Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aryaam da girmiyor nezamandır. sanırsam yine okumaya devam edip yazmıyor.

Yine çenem düştü. neyse bende çıkıyorum artık. tekrar açtığımda gelmiş olursunuz umarımm..

1,5 yaş mı oy kuzum 2 yasında mı öğrenmişti Elanur ?
Bizimki 2 yaş 7 aylıktı , annem siz iki yaşta öğrendiniz deyip duruyordu, napiyim ya benimkiler koca kafalı demek öğrenemiyorlar diyorum ben de
NFK cım fırsatın olmuyor sanırım. nasıl geçiyor tatilin.

Off benim epilasyon eylülün 18 ine kaydı.
Neden cnm ?
Teşekkür ederiz
insallah alırsınız işi hayırlısıyla ....
Aynı şey bana da oluyor yattıktan sonra bi bakmışım bayılmışım resmen
Yaaa evet bende sordum ve merak ettim. fırsatı olmuyordur yol yorgunu ve rahatsızdı. umarım herşey yolundadır.
Insaallah herşey yolundadır pembişcim,

Nfk olmayınca sayfalar da az ilerliyor, onlar da Uzungöl de geziyorlardır belki şu an

Görüşürüz cnm kolay gelsin

Sağolasın canım böyle tecrübeli sürücülerden fikir almak iyi geliyor.
Demek trafiğe çıkınca onlara da alışıyor insan mecburen , hatta bakıyorum kurallara uyanlara kızıyo millet Napiyim sağdan sağdan giderim ben de artık

Öncelikle soranlara çook teşekkürler. Evim evim güzel evim :) valizