Sorma ya gece gece uğraştıkk:))İlbilge ve aryanın ig maceraları
İlbilgecim aşınız hayırlı ve geçmiş olsun diyelim. Ben de çok sevindim başka aşı olmamasına valla. Allah hastalıklarını göstermesin de işimiz doktorlara düşmesin
Aryammm kuzenine iftara gitmen bile büyük cesaret :)!!! 1-2-3 yaşlarında veletlerle ne olacaktı koşturma dışında zaten??? Bi de kıyamamış menünün yarısını götürmüş. Emeğine sağlık cicim
Oğluş bugün çok zor uyudu valla ben de gündüz uyumadığım için pertim çıktı. Durup durup kalkıyo yatakta oturup gülüyo, üstüme atlıyo, yüzümü ve saçımı yalıyo yani pislik yapıyoay bu çocuk ne zaman büyüyecekkkk ??
Günaydınnnn canikommGünaydınlar herkeseeeeee :)
Geçen yaz da böyle olmuştu değil mi?Bugün yurtdışından eşimin teyzesi geliyor, istanbuldan görümcem ve oğlu geliyor, biz varız zaten, dolayısıyla ev curcuna olacak. Bayramdan sonrasına kadar bir koşturmacadır gider artık. Kalabalık ev hem güzel hem yorucu oluyor.
Çok sağ ol canım benim.ig de son gönderdiğin fotoğrafın altındaki yorumlara isimleri ve nickleri yazdım
Allah tekrar kavuştursun canım.Gunaydinlarr..annem bi haftadir yanimdaydi ama bugun gidiyor..yine esmer gunler..herkes iyidir umarim sonra bakacam gecmise..
Mubarek kadir gecemizin hayirlara vesile olmasi dilegimle.dunyadaki tum savaslarin bitmesi ve daha yasanilasi bi dunya olmasini tum kalbimle diliyorum..cocuklar anne babasiz..anne babalarda evlat acisiyla kavrulmasin insallahh..RAbbim tum zalimleri kotuleri islah etsin..amin
bizim misafirlerde yarın gidiyor. dediğin gibi curcuna çok oluyor. nasıl geçtiğini anlayamadım. çok güzeldi ama. sohbet muhabbet gezmeler harikaydı. koşuşturmaca mutlaka oluyor bizimki gelin olduğu için marifetlerini gösterme çabalarına girdi ve neredeyse hiç mutfak işine girmrdim. zaten önce batuhan ve ihtiyaçları bu konuda kimse kusura bakmasın. ondan sonra iş vs.. böylede oldu zaten evde olduğum süre içinde. dün 16 tepsi pizza yaptı. tadına doyamadım. böyle bir lezzet yok. evlilik yıldönümüm dolayısıyla tarif alamadım. akşam eve gidince inşallah. sonrasında sizinlede paylaşırım. kesinlikle yapmalısınız.Bugün yurtdışından eşimin teyzesi geliyor, istanbuldan görümcem ve oğlu geliyor, biz varız zaten, dolayısıyla ev curcuna olacak. Bayramdan sonrasına kadar bir koşturmacadır gider artık. Kalabalık ev hem güzel hem yorucu oluyor.
Selamm herkaeze. hayırlı kandiller bol dualı kandiller diliyorum. hepinizin duasına amin diyorum.
Ya beni bir telaş sardı. yarın öğleden sonra ankaraya yola çıkıyoruz inşallah bir aksilik olmazsa.
bizim misafirlerde yarın gidiyor. dediğin gibi curcuna çok oluyor. nasıl geçtiğini anlayamadım. çok güzeldi ama. sohbet muhabbet gezmeler harikaydı. koşuşturmaca mutlaka oluyor bizimki gelin olduğu için marifetlerini gösterme çabalarına girdi ve neredeyse hiç mutfak işine girmrdim. zaten önce batuhan ve ihtiyaçları bu konuda kimse kusura bakmasın. ondan sonra iş vs.. böylede oldu zaten evde olduğum süre içinde. dün 16 tepsi pizza yaptı. tadına doyamadım. böyle bir lezzet yok. evlilik yıldönümüm dolayısıyla tarif alamadım. akşam eve gidince inşallah. sonrasında sizinlede paylaşırım. kesinlikle yapmalısınız.
