ha haa çocuk kestirmeden yemek yeme işine girişmiş. e akıllı bıdık bunlarr.kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)
Ha hahhh aynen katılıyorum bende. alem pembe. öğretmenlerin en çok bu yönünü seviyorum. ablam aklıma geldi. oda öğretmen aşırı derecede konuşkandır. eşide bir okadar sessiz. yani konuşkan ama çok ayrıntılı konuşmaz. ablam eşine sorar nasıl geçti günün hayatım. net cevap: iyi. çalıştım geldim. ablama sorarsan gün içinde neyaptı ne etti nereye gitti ne konuştu 2 saat susmaz. o yüzden çok güldüm yaa.öğretmenliğini konusturmussun bacim.. gayet güzel anlatmissin.
Ayy evet yaa bende hiç memnun değilim. noldu niye eskisi gibi girmiyor yaa.Nfkcan son zamanlardaki topik performansından memnun değilim
Dilanaz okuyup okuyup çıkıyorsun heralde canım yaa. aşkolsun.
Günaydın hanımlarr. nasılsınız bakalım. herkeze güzel bir gün diliyorum. bu hafta baya hareketli geçecek. almanyadaki misafirlerimiz sürpriz yapıp erken gelmeye karar verdiler. cumartesi geliyorlar inşallah. önümüzdeki hafta salı eşimle evlilik yıldönümümüz. bir sürpriz yapıp eşime hediye olarak olta almaya karar verdim. bakalım nasıl geçecek. biraz pahalı geldi sanki ama hangisi iyi hangisi kullanışlı bilmiyorum. ama basit bişeyde almak istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmıki. pahalı olan iyisidir diye bişey varmı. oltalardan kalite olarak pek anlamam. yada en iyisi eşimi götürüp onuın tercihine göre mi almak ama süprizi kalmıyor işte.
Günaydın
nasılsınız?
Dünden beri oğlumu emzirmiyorum.
süüten kesme maceramız başladı.gündüz aramadı ama gece ağladı.
bu geceyide atlatırsak sorun yok?sıra tuvalet eğitimine gelecek.
daha önce yazmışmıydım kızım kardeşinin bezini çıkartmış lazımlığa oturtmuş.
ne yapıyorsunuz dedim kardeşimi tuvalet eğitimine alıştırıyorum diyor.
bizimki lazımlıkta halinden bi memnunbilmiş kızım çok ısrarcı olmayacakmışız ayrıca
kardeşime lazımlığa oturan çocuk görüntülerini gösterirsek hoşuna gider diyor.
anne kız başlıycaz bu işe.şimdilik bizden haberler böyle.
ne demek bişey değil hayatım. benim söylediklerimden farklı bişey de yazmamışlar ama:)))Colicoscum paylaşım için teşekkürler
Busmaican yalnız kalın tabi de çok da kalmayın bak sen yorulursun fedakar anne
Sağ ol canım. Az çok anladım. Dediğin gibi kullandıkça daha iyi çözerim.videoyu gördüm.Sadece seni takip edenler görecek. Çünkü profilini gizliye ayarlamışsın.
En soldaki buton anasayfa. Oraya takip ettiklerinin paylaşımları düşecek.
Onun bir sağındaki arama butonu. Orda istediğin kişileri yada etiketleri arayabilirsin.
Ortadaki tuş foto paylaştığımız buton. Ona tıklayınca zaten telefonundaki albümden foto yada video seçebileceksin. Diyelimki fotoyu seçtin, düzeltme ve efekt yaptın ama sadece bikaç arkadaşınla paylaşmak istiyosun. Ozaman çıkan pencerede üst kısımda "direkt"i tıklayıp kişiler seçeceksin. "Takipçiler" tıklıyken paylaşırsan tüm takip ettiklerin görür paylaşımı.
Sağdan ikinci buton bildirimlerin oluyor. Birisi senin fotona yorum yaparsa vs oraya gelecek. Yada orda "takip ettiklerin" e basarsan bizlerin ne beğenip ne yaptığını görebilirsin
En sağdaki ise senin profilin.
Dediğim gibi kullandıkça öğreniyorsun. Bi de birilerine yorum yazacaksan mutlaka @ lişareti kullanıyorsun yoksa ona bildirim gitmez ve yazdığından haberdar olmaz.
Ben şimdi video yollayayım direktten bakalım
diyosuuuun :111:Nfkcan son zamanlardaki topik performansından memnun değilim
Her kurs öyle değil ben hiç sorun yaşamadım ve ilk seferde geçtim. Çok yardımcı oluyorlardı
50 yerine 75 almalarına çok şaşırdım ,yani ortaya çıkmayacağını mı zannediyorlardı?
Senin gibi hakkını arayan kimse yok mu Allahallah.. Ve evet sınavdan kalınca ikincisi zamlı oluyor. Bu kadar zahmetten sonra bu işe dört elle sarıl ve sakın sürmekten vazgeçme derim ben
inş canlar, dua edin de geçip kurtulayım.Ah ah sorma canım, o değişen eğitim sisteminin saçmalığı , babamdan bize iki kuşaktır vuruyor ne yazık ki .. Insaallah çocuklarımız aynı kaderi yaşamaz...
