Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

İnsanları anlamak zor... Demekki 2. Çocuk ta olsa onlar daha çok bildiklerini düşünüyorlar. Sabret canım, ramazan ramazan gerilmeyin boş yere. Zaten şurda kaç gün daha yanında olacaklar? O da ağzının payını almış, daha ses etmez o konuda. O anda sana yardımcı olmaya çalışıyordu sen keremle ilgileniyorsun diye belliki...

Hayır ya mert her ağladığında, mama yapayım dedi sabahtan beri

Şimdi mama verdim daha çok ağlıyor demek ki gazı var

Neyse işte yine yanına gittim küstün mü dedim
Ben artık burda kalamam falan demeye başladı
Lütfen büyütme kırdım mı seni kusura bakma dedim

Sonra odama gittim uğraşamam daha
Benden başka herkes lohusa olmuş...

ne demek bişey değil hayatım. benim söylediklerimden farklı bişey de yazmamışlar ama:)))

Ancakk farklı bir bilgi bulursan haber vermeyide unutma...

Haber veririm canım. Uv destekli bişiler banıyırum bakalım

Sağ ol canım. Az çok anladım. Dediğin gibi kullandıkça daha iyi çözerim.videoyu gördüm.

Anlarsın tabe kzımmmmm kimler kullanıyo

Aşınız hayırlı olsun canikom. Ben o hızlı gonzalesi yerim

Maşallah minik kuşa. Ama ben bunların yabancı dilde olmasına kılım. Fakat malesef Türkiyede yapılınca çok pahalı oluyo diye böyle w q x falan oluyo.

Face ile aynı.
Eşime ig hesabı açtım dedim.
Cevabı: bence ig dünyanın en saçma şeyi.
Ben: aman bana ne!telefonumda görünce şaşırma.

canım bizim on gün sürdü alışması gündüz emmemesine. Bu olay iyice otursun sonra geceye başlarsın. Meme düşkünü veletler üzülmesinnnnn

Bu instagramdam zırt pırt şu şunu yaptı, bu bunu yaptı diye telefonuma msj geliyor. Bunu kapatmanın bir yolu var mı?

Busmai anlatmış süperce :)

Niye aranız bozuldu kızzzz ???

Canım sakin ol. Bolca dua oku şuanda. Üstüne düşeni yapmışsın sen zaten. Sabır canikom sabırrrrrr.

Lohusalıkta aynı dediğin gibi doğuran kadın hariç herkes lohusa oluyo

yasirde sabahtan beri anlamsi bi ates vardi ama onun disinda hicbir belirti yok sadece ates banyo yapip ilac verince rahatladi gibi gece de hep kontrol ediyim ama olmadi yarin da bi doktora gotururum...
busmaicim ablamda su anda seninle ayni durumda o da diyo ikinci cocuk olmasina ragmen herkes bilmislige devam ediyo ya ben sunu anlamiyorum kim annesinden daha iyi dusunur bi bebegi bu mudahelelr beni ilk.dogumda inanilmaz geriyodu bunda kimbilir neye donerim.hadi yine sana destek olup yaninda kalip.yardim.ediyolar bana yardim.yok.ama laf cook !! o zamanda cok sinirlenip kiziyodum kuserse kussun kendi bilir daha da karismasin iste sen ac.oldugunda zaten takviye yapmissin cocuk her agladiginda ac sananlara.kilim gazi vardir cani sikilmistr olamaz mi Allah Allah bak dogurmadan ne kdr doluyum.dogurduktan sonrayi dusunemiyorum.bilee

canım loğusalık bu napalım senin hormonlar tavanda herkes sakin kalacak ama ben neler yapmışım anama şimdi düşününce çok utanıyorum...40 gün ağladım yaw ne dayanıksız kadınmışım...anamda 40 gün arka odada ağlamış kızıma bişey olacak diyebide bizde babam yemeği sevdiği için kuzular ağlayınca "aç bunlar" derdi annem uykuyu sevdiği için "uykuları var" derdi:)

bu arada ben de kuzuların yemek olayını soracaktım benimkiler kendi yermi yer ama kaç saat sürer...konsantrasyonları sıfır...hemen kalkmak istiyorlar yemekten...ben hep konuşarak oturtabiliyorum karşıma "yok kuş geldi aaaa bak arabamı varmış.durun size hikate anlatayım"kendilerine bıraksam 2 kaşıktan sonra kalkarlar beş dakika sonra gelip bir kaşık daha yerler...böyle de karınları nasıl doyacak
bişey daha sorayım bizde bezler çıkınca popolar açıkta kaldı ve yeni keşifler başladı...ilk defa dokunuyorlar kendilerine...yaşayan varmı ve ne kadar sürer acaba...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, insallah kolayca öğrenir zaten aşinaydı duruma arya
Hayırdır niye kavgalısınız, çiş mi yaptı halıya yoksa
Ah canım benim ya, o da senin mama takviyesi yaptığını gördüğü için yardımcı olma niyetiyle sormuş muhtemelen , ama sen de haklısın zaten ağlayan bebe yüzünden streste olan annenin üzerine gidip , beş on defa aynı şeyi söylemeye de lüzum yok, ama sen yine de bazı şeyleri duymazdan geleceksin, başka yolu yok, kuşak farkı çatışması anlaşmazlıklar hepimizde oluyor maalesef );

