Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu hafta paçanga böreği haftası olsun hanımlarr. içine iştediğimiz malzemeyi koyalım. yemeklerimizin yanına ikramlık birkaçtane yapalım. pembecim sana yok.

sen hangi tarifi yaptın. cikolatali chescakim çok güzel olmuş

PEMBECİM oyyy kıyamam yaaa vazgeçtim canım paçangadan bi tane yiyebilirsin.

Gü nay dıııııın. çalışanlara mutlu tatiller. çalışmayanlara keyifli tatiller olsuuun.

Sağol canımmmm

Ben çikolatalı cheesecakelerde bu sorunu yaşıyorum ama... Yani diğer her kek kabarıyor güzelce... Yılmadan başka tarifler de deneyeceğim inşallah :)

Cheesecake deyince aklıma sadece pembecik geliyor. sanırım en güzel o yapıyor.

Tarif güzel kız

Günaydıııııınnnnm... Günler güzel geçsin inşallahhhh....

Amin canım inşallahhhhhh :)

Bu hafta paçanga böreği haftası olsun hanımlarr. içine iştediğimiz malzemeyi koyalım. yemeklerimizin yanına ikramlık birkaçtane yapalım. pembecim sana yok.

Düğüne kadar no börek yes sebze ve et

sen hangi tarifi yaptın. cikolatali chescakim çok güzel olmuş

Afiyet olsun canikom. İşte pelinchefin yapmıştım siz gibi. Ama pısmıştı diye hatırlıyorum. Bi de bana pek cheesecake gibi gelmemişti. Yani daha çok kek gibiydi... Cheesecake dediğinin kreması şöyle ağızda kayar gibi bi takıntımız var da
Dün yaptığım tarif de şuydu

http://bocuruk...............tr/2007/12/kahveli-ikolatali-peynir-keki.html?m=1

PEMBECİM oyyy kıyamam yaaa vazgeçtim canım paçangadan bi tane yiyebilirsin.

Canım ya kıyamaz da bana :) yok kız valla düğüne kadar no no no :)

Ben de yarın avcı böreği yapıcam inşallah. Kocacan çok istedi. Kendime de köfte mi yaparım naparım bilmem

Yalnız ben avcı böreğini ana yemek olarak yapıcam. Yanına bi çorba bi salata bitti gitti. tembel miyim?? Evetttttt :)

Borncum geçmiş olsun canım inş bugün iyidir yasircik.

Nfk, sınav bugün mü? İnşallah sorunsuz atlatırsın canım benim.

BusmAi can ne akıllı hatunsun sen ya, sinirine yenik düşmemişsin bravo valla:))

Valla pembişim bu kadar becerikliliğe rağmen yemiyorsun ya helal kız sana!

Aman tanrım 35 mi ,33 mü
Yok
O kadar da istemezdim :))

Bu ne ya minik ayaklar topiği

Boşnak mısın aaaa
Gittin mi hiç oralara
Ellerin o kadar büyük değildi yahu :?
:))) ellerim pek buyuk degil.hepsi ayaklara gitmis :)) bana nasip.olmadi ama babam orda dogmus buyumus
yok boy anneme cekmis baba tarafi cok uzundur :/
41 bide buçuk mu

parol kullanıyorum bende daha etkili geliyor bide pedifen.. hastalığı da atlatmissiniz çok şükür
ewt bucugu da var :) cok sukur birden geldi birden gitti hastalik

ewt canim bugun daha iyi cok.sukur burda cok yagmur var simsekleri izleyip sasiriyo :) aryacik nasil o napiyo...
nfkk sinavdan haber et biziii

ramazan 22den herkese selamlar..

ayşecik gece 2 gibi uyandı, sonra ne yaptıysam uyumadı, en son 4.30tu saat sızdı.
tabi sonra ben sabahın köründe ayağa dikildim, ayşeciğin totoda pireler uçuşuyor.
ben de dünden kalan mercimek çorbasının yanına etli taze fasulye ve zeytinyağlı yaprak sarma yaptım.
(erken kalkan yol alıyor )
ama sarma beni bitirdi, 2 kg lık bi salamura bidonu ama içindeki yaprakların çapı 10 yok, elimin ayasına sığıyor.
sağdan soldan yama yap, ne kadar zamanımı aldı. bu arada eşim artık tatlı yapmamı istemiyor. sabah çok net bi şekilde
'nfk kilo alıyorum, çok çirkin bi görüntü oldu göbeğimde. artık tatlı yapma. yapacaksan da kendine karar yap, ben yemicem' dedi

