Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun insallah ...Bugün benim babamın ölüm yıl dönümü. akşam eve gidince aile bireyleriyle birlikte bi yasin tebareke okumayı düşünüyoruz.
Oo karnıyarık ve cacıkNerde bu devletttt nerde bu milletttt???
Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok((
Ellerine sağlık cnmgünaydınnn
dün akşam kuru patlıcan dolmamı yaptım güzel oldu fakat pişirme suyuyan yağ koymayı unutmuşum biraz kuru olmuştu
ama eşim genede beğendi hüpletti 5 tanesini
bu akşamda kuru patlıcanın yanına ne yapsam diye düşünüyorum hayırlısı
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsın insallahBu arada dünkü arkadaşlarımdan biri hamileymiş. 2012 mayıs doğumlu bir oğlu var. İstemeden olmuş, hayırlısı olsun dedik.
günaydıııın! haftanın ortası, ramazanın da son on günü geldi valla..
yine uçup gidiyor mübarek ay.. herkese hayırlı huzurlu bi gün diliyorum.
bıktınız benim bu maceradan ama, dün akşam sürücü kursundan arayıp bi şeyler söylediler.
eşim geldi, ben de hazırlandım iftara gitmek için. onları eşime söyleyince adamın morali bozuldu.
hayt huyt davranmaya başladı, ben zaten gerginim. neyse ayşeciği babaanneye verdik.
çıktıkki dışarda sel götürüyor, çok şiddetli bi yağmur var. biz de rezervasyon yaptırmamıştık.
sultanahmette takılırız diye. karşıda oturan bi arkadaşı aradım, o da burda çok gök gürlüyor, yağmur da yeni başladı diyince
hooop, geri döndük. bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş iyi miii?:111: gitsek giderdik de işte böyle oldu neyse, nasip yokmuş..
sen hesabı aç, sadece bizi ekle. muhabbet olunca bakarsın.
fulltime kullanmıyoruzki zaten
Allah rahmet eylesin bacım, mekanı cennet olsun.
şu günlerin hürmetine varsa acısı, Rabbim dindirsin..
oy ooyy, ne güzel.. ramazan başlayalı şöyle güzel bi çay içemedim ya..
dün avm de bi restauranttan çay kokusu geliyordu. kendimi kaybediyordum az daha
millet burda da, devlet nerde bilmiyom
tavuklu karnıyarık nasıl oluyor ya, patlıcanla tavuk şimdi tahayyül edemedim. yoksa başka bi sebzeyle mi yapılıyor?
bizde bi tarhana bi de yaptığım pasta var, ana yemeğe dair hiçbir fikrim yok
o kadann olur, oruç kafayla dolmayı yapmışsın ya
zeytinyağlı mı etli mi bilmiyorum ama yanına bi sebze yemeği yapabilirsin..
hayırlı olsun, hayırlısı olsun.. ama 2015 çok bereketli bi yıl olacak belli oldu
Günaydınnnn... Herkes menü kaygısına başlamış:))
Pembişim menü güzelmiş.
Ayy kuru patlıcan dolmasııııı:))) ölürüm ben ona ama hiç uğraşacak halim yok gb:/
Bizde dünden kıymalı yeşil fasülye var. Dünden tadına bakmadım ama tadı konusunda şüphelerim var:) sevmiyorum kıymalı olunca. Yanına da bakıciiiz artık. Etli ekmek mi yaptırsak fırında, toptan halletmiş oluruz:)
Allah rahmet eylesin , mekânı cennet olsun insallah ...
Oo karnıyarık ve cacıkellerine sağlık
Bizde de taze fasulye, o kadargerisini düşünemedim henüz
Ellerine sağlık cnmpatlıcanlar iyiymiş çok bayat olsa dağılırdı belki
Üzerine iki üç limon suyu biraz da z.yağı gezdirince süper oluyo, ay ağzım sulandı git gide bir Antep'li ye dönüşüyorumkim derdi ki 5-6 sene önce acısından gözlerimin yaşardığı acı dolmaları canım isteyecek
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alsın insallah
Hepinize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Cidden nasıl talihsizlik. Günlerdir yanıyoruz, şansınızdan yağmur yağmış. Neyse artık başka gün gidersiniz.günaydıııın! haftanın ortası, ramazanın da son on günü geldi valla..
bıktınız benim bu maceradan ama, dün akşam sürücü kursundan arayıp bi şeyler söylediler.
eşim geldi, ben de hazırlandım iftara gitmek için. onları eşime söyleyince adamın morali bozuldu.
hayt huyt davranmaya başladı, ben zaten gerginim. neyse ayşeciği babaanneye verdik.
