Afiyet olsunoldu gözlerim doldu...bu aptal insanlar herkezi kendileri gibi sanıyor arıza çıkardığınız iyi olmuş....
bizim menüde hamburger menü var çok canım istedi bir bigmac çakayım
kuzulara yedirmem sanırım evde yedirir çıkarırım
Allah kabul etsin insallahMerhaba tatlişkolar. naber nasılsınız. iyi bir gün geçirmenizi diliyorum.
İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkürler ve amin. akşam babam için biraz okuduk biraz hüzünlendim. allah kabul eder inşallah dualarımızı. mekanı cennet olsun inşallah bütün ölmüşlerimizin.
Ah ah sorma canım, o değişen eğitim sisteminin saçmalığı , babamdan bize iki kuşaktır vuruyor ne yazık ki .. Insaallah çocuklarımız aynı kaderi yaşamaz...malesef öyle bi imkan yok. sınava girebilmek için mutlaka bi sürücü kursuna kayıtlı olmak gerek diye biliyorum.
ben canlı örneğim sana. yerli yersiz istenen her türlü parayı sorgula. bundan kazanıyorlar.
aslında baştan sistem kötü. insanları sürücü kurslarına mecbur eden kim, meb!
hoş ülkedeki hangi eğitim sistemi idealki? küçücük çocuklar bile deneme tahtası.
her sene sınav sistemi değişiyor. kobay oldular, yarış atı gibi çalıştırılıyor.
Evet ya çok haklısın, çünkü çocukla birebir iletişim halinde olman lazım, bizde mesela ablası da kendince kardeşine öğretmek istiyormuş , durmadan soruyordu çişin var mı kakan var mı, çocuk en sonunda cevap vermemeye başladı..Kereme kv lerde tuvalet öğretmekten vazgeçtim. Kalabalıkta daha çok kafası karışır gibi geliyor. Evde yalnızken yapalım daha iyi. 2 haftadır hergün birileriyle Kerem de bunaldı farkediyorum.
Biraz lazımlığına da yaklaşmaya başladı, hemen alıştırma külodu alıp başlamalı..
Çok şükür cnm yemeğiniz de olduğuna göre sıkıntı yok , üçünüz başbaşa guzel vakit geçirirsiniz insallahSelam kızlar bugün evimde yalnızım, kv annesine gidecekmiş çıktı yarın gelecek, keremi görümceme yollamamı söyledi ama ben istemedim. Biraz yalnız kalmak iyi gelecek bana da kereme de..
Şimdilik bi sorun yok ikisiyle de idare ediyorum. Yemek de var dünden kalan.. Çok şükür :)
Eaglee bigmac iyi fikirmiş
Colicos cum babana Allah rahmet etsin
Her kurs öyle değil ben hiç sorun yaşamadım ve ilk seferde geçtim. Çok yardımcı oluyorlardı.
50 yerine 75 almalarına çok şaşırdım ,yani ortaya çıkmayacağını mı zannediyorlardı?
Senin gibi hakkını arayan kimse yok mu Allahallah.. Ve evet sınavdan kalınca ikincisi zamlı oluyor. Bu kadar zahmetten sonra bu işe dört elle sarıl ve sakın sürmekten vazgeçme derim ben
İnşallah canım yaaa ama inadı da fena, ondan korkuyorum
Mert genelde uyku halinde olduğu için sorun yok şimdilik, kucağımda emzirirken de bi yandan keremle konuşuyorum böylece eksikliğimi hissetmiyor.
İlk sıralar çok uyumaları büyük nimet.
Bugün de bir arkadaşa çaya gidiyorum. Yine kız kızayız.
Marka için sağol canım aklımda olsunAfiyet olsunserin serin bi içecekle çok iyi gider (; bence de bebişlerin evde yemesi iyi fikir, oranın patateslerini çocuklar çok seviyor ama pek sağlıklı değil maalesef );
Allah kabul etsin insallah
Ah ah sorma canım, o değişen eğitim sisteminin saçmalığı , babamdan bize iki kuşaktır vuruyor ne yazık ki .. Insaallah çocuklarımız aynı kaderi yaşamaz...
Busmai ye katılıyorum , onların yaptıkları olumsuzluklara karşı bu defa geçeceksin insallah Allah'ın yardımı ile ..
Evet ya çok haklısın, çünkü çocukla birebir iletişim halinde olman lazım, bizde mesela ablası da kendince kardeşine öğretmek istiyormuş , durmadan soruyordu çişin var mı kakan var mı, çocuk en sonunda cevap vermemeye başladı..bir otorite istiyo onlar da..
Alıştırma kulodü e bebek ten baby neo bambu külot aldım ben ,lazımlık alırken.. hiç sızdırmadı küçük çişini, diğerini bilemem
Çok şükür cnm yemeğiniz de olduğuna göre sıkıntı yok , üçünüz başbaşa guzel vakit geçirirsiniz insallahsürekli uyuyan küçük prense
Colicoscum paylaşım için teşekkürler
Busmaican yalnız kalın tabi de çok da kalmayın bak sen yorulursun fedakar anne
İlk sıralar çok uyumaları büyük nimet.