dilanaz; sen bilirsin; neden güzel salamura yaprak bulamıyoruz biz.
tamam yapraklar, damarsız ince zarif de, bu kadar küçük olunca da sarılmıyor.
yufkacıdan açık alıyorum bazen. o da karma mı yapıyor anlamadım.
kimisi kart kocaman, kimisi küçücük. beraber sarsan biri pişmez, diğeri dağılır.
üfff sabah sabah ne konuştum di mi ya??:111:

evet doğru hatırlıyorsunuz canlar, kronik direksiyon sınavım bugün
eşim mesaide, kendim gidicem sınava. sizin oraları bilmiyorum ama istanbulda şiddetli gök gürültüsü
ve yağmur var. ne dersiniz, bu şans mı şansızlık mı?:111:

Başarılar canım.
Yaprak konusunda sana katılıyorum. Geçende pazardan yaprak baktım. Hiç güzel yaprak yoktu. Tamam, çok anlamam ama kötü oldukça açıkça belliydi.

eeaglee; dalga geçiyorsun di mi bizle? 35-33 ne yaaav?! pamuk prensesin ayakları bile o kadan minnak değil..

colicos; sabah eşime olta mevzuunu danıştım. okuma motor tavsiye etti. kamışıyla birlikte 250-300 liralık bi model
işlerini görür. öyle milyarlık bi şey almak ziyandır, hepsi aynı işi görüyor. tutamayan onda da tutamıyor dedi

pembişim; ellerine sağlık. demek eşin 'lezzetli ama gösterişsiz' buldu. evinizin vedat milorü

herkese gökgürültülü ve yağmurlu bir istanbul sabahından günaydın

nfk canım sınavın inşallah güzel geçer gerçekten yağmur senin için şans mı şansızlık mı bilemedim gerçekten
inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım :26:
sabah sabah sarma mı yaptın kız helal olsun valla sana bak aklıma soktun benimde
biz yaprak problemi yaşamıyoruz allahtan arka bahçemizdeki üzümün yaprakları ince damarsız ve kendinden
ekşili çok güzel oluyor artık ev durumumuza göre bir bakayımda olmadı birazcık sarayım eve gidince

pempiş valla bende bu püf noktalarını bilmiyorum hoş o kadar çok börek çörek yapmıyorum belki ondandır
eşininde biraz daha yardımcı olmasına sevindim inşallah hep artarak devam eder

born kız okurken şaşırdım valla hiçde öyle gerçi ayağına bakmadık ama o zaman genlerin sana bir mirası olmuş
neyse sağlığın yerinde olsunda gerisi önemli değil canım

colıcos ohh kız bir paçanga böreği dedik uçtun gittin sen epey acıkmışsın anlaşıldı gene yemek iyice yenmemiş

ilbilgehatun ohh afiyet olsun şimdiden

eaglee kızz 35 ı duymuştumda 33 ne ??

dün misafir modumu annmemleri çağırarak dindirdim

sucuklu paçanga böreğini yaptım ama bir noktayı atlatım siz atlamayın pastırma kendiden tuzlu olduğu için sucuklu da börek çok tuzsuz olmuştu ama
genede güzeldi hepsi yendi
iftardan sonrada annemlerle maletepe sahildeki ramazan çadırlarının şenliklerinin olduğu yeri gezdik epey büyükçe bir yer gezerken yorulduk valla biz 12 ye doğru çıkıyorduk ki herkes daha yeni geliyordu sahura ama çok güzel bir ortam gidilebilir

bugün elektrik süpürgem bozuldu onu tamire götürecek eşim kayınvalidemlerde de tadilat vardı parkeler falan değişti bugün eşim ve abileri orda olacaklar
montaj yerleştirme işleri bende bir komşudan elektrik süpürgesi alırsam biraz temizlik yapayım sonrada yemek işlerine girişirim artıkım

