Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sorma ya gece gece uğraştıkk:))
ben aryanın birden bire değişimini gördüm ya gam yemem. İnanıyorum ki efede aynısı olacak, birden uslandı, nolduki diyeceksin. Yani inşallahh
Günaydınlar herkeseeeeee :)
Günaydınnnn canikomm

Bugün yurtdışından eşimin teyzesi geliyor, istanbuldan görümcem ve oğlu geliyor, biz varız zaten, dolayısıyla ev curcuna olacak. Bayramdan sonrasına kadar bir koşturmacadır gider artık. Kalabalık ev hem güzel hem yorucu oluyor.

Gunaydinlarr..annem bi haftadir yanimdaydi ama bugun gidiyor..yine esmer gunler..herkes iyidir umarim sonra bakacam gecmise..
Mubarek kadir gecemizin hayirlara vesile olmasi dilegimle.dunyadaki tum savaslarin bitmesi ve daha yasanilasi bi dunya olmasini tum kalbimle diliyorum..cocuklar anne babasiz..anne babalarda evlat acisiyla kavrulmasin insallahh..RAbbim tum zalimleri kotuleri islah etsin..amin

Geçen yaz da böyle olmuştu değil mi?
ig de son gönderdiğin fotoğrafın altındaki yorumlara isimleri ve nickleri yazdım
Çok sağ ol canım benim.

Selamm herkaeze. hayırlı kandiller bol dualı kandiller diliyorum. hepinizin duasına amin diyorum.

Ya beni bir telaş sardı. yarın öğleden sonra ankaraya yola çıkıyoruz inşallah bir aksilik olmazsa.

Allah tekrar kavuştursun canım.

bizim misafirlerde yarın gidiyor. dediğin gibi curcuna çok oluyor. nasıl geçtiğini anlayamadım. çok güzeldi ama. sohbet muhabbet gezmeler harikaydı. koşuşturmaca mutlaka oluyor bizimki gelin olduğu için marifetlerini gösterme çabalarına girdi ve neredeyse hiç mutfak işine girmrdim. zaten önce batuhan ve ihtiyaçları bu konuda kimse kusura bakmasın. ondan sonra iş vs.. böylede oldu zaten evde olduğum süre içinde. dün 16 tepsi pizza yaptı. tadına doyamadım. böyle bir lezzet yok. evlilik yıldönümüm dolayısıyla tarif alamadım. akşam eve gidince inşallah. sonrasında sizinlede paylaşırım. kesinlikle yapmalısınız.

Selamm herkaeze. hayırlı kandiller bol dualı kandiller diliyorum. hepinizin duasına amin diyorum.

Ya beni bir telaş sardı. yarın öğleden sonra ankaraya yola çıkıyoruz inşallah bir aksilik olmazsa.

İyi yolculuklar canım.
Marifetliymiş gelin.Çalışıyorsun bir de çocuk var. Kimse bir şey beklememiştir zaten.

Bu akşam kuzene iftara gittik, ana yemek ve tatlı benden, çorbs ve salatalar ondan. İki çocuğu var biri 3 biri 1 yaşında, birde arya koştur koştur bişi anlamadık ama güzeldi.
çocuklar bir arada olunca daha güzel vakit geçer. en azından oyun oynarlar. sadece takip etmek kalır bize. birbirlerine zarar vermesin diye. önceleri değildide şimdi çocuklu misafirler daha cazip geliyor bana.

ahh canıım. bizdede var böyle durumlar. batuşa babası hadi oğlum gel biraz güreş yapalım diyor. güreş odasıymış gibi çocuk hemen yatak odasına gidiyor. babayla genelde orada oynuyorlarya ondan sanırım. ben eve gelince kovalamaca oynuyoruz. yada ben köpek oluyorum oğlumu ısırıyorum vs vs falan.

ben bazen geriden izliyorumda nekar büyüdü diye içimden geçiriyorum. ahh bu kuzucuklar. iyiki doğdular, iyiki varlar. hayatımıza kocaman bir renk kattılar. allahım herkeze huzur mutluluk ve sağlıkla yavrumuzu büyütmek nasip etsin. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın. olmuyorsada yuvadan alsınlar yaa onlarda sevgiye çok aç.

İyi dileklerin için teşekkürler NFK cım. allahın izniyle evliliğimizin 6. yılına girdik.

İyi yolculuklar canım.
saol canım yaa yol heyecanı başladı. evimi özledim. bir haftada olsa batuş odasında uyuyacak. evdeki bütün oyuncaklarıyla buluşacak. önce öylesine oynardı şimdi daha bilinçli. bakalım neler yapacak odasında yavrucum.