Bugün de bir arkadaşa çaya gidiyorum. Yine kız kızayız.
Ne yapayım tatlım. Zaten sitede samimi olduğum iki kişi var. Şimdi birinin tayini çıktı, gidiyorlar.Hayat sana güzel kızımmmmmm
Bugün ben de aynı şeyi düşündüm. Anasınıfına giden çocuklar gibi göründü gözüme.Kızlar farkında mısınız ,çocuklarımız bebeklikten çıktı; vücutlarındaki o bebeksi kıvrımlar kalmadı sanki.. büyüdüler 2.yaşlarında sihirli bi değnek değmiş gibiÇook hüzünlendim...
Marka için sağol canım aklımda olsun
Bi ara Merti emzirirken Kereme yemek yedirecektim; "kendin ye istersen" dedim heveslendi bulgur pilavını gayet güzel yedi maşallah birkaç tekrardan sonra çözer bu işi. Kendime kızdım niye hiç kaşık vermedim diye. Çatalla yiyor ,ama kaşık pek vermemiştim.
Yoruldum zaten kız :)
Ama ilk gün için gayet iyiydi.. Üstesinden gelebildim.
Akşamüstü eşim keremi parka götürdü tabi pert olmuş bi şekilde geldi :) iftarı yapıp yattı "biz bu çocuklarla bittik yandık" falan diyor "Sana ne oluyor ki yanan varsa ben yandım" diyorum çok ilginç ,adam lohusa depresyonuna girdi benim yerime :))
İyi muhabbetler olsun
iftara çıkmaktan vazgeçtik iftar bize geldi..gidip aldım ve evde yedik kuzularla daha rahat oldu...
Kızlar farkında mısınız ,çocuklarımız bebeklikten çıktı; vücutlarındaki o bebeksi kıvrımlar kalmadı sanki.. büyüdüler 2.yaşlarında sihirli bi değnek değmiş gibiÇook hüzünlendim...
Bi ara Merti emzirirken Kereme yemek yedirecektim; "kendin ye istersen" dedim heveslendi bulgur pilavını gayet güzel yedi maşallah birkaç tekrardan sonra çözer bu işi. Kendime kızdım niye hiç kaşık vermedim diye. Çatalla yiyor ,ama kaşık pek vermemiştim.
Akşamüstü eşim keremi parka götürdü tabi pert olmuş bi şekilde geldi :) iftarı yapıp yattı "biz bu çocuklarla bittik yandık" falan diyor "Sana ne oluyor ki yanan varsa ben yandım" diyorum çok ilginç ,adam lohusa depresyonuna girdi benim yerime :))
İyi muhabbetler olsun
Ne yapayım tatlım. Zaten sitede samimi olduğum iki kişi var. Şimdi birinin tayini çıktı, gidiyorlar.
Bugün ben de aynı şeyi düşündüm. Anasınıfına giden çocuklar gibi göründü gözüme.
İnstagram hesabı açtım ama nasıl kullanacağımı çözemedim.
Bir şeyler yaptım ama doğru mu yaptım anlalamadım. Mesela merak ettiğim paylaştığım fotoları sadece beni takip edenler mi görecek yoksa herkes mi? Bir ayarı varsa nereden?En mantıklısı
Kızımmmmmm erkekler zaten hep lohusa mode on :)))
Valla bana koca bir bebek gibi geliyorlar hala
Canım üzüldümneyse kalan sağ senindir
Kurcalayınca anlarsın hemenkuduruk sakinleşsene yazardım da şimdi mümkün değil
Bir şeyler yaptım ama doğru mu yaptım anlalamadım. Mesela merak ettiğim paylaştığım fotoları sadece beni takip edenler mi görecek yoksa herkes mi? Bir ayarı varsa nereden?
kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)Kızlar farkında mısınız ,çocuklarımız bebeklikten çıktı; vücutlarındaki o bebeksi kıvrımlar kalmadı sanki.. büyüdüler 2.yaşlarında sihirli bi değnek değmiş gibiÇook hüzünlendim...
İyi muhabbetler olsun
İnşallah canım yaaa ama inadı da fena, ondan korkuyorum
Mert genelde uyku halinde olduğu için sorun yok şimdilik, kucağımda emzirirken de bi yandan keremle konuşuyorum böylece eksikliğimi hissetmiyor.
Bi de anasayfan açık ve en tepedeyken üstte sağda bi dikdörtgen kutu var; direkt paylaşımları oraya tıklayıp görüyorsun. Bu arada benim telefonuma göre anlattım ben. Fark yoktur herhalde..??
kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)
öğretmenliğini konusturmussun bacim.. gayet güzel anlatmissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?