1,5 yaş mı oy kuzum 2 yasında mı öğrenmişti Elanur ?busmai; sen niyeti almissin. başla 3 gun dene ben elanura 1, 5 yaşındayken bi denemistim baktım hazır değil bıraktım. altının tamamen çıplak olmasi banada yanlış geliyor. kilot giydirmek lazimki nfk nin dediği gibi islakligi anlasın. haydi kolay gele
Neden cnm ?NFK cım fırsatın olmuyor sanırım. nasıl geçiyor tatilin.
Off benim epilasyon eylülün 18 ine kaydı.
Teşekkür ederizCanım valla içimden geleni söyledim. Canselide gördüm rahatladım. çok tatlısınız yaa gerçekten. cansel bebişlerini görmek isterdim şekerimm.
Tasarladığım tesis klasik bir dinlenme tesisi. cumhuriyet tesisleri gibi. yada ikbal gibi. Biraz lüks oldu ama fiyatı bakımından çok bulmazlarsa alırız gibi işi. bakalım nasip. olursa beni anarsınız artık.
Aynı şey bana da oluyor yattıktan sonra bi bakmışım bayılmışım resmenOyyy oyy maaşallah ona.ben böyle yiyen çocukları ısırırım işte kollarından. bizimkiler nazlı malesef canım. uyku konusunda bende artık sıkıntılılar arasına girdim. şimdi sizi daha iyi anlıyorum. ama gece sersemi ne yaptığımı bilmiyorum. nasıl uyuduğumuzu bilmiyorum walla. ikimizde dalmış oluyoruz. gözlerimi bir açıyorum aaa sabah olmuş...
Insaallah herşey yolundadır pembişcim,Yaaa evet bende sordum ve merak ettim. fırsatı olmuyordur yol yorgunu ve rahatsızdı. umarım herşey yolundadır.
Sağolasın canım böyle tecrübeli sürücülerden fikir almak iyi geliyor.Malesef dengesiz araba kullanan çok trafikte ama bi yerden sonra onları da trafiğin bir parçası oldugunu kanıksayıp öyle araba kullanıyorsun. Herkesi kontrol edeceksın malesef hatta gerekirse havaya bile bakmayı ihmal etmeyeceksin.
Ben doğduğundan beri ceylinin yemesiyle ugrasıyorum valla daral geldi artık
Ay aynen annemde guzel guzel yıyor bana gelınce binbir naz niyaz. Biz yüz göz olmuşuz iyice sanırımOrtalık saçma sapan araba kullananlarla dolu malesef. Bende çıldırıyorum çoğu zaman.
Doğru valla öyle saçma şeyler oluyorki havaya bile bakmayı ihmal etmicen.
Yemek konusu benide çileden çıkarıyor. çocuk nefret ediyor yemek yemekten bazen. yinede çok şükür 2 saattede yese karnı bi şekilde doyuyor. allahtan kv var. onda çok güzel yer.
Gercek bal curutmez bencesaf balı yeni duyuyorum. aman nerden bulcaz saf balı. hem o tatlı ama daha fazla çürütmesin.
Ha evet macunlarda flor olması gerekir.
Eveet yaa oğlum çapkın şimdiden.
Estafurullah ben de 1 yıldır araba kullanıyorum şurda butun tecrubem buSağolasın canım böyle tecrübeli sürücülerden fikir almak iyi geliyor.
Demek trafiğe çıkınca onlara da alışıyor insan mecburen , hatta bakıyorum kurallara uyanlara kızıyo milletNapiyim sağdan sağdan giderim ben de artık
Çekirge:)Öncelikle soranlara çook teşekkürler. Evim evim güzel evim :) valizlerle uğraş evle uğraş derken fırsat buşamadım yazmaya. Eşim hem yol yorgunu hem de hala soğuk ter döküyo vsoğluş kudur kudur baby modunda ama cıvık kakaya devam ve de arada boğazı gıcık olmuş gibi öksürüyo. Yani ilaca devam bakalım. Ben yarına dr randevusu aldım bileğim için. İnşallah herşey yolunda gider.
Pamuk helvam sınavı geçmişsin tebrikler. İnşallah direksiyonu da halledersin sen şeker arkadaşım benim.
Colicoscum lütfen tesisin tuvaletlerinde mutlaka çocuk klozeti olsun. Ayrıca bebek alt değiştirme tablası yapıyolar ya Allah aşkına benimki gibi kuduruklar orda durur mu??? Bir annenin serzenişleri
Busmai lütfen Mertin tadını çıkarıp Keremimi rahat bırakır mısın????!!!! :)
Ay bu arada Efe eve gelince hangi oyuncağı ile oynayacağını bilemedi resmen. Mutluluktan uçuyo yani :) bi de iki gğn önce zıplamayı öğrendi. Normalde parmak ucunda durur giib bişiler yapıyodu ve beceremeyip komik bir görüntü sergiliyordu. Şimdi çekirge kıvamında
Ben evimi ayırdığımda alçak bir yatak almayı düşünüyorum. yere iki minder atarım kocaman hem dekoratif olur. bişeycikler olmaz diye düşünüyorum. bariyer mantıklı ama ben pek sevmiyorum görüntüsünden dolayı.Tasininca ben de karyola alip odasini ayiricam ins. Bariyer isini ben de dusundum. Burada bi arkadasa sordum. 1,5 yasindan itibaren karyolada yatiyor. İlk basta sandalye dayadim. Sonra yere kalin minderler koydum. Birkac kez dustu ama bi sey olmadi dedi. Benim de gozum kesiyor. Arastirip bakicam iste..
Aahaa demek samsundasın. ne güzel. çok güzel olduğunu duymuştum.Nfk altında külot olunca da bez gibi geliyormuş
Pembiş kereme iyilik yapmaya çalışıyorum bana kalsa bezlemek daha kolayy
Colicos ben samsundayım
Cansel sanırım yaptığı dışkıyı görmesi için yalnız ev ahıra döner bilemiyorum
Pamukhelva başarılar sana daaa :)
Biz bu haftasonu kp nin ısrarlarıyla yazlıklarında geçirdik güzel geçti ama sıkılıyorum çok sakin bi yer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?