Günaydın hayırlı günler hepimize :13:
Born, Yasir'in iyi olmasına çok sevindim , inşaallah atlatmıştır tamamen...
Nfk, sınavda başarılar canım, insallah bu defa aksilikler senden uzak olur , dün kursa uğradığımda sekreter telefonla haber veriyordu yarın sınavınız 13.30 da diye. Demek ki sen de o saatlerde sınavda okacaksın , Allah yardımcın olsun, ben de kitaba çalısmaya başladım bugün
Şekerportakalım , annenleri çağırmışsın bak ne güzel olmuş, afiyet olsun ben de dün yalnızdım iftarda, bugün de öyle olacak , şu taze fasulye de bitmedi gitti tek olunca bugün yanına ne yapsam bilemedim , bende mi paçanga yapsam, ama yufkam yok sanırım..
En iyisi bir çiskek patlatayım ben, ama eşim yemez ki beyefendi nfk bizim beyler kilo almaktan çok korkuyo anlaşılan halbuki abartmadan yesinler işte, onlar yemeyince tek başına ye ye bitmiyo ki tatlı ve hamur işleri );
Pekii;
Bildiğiniz şöyle guzel kıvamlı bir Domates çorbası tarifi var mı kızlar ?
Ayaklarınıza sağlık hepimizin, okurken gülümsedim . Benimkiler de minnaktıı 35, iki doğum sonrası artık 36,5 :44:
Herkese hayırlı huzurlu günler

Sağol canım teveccühün :) sen de öylesin ,çok sabırlısın
Ayyy avcı böreğini bi arkadaşta yemiştim çok güzeldi
Bu hafta börek haftası, anlaşıldı..bana diyetimi bozdurmayın ülennn
:))))
Bizimkinde de cam var ama çok sıcak olduğu için camı açıyoruz bu da beni çok tedirgin ediyor ve bizimki de 9.kat
Bornumuz da çok candan çok sevimli
Peki canım isteyince ağı çıkarabiliyor musun mesela misafir geldi falan?

Benim süpürge de az çekmeye başladı tamire göndermem lazım
Ya Tefalin hiçbir şeyinden memnun değilim
Ütüsü ,ütü masası, süpürgesi..

Aaa süpeeer. bende bugün kararımı verecektim. bi sorayım gidince. fazla pahalıda değilmiş beğenmezse eşim ben kullanırım. bilgi verdiğin için çok teşekkür ederim canım çok sevindim. oltadan anlamayınca nebileyim keklenirim böyle konularda işte. bilinçli almak lazım. satış danışmanına sorsan en pahalısını satar onada soramıyordum.. balık tutma mevzuusuda dediğin gibi tamamen şans. bizimkinde acemi şansı ancak dediğim gibi maksat eğlenmek. e birkaçtane gelse de fena olmaz tabii. eşim geçenlerde deniz anası yakalamış. oltayı çekince korkmuş. oltayı bırakıp kaçmış. alem bu adam yaaa. balık beklerken o çıkınca. allahtan yavruymuş.

hafta sonu yapcamya hiç aklımdan çıkmıyordu. naapıyım çok seviyorum.

bilgilendirdiğin için çok saol canım.

pazardan geliyorum paraya kıyıp bamya alayım dedim (malum kilosu 12 buralarda). küçük küçük veriyor pazarcı abim. bide soruyor "büyük istemiyorsunuz dimi büyükleri biz ayırdık." sonra bir bakıyorum abinin küçüklerin altı büyüklerle dolu bizim poşete dolduruyor. dolduruyor dediğim zaten yarım kilo alıyorum. şimdi bu abi müslüman dimi...yaşasın müslümanlar kahrolsun yahudiler! (biri bizimle çok fena dalga geçiyor)

bunun müslümanlıkla ya da başka bi dinle alakası yok bacım..
sorun; meslek etiğinden yoksun üçkağıtçı satıcı sorunsalı...
malesef pazarcıların büyük kısmı bu şekilde para kazanıyor. nasıl hak ödeyecekler bilmiyorum..

ne diyeti kızıııım?! sen lohusasın, süt veriyorsun.
tatlı ve aburcuburu abartmadığın sürece herşeyden ye.. 2-3 ay sonra belki.
avcı böreğini yemekteyiz programında görmüştüm. yapmadım, yemedim de.
siz bi yapın bakalım, bane net tarif verin hemen denerim. :13:

benim de ütü tefal. annemin ütüsü bozulmuştu, eskisi de tefaldi, bilemedik gittik o kadar para bayıldık
yine tefal aldık. o da bi tırt değil.. nedir acaba ütüde en iyi marka ve model?
süpürgesiz de hiç olmuyor ya, hele de çocuklu evde:100:

Allah iyiliğini versin enişteee
bizimki de ara sıra yosun çekiyor. ama genelde balık da tutar yani.. bizim fotoğrafımızı çekmez,
tuttuğu balıklarınınkini çeker. bizimle fotoğraf çekilmez, tuttuğu balıklarla çekilir.
bir gecede 3,5-4 kilo çikekop tuttuğunu biliyorum. sanırım rekoru o. tatile gidince oltası da bizle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…