Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Pamukhelvam bi de kalıba dökerken yanlardan başlayıp en son ortaya dökeceksin. Benim keklerimin hep ortası şişiyodu bu yöntemle artık eşit kabarıyo

Evet canım aynen benim de ağzım açık kalıyo, bazı alındığı şeyler hiiiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler.

Cheesecake i vurmayı ben de ilk kez duydum :)))

ben böyle bir rahatlık tarif edemem heryerim açık hiç korkum yok. mermerde geziyorlar gergin balık ağı bütün gün hava alıyorlar ve ben de:)
istanbul istoçta balıkçıların bölümü varmış ordan aldık. kilo ile satılıyor yaklaşım 10 kg 90 tl. ipi ince değil onu belirteyim bizim burda incesi vardı keser diye beğenmedim bu hem kalın hem yumuşak tabi halat gibi değil...sokaktan geçenler bakıyo valla burda kimi hapsetmişler diye...benimkiler aşağı bişey atmıyorlar ama ağ bunu da engelliyor...

Colicos nfk şekerportakalı sağolun :)
Eaglee balkona koyduğun fileyi nerden almıştın işe yarıyor mu
Bizim balkon da çok tehlikeli ya

büyüksün usta nasıl bir ipucu bu hiç duymamıştım ellerinden öperim ayrıca güzel olmadıysa o tarifin hatası ustam hata yapmaz

cok.saolun canlar daha iyi yasir hic atesi cikmadi diyebilirim istahta da bi sknti olmadi ama dediginz gibi bende daha etkili bi ilac sorayim.doktoruma pazar gunu armutluya gidicez oralarda.perisan olmayalim minik kusla...
ayak numarasi konusmussunuz arada gordum beni.kimse gecemez 41.5 giyiyorum:))))

born, sen o minnak cusseyle 41,5 mu giyiyorsun??? Soklardayim!

Yasirin daha iyi olmasina sevindim. İns tamamen iyilesir.

Aiyyyyyy teveccühün canım utandım :) kezzetini çok beğendi kocacığım. Ama yorumu şöyle: gösterişli değil fakat tadı gayet güzel, ama çok tatlı bir
dilimden fazla yiyemem. :))))) soğuyunca ben de bi çatal aldım da gayet güzel aslında. Keşke sönmeyeydi iyiydi. Yalnız ben sanki çikolatalı cheesecakei de söndürmüştüm yaptığımda dimi??? Hatırlayan söylesiiiiin.

Kuzucuğunun iyi olmasına sevindim canım.

Hamilelikten ayağın şişti heralde ondan öyle. Kıyamam sanaaaaaaaaa.

pembis ve nfk hamilelikten degil normalde de botlarda 42 spor ayakkabi babette 41 olmuyo ille bucuk olcak bulmak da cok zor oluyo ama buluyorum bi sekilde :)) bosnagim ben bosnak ayagi diye bisi var.hic duydunuz mu bilmem cok kaba ayaklarim ayiptir soylemesi :))

Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.
Yasir de iyileşmiş, sevindim.

Anaaaaaa hiç de öyle bi ayağı olacak birine benzemiyosun kız ergenlikte naptın nerden buldun??? Eskiden büyük numaralar çok rahat bulunmuyordu benim kabusumdu

Ben de şoklardayım. Benim numaram çocuk numarası gibi 35 numara. Bazen de 36. Kızım da 23 giyiyor.

35 anca yaş olur ilbilge!! :) ayak değil ayakcık

benimde 35 çok zor buluyorum günlük ve iş ayakabısı...bulsamda çok pahalı deri ayakabılarda oluyor sınırlı ve sinir oluyorum o yüzden kıyıpta 15 yılllık ayakabılarımı bile veremem hala durur:) biraz da taraklı yoksa 35 de olmayacak:)görümcem çocuk bölümünden rahat modellerde 33 bile giyiyor:)

cok saol canim hep boyle kibar ayagi olanlara ozenmisimdir :))

ergenlikte hic sikinti yasamadm nike adidasta her numara mevcut zaten cok hizli buyudu ayak numaram bidr ablamin de ayagi buyuk onunkileri falan giydim yaptik bisiler en son tum adidaslari gezdm taksimdeki en buyuk 1 ay olmadi ordan aldim bi tane ohh rahat rahat geziyorum :)

Aman tanrım 35 mi ,33 mü
Yok
O kadar da istemezdim :))
Bu ne ya minik ayaklar topiği

Boşnak mısın aaaa
Gittin mi hiç oralara
Ellerin o kadar büyük değildi yahu :?

Gü nay dıııııın. çalışanlara mutlu tatiller. çalışmayanlara keyifli tatiller olsuuun.

Pamukhelvam bi de kalıba dökerken yanlardan başlayıp en son ortaya dökeceksin. Benim keklerimin hep ortası şişiyodu bu yöntemle artık eşit kabarıyo
canım o fırındanmı kaynaklı nedir bilmiyorum. ben kendi evimde hiç o sorunu yaşamazdım. kv de bir kek yapıyorum orantısız kabarıyor. ama tepsiye dökersem. kalıpta öyle bişey olmuyor. belkide tepsi geniş olduğu için öyledir.

Evet canım aynen benim de ağzım açık kalıyo, bazı alındığı şeyler hiiiç aklımın ucundan geçmeyen şeyler.

Cheesecake i vurmayı ben de ilk kez duydum :)))
Cheesecake deyince aklıma sadece pembecik geliyor. sanırım en güzel o yapıyor.

oyy çok sevindim kuzucuğumun iyi olmasına.
Canımm yaaa bu nasıl bi ayak maaşallah. ama yadırgamıyorum hamileliğimde bende kocaman ayakkabilarla dolaşıyordum. çok şişmişti. benim ayak numaram standart 38 dir:)))

boy baya uzun ozaman.
Boşnak ayağını hiç duymamıştım. ama benim boşnak bi arkadaşım vardı çoook sevdiğim çok candan oluyorlar yaa..

eşim 43 ben 38 batu 25

dünki hatırlayamadığım aslında hatırladım ama yanlış söylemeyim diye ismini vermek istemediğim ilaç DOLVEN di. dolven çok etkili. ateşi hemencik düşürüyor. calpol bizdede hiç işe yaramadı ama bizim dr umuz hafif ateş durumunda calpol çok yükdek ateşi varsa ve düşmüyorsa dolven kullan dedi. ölçüsüde önemli.

Colicos nfk şekerportakalı sağolun :)
Eaglee balkona koyduğun fileyi nerden almıştın işe yarıyor mu
Bizim balkon da çok tehlikeli ya
benim ankaradaki komşumda yaptırmıştı. görüntü olarak güldi ama nekadar korur onu bilemem. biz cam yaptırdık. ev 9. katta olunca.

41 bide buçuk mu

parol kullanıyorum bende daha etkili geliyor bide pedifen.. hastalığı da atlatmissiniz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…