çıktıkki dışarda sel götürüyor, çok şiddetli bi yağmur var. biz de rezervasyon yaptırmamıştık.
sultanahmette takılırız diye. karşıda oturan bi arkadaşı aradım, o da burda çok gök gürlüyor, yağmur da yeni başladı diyince
hooop, geri döndük. bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş iyi miii?:111: gitsek giderdik de işte böyle oldu neyse, nasip yokmuş..
tavuklu karnıyarık nasıl oluyor ya, patlıcanla tavuk şimdi tahayyül edemedim. yoksa başka bi sebzeyle mi yapılıyor?
hayırlı olsun, hayırlısı olsun.. ama 2015 çok bereketli bi yıl olacak belli oldu
Cidden nasıl talihsizlik. Günlerdir yanıyoruz, şansınızdan yağmur yağmış. Neyse artık başka gün gidersiniz.
İg konusunda da bir inceleyeyim bakalım. İşleyişini de bilmiyorum. Sadece foto mu paylaşıyoruz. Nasıl hesap açılıyor? Evremde hiç kullanan yok. Müsait bir zamanında bir bakacağım.
günaydıııın! haftanın ortası, ramazanın da son on günü geldi valla..
Günaydınnnn... Herkes menü kaygısına başlamış:))
Pembişim menü güzelmiş.
Ayy kuru patlıcan dolmasııııı:))) ölürüm ben ona ama hiç uğraşacak halim yok gb:/
Bizde dünden kıymalı yeşil fasülye var. Dünden tadına bakmadım ama tadı konusunda şüphelerim var:) sevmiyorum kıymalı olunca. Yanına da bakıciiiz artık. Etli ekmek mi yaptırsak fırında, toptan halletmiş oluruz:)
Cidden nasıl talihsizlik. Günlerdir yanıyoruz, şansınızdan yağmur yağmış. Neyse artık başka gün gidersiniz.
İg konusunda da bir inceleyeyim bakalım. İşleyişini de bilmiyorum. Sadece foto mu paylaşıyoruz. Nasıl hesap açılıyor? Evremde hiç kullanan yok. Müsait bir zamanında bir bakacağım.
Kurstan ne dediler merak ettim...??
Tavuklu karnıyarık yine patlıcanla yapılıyor ama kıymalıdan çoook daha hafif oluyor. Tavukları minik minik doğrayıp soğan biber ve domatesle kavuruyosun iç harç olarak.
)
benim o kursla işim bitsin, her türlü ortamda rezil edicem. her yere yazıcam yaşadıklarımı.
dün akşam biri aradı beni. ikinci sınav bu cumartesiymiş. hazırlıklı olun. ilkinden kaldığınız için 2 ders almanız şart, perşembe gelin.
sınavda gireceğiniz araçla ders vericez dediler. (bu sefer çalıştığım araçla sınava gireceğimi taahhüt ediyorlar)
peki, dersin ücreti nedir dedim. bu kursun verdiği eğitim, sizden başka ücret talep etmiyoruz dedi.
neyse, sınav giriş ücreti de 125 liraymış. nasıl bi ücret o dedim? ilkinde 75 lira elden aldılar. sınav giriş kağıdının üstünde
'giriş ücreti 50 liradır' yazıyordu. 25 tl fazla aldınız. bize de fatura falan vermediniz dedim.
o 25 tl gözetmenlerin ücreti, 50 lira zaten direkt meb e gidiyor dedi. e şimdi neden 125 lira veriyorum dedim.