çocuklar bir arada olunca daha güzel vakit geçer. en azından oyun oynarlar. sadece takip etmek kalır bize. birbirlerine zarar vermesin diye. önceleri değildide şimdi çocuklu misafirler daha cazip geliyor bana.Bu akşam kuzene iftara gittik, ana yemek ve tatlı benden, çorbs ve salatalar ondan. İki çocuğu var biri 3 biri 1 yaşında, birde arya koştur koştur bişi anlamadık ama güzeldi.
ahh canıım. bizdede var böyle durumlar. batuşa babası hadi oğlum gel biraz güreş yapalım diyor. güreş odasıymış gibi çocuk hemen yatak odasına gidiyor. babayla genelde orada oynuyorlarya ondan sanırım. ben eve gelince kovalamaca oynuyoruz. yada ben köpek oluyorum oğlumu ısırıyorum vs vs falan.İlbilge ve aryanın ig maceraları
İlbilgecim aşınız hayırlı ve geçmiş olsun diyelim. Ben de çok sevindim başka aşı olmamasına valla. Allah hastalıklarını göstermesin de işimiz doktorlara düşmesin
Aryammm kuzenine iftara gitmen bile büyük cesaret :)!!! 1-2-3 yaşlarında veletlerle ne olacaktı koşturma dışında zaten??? Bi de kıyamamış menünün yarısını götürmüş. Emeğine sağlık cicim
Oğluş bugün çok zor uyudu valla ben de gündüz uyumadığım için pertim çıktı. Durup durup kalkıyo yatakta oturup gülüyo, üstüme atlıyo, yüzümü ve saçımı yalıyo yani pislik yapıyoay bu çocuk ne zaman büyüyecekkkk ??
ben bazen geriden izliyorumda nekar büyüdü diye içimden geçiriyorum. ahh bu kuzucuklar. iyiki doğdular, iyiki varlar. hayatımıza kocaman bir renk kattılar. allahım herkeze huzur mutluluk ve sağlıkla yavrumuzu büyütmek nasip etsin. isteyen herkezi evlat sahibi yapsın. olmuyorsada yuvadan alsınlar yaa onlarda sevgiye çok aç.bir gün ''oğlum ne zaman büyüdü yaa'' diye açacaksın topiği
yüksek ateşli, parça pinçik uykulu, bol mızıltılı, ağlamalı bi gecenin sabahından herkese günaydınlar efemm..
yanlış bilmiyorsam bu gece kadir gecesi, yani öyle olma olasılığı yüksek.. gecemiz şimdiden mübarek olsun.
Rabbim şu gecenin hürmetine, dünya üstündeki savaşları nihayete erdirsin, çocukları annelerine, babaları çocuklarına bağışlasın..
islam alemine huzur, sukunet ve selamet nasip etsin..
aslında günüm bugün doluyordu, ama kanama erken kesildi, ben de gece gusledip oruca niyetlendim. hala takipteyim
akşama domates çorbası ve geçen günden kalan biraz kıymalı börek var. bir de mantı yapıcam.
ayşecik de 'gek gek' diye sayıklıyor, bi kek atsam fırına güzel olacak
şeker portakalımm ve colicos, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice seneler görün inş..
aryam, kızçeyle durumlar nasıl?akşamki iftar da maceralı olmuş, daltonlar gibi boy boy çocuklar.. 1, 2 ve 3 yaşında üç velet :111:
Yok canım öyle bir beklenti olmadı.İyi yolculuklar canım.
Marifetliymiş gelin.Çalışıyorsun bir de çocuk var. Kimse bir şey beklememiştir zaten.
saol canım yaa yol heyecanı başladı. evimi özledim. bir haftada olsa batuş odasında uyuyacak. evdeki bütün oyuncaklarıyla buluşacak. önce öylesine oynardı şimdi daha bilinçli. bakalım neler yapacak odasında yavrucum.İyi yolculuklar canım.
Nee sıfır beden miii. inanmıyorum yaa. ama ben sıfır beden olmak istemiyorum yaa kadın dediğin biraz etli olmalı dimii. canım hemen kilo almalısın bencee. saolsun eşim bana bu konuda yardımcı oldu yeni evliyken. kilo aldırttı. şimdi 38 le 40 arasında gidip geliyorum. bir ara ne güzel 36 38 beden arasıydım.Heeee artık nasıl kapattıysasıfır beden ilbilge.
oyyy yerim ben onuuu. geçmiş olsun canım atlattınız nihayet.Biz de bugün aşımızı olduk. Kilomuzu öğrenemedik, çok ağladı.Daha odaya girince bastı yaygarayı. Beyaz önlük fobisi, eczacıya bile ağlıyor.neyseki başka aşı yokmuş. Oh be dedim.