Heeee artık nasıl kapattıysa sıfır beden ilbilge.
Nee sıfır beden miii. inanmıyorum yaa. ama ben sıfır beden olmak istemiyorum yaa kadın dediğin biraz etli olmalı dimii. canım hemen kilo almalısın bencee. saolsun eşim bana bu konuda yardımcı oldu yeni evliyken. kilo aldırttı. şimdi 38 le 40 arasında gidip geliyorum. bir ara ne güzel 36 38 beden arasıydım.

Biz de bugün aşımızı olduk. Kilomuzu öğrenemedik, çok ağladı.Daha odaya girince bastı yaygarayı. Beyaz önlük fobisi, eczacıya bile ağlıyor.neyseki başka aşı yokmuş. Oh be dedim.
oyyy yerim ben onuuu. geçmiş olsun canım atlattınız nihayet.

Kerem 95 cm 16 kiloymuş, doktor yine çok uzun boylu olacak diyor , bana boyu normal geliyor Erkek anneleri sizinkiler kaç cm?
Mert de 3700 olmuş, bugün slinge koydum biraz omzum ağırdı daha bu kadarken ağrıyorsa ilerde kullanamiycam galiba

Yok canım ya, benim boyum epey kısa. Kilom normal aslında. Evlendikten sonra ben de kilo aldım tabi.

boyu çok iyi. Maşallah. Biz 87 cmyiz. Kızım da benim gibi olacak sanırım. Kg dersen 10.5

eşim arkadaşlarıyla iftar edecekmiş bu akşam.
kaldık mı ayşecikle başbaşa mantıdan vazgeçtim, tavuk şinitzel ve domatesli bulgur pilavı yapıcam muhtemelen.
ayşeciğin de boyu 87 cm ve 11.3 kg

pembişim, bi ara bayat ekmeklerden pizza yapmıştın, beğenmiştin. hangi tarifti o bacım?

öncelikle herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun bu gece yapılacak tüm dualar kabul olsun inşallah
müslümanlarımıza yapılan zulum dursun dirlik düzenlik gelsin dünyamıza çocuklarımız güzel günler görsün inşallah :26:

tüm iyi ve kutlama dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun
dün akşam yemek yemeye gittik baş başa sonunda tatil olayınıda bu sene tadilatlar çok olunca biraz daha uygun olarak yapmaya karar verdik
ama ikimizde biliyoruz ne kadar istesekde oyle olmayacak marmarise gidiyoruz hayırlısı ile inşallah güzel geçer
yemek sonrasında eve gidip melisayı aldık tekrar çıktık dışarı bu sefer melisayı gezdirdek akşam eve döndük hemen uyuduk baya yorulmuşuz ama güzeldi

birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum çok detaylı okuyamadım kusura kalmayın

şekerim bodruma gelinnn. yaa burası içler acısı durumda. oteller bomboş. hareket var ama çok yoğun değil. tatil yöreleri kan ağlıyor walla. antalya ve diğer çevreler nasıl bilmiyorum. sahiller çok seyrek yaa burda adım atacak yer olmadığından bahsetmişlerdi. hiçde öyle değil valla.
tatiliniz umarım güzel geçer. bizimde bayaa yorucu geçti. evlilik yıldönümümüzü kutladık. eşim süpriz yaptı. yemekten döndükten sonra terasta şelale gibi fışkıran alevden adı her neyse ondan vardı biz pasta keserken alevlendirdiler ufak bir dans sonrası batuşu uyuttum rahat bişeyler giyip dışarı çıktık yine. saat gece 2:00 gibi evdeydik. ayaklarıma karasular indi.

teksin ama menü güzel.
ayşeciğe maaşallah.

Yok canım ya, benim boyum epey kısa. Kilom normal aslında. Evlendikten sonra ben de kilo aldım tabi.

boyu çok iyi. Maşallah. Biz 87 cmyiz. Kızım da benim gibi olacak sanırım. Kg dersen 10.5
Hımm ozaman iyiymiş tatlım. benim biraz göbüş var o canımı sıkıyor. o nedenle bir çırpıda vermek istiyorum. buarada benim yanan yer iz kaldı yaa. kahverengi çizgi çekmiş gibi duruyo. tenim biraz bronz şimdi ama açılınca kabak gibi çıkacak. kabuk gibi yolsam nasıl olur acaba.

Emine beder tarifiydi canım. Googleda yaz çıkar

Colicoscum ramazan sonrası dolar Bodrum bence

Şeker portakalım ben bayılmıştım marmariseeeee. İyi eğlenceler şimdiden.

Busmaicim biz 93cm 15.5 kg idik en son.

Bugün çok yorgunum ya. Baksanız yaptığım bişi de yok. Ama oğluşun uyutmayıp sabah hortlaması, boyun ve sırtımın tutulması derken bi de 1 saat uyuyacaktım sağolsun cıngan oğlum bağır çağır ağla yarım saate izin verdi. Çok mutsuzummmm.

Akşama menü çok alakasız oldu. Kilis tava, domates çorbası, semizotu salatası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…