Canımcım geçecek. Sen sürekli papağan gibi aynı şeyleri söyleyeceksin ona; artık kocaman oldu sadece gece emecek, kocaman oldu şunu yapıyo vsvs. Sizin de bi on gün sürer gibi. Ama donra bak unutuluyo. Bence bişi sürme çok üxülür yazık((
Çok geçmiş olsun canım ya. Hamile halinle hiç uğraşamazsın tabiöğleden sonra mutlaka başka bi doktora gidin. Sizin çocuk doktorunuz yok mu?? Ona mı gittiniz de böyle oldu anlamadım :/??
yettim bacııııım!!!Nfk neredesin, sabahları sen yazmayınca gözlerimiz arıyor
şuncağız şeyi bile ithal ettiğimiz için..Maşallah minik kuşa. Ama ben bunların yabancı dilde olmasına kılım. Fakat malesef Türkiyede yapılınca çok pahalı oluyo diye böyle w q x falan oluyo.
dayanıksızlık ne demek?! iki bebekle iyi idare etmişsin bacım.. o kadar olacakcanım loğusalık bu napalım senin hormonlar tavanda herkes sakin kalacak ama ben neler yapmışım anama şimdi düşününce çok utanıyorum...40 gün ağladım yaw ne dayanıksız kadınmışım...anamda 40 gün arka odada ağlamış kızıma bişey olacak diyebide bizde babam yemeği sevdiği için kuzular ağlayınca "aç bunlar" derdi annem uykuyu sevdiği için "uykuları var" derdi:)
bu arada ben de kuzuların yemek olayını soracaktım benimkiler kendi yermi yer ama kaç saat sürer...konsantrasyonları sıfır...hemen kalkmak istiyorlar yemekten...ben hep konuşarak oturtabiliyorum karşıma "yok kuş geldi aaaa bak arabamı varmış.durun size hikate anlatayım"kendilerine bıraksam 2 kaşıktan sonra kalkarlar beş dakika sonra gelip bir kaşık daha yerler...böyle de karınları nasıl doyacak
bişey daha sorayım bizde bezler çıkınca popolar açıkta kaldı ve yeni keşifler başladı...ilk defa dokunuyorlar kendilerine...yaşayan varmı ve ne kadar sürer acaba...
senin sistem gerçekten iyi.. bi taşla iki kuş :13:Ben hiç bırakmıyorum tamamen kendi yesin diye. Çünkü hem dediğin gibi sıkılıyo ve etrafa sarmaya başlıyor hem de acaip kirletiyor. O yüzden dediğim gibi iki çatal iki kaşık yöntemini uyguluyorum. Bi onda bi bende oluyo yani ve takılıyoruz
Bi arkadaşım bahsetmişti. Çocuğu donunu indirip aynada eğilip poposuna bakıyomuş sürekli bi dönem. Biraz anlatıp biraz da dikkat dağıtmak lazımmış. Sonuçta görmedikleri bişi ya normal. Biz bi sivilcemiz çıkınca kaç kez kontrol ediyoruz
gelen giden var mı bacım?Günaydınlar herkeseeeeeeeee :) güzel bir gün olsun inşallah.
Kocacım bugün arkadaşları ile dışarı çıkacak iftarda. Ben de minik kuzumla takılıcam. Dün niyetlendim bakalım adetim bitti gibiydi ama bilmiyom bugün süpriz yapar mı..?
inanilmaz gergin sinirli ve uykusuzum tun gece hastanedeydik ve bu saat oldu hala uyuyamadim kacinci banyo aldirisimiz bilmiyorum gecmedi atesi cunku akilli (!) doktor kan tahlilindr yuksrk degerler cikmasina ragmen sonuclar tertemiz sdc calpolle atesi dusurun viral bi enfeksiyon dedi baska biseye gere yok dedi ama ates dusse zaten niye getirelim dime sabah altifa eve girdk yolda uyufu 6bucukta birfen aglayatak uyandi ve yine ates tavan yapmis hala da uyumadi durmadan agliyo gercekten sinirlerim inanilmaz yiprandi ya madem biseyi yok degerler niye yuksek yuksekse niye bi ilac bisey vermiyosn su cocuk da biz de perisan olduk sanirim ogleden sonra baska yere yine gostericez su atesten cok korkuyorum ne olur dua.edin uykusuzluk iyice vurdu kafama
Yok canım, alfabemiZe girmedi ama öyle bir çaba var malesef. Günlük hayatta o kadar çok kullanılıyor ki x, w,q. Çok acı ve sinir bozucu.yettim bacııııım!!!
ramazan 21den herkese selamlar.. hayırlı huzurlu bi gün diliyorum herkese..
dün yatsı namazından sonra regl oldum. 4 gün önce oldum, ama 24 saat içindeki zamanlaması süpper oldu
yıllardır ilk kez böyle erken oluyorum, sanırım şu direksiyon sınavının etkisi :111:
neyse ayşecikle kahvaltı yapıp, parka aktık
sonra alışveriş yaptık, şimdi döndük. sizler ne yapıyorsunuz bakalımm?..
soru: kıbrıs tatlsı yapıcam, ama daha önce hangi tariften yaptığımı anımsayamadım
yardımcı olur musunuz, piliiiis? bi de zeytinyağlı sarma yapma isteğim var ama bastırmaya çalışıyorum
busmai, valla iki haftadır süpper idare ediyordun.
küçük bir bebeği olan yeni doğum yapmış lohusa tatlı cadı nerde diye düşünüyordum,
sinyal verdi. buradaymışşaka şaka, bugün nasıl kv?
şuncağız şeyi bile ithal ettiğimiz için..
bir de tam emin değilim ama sanırım 'w' alfabemize girdi. ilbilge daha iyi bilir..
dayanıksızlık ne demek?! iki bebekle iyi idare etmişsin bacım.. o kadar olacak
ben genelde öğlen yemeklerini kendim yediriyorum, hızlı olsun diye. sabah ve akşam yemeklerini bizimki yiyor.
baştan aç olduğu için güzel yiyor. ama sonlara doğru karnı doydukça oyun moduna geçiyor.
dün akşam pilavları avucuna doldurmuş sıkıyor, aynı şekilde karpuzu.. suyu aktıkça keyifleniyor.
o deme gelmeden, kaşığı çatalı devralıyorum. son lokmaları biraz zoraki ben yediriyorum.
kendini inceleme mevzuuna gelince, uzun zamandır totolar kapalı olduğu için kendilerini keşfetmeleri doğal bi süreç.
şimdi 3 yaş itibariyle zaten cinsiyetleri de anlayıp, ayırt edecekler. bu bi dönem. abartmamaları kaydıyla, izin vermek gerek sanıyorum.
kızmak, azarlamak gibi sert çıkışlar durumu kötüye götürür. olabildiğince farkettirmeden vazgeçirmek lazım.
senin sistem gerçekten iyi.. bi taşla iki kuş :13:
dönüp poposuna mı bakıyormuş, koptum yaaaa
gelen giden var mı bacım?
hadi akşama rahatsın, sen ne olsa yersiniz..
hay Allahımm. geçmiş olsun ya..
belliki mikrop kapmış bu çocuk. tahlilde değerleri yüksekse, başka ne olabilirki?..
antibiyotik vermediği için istediğin kadar ateşi düşür, tekrar çıkar.
ne yaptınız, çocuk da perişan oldu, sen de:26:
kv ler daha dönmedi sanırım umreden..
Yok canım, alfabemiZe girmedi ama öyle bir çaba var malesef. Günlük hayatında o kadar çok kullanılıyor ki x, w,q. Çok acı ve sinir bozucu.
