Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Biz de bugün aşımızı olduk. Kilomuzu öğrenemedik, çok ağladı.Daha odaya girince bastı yaygarayı. Beyaz önlük fobisi, eczacıya bile ağlıyor.neyseki başka aşı yokmuş. Oh be dedim.

Ok halledildii) ben reddetmişim galiba, senin olduğunu düşünmedim:/

Son düzenleme:
Bu akşam kuzene iftara gittik, ana yemek ve tatlı benden, çorbs ve salatalar ondan. İki çocuğu var biri 3 biri 1 yaşında, birde arya koştur koştur bişi anlamadık ama güzeldi.

İlbilgeciğim ig den senin tekrar kabul etmen gerekiyor galiba.
Ne kadar uğraştık yawww

İlbilge ve aryanın ig maceraları

İlbilgecim aşınız hayırlı ve geçmiş olsun diyelim. Ben de çok sevindim başka aşı olmamasına valla. Allah hastalıklarını göstermesin de işimiz doktorlara düşmesin

Aryammm kuzenine iftara gitmen bile büyük cesaret :)!!! 1-2-3 yaşlarında veletlerle ne olacaktı koşturma dışında zaten ??? Bi de kıyamamış menünün yarısını götürmüş. Emeğine sağlık cicim

Oğluş bugün çok zor uyudu valla ben de gündüz uyumadığım için pertim çıktı. Durup durup kalkıyo yatakta oturup gülüyo, üstüme atlıyo, yüzümü ve saçımı yalıyo yani pislik yapıyo ay bu çocuk ne zaman büyüyecekkkk ??

bir gün ''oğlum ne zaman büyüdü yaa'' diye açacaksın topiği

yüksek ateşli, parça pinçik uykulu, bol mızıltılı, ağlamalı bi gecenin sabahından herkese günaydınlar efemm..
yanlış bilmiyorsam bu gece kadir gecesi, yani öyle olma olasılığı yüksek.. gecemiz şimdiden mübarek olsun.
Rabbim şu gecenin hürmetine, dünya üstündeki savaşları nihayete erdirsin, çocukları annelerine, babaları çocuklarına bağışlasın..
islam alemine huzur, sukunet ve selamet nasip etsin..

aslında günüm bugün doluyordu, ama kanama erken kesildi, ben de gece gusledip oruca niyetlendim. hala takipteyim
akşama domates çorbası ve geçen günden kalan biraz kıymalı börek var. bir de mantı yapıcam.
ayşecik de 'gek gek' diye sayıklıyor, bi kek atsam fırına güzel olacak

şeker portakalımm ve colicos, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice seneler görün inş..

aryam, kızçeyle durumlar nasıl? akşamki iftar da maceralı olmuş, daltonlar gibi boy boy çocuklar.. 1, 2 ve 3 yaşında üç velet :111:

İlbilgeciğim ig den senin tekrar kabul etmen gerekiyor galiba.
Ne kadar uğraştık yawww
Başardık ama.:))))))
Bir de seninle bir istek daha geldi. Born mü acaba?ismi elifnaz'ın ufaklığı ile aynı.
Amin canım.
Herkese günaydın.

Ogünler gelecek mi dersin nfk????

Canım dualarına kocaman bir amin. Artık kimse ölmesin ya (((

Bir de seninle bir istek daha geldi. Born mü acaba?ismi elifnaz'ın ufaklığı ile aynı.

Amin canım.
Herkese günaydın.

Nfk olayı halletti valla 😃😃😃

Bu arada yanlışlıkla birini kabul etsen de silersin sonra merak etme

Amin canım.
Herkese günaydın.
ig de son gönderdiğin fotoğrafın altındaki yorumlara isimleri ve nickleri yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…