Busmai ye katılıyorum , onların yaptıkları olumsuzluklara karşı bu defa geçeceksin insallah Allah'ın yardımı ile ..
ooh, kızkıza muhabbet candırİlk sıralar çok uyumaları büyük nimet.
Bugün de bir arkadaşa çaya gidiyorum. Yine kız kızayız.
iftar size mi geldi, Allah iyiliğini versin yaaiftara çıkmaktan vazgeçtik iftar bize geldi..gidip aldım ve evde yedik kuzularla daha rahat oldu...
hay Allahım! o modelden bi tane de bizim evde var.Akşamüstü eşim keremi parka götürdü tabi pert olmuş bi şekilde geldi :) iftarı yapıp yattı "biz bu çocuklarla bittik yandık" falan diyor "Sana ne oluyor ki yanan varsa ben yandım" diyorum çok ilginç ,adam lohusa depresyonuna girdi benim yerime :))
Bi ara Merti emzirirken Kereme yemek yedirecektim; "kendin ye istersen" dedim heveslendi bulgur pilavını gayet güzel yedi maşallah birkaç tekrardan sonra çözer bu işi. Kendime kızdım niye hiç kaşık vermedim diye. Çatalla yiyor ,ama kaşık pek vermemiştim.
hayırlısı olsun canım, elden ne gelir..Ne yapayım tatlım. Zaten sitede samimi olduğum iki kişi var. Şimdi birinin tayini çıktı, gidiyorlar.
Bugün ben de aynı şeyi düşündüm. Anasınıfına giden çocuklar gibi göründü gözüme.
benim eşim balıkçı bana sorabilirsinGünaydın hanımlarr. nasılsınız bakalım. herkeze güzel bir gün diliyorum. bu hafta baya hareketli geçecek. almanyadaki misafirlerimiz sürpriz yapıp erken gelmeye karar verdiler. cumartesi geliyorlar inşallah. önümüzdeki hafta salı eşimle evlilik yıldönümümüz. bir sürpriz yapıp eşime hediye olarak olta almaya karar verdim. bakalım nasıl geçecek. biraz pahalı geldi sanki ama hangisi iyi hangisi kullanışlı bilmiyorum. ama basit bişeyde almak istemiyorum bu konuda bilgisi olan varmıki. pahalı olan iyisidir diye bişey varmı. oltalardan kalite olarak pek anlamam. yada en iyisi eşimi götürüp onuın tercihine göre mi almak ama süprizi kalmıyor işte.
Günaydın
nasılsınız?
Dünden beri oğlumu emzirmiyorum.
süüten kesme maceramız başladı.gündüz aramadı ama gece ağladı.
bu geceyide atlatırsak sorun yok?sıra tuvalet eğitimine gelecek.
daha önce yazmışmıydım kızım kardeşinin bezini çıkartmış lazımlığa oturtmuş.
ne yapıyorsunuz dedim kardeşimi tuvalet eğitimine alıştırıyorum diyor.
bizimki lazımlıkta halinden bi memnunbilmiş kızım çok ısrarcı olmayacakmışız ayrıca
kardeşime lazımlığa oturan çocuk görüntülerini gösterirsek hoşuna gider diyor.
anne kız başlıycaz bu işe.şimdilik bizden haberler böyle.
ücretsiz online destek hattıSadece seni takip edenler görecek. Çünkü profilini gizliye ayarlamışsın.
En soldaki buton anasayfa. Oraya takip ettiklerinin paylaşımları düşecek.
Onun bir sağındaki arama butonu. Orda istediğin kişileri yada etiketleri arayabilirsin.
Ortadaki tuş foto paylaştığımız buton. Ona tıklayınca zaten telefonundaki albümden foto yada video seçebileceksin. Diyelimki fotoyu seçtin, düzeltme ve efekt yaptın ama sadece bikaç arkadaşınla paylaşmak istiyosun. Ozaman çıkan pencerede üst kısımda "direkt"i tıklayıp kişiler seçeceksin. "Takipçiler" tıklıyken paylaşırsan tüm takip ettiklerin görür paylaşımı.
Sağdan ikinci buton bildirimlerin oluyor. Birisi senin fotona yorum yaparsa vs oraya gelecek. Yada orda "takip ettiklerin" e basarsan bizlerin ne beğenip ne yaptığını görebilirsin
En sağdaki ise senin profilin.
Dediğim gibi kullandıkça öğreniyorsun. Bi de birilerine yorum yazacaksan mutlaka @ lişareti kullanıyorsun yoksa ona bildirim gitmez ve yazdığından haberdar olmaz.
Ben şimdi video yollayayım direktten bakalım
kafaya mı dikiyor, canım benim yaaaa!!!kerem bana kesinlikle yedirtmez. corbayi dahi kendi içiyor. yarısı üstünde, yarısı yerde. corbayi bari ben yedireyim istiyorum. bazen kafasına dikiyor tabağı :)
Nfkcan son zamanlardaki topik performansından memnun değilim
Muhtar yıllık iznini kullanıyor sanırım.
Face ile aynı.yıllık izin miii?
sen instagram kullanıcı adını bana mesaj atsana topikten.
nfk parfe ile ilgili yorumlarını yarın yaz olurmu benimde yapmaya niyetim var
ilbilgehatun ne çok gezmelere gidiyorsun sen kız öyle
Bu instagramdam zırt pırt şu şunu yaptı, bu bunu yaptı diye telefonuma msj geliyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?