Tatlııım nerdesin yavf. neden bilmiyorum ama benim 2 gün sürdü reglim bende bişey anlamadım. araya rahatsızlık girmişti, belim tutulmuştu kullandığım ilaçmı yaptı anlamadım. bu ay böyle geçti gitti. seninki stresten olabilir canım.yettim bacııııım!!!
dün yatsı namazından sonra regl oldum. 4 gün önce oldum, ama 24 saat içindeki zamanlaması süpper oldu
yıllardır ilk kez böyle erken oluyorum, sanırım şu direksiyon sınavının etkisi :111:
soru: kıbrıs tatlsı yapıcam, ama daha önce hangi tariften yaptığımı anımsayamadım
yardımcı olur musunuz, piliiiis? bi de zeytinyağlı sarma yapma isteğim var ama bastırmaya çalışıyorum
küçük bir bebeği olan yeni doğum yapmış lohusa tatlı cadı nerde diye düşünüyordum,
bir de tam emin değilim ama sanırım 'w' alfabemize girdi. ilbilge daha iyi bilir..
ben genelde öğlen yemeklerini kendim yediriyorum, hızlı olsun diye. sabah ve akşam yemeklerini bizimki yiyor.
baştan aç olduğu için güzel yiyor. ama sonlara doğru karnı doydukça oyun moduna geçiyor.
dün akşam pilavları avucuna doldurmuş sıkıyor, aynı şekilde karpuzu.. suyu aktıkça keyifleniyor.
o deme gelmeden, kaşığı çatalı devralıyorum. son lokmaları biraz zoraki ben yediriyorum.
kendini inceleme mevzuuna gelince, uzun zamandır totolar kapalı olduğu için kendilerini keşfetmeleri doğal bi süreç.
şimdi 3 yaş itibariyle zaten cinsiyetleri de anlayıp, ayırt edecekler. bu bi dönem. abartmamaları kaydıyla, izin vermek gerek sanıyorum.
kızmak, azarlamak gibi sert çıkışlar durumu kötüye götürür. olabildiğince farkettirmeden vazgeçirmek lazım.
belliki mikrop kapmış bu çocuk. tahlilde değerleri yüksekse, başka ne olabilirki?..
belki x ti benim hatırladığım ama belliki yanlış anımsıyorum.
özellikle kürtlerin kendi dillerinde bu harfleri kullanması etkili oluyor galiba.
bura da sıcak ya.. özellikle öğleden önce serinde çıkıyorum.Tatlııım nerdesin yavf. neden bilmiyorum ama benim 2 gün sürdü reglim bende bişey anlamadım. araya rahatsızlık girmişti, belim tutulmuştu kullandığım ilaçmı yaptı anlamadım. bu ay böyle geçti gitti. seninki stresten olabilir canım.
Sizin ordaki park gölgede kalıyor sanırım ne güzel hergün gidebiliyor çocuk eğleniyor. burda beynini oyan bir sıcak var. o yüzden fırsat olursa akşamları çıkarıyorum batuşu. çocuklarla ilgili animasyonlar var batu çok eğleniyor.