Canım zaten aç olsa hiçbir güç susturmaz ki onun daha ne kadarcık midesi var da doymasın, gazdır dediğin gibi ...
Kıyamam ya alınmış mı bir de senin de kötü niyetli olmadığını biliyo neticede, yarın herşey süt liman olur insallah..

Geçmiş olsun Yasir paşaya, ablana da kolaylıklar , Allah'tan 2. de benim kv çocuk 2 -3 aylıkken geldi , birinci de fenaydı bizim durumlarda );

Ben de 2-3 gündür serbest dolaştırıyorum ara ara, o da eliyle dokunarak; bak bu popo diyo. Ben de evet oradan çişini yapıyorsun popodan vs vs.. anlatıyorum.... kızımdan hatırladığım kadarıyla , belli bi süre sonra onlara da olağan gelmeye başlıyor..zamanın akışında unutuyorlar...bazı çocuklarda bunu huy edinenler de oluyormuş sanırım ama o biraz psikolojik boşluktan mıdır nedir bilemiyorum insallah bizler yaşamayız ...

Anneanneyle dedeye çok güldüm, Allah sağlıklı uzun ömürler versin...
Benim annem de her hava koşulunda üşüyen bi insan olduğundan , yazın sıcağında dahi , bak üşüyor bu çocuk derdi, ki hala diyo şu havada
Insanın fikri neyse zikri de o demek ki sahiden (;

Son düzenleme:
Canım benim, dök derdini bize, hiç gerilme. Hıı hıııı de, bildiğinden şaşma. Aslında hakkını yememek gerek senin kv epey yardımcı. Ramazan ramazan oruç olunca o da gerildi belli ki.

Anammmmmmm. Senle doğumdan sonra görüşmeyelim

Kız dayanıksız olur musun hiç?? Biz bi tabe ile uğraşırken sen iki tane ile cebelleşiyodun. Anaanne dede de çok tatlılar ya

Ben hiç bırakmıyorum tamamen kendi yesin diye. Çünkü hem dediğin gibi sıkılıyo ve etrafa sarmaya başlıyor hem de acaip kirletiyor. O yüzden dediğim gibi iki çatal iki kaşık yöntemini uyguluyorum. Bi onda bi bende oluyo yani ve takılıyoruz

Bi arkadaşım bahsetmişti. Çocuğu donunu indirip aynada eğilip poposuna bakıyomuş sürekli bi dönem. Biraz anlatıp biraz da dikkat dağıtmak lazımmış. Sonuçta görmedikleri bişi ya normal. Biz bi sivilcemiz çıkınca kaç kez kontrol ediyoruz

Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.

Kocacım bugün arkadaşları ile dışarı çıkacak iftarda. Ben de minik kuzumla takılıcam. Dün niyetlendim bakalım adetim bitti gibiydi ama bilmiyom bugün süpriz yapar mı..?

günaydınnn

busmai ayy gerçektenden de sendne başka herkes lohusa olmuş yaa sen onları anlayışla karşıla bari
neyse kv dede oruçluysa onunda başına vurmuş olabilir iftardan sonra ılımlı olur ortam o zaman konuşursunuz

pempiş 10 gün mü ayy dün deli gibi ağladı yaa bir türlü susturamadık parka götürdümde öyle oyalandı heleki beni otururken
görmesin hemen kucağıma yatıyor meme aç oturmuyorsam elimden tutuyor anne otu otu
ohhh kuzucukla başbaşa iftar

born aman sen şimdiden dolmuşsun kız doğum yapınca ne yapcan:18:

pamuk helva yesinler onun popusunu bencede belli bri zaman sonra unutur şimdi değişik geliyor ona bizimkide bir ara sürekli
kışın kilotlu çorap giydiriyorduk yaza gelip çıkınca ayaklarını sürekli eller olmuştu şimdilerde bitti

aryam niye küstün kız gene aryaya:44:

eaglee ayy annen babam ve sen çok alemmişsiniz valla

ilbilgehatun gez tabi canım şaka diyorum instagramıda çözdün valla süper

inanilmaz gergin sinirli ve uykusuzum tun gece hastanedeydik ve bu saat oldu hala uyuyamadim kacinci banyo aldirisimiz bilmiyorum gecmedi atesi cunku akilli (!) doktor kan tahlilindr yuksrk degerler cikmasina ragmen sonuclar tertemiz sdc calpolle atesi dusurun viral bi enfeksiyon dedi baska biseye gere yok dedi ama ates dusse zaten niye getirelim dime sabah altifa eve girdk yolda uyufu 6bucukta birfen aglayatak uyandi ve yine ates tavan yapmis hala da uyumadi durmadan agliyo gercekten sinirlerim inanilmaz yiprandi ya madem biseyi yok degerler niye yuksek yuksekse niye bi ilac bisey vermiyosn su cocuk da biz de perisan olduk sanirim ogleden sonra baska yere yine gostericez su atesten cok korkuyorum ne olur dua.edin uykusuzluk iyice vurdu kafama

Çok geçmiş olsun cnm Allah şifalar versin insallah düşer kendiğinden ateşi, ama
En doğru kararı vermişsiniz bakalım başka Dr ne diyecek ...

Ayaklarını yerim onun . Eldivenden çıkan ellere de böyle yapıyordu minikler , evirip çevirip bakarlardı
Birkaç gun daha geçsin unutur alışır insallah canım, en zoru onlar öyle ağlarken suçluluk duygusu hissetmek ); ama artık zamanı geldi napalım her güzel şeyin bi sonu var , kuzucuklar da tanışıyor hayatın gercekleri ile
Göğsüne birşey sürdün mü sen cnm yoksa direkt yok mu diyorsun , benim ikisi de çok düşkündü Melisa gibi, ben Selim'de yara bandı yapıştırdım her istediğinde gösterdim o da emer gibi yaptı öptü kokladı ilk birkaç gün, sonrasında unuttu );

canım çok geçmiş olsun başkabir doktora göstermekle iyi yaparsınız :26:
bakalım o ne diyecek:44:

evet canım acayip bir suçluluk duygusu var ama dediğin gibi de sonsuza kadar süremez bu mecbur bırakacaktık
yok henüz sürmedim ama yara bandı görse çıkartır melisa söker valla ben en kötü artık azıcık acı yada tadını sevmediği birşey sürmeyi düşünüyorum
en son çare olarak düşünüyorum tabi bunları inşallah gerek kalmaz:26:

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.

Canımcım geçecek. Sen sürekli papağan gibi aynı şeyleri söyleyeceksin ona; artık kocaman oldu sadece gece emecek, kocaman oldu şunu yapıyo vsvs. Sizin de bi on gün sürer gibi. Ama donra bak unutuluyo. Bence bişi sürme çok üxülür yazık ((

Çok geçmiş olsun canım ya. Hamile halinle hiç uğraşamazsın tabi öğleden sonra mutlaka başka bi doktora gidin. Sizin çocuk doktorunuz yok mu?? Ona mı gittiniz de böyle oldu anlamadım :/??

Çok akıllı bu pıtırcıklar , bizimki de açmaya yeltendi acıyo yara olmuş deyince üzüldü bıraktı );
Kızımda da krem sürmüştüm gercekten yara olmuştu çünkü , neyse o da kremi görünce üzülmüştü istememişti .. Selim'de de önce kremi deneyeyim demiştim o kremli mremli dinlemeyip emmişti
Insallah cnm belki böyle şeylere gerek kalmadan unutur kıyamam ona
O dönem daha çok tensel temas istiyorlar, Selim hala, yani memeyi bıraktığından beri gelip öpüyo sarılıyo böyle aiyy diyip sevme nidaları çıkartıyor, sevgi pıtırcığı oldu iyice (;
Nfk neredesin, sabahları sen yazmayınca gözlerimiz arıyor

Son düzenleme:
cok saolun kizlar bizim cocuk doktorumuzu gece bulmak mumkun degilki.mwcbur acile goturduk hala hic uyumadi sinirler lacka oldu elimizi kaldircak.hal birakmadi hic durmadan da agliyo su an indi atesi ama yine cikiyo hemen

cok saolun kizlar bizim cocuk doktorumuzu gece bulmak mumkun degilki.mwcbur acile goturduk hala hic uyumadi sinirler lacka oldu elimizi kaldircak.hal birakmadi hic durmadan da agliyo su an indi atesi ama yine cikiyo hemen

Kim bilir ne derdi var kuzucuğun allahım acil şifalar versin ,
Böyle yazınca aklıma geliyo hep, kızım 6 aylıkken sebepsiz ateş kusma , Dr Dr gezdirdik hatta bir gece müşahade altında bekletildi hiç birşey yok gözle görülür, neyse bir ertesi günü fıtık çıkmıştı kasığında, derdi oradaymış meğer, konuşabilse karnım ağrıyor dese çocuk o kadar derdi çekmezdi ); hala üzülürüm aklıma geldikçe ...
Insaallah kendi Dr u rahatlatır kuzucuğu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…