Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağolasın colicoscum Allah beterinden korusun hepimizi..

Bizim ufaklıklar boyunlarına tülbent bağlayıp süper Kahraman olmuşlar uçuyorlar evin icinde az önce de kızıma sofraya oturmadan evvel saçına taç tak dedim , saçları yemeğe girmesin , baktım bizim oğlan da çekmeceyi açıp taç aldı taktı, onu uyduramadı bandana getirdi, bana onu taktırdı... çocuk onu sofraya otururken zarurî birşey zannetti sanırım ikisi birlikte vakit geçirebilmeye başlayınca çok zevkli oluyo herşey çok şükür

Son düzenleme:
bizde de oyuncak fırlatma var daha çok balkondan aşağı atmayı seviyor. en çok tokatını yemekten korkuyorum yaa çocuk vurdummu uyuşturuyor.

http://www.pisir.org/krevic-tarifi/

Bu denenebilir çok merak ediyorum tadını
tadı güzeldir belki görüntü çekmedi beni.

Ayy negüzel yaaa hep böyle olsunlarr.

kv batunun saçını uzatıyor. bayada uzadı. ama rahatsız ediyor beni hava çok sıcak ve nemli olduğu için çocukta bunalıyor. hevesi varmışşş. alsın bari hevesini. sinir oluyorum bazen istemediğim şey yapıldığında.

Canım çok geçmiş olsun. Kıyamam ben kuzuyaaaaaaaa. İnşallah en kısa zamanda tamamen atlatır. Çocuk olmak da zor yaaaa :/

Busmaicim Kereme de geçmiş olsun canım.

Pamuk helvammmmmmm çok büyük geçmiş olsunnnn Allah korumuş canım benimmm.

Yoğurdu Efecik de küçükken sevmiyodu işte dereotu ile sevdi ve yiyo. Ama ben hep hazır yoğurt ve ayran veriyorum. Ev yapımları ekşi oluyo ya :/

Senin tekrarlarin da hos bebegem

pembisim, aysecik suan iyi. Atesi tamamen dustu. Takip ediyorum, bakalim ne olacak..

He hehh nekadarr salak olduğumu 2 kere anlattım diyemi alemsiin şekerimm...:)))

PEMBECİMM bahsettiğim çorba evet lahana çorbası. ama çok etkili olduğunu duydum. e sonrasındada dikkat etmek lazım tabi. dengeli beslendikten sonra bir yan etki olacağını sanmıyorum. sonuçta lahanada besin değeri olan bir yiyecek. dediğin gibi çok kısa sürede kilo verdiriyor ama yanında istediğini de yiyebildiğin için pek korkmuyorum. tadı nasıl acaba onu merak ediyorum.

Tadı iğrenç şekerim benim bugüne kadar denemediğim çok az şey var (belki de yok) zaten canımcım. O yüzden karataydan memnun kaldım çok şükür.

Tadı iğrenç şekerim benim bugüne kadar denemediğim çok az şey var (belki de yok) zaten canımcım. O yüzden karataydan memnun kaldım çok şükür.
içine başka otlar katılıyormu senin tarifte yoksa sadece lahana suyumu. limon vs de yokmu acaba dereotu belki tadını değiştirir. henüz bana bahsettiğim liste gelmedi içinde neler var bilmiyorum. ama çok övgüyle bahsetti patronum.
Aslında eşimin bahsettiği bir ilaç var sadece sporcuların kullandığı. sadece yağ yakıyor ama o ilaç içildiğinde mutlaka 1 saat spor şart. yan etki yada sakınca falan yok. aslında birçok ünlüde onu kullanıyormuş. eşimde vücut çalıştığı zamanlarda kullanmış hocası vermiş içilecek diye. bundanda düşünüyorum. iki alternatiften biri. ramazan dolayısıyla 2 kilo kadar verdim ama bana göre 5 kilo fazlalığım var. 2 si gitti 3 - 4 kilo daha versem bomba olacak.

İnanamıyorum oğluma yaaa. evden aceleyle çıkarken güneş gözlüğümü unutmuştum. batuhan uyanır gözlüğü alır ve kenarını kırar. olduğu yerede aynen bırakır. iyiki eline bişey olmamış. eşim aradı az önce güzel haberi verdi. saol dedim günün ilk süprizi oldu yanii..

