Gördük gördük, bayıldık maşallahNfk, pembiş ve busmai size instagramdan foto göndermeye çalıştım.
Kız geldi ve yorum bilem yaptık
Kız geldi ve yorum bilem yaptık
adresini bana da atsana ilbilgee
Gördük gördük, bayıldık maşallah
Bütün bildirimleri kapattı hatun, yazdıklarımızdan bihaber
Gördük gördük, bayıldık maşallah
Bütün bildirimleri kapattı hatun, yazdıklarımızdan bihaber
Heeee artık nasıl kapattıysasıfır beden ilbilge.
Gönderecektim valla, listede ismini göremedim. Acemiyim, dur listeme bir daha bakayım.Kız ilbilgeee bana neden atmadın ig dennn???
Kız ilbilgeee bana neden atmadın ig dennn???
bir gün ''oğlum ne zaman büyüdü yaa'' diye açacaksın topiğiOğluş bugün çok zor uyudu valla ben de gündüz uyumadığım için pertim çıktı. Durup durup kalkıyo yatakta oturup gülüyo, üstüme atlıyo, yüzümü ve saçımı yalıyo yani pislik yapıyoay bu çocuk ne zaman büyüyecekkkk ??
Başardık ama.:))))))İlbilgeciğim ig den senin tekrar kabul etmen gerekiyor galiba.
Ne kadar uğraştık yawww
Amin canım.bir gün ''oğlum ne zaman büyüdü yaa'' diye açacaksın topiği
yüksek ateşli, parça pinçik uykulu, bol mızıltılı, ağlamalı bi gecenin sabahından herkese günaydınlar efemm..
yanlış bilmiyorsam bu gece kadir gecesi, yani öyle olma olasılığı yüksek.. gecemiz şimdiden mübarek olsun.
Rabbim şu gecenin hürmetine, dünya üstündeki savaşları nihayete erdirsin, çocukları annelerine, babaları çocuklarına bağışlasın..
islam alemine huzur, sukunet ve selamet nasip etsin..
aslında günüm bugün doluyordu, ama kanama erken kesildi, ben de gece gusledip oruca niyetlendim. hala takipteyim
akşama domates çorbası ve geçen günden kalan biraz kıymalı börek var. bir de mantı yapıcam.
ayşecik de 'gek gek' diye sayıklıyor, bi kek atsam fırına güzel olacak
şeker portakalımm ve colicos, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice seneler görün inş..
aryam, kızçeyle durumlar nasıl?akşamki iftar da maceralı olmuş, daltonlar gibi boy boy çocuklar.. 1, 2 ve 3 yaşında üç velet :111:
bir gün ''oğlum ne zaman büyüdü yaa'' diye açacaksın topiği
yüksek ateşli, parça pinçik uykulu, bol mızıltılı, ağlamalı bi gecenin sabahından herkese günaydınlar efemm..
yanlış bilmiyorsam bu gece kadir gecesi, yani öyle olma olasılığı yüksek.. gecemiz şimdiden mübarek olsun.
Rabbim şu gecenin hürmetine, dünya üstündeki savaşları nihayete erdirsin, çocukları annelerine, babaları çocuklarına bağışlasın..
islam alemine huzur, sukunet ve selamet nasip etsin..
aslında günüm bugün doluyordu, ama kanama erken kesildi, ben de gece gusledip oruca niyetlendim. hala takipteyim
akşama domates çorbası ve geçen günden kalan biraz kıymalı börek var. bir de mantı yapıcam.
ayşecik de 'gek gek' diye sayıklıyor, bi kek atsam fırına güzel olacak
şeker portakalımm ve colicos, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice seneler görün inş..
aryam, kızçeyle durumlar nasıl?akşamki iftar da maceralı olmuş, daltonlar gibi boy boy çocuklar.. 1, 2 ve 3 yaşında üç velet :111:
Başardık ama.:))))))
Bir de seninle bir istek daha geldi. Born mü acaba?ismi elifnaz'ın ufaklığı ile aynı.
Amin canım.
Herkese günaydın.
ig de son gönderdiğin fotoğrafın altındaki yorumlara isimleri ve nickleri yazdımBaşardık ama.:))))))
Bir de seninle bir istek daha geldi. Born mü acaba?ismi elifnaz'ın ufaklığı ile aynı.
Amin canım.
Herkese günaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?