durumda kalınlaştırıcı etkisi bulunan şampuanlardan birini kullanmak işinize yarayabilir.
Sağlıkla Işıldayan Saçların Sırrı: Nem!
Bol bol güneşlenip havuza giren ve sauna kullanan, buna rağmen sağlıkla parlayan saçlara sahip kadınların sırrını biliyor musunuz? Nemlendirme elbette. Denize, havuza ya da saunaya girmeden önce saçınızda yalnızca iki dakika bekleteceğiniz nemlendirici bakım kremi, koruyucu bir tabaka yaratacaktır. Havuz sefalarınızdan sonra, saçınızı uygun şampuanla yıkayıp nemlendirici kreminizi uyguladığınızda, saçlarınızın nasıl da sağlıkla parladığını görüp şaşıracaksınız.
Nem, günlük kullanımda da sağlıklı saçların olmasa olmazı. Uygun bir nem terapisiyle, saçınızı kavurucu güneşin, tozun, hava kirliliğinin verdiği zararlardan koruyabilirsiniz. İki dakikada etkili yoğun nemlendirici saç bakım terapisi, en kuru bölgeleri hedefleyerek saçların doğal yağ katmanını korumasına yardımcı olur ve nemi saçınıza hapseder. Saçınızı yıkadıktan sonra havluyu saçınızda bir saat kadar tutup saçtaki nemi iyice nüfuz ettirmeniz, nemlendirme işleminin tamamlanmasına yardımcı olur.
Saçlarınız Korunmak İster!
Saçlarımız, fön, boyama işlemi, röfle, güneş, sağlıksız kimyasal maddelerle etkileşim gibi birçok sebeple yıpranır, uçları kırılır ve mat bir renge dönüşür. Saç bakımımızı yaparken en son aklımıza gelen şey, kullandığımız fırça, tarak vs. gibi ürünlerin kalitesidir. Oysaki saçımızda kullandığımız plastik ürünler, biz bakım yaptığımızı sanırken saçımızın daha da yıpranmasına ve kırılmasına neden olur. Doğal kıllardan ya da kauçuktan yapılmış ürünler ise saçımızın yıpranmasını engeller.
Saçımızı her yıkamadan önce taramak da saç diplerindeki yağları saça yayarak saçımızın nemlenmesini sağlar.
Son olarak küçük bir tavsiye ister misiniz? Gün içinde saçınızın kuruduğunu fark ettiğiniz, yoğun güneşe maruz kaldığınız zamanlarda da yanınızda taşıyacağınız küçük bir sprey tüpü, içerisinde sulandırılmış saç kremini uygulamak da hayat kurtarıcı olacaktır.
Serap Altun, serbest yazar ve editördür. Yarın, Genç Kadın, Anne Çocuk gibi dergilerde güzellik ve seyahat konularında çeşitli makaleler yazmıştır.

oldu gözlerim doldu...bu aptal insanlar herkezi kendileri gibi sanıyor arıza çıkardığınız iyi olmuş....
bizim menüde hamburger menü var çok canım istedi bir bigmac çakayım
kuzulara yedirmem sanırım evde yedirir çıkarırım

Merhaba tatlişkolar. naber nasılsınız. iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.

İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler ve amin. akşam babam için biraz okuduk biraz hüzünlendim. allah kabul eder inşallah dualarımızı. mekanı cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.

malesef öyle bi imkan yok. sınava girebilmek için mutlaka bi sürücü kursuna kayıtlı olmak gerek diye biliyorum.
ben canlı örneğim sana. yerli yersiz istenen her türlü parayı sorgula. bundan kazanıyorlar.
aslında baştan sistem kötü. insanları sürücü kurslarına mecbur eden kim, meb!
hoş ülkedeki hangi eğitim sistemi idealki? küçücük çocuklar bile deneme tahtası.
her sene sınav sistemi değişiyor. kobay oldular, yarış atı gibi çalıştırılıyor.

Kereme kv lerde tuvalet öğretmekten vazgeçtim. Kalabalıkta daha çok kafası karışır gibi geliyor. Evde yalnızken yapalım daha iyi. 2 haftadır hergün birileriyle Kerem de bunaldı farkediyorum.
Biraz lazımlığına da yaklaşmaya başladı, hemen alıştırma külodu alıp başlamalı..

Son düzenleme:
Selam kızlar bugün evimde yalnızım, kv annesine gidecekmiş çıktı yarın gelecek, keremi görümceme yollamamı söyledi ama ben istemedim. Biraz yalnız kalmak iyi gelecek bana da kereme de..
Şimdilik bi sorun yok ikisiyle de idare ediyorum. Yemek de var dünden kalan.. Çok şükür :)

Eaglee bigmac iyi fikirmiş

Colicos cum babana Allah rahmet etsin

Her kurs öyle değil ben hiç sorun yaşamadım ve ilk seferde geçtim. Çok yardımcı oluyorlardı.

50 yerine 75 almalarına çok şaşırdım ,yani ortaya çıkmayacağını mı zannediyorlardı?
Senin gibi hakkını arayan kimse yok mu Allahallah.. Ve evet sınavdan kalınca ikincisi zamlı oluyor. Bu kadar zahmetten sonra bu işe dört elle sarıl ve sakın sürmekten vazgeçme derim ben

Biraz baş başa iyi gelecektir. Yemek olduktan sonra sonra olmaz. Mertcik ile kerem'in arası nasıl? Tuvalet eğitimine de biraz ragatla öyle başlarsın. Kerem akıllı bir çocuk. Zorlanmazsın bence.

Biraz baş başa iyi gelecektir. Yemek olduktan sonra sonra olmaz. Mertcik ile kerem'in arası nasıl? Tuvalet eğitimine de biraz ragatla öyle başlarsın. Kerem akıllı bir çocuk. Zorlanmazsın bence.

İnşallah canım yaaa ama inadı da fena, ondan korkuyorum

Mert genelde uyku halinde olduğu için sorun yok şimdilik, kucağımda emzirirken de bi yandan keremle konuşuyorum böylece eksikliğimi hissetmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…