Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)
ha haa çocuk kestirmeden yemek yeme işine girişmiş. e akıllı bıdık bunlarr.

öğretmenliğini konusturmussun bacim.. gayet güzel anlatmissin.
Ha hahhh aynen katılıyorum bende. alem pembe. öğretmenlerin en çok bu yönünü seviyorum. ablam aklıma geldi. oda öğretmen aşırı derecede konuşkandır. eşide bir okadar sessiz. yani konuşkan ama çok ayrıntılı konuşmaz. ablam eşine sorar nasıl geçti günün hayatım. net cevap: iyi. çalıştım geldim. ablama sorarsan gün içinde neyaptı ne etti nereye gitti ne konuştu 2 saat susmaz. o yüzden çok güldüm yaa.

UOTE=PembeHipopotam;36181337]Ay süper bir görüntüdürrrrr

Incığını cıncığını anlattım dimi [/QUOTE]Süppersin tatlım.

Nfkcan son zamanlardaki topik performansından memnun değilim
Ayy evet yaa bende hiç memnun değilim. noldu niye eskisi gibi girmiyor yaa.

Dilanaz okuyup okuyup çıkıyorsun heralde canım yaa. aşkolsun.

Günaydın

nasılsınız?

Dünden beri oğlumu emzirmiyorum.

süüten kesme maceramız başladı.gündüz aramadı ama gece ağladı.

bu geceyide atlatırsak sorun yok?sıra tuvalet eğitimine gelecek.

daha önce yazmışmıydım kızım kardeşinin bezini çıkartmış lazımlığa oturtmuş.

ne yapıyorsunuz dedim kardeşimi tuvalet eğitimine alıştırıyorum diyor.

bizimki lazımlıkta halinden bi memnunbilmiş kızım çok ısrarcı olmayacakmışız ayrıca

kardeşime lazımlığa oturan çocuk görüntülerini gösterirsek hoşuna gider diyor.

anne kız başlıycaz bu işe.şimdilik bizden haberler böyle.

Ay süper. Gelsinler de havanız değişsin

Olta güzel fikir de ben hiç bilmiyorum nasıl seçilirv

Yerim ben o bilmiş prensesi :) neyseki yardımcın var kız

Colicoscum paylaşım için teşekkürler

Busmaican yalnız kalın tabi de çok da kalmayın bak sen yorulursun fedakar anne
ne demek bişey değil hayatım. benim söylediklerimden farklı bişey de yazmamışlar ama:)))

Ancakk farklı bir bilgi bulursan haber vermeyide unutma...

Sağ ol canım. Az çok anladım. Dediğin gibi kullandıkça daha iyi çözerim.videoyu gördüm.

Nfkcan son zamanlardaki topik performansından memnun değilim
diyosuuuun :111:
ramazan dolayısıyla fermormansta dengesizlikler olabiliyor bacım..

herkese selamlar sevgiler.. ayşeciğin iki yaş aşısını yaptırdım bu sabah.
hemşireye sordum, banyo yaptırabilirsin dedi. parkta her türlü çamura, toprağa gömülünce banyo farz oldu
neyse ikimiz de duş aldık şuan ben mayışık bu mesajı yazarken, o speddy gonzalez gibi evi turluyor.:111:
ve de tahmin edeceğiniz üzere ev harp alanı gibi

akşama karnıyarık ve mısırlı pilavım var, şu parfeyi de yapıp dondurucuya attım
http://ink361.com/app/photo/ig-749712565353179145_323955377

bi de çorba yaparsam, akşama rahatım

inş canlar, dua edin de geçip kurtulayım.
İlk sıralar çok uyumaları büyük nimet.
Bugün de bir arkadaşa çaya gidiyorum. Yine kız kızayız.
ooh, kızkıza muhabbet candır
iftara çıkmaktan vazgeçtik iftar bize geldi..gidip aldım ve evde yedik kuzularla daha rahat oldu...
iftar size mi geldi, Allah iyiliğini versin yaa
hay Allahım! o modelden bi tane de bizim evde var.
akşam üstü sofrayı hazırlarken ben, eşime sen ayşeciğe sahip ol dedim. adam 3 dk da fıttırdı..
bununla iş yapmak ne kadar zor diyor.

tabi yer.. hem onun hem senin için artık kendi yemesi lazım.. çok rahat edersin..
bizimki herşeyi kendi yiyor. artık çoraplarını ve eşofman altını da ona çıkarttırıyorum..
tshirtunü bazen giyiyor bazen giyemiyor ama öğrenecek.

hayırlısı olsun canım, elden ne gelir..

benim eşim balıkçı bana sorabilirsin
ne kadarlık bi şey istiyorsun? bi de denizde tutuyor di mi?

kolay gelsin canım. inş kolaylıkla bitirsiniz.
hepimizin 3 aylık kalkınma planında sütten kesme ve tuvalet eğitimi var

ücretsiz online destek hattı
kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)
kafaya mı dikiyor, canım benim yaaaa!!!

geçen gün avm den şu yapbozu aldım.
eşim görünce, bunun için erken değil mi dedi ama ayşecik şimdiden harfleri yerine koymaya başladı.
kendi isimlerimizin başharflerini de öğrettik. bulursam rakamlısını da alıcam inş..

bugün geç katıldım aranıza işler güçler

nfk bende aşı için bugün biraz erken çıkıp vurdurayım diyorum eee hani 2 gün banyo yok demişti bir :44:
menü süper bende dün taze fasülye yapacaktım eşim taze barbunya isteyince onu yaptım kayınvalidemleride komşu çağırmış
iftara bugün gelirler belki eve erken gidersem muhallebili kadayıf tatlısı yapmayı planlıyorum bakalım

pempiş
kız herkesi örgütledin artık herkesin bir instagramı var bir benim yok iyimi
bu arada melisayı meme bıraktırma işine bende başladım gündüzlerden bugün 3. gün olacak bakalım akşam geldiğimde hemen istiyor oyun oynuyoruz sarılıyoruz falan o ara unutturuyorum ama gece yatarken emiyor uyanında da emiyor
kaç gün sürmüştü seninki canım:44:

busmai ne güzel başbaşa zaman bile geçirmeye başlamışsınız yakında iyice alışırsın ve bir rutin oluşur ama eşin o rutine uyamayacak belli oldu onun lohusalğ uzun sürecek bellki

aryamm kızz gezmelerden mi yazamıyorsun bize yemek yapmaktan mı

dilanaz kızına maşallah ne bilmiş şey öyle

nfk parfe ile ilgili yorumlarını yarın yaz olurmu benimde yapmaya niyetim var

ilbilgehatun ne çok gezmelere gidiyorsun sen kız öyle

Merhabalar güzel anneler, nasılsınız. Bugün menüler paylaşıldı mı, bizde mercimek çorba , fasulye , kabak dolma ve belki de Mantı olacak , annemler geliyor özel birşey yapamadım pek, neyse yabancı değiller tatlı olarak da çikolatalı brownie.

Lazımlığa iyice isınan kuşum ablasının lavaboya gideceğini duyunca, men de çiş yapıcaaak diyo , diyo demesine de , oraya kendini sıkarak iki üç damla yapıp ,bol bol da alıştırma küloduna yapıyo yaramaz neyse ben bezini de takıyorum , arada çıkartıyoruz zamanla aşinalık olur belki. Henüz bilincinde değil çünkü, kakasını özellikle hiç söylemiyo.. hiç bilemiyorum ne zaman yapıyo nasıl yapıyo hiç fark etmiyorum belli bi saati de yok ki..(;

Ilbilge hayırlı olsun ig ayrı bi alem sanki, oraya dalınca çok vakit kaybı oluyo ); evet bildirim ayarları vardı sanırım , bi bakayım bulabilecek miyim ?

Hepinize hayırlı huzurlu güzel bir gün diliyorum , ben de önce bankaya oradan kursa sınav giriş ücretini ödemeye gidicem ,hava da çok sıcak, çıkıp gelince 6 kat merdiveni de tırmanınca bana birşeyler oluyo Allah kolaylık versin oruç tutup dişarıda çalışanlara ...

Bu instagramdam zırt pırt şu şunu yaptı, bu bunu yaptı diye telefonuma msj geliyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı?

Ayarlar > bildirimler> instagram diye ayarlanıyo iphone da.

İnstagramda da sağ üst köşede ayarlar var, "anında ilet bildirimi ayarları" na gir ordan yap

Son düzenleme:
Şeker portakalım valla nasıl geçiyor anlamıyorum ki günleri. Yazdıklarınızı okuyorum da yazamıyorum bir türlü.

Bu aralar da bizim kızla kavgalıyız, hiç keyfim olmuyor:)

Bunun haricinde tuvalet eğitimine başladık ctesi 2 hafta olacak ona uğraşıyorum.

Şekerportakalım evet uzun süreceğe benziyo eşimin lohusalığı :))))

Bugün sonunda kv yle atıştım..
Sabah geldi.
İlk günler sütüm azdı mama veriyordum bana sürekli "emzir emzir mama verme "diyordu
Sonra şükür ki sütüm geldi annemde kalırken çok iyiydim dün de evde yalnızken sadece gece mama verdim.

Bugün kv Emzirirken gelip bakıyor emiyor mu emiyor mu sorup duruyor.. İçimden fesüphanallah çekiyorum..
Süt var mı diyor geriliyorum..
Sonra ben keremi yedirirken Mert ağladı "mama yapayım mı" diyor. Hayır emzircem dedim. Ama çok ağlıyor dedi. Ağlasın dedim.

Bugün de stresten midir nedir sütüm azdı resmen. Mert de biraz emip uyudu, sık sık uyandı.

En son içerden az önce "doymuyor o doymuyor " diye seslendi
Bu sefer patladım anne anlamıyorum mama vermemi mi istiyosun ?! Mama verme diyordun ben de burda emzirmeye uğraşıyorum ter içinde kaldım zaten!
Ay kızım hemen niye alınıyosun ben ağlıyo diye dedim doymuyo mu falan

Doymasa o kadar kakayı çişi yapamaz dedim ben de çünkü sürekli bez değiştiriyorum

Neyse işte şimdi içeri gitti küstü mü nedir
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…