ilkinden geçemediğiniz için ikinci ve sonraki haklarda 125 lira ödeyeceksiniz, bir nev'i cezalı zam gibi bi şey dedi.
direksiyon sınavında gözetmenlik yapan bi hocam var, msj attım. durumu anlattım.
adam, sınav ücreti her defasında 50 liradır. daha fazlası haksızdır dedi. şok oldum
sana iki ders daha verecekler, onun ücretini istiyorlardır dedi. ama bana yaptıkları açıklama bambaşka.
az önce eşim aradı. müdürle konuşmuş. ağzının payını verdim dedi.
sonuç, yalanlarını yuttular. ve sınav giriş ücretini 50 lira alacaklar.
benim yaşadıklarım sizin de kulağınıza küpe olsun. bu kurslar sömürüyor insanı.
ne tuttururlarsa.. bi de özellikle kalmalarını sağlayıp ikinci üçüncü girişlerden bu şekilde para elde ediyorlar.
zehir zıkkım olsun.. şu işimi bi aşırayım, hepsinin sırası gelecek
Tase fasulye iyi gider bence kuru dolmanın yanına .. Afiyet olsun şimdidencanim dun demistim ya yagmur yagacak galiba yanlis bakmisiz diye demekki dogru gormusum ilkini yagdi yagmur sizin planlarda alt ust olmus
kismet ya baska zaman gidersiniz artikim
kursdan arayip ne dedilerki bu kadar sinirlendiniz :44:
etsiz yaptim canim yaninada taze fasulyemi yapsam diyorum ama bakalim :44:
ayy ne guzel oyle yaptirabileceginiz yer varsa yaptir tabi etli ekmek guzeldir
nar eksisi koydum limon yerine guzel oldu eksiligi acisida bol oldu tam istedigim gibi
yalniz bende annemler beni hastanede karistirmislar galiba diye dusunuyorum hep
cunku ben aciya bayilirim gaziantep adana urfa yemeklerine falan bayilirim var bu iste bir is derim
Ya bu kursların fonksiyonu ne ki, tutup 500 tl para istiyorlar , içine 3-5 özel ders. Şu harcı bu harcı bir sürü ekstradan ücret ..benim o kursla işim bitsin, her türlü ortamda rezil edicem. her yere yazıcam yaşadıklarımı.
dün akşam biri aradı beni. ikinci sınav bu cumartesiymiş. hazırlıklı olun. ilkinden kaldığınız için 2 ders almanız şart, perşembe gelin.
sınavda gireceğiniz araçla ders vericez dediler. (bu sefer çalıştığım araçla sınava gireceğimi taahhüt ediyorlar)
peki, dersin ücreti nedir dedim. bu kursun verdiği eğitim, sizden başka ücret talep etmiyoruz dedi.
neyse, sınav giriş ücreti de 125 liraymış. nasıl bi ücret o dedim? ilkinde 75 lira elden aldılar. sınav giriş kağıdının üstünde
'giriş ücreti 50 liradır' yazıyordu. 25 tl fazla aldınız. bize de fatura falan vermediniz dedim.
o 25 tl gözetmenlerin ücreti, 50 lira zaten direkt meb e gidiyor dedi. e şimdi neden 125 lira veriyorum dedim.
ilkinden geçemediğiniz için ikinci ve sonraki haklarda 125 lira ödeyeceksiniz, bir nev'i cezalı zam gibi bi şey dedi.
direksiyon sınavında gözetmenlik yapan bi hocam var, msj attım. durumu anlattım.
adam, sınav ücreti her defasında 50 liradır. daha fazlası haksızdır dedi. şok oldum
sana iki ders daha verecekler, onun ücretini istiyorlardır dedi. ama bana yaptıkları açıklama bambaşka.
ne tuttururlarsa.. bi de özellikle kalmalarını sağlayıp ikinci üçüncü girişlerden bu şekilde para elde ediyorlar.
önce play store dan instagram uygulamasını indireceksin.
sonra masaüstündeki instagram simgesine gelip, kaydol seçeneğine dokunacaksın.
bi kullanıcı adı, şifre ve güvenlik için bi mail adresi istiyor o kadar. anında hesap açmış oluyorsun. aktivasyona da gerek yok bildiğim kadarıyla.