ŞEKER PORTAKALIII canım evlilik yıldönümün kutlu olsun seninde. nice mutlu senelere inşallah. gözden kaçmış kusura bakma. birara sormuştum sana senindemi evlilik yıldönümündü diye sanırım sende gözden kaçırdın yada cevap verdin ben görmedim. herneyse. senin dokuz yıl olmuş. dile kolay zaman ne çabuk geçiyor değilmi. çocuklar da büyüdükçe bizlerde daha bir olgunlaşıyoruz. allah herkeze yuvasında huzur mutluluk ve sağlık versin.

NFK ayşecik nasıl. birde kerem mi hastaydı canım benim, kerem nasıl oldu canlar.
Keremde yine biraz ateş var ama düne göre daha iyi. Doktora götürdük boğazları biraz şişmiş ama ilaca gerek yok dedi. Ateş düşürücüyle idare edicez.

Annen nerelerde,Onu çağırırdın?
Dün akşam eşim arkadaşlarıyla iftara gitti ben korkuyordum akşam akşam 2 çocukla durabilecek miyim diye ama neyse ki atlattım..
Bugün de ikisinin uyku saati çakıştı, yemeğimi yaptım :) yavaş yavaş alışıyorum yeni hayatıma ,ama tek sorunum uykuya doyamıyoruuuum

İçinde başka bir sürü sebze vardı canım. Ben bunu yapalı 8 yıl oldu sanırım o yüzden hatırlamıyorum tam olarak

Adamlar safi zarar yaaaaa..

Süper olmuş :) ellerine sağlık. İdare edersin tabi yaaaaaa; ana kraliçe

Âmin , insallah (;
Uzun saçlı minik erkek mi oluyor şimdi Batucuk. Ben de pek sevmem uzun saç oğlan çocuklarında , sıcaklarda da yapışır çocuğa haklısın ama alsın hevesini Boşver en güzelini yapıyorsun, gönlü olur babaannesinin de...
Sağoalsın canım
Akşam belirli bir saatten sonra su hariç hiçbirşey yiyip içmeden kilo verenler var, 3-4 kiloyu bu taktikle çok rahat verirsin bence, çorbayla falan uğraşma hiç..
Insaallah bugün tamamen düzelir kuzucuk..

Annem de o sıralarda dışarıdaydı, kendisi cep telefonu da taşımaz sağ olsun (;

Maşallah ya ne güzel olmuş cnm , yormamışlar seni, yalnız kalınca alışıyo insan, bizde de , Selim ; Mert gibi birkaç günlükken annem teyzemin yanına Bursa'ya gitmişti, eşim de iki hafta kadar iş seyahatine, geceli gündüzlü tek başıma idare etmeyi düzenimi o zaman oturtmaya başlamıştım , çocuklara da ayrı bir sakinlik geliyo anne yalnızken Allah yardım ediyo
Senin ağrıların geçti mi tamamen
O uykusuzluk hâli hep var bende de 6 senedir uykusuzluk vallahi tam uyumaya başlamıştık Selim doğdu kız okula başladı derken, sabah 7 den sonra uyku yok senelerdir bana da ); şöyle yatakta yayılıp kendi kendimize, uyandırılmadan uyanacak mıyız ilerde acaba
Allah sağlık versin minik kuşlarımıza uykular feda tabii sağlıklı olsunlar da

Son düzenleme:
kerem ve aysecige cok gecmis olsun hemencik iyilessinler ins simdi daha iyilerdir (
yildonumleri de kutlu olsn ama kafam karisti seker.portakalinin yildonumu de pembis sizin demi ne bereketli bir aymia bu temmuz :)
yasir pasanin keyfi yerinde sudan hic cikmak istemiyo yikanip paklaninca balkondan bakiyo bidahaaa denizee bidahaaa diyo ins bizde hasta falan olmadan doneriz sagsalim

Canım colicos ve şeker portakalının yıl dönümleri.

Yasir paşanın keyfini bozmayın. Bu sıcakta hastalık mı olur kızım kötü düşünme!! :) iyi eğlenceler canım.

Çok sağ ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…