Şimdi nasıl oldu Yasircik,
Evet insanlar ne sıkıntılarla boğuşuyor biz nelerle ); ama insan nefsi işte, bir an pişman olup üzülsek de yine unutuveriyoruz bizimkinden büyük dertler olduğunu );
Hayırlı olsun yeni ciciler sağlıkla giyinin insallah ,
Oo o olta parası neymiş öyle ya hu , daha keseye uygun birşey araştırın en iyisi ..
Eşine maşallah işte denge kurmak böyle birşey , haklı da zaten birkaç zaman sonra hatırlayınca size de önemsiz gelecek ..
Açık açık konuşman çok iyi olmuş , bu söylediğin lafın altından başka manalar çıkartma olayını biz de çok sık yaşıyoruz kv ile.bazen ağzım açık kalıyo hatta , o da dediğim gibi yaş farkı ve kültürel farklar , bir de el kızıyız ya muhakkak kötü bir niyet aranır davranış ve sözlerimizde
Iyi yaptın vallahi kız. Yok öyle alınıp kaçmak. Azıcık torun bakıcaklar daha
Ne güzel yaşıtları ile denk gelmeniz , ben de Ramazan öncesi sabah erken çıkartıyordum hep. En tenha o zamanlar oluyor bizim burada..
Ben bu hareketi hiç yapmıyordum desemsonra da bu chessecake niye engebeli oldu ki diye dertleniyodum
Allah razı olsun vallahi
22- 23 , dediğin gibi kalıba modele göre değişiyor ama numaralar ,
Bizde de kız maşallah babadan almış eller ayaklar kocaman , oğlan eller ayaklar küçük minyon mu olacak nedir , tam tersi olsa iyiydi tabii sağlıklı olsunlar da
Denemeden hiç alamam ben de. Çünkü ayaklarının üstü etli dolma gibi maşallah, her ayakkabı giremiyo ayağına
Ellerine sağlık canım , gelip sofrana oturmuş kadar olduk
Gerçekten hepimiz yakın olsak ne güzel olurdu, her akşam birimizin evinde yerdik.
Şu mübarek günlerde ne güzel sevaba girdin gönlünü alarak, büyüklerimiz neticede, ben mesela ayrılırken hep helâllik alırım, bilmeden Kırdıysam alındığın birşey olduysa diye... Insanlık hâli; belki bir daha görüşemeyiz ); Allah hayırlı ömürler versin hepimize de );
Sucuklu da güzel oluyor, nfk nın dediği gibi biber domatesi pişirip kaşar ve sucukların üzerine serip fırında pişirmiştim ben Oktay usta tarifiydi. Yumuşacık da olmuşlardı...afiyet olsun şimdiden
Bize de dolven veriyor Dr umuz, bir de aferin şurup .. çok ateşli seyreden durumlarda 4 saatte bir çapraz şekilde verdirmişti en son...
Hepinize hayırlı iftarlar kaldı son 8 ha öyle mi, ne çabuk geçti yine mübarek ay değil mi
Colicos nfk şekerportakalı sağolun :)
Eaglee balkona koyduğun fileyi nerden almıştın işe yarıyor mu
Bizim balkon da çok tehlikeli ya
Mesaj tekrarı olmuşşşşşş.
Orucum bozuldu malesef. Yarın artık başlarım.
Cheesecake veya kek yaparken kalıba döktğkten sonra tezgaha vururuz ya kabarcıklar gitsin diye; onu yapmayı unuttum ve tipsiz bir kabarıklık var şuan :) bakalım lezzet nasıl olacak..??
ben böyle bir rahatlık tarif edemem heryerim açık hiç korkum yok. mermerde geziyorlar gergin balık ağı bütün gün hava alıyorlar ve ben de:)
istanbul istoçta balıkçıların bölümü varmış ordan aldık. kilo ile satılıyor yaklaşım 10 kg 90 tl. ipi ince değil onu belirteyim bizim burda incesi vardı keser diye beğenmedim bu hem kalın hem yumuşak tabi halat gibi değil...sokaktan geçenler bakıyo valla burda kimi hapsetmişler diye...benimkiler aşağı bişey atmıyorlar ama ağ bunu da engelliyor...
büyüksün usta nasıl bir ipucu bu hiç duymamıştım ellerinden öperim ayrıca güzel olmadıysa o tarifin hatası ustam hata yapmaz
cok.saolun canlar daha iyi yasir hic atesi cikmadi diyebilirim istahta da bi sknti olmadi ama dediginz gibi bende daha etkili bi ilac sorayim.doktoruma pazar gunu armutluya gidicez oralarda.perisan olmayalim minik kusla...
ayak numarasi konusmussunuz arada gordum beni.kimse gecemez 41.5 giyiyorum:))))
cok.saolun canlar daha iyi yasir hic atesi cikmadi diyebilirim istahta da bi sknti olmadi ama dediginz gibi bende daha etkili bi ilac sorayim.doktoruma pazar gunu armutluya gidicez oralarda.perisan olmayalim minik kusla...
pembis ve nfk hamilelikten degil normalde de botlarda 42 spor ayakkabi babette 41 olmuyo ille bucuk olcak bulmak da cok zor oluyo ama buluyorum bi sekilde :)) bosnagim ben bosnak ayagi diye bisi var.hic duydunuz mu bilmem cok kaba ayaklarim ayiptir soylemesi :))
Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
Yasir de iyileşmiş, sevindim.
Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
cok saol canim hep boyle kibar ayagi olanlara ozenmisimdir :))Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
Anaaaaaa hiç de öyle bi ayağı olacak birine benzemiyosunkız ergenlikte naptın nerden buldun??? Eskiden büyük numaralar çok rahat bulunmuyordu benim kabusumdu
35 anca yaş olur ilbilge!! :) ayak değil ayakcık
Aman tanrım 35 mi ,33 mübenimde 35 çok zor buluyorum günlük ve iş ayakabısı...bulsamda çok pahalı deri ayakabılarda oluyor sınırlı ve sinir oluyorum o yüzden kıyıpta 15 yılllık ayakabılarımı bile veremem hala durur:) biraz da taraklı yoksa 35 de olmayacak:)görümcem çocuk bölümünden rahat modellerde 33 bile giyiyor:)
Bu ne ya minik ayaklar topiğiBen de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
pembis ve nfk hamilelikten degil normalde de botlarda 42 spor ayakkabi babette 41 olmuyo ille bucuk olcak bulmak da cok zor oluyo ama buluyorum bi sekilde :)) bosnagim ben bosnak ayagi diye bisi var.hic duydunuz mu bilmem cok kaba ayaklarim ayiptir soylemesi :))
canım o fırındanmı kaynaklı nedir bilmiyorum. ben kendi evimde hiç o sorunu yaşamazdım. kv de bir kek yapıyorum orantısız kabarıyor. ama tepsiye dökersem. kalıpta öyle bişey olmuyor. belkide tepsi geniş olduğu için öyledir.Pamukhelvam bi de kalıba dökerken yanlardan başlayıp en son ortaya dökeceksin. Benim keklerimin hep ortası şişiyodu bu yöntemle artık eşit kabarıyo
Cheesecake deyince aklıma sadece pembecik geliyor. sanırım en güzel o yapıyor.Evet canım aynen benim de ağzım açık kalıyo, bazı alındığı şeyler hiiiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler.
Cheesecake i vurmayı ben de ilk kez duydum :)))
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :) güzel bir haftasonu olsun inşallah.
Gü nay dıııııın. çalışanlara mutlu tatiller. çalışmayanlara keyifli tatiller olsuuun.
oyy çok sevindim kuzucuğumun iyi olmasına.cok.saolun canlar daha iyi yasir hic atesi cikmadi diyebilirim istahta da bi sknti olmadi ama dediginz gibi bende daha etkili bi ilac sorayim.doktoruma pazar gunu armutluya gidicez oralarda.perisan olmayalim minik kusla...
boy baya uzun ozaman.pembis ve nfk hamilelikten degil normalde de botlarda 42 spor ayakkabi babette 41 olmuyo ille bucuk olcak bulmak da cok zor oluyo ama buluyorum bi sekilde :)) bosnagim ben bosnak ayagi diye bisi var.hic duydunuz mu bilmem cok kaba ayaklarim ayiptir soylemesi :))
eşim 43 ben 38 batu 25Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
dünki hatırlayamadığım aslında hatırladım ama yanlış söylemeyim diye ismini vermek istemediğim ilaç DOLVEN di. dolven çok etkili. ateşi hemencik düşürüyor. calpol bizdede hiç işe yaramadı ama bizim dr umuz hafif ateş durumunda calpol çok yükdek ateşi varsa ve düşmüyorsa dolven kullan dedi. ölçüsüde önemli.ben kızımda yaşadım böyle bişey 3 gün günde 3 kez dolven vererek düşürdüm calpol işe yaramıyor bizde...doktordan korktuğu için sabrediyordum ama başka hiçbişeyi yoktu . yemek yiyordu ateşi yokken keyifliyfi ama ateş gelince kucaktan inmiyor...sonra kendiliğinden geçti...daha sonra doktoruyla konuştum gelmedik size diye...doktorumuzun yorum her ateşte gelmeyin başka belirti yoksa takip edin düşürün uzun sürerse gelin bu mevsimde viral enfeksiyon oluyorlar hep antibiotik kullanmasınlar dedi
benim ankaradaki komşumda yaptırmıştı. görüntü olarak güldi ama nekadar korur onu bilemem. biz cam yaptırdık. ev 9. katta olunca.Colicos nfk şekerportakalı sağolun :)
Eaglee balkona koyduğun fileyi nerden almıştın işe yarıyor mu
Bizim balkon da çok tehlikeli ya
41 bide buçuk mucok.saolun canlar daha iyi yasir hic atesi cikmadi diyebilirim istahta da bi sknti olmadi ama dediginz gibi bende daha etkili bi ilac sorayim.doktoruma pazar gunu armutluya gidicez oralarda.perisan olmayalim minik kusla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?