[h=1]Sıcak havada saçlarımızı nasıl koruruz?[/h]Nerde bu devletttt nerde bu milletttt???
Bugünkü menümüz tavuklu karnıyarık, pilav, cacık. Ama çorbamız yok((
benim o kursla işim bitsin, her türlü ortamda rezil edicem. her yere yazıcam yaşadıklarımı.
Tase fasulye iyi gider bence kuru dolmanın yanına .. Afiyet olsun şimdiden
O yörenin yemekleri de sevilmeyecek gibi değil ki, ki ben otçul bir insanken şimdi içli köftelerin kebapların hayranıyım
Ya bu kursların fonksiyonu ne ki, tutup 500 tl para istiyorlar , içine 3-5 özel ders. Şu harcı bu harcı bir sürü ekstradan ücret ..
Sınav tekrarı için Bana da aynı şeyi söylediler biliyor musn , sınavdan kalınca, daha fazla ödeniyor sınav harcı dedi ben de şaştım ?
Ay var ya , henüz para yatırmamışken, vaz mı geçsem diyorum okudukça seni
Kursa devam zorunluluğu yok, e sınavda çalıştığın aracı kullanabilme garantisi yok ? Neden bu kurslara mecburuz ki o zaman biz, alalım kitabı çalışalım kendi arabamızla 500 de cebimize kalsın
Her kurs öyle değil ben hiç sorun yaşamadım ve ilk seferde geçtim. Çok yardımcı oluyorlardı.Tase fasulye iyi gider bence kuru dolmanın yanına .. Afiyet olsun şimdiden
O yörenin yemekleri de sevilmeyecek gibi değil ki, ki ben otçul bir insanken şimdi içli köftelerin kebapların hayranıyım
Ya bu kursların fonksiyonu ne ki, tutup 500 tl para istiyorlar , içine 3-5 özel ders. Şu harcı bu harcı bir sürü ekstradan ücret ..
Sınav tekrarı için Bana da aynı şeyi söylediler biliyor musn , sınavdan kalınca, daha fazla ödeniyor sınav harcı dedi ben de şaştım ?
Ay var ya , henüz para yatırmamışken, vaz mı geçsem diyorum okudukça seni
Kursa devam zorunluluğu yok, e sınavda çalıştığın aracı kullanabilme garantisi yok ? Neden bu kurslara mecburuz ki o zaman biz, alalım kitabı çalışalım kendi arabamızla 500 de cebimize kalsın
Biraz baş başa iyi gelecektir. Yemek olduktan sonra sonra olmaz. Mertcik ile kerem'in arası nasıl? Tuvalet eğitimine de biraz ragatla öyle başlarsın. Kerem akıllı bir çocuk. Zorlanmazsın bence.Selam kızlar bugün evimde yalnızım, kv annesine gidecekmiş çıktı yarın gelecek, keremi görümceme yollamamı söyledi ama ben istemedim. Biraz yalnız kalmak iyi gelecek bana da kereme de..
Şimdilik bi sorun yok ikisiyle de idare ediyorum. Yemek de var dünden kalan.. Çok şükür :)
Eaglee bigmac iyi fikirmiş
Colicos cum babana Allah rahmet etsin
Her kurs öyle değil ben hiç sorun yaşamadım ve ilk seferde geçtim. Çok yardımcı oluyorlardı.
50 yerine 75 almalarına çok şaşırdım ,yani ortaya çıkmayacağını mı zannediyorlardı?
Senin gibi hakkını arayan kimse yok mu Allahallah.. Ve evet sınavdan kalınca ikincisi zamlı oluyor. Bu kadar zahmetten sonra bu işe dört elle sarıl ve sakın sürmekten vazgeçme derim ben
Biraz baş başa iyi gelecektir. Yemek olduktan sonra sonra olmaz. Mertcik ile kerem'in arası nasıl? Tuvalet eğitimine de biraz ragatla öyle başlarsın. Kerem akıllı bir çocuk. Zorlanmazsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?