Aaa çok geçmiş olsun canım. dr neden öyle yaptı anlayamadım. çok garip. yaa bazen calpol yeterli gelmiyor yani onun yerine daha etkili bir ateş düşürücü vermek lazım. ben artık çok yoğun ateşlendiğinde calpol vermiyorum. bizim dr başka bir ilaç yazmıştı. insan böyle durumlarda ne yapacağını şaşırıyor. ilacın ismini unuttum istersen bakıp yarın yazayım adını dr danış kullan derse onu dene böyle durumlarda. batuşun ateşini hemen kesmişti.inanilmaz gergin sinirli ve uykusuzum tun gece hastanedeydik ve bu saat oldu hala uyuyamadim kacinci banyo aldirisimiz bilmiyorum gecmedi atesi cunku akilli (!) doktor kan tahlilindr yuksrk degerler cikmasina ragmen sonuclar tertemiz sdc calpolle atesi dusurun viral bi enfeksiyon dedi baska biseye gere yok dedi ama ates dusse zaten niye getirelim dime sabah altifa eve girdk yolda uyufu 6bucukta birfen aglayatak uyandi ve yine ates tavan yapmis hala da uyumadi durmadan agliyo gercekten sinirlerim inanilmaz yiprandi ya madem biseyi yok degerler niye yuksek yuksekse niye bi ilac bisey vermiyosn su cocuk da biz de perisan olduk sanirim ogleden sonra baska yere yine gostericez su atesten cok korkuyorum ne olur dua.edin uykusuzluk iyice vurdu kafama
yavrum yaa şimdi nasıl canım durumu?cok saolun kizlar bizim cocuk doktorumuzu gece bulmak mumkun degilki.mwcbur acile goturduk hala hic uyumadi sinirler lacka oldu elimizi kaldircak.hal birakmadi hic durmadan da agliyo su an indi atesi ama yine cikiyo hemen
Akşam kv yle konuşmadım. Yemek de yemedim,sinirden ağlayıp uyudum. Gece eşime anlattım sağolsun sakin karşıladı. Üzülme geçer, aranızı bozmayın beni de uğraştırmayın dedi.
Bugün sabah konuştum kv yle. Tamam konuyu kapatalım dedik. Sorun yok şimdilik. Önceki lohusalıktan içimde kalan bazı şeyleri de döktüm, iyi oldu belki de...
Bazı saçma yorumlamaları var, söylemediğim manalar çıkarıyor cümlelerimden. Onları kafasından atmasını söyledim.
Keremde hiç böyle gelip yardımcı olmamışlardı bana. 2 sene kendim büyüttüm.
Şimdi geliyorlar işte ona da bi bahane bulup gidecekti hatun. Yemezlerrrr
Pembişim, emzirmeyi bırakınca gece uykuları düzene girdi mi?
yettim bacııııım!!!
belki x ti benim hatırladığım ama belliki yanlış anımsıyorum.
özellikle kürtlerin kendi dillerinde bu harfleri kullanması etkili oluyor galiba.
Dün eşim işyerine geldi marinoksa gidip oltalara baktık. makaradan tutun çok profesyonel oltalara kadar birsürü çeşit var. eşimin ençok hangi olta üzerinde durduğunu takip ettim. fiyatına bir baktım 1700 tl. yaa dedim bırak onu napcaksın balina tutacak halin yokya.. ama çok güzeldi hiç yormuyor. çeviriyorsun cırrrrr diye geliyor balık. ayy bende heveslendim şimdi. kendimede almak istiyorum ama çok borcada dalmak istemiyorum. neyse bakcaz bakalım.
Dün eşimle avm ye gittik. eşime iki tane şort aldık. banada daha önce almaktan vazgeçtğim açık yeşil pantolon ve 2 tişört aldık. eve bir gittik kv lerde alışverişe çıkmışlar batuşa lcw de ne varsa doldurmuşlar. ev ahalisinede almışlar bişey. hepimiz cicilendik yanii.
Akşam kv yle konuşmadım. Yemek de yemedim,sinirden ağlayıp uyudum. Gece eşime anlattım sağolsun sakin karşıladı. Üzülme geçer, aranızı bozmayın beni de uğraştırmayın dedi.
Bugün sabah konuştum kv yle. Tamam konuyu kapatalım dedik. Sorun yok şimdilik. Önceki lohusalıktan içimde kalan bazı şeyleri de döktüm, iyi oldu belki de...
Bazı saçma yorumlamaları var, söylemediğim manalar çıkarıyor cümlelerimden. Onları kafasından atmasını söyledim.
Keremde hiç böyle gelip yardımcı olmamışlardı bana. 2 sene kendim büyüttüm.
Şimdi geliyorlar işte ona da bi bahane bulup gidecekti hatun. Yemezlerrrr
ay, gerçek mi diyosun? efenin daha az kalkmasından ziyade babasındaki değişime sevindim ne yalan söyliyimİki kere falan kalkıyo. Yani çok mesudum :) bu arada babası da ilgileniyo kalkınca çünkü ayakta sallamıyoruz ya
Akşama planın iptal olma olasılığı var. Evde çorba bile yok. Bense çikolatalı kahveli Cheesecake yapıyorum
ben o dediğini çoğu zaman unutuyorumkiii :111:Mesaj tekrarı olmuşşşşşş.
Orucum bozuldu malesef. Yarın artık başlarım.
Cheesecake veya kek yaparken kalıba döktğkten sonra tezgaha vururuz ya kabarcıklar gitsin diye; onu yapmayı unuttum ve tipsiz bir kabarıklık var şuan :) bakalım lezzet nasıl olacak..??
di mi yaaa?!Kız senden korkulur ve senin kaynanalığın hiç çekilmez hahahaha
bizde de calpol var. ama dediğin gibi biraz hafif kalıyor o.Aaa çok geçmiş olsun canım. dr neden öyle yaptı anlayamadım. çok garip. yaa bazen calpol yeterli gelmiyor yani onun yerine daha etkili bir ateş düşürücü vermek lazım. ben artık çok yoğun ateşlendiğinde calpol vermiyorum. bizim dr başka bir ilaç yazmıştı. insan böyle durumlarda ne yapacağını şaşırıyor. ilacın ismini unuttum istersen bakıp yarın yazayım adını dr danış kullan derse onu dene böyle durumlarda. batuşun ateşini hemen kesmişti.
yavrum yaa şimdi nasıl canım durumu?
ooo, bayram alışverişleriniz tamam desene.. güzel günlerde kullanın..Dün eşim işyerine geldi marinoksa gidip oltalara baktık. makaradan tutun çok profesyonel oltalara kadar birsürü çeşit var. eşimin ençok hangi olta üzerinde durduğunu takip ettim. fiyatına bir baktım 1700 tl. yaa dedim bırak onu napcaksın balina tutacak halin yokya.. ama çok güzeldi hiç yormuyor. çeviriyorsun cırrrrr diye geliyor balık. ayy bende heveslendim şimdi. kendimede almak istiyorum ama çok borcada dalmak istemiyorum. neyse bakcaz bakalım.
Dün eşimle avm ye gittik. eşime iki tane şort aldık. banada daha önce almaktan vazgeçtğim açık yeşil pantolon ve 2 tişört aldık. eve bir gittik kv lerde alışverişe çıkmışlar batuşa lcw de ne varsa doldurmuşlar. ev ahalisinede almışlar bişey. hepimiz cicilendik yanii.
kızlar, şimdi güleceksiniz ama ayşeciğin en benzemeyecek yeri bana benzedi; ayakları
ben 38-39 giyiyorum. biraz da taraklı neyse işte.. ayşecik en son 20 numara spor ayakkabı giyiyordu.
yazın başında 21 numara yazlık ayakkabı aldım.. onu bir süre giydi, önden parmakları çıkıyor gibi oldu.
bi mağazada da indirim vardı, biri sandalet (23 numara, seneye giyer diye) biri mevsimlik (21,5 numara) ayakkabı almıştım.
o 21,5 luk ayakkabı da olmuyor, parmakları katlanıyor, yürüyemiyor resmen. 2-3 kez giydi sadece.
gittim, dolaptan 23 numara olan sandaleti çıkardım. onun da kalıbı mı küçük ne o da olmadı.
önden parmakları pırtlıyortaa, doğumda bi arkadaş 24 numara bi sandalet hediye getirmişti onu giydirdim, tam oldu.
yani, 2-3 ayda bi bebeğin ayağı bu kadar büyür mü? hele de bu bebek kız! bilmiyorum sonumuz ne olacak:111:
sizin bebeler kaç numara giyiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?