Yok canım ya, benim boyum epey kısa. Kilom normal aslında. Evlendikten sonra ben de kilo aldım tabi.saol canım yaa yol heyecanı başladı. evimi özledim. bir haftada olsa batuş odasında uyuyacak. evdeki bütün oyuncaklarıyla buluşacak. önce öylesine oynardı şimdi daha bilinçli. bakalım neler yapacak odasında yavrucum.
Nee sıfır beden miii. inanmıyorum yaa. ama ben sıfır beden olmak istemiyorum yaa kadın dediğin biraz etli olmalı dimii. canım hemen kilo almalısın bencee. saolsun eşim bana bu konuda yardımcı oldu yeni evliyken. kilo aldırttı. şimdi 38 le 40 arasında gidip geliyorum. bir ara ne güzel 36 38 beden arasıydım.
oyyy yerim ben onuuu. geçmiş olsun canım atlattınız nihayet.
Kerem 95 cm 16 kiloymuş, doktor yine çok uzun boylu olacak diyor , bana boyu normal geliyor Erkek anneleri sizinkiler kaç cm?
Mert de 3700 olmuş, bugün slinge koydum biraz omzum ağırdı daha bu kadarken ağrıyorsa ilerde kullanamiycam galiba
şekerim bodruma gelinnn. yaa burası içler acısı durumda. oteller bomboş. hareket var ama çok yoğun değil. tatil yöreleri kan ağlıyor walla. antalya ve diğer çevreler nasıl bilmiyorum. sahiller çok seyrek yaa burda adım atacak yer olmadığından bahsetmişlerdi. hiçde öyle değil valla.öncelikle herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun bu gece yapılacak tüm dualar kabul olsun inşallah
müslümanlarımıza yapılan zulum dursun dirlik düzenlik gelsin dünyamıza çocuklarımız güzel günler görsün inşallah :26:
tüm iyi ve kutlama dilekleriniz için teşekkür ederim sağolun
dün akşam yemek yemeye gittik baş başa sonunda tatil olayınıda bu sene tadilatlar çok olunca biraz daha uygun olarak yapmaya karar verdik
ama ikimizde biliyoruz ne kadar istesekde oyle olmayacak marmarise gidiyoruz hayırlısı ile inşallah güzel geçer
yemek sonrasında eve gidip melisayı aldık tekrar çıktık dışarı bu sefer melisayı gezdirdek akşam eve döndük hemen uyuduk baya yorulmuşuz ama güzeldi
birazdan çıkacağım hepinizi öpüyorum çok detaylı okuyamadım kusura kalmayın
teksin ama menü güzel.eşim arkadaşlarıyla iftar edecekmiş bu akşam.
kaldık mı ayşecikle başbaşamantıdan vazgeçtim, tavuk şinitzel ve domatesli bulgur pilavı yapıcam muhtemelen.
ayşeciğin de boyu 87 cm ve 11.3 kg
pembişim, bi ara bayat ekmeklerden pizza yapmıştın, beğenmiştin. hangi tarifti o bacım?
Hımm ozaman iyiymiş tatlım. benim biraz göbüş var o canımı sıkıyor. o nedenle bir çırpıda vermek istiyorum. buarada benim yanan yer iz kaldı yaa. kahverengi çizgi çekmiş gibi duruyo. tenim biraz bronz şimdi ama açılınca kabak gibi çıkacak. kabuk gibi yolsam nasıl olur acaba.Yok canım ya, benim boyum epey kısa. Kilom normal aslında. Evlendikten sonra ben de kilo aldım tabi.
boyu çok iyi. Maşallah. Biz 87 cmyiz. Kızım da benim gibi olacak sanırım. Kg dersen 10.5
eşim arkadaşlarıyla iftar edecekmiş bu akşam.
kaldık mı ayşecikle başbaşamantıdan vazgeçtim, tavuk şinitzel ve domatesli bulgur pilavı yapıcam muhtemelen.
ayşeciğin de boyu 87 cm ve 11.3 kg
pembişim, bi ara bayat ekmeklerden pizza yapmıştın, beğenmiştin. hangi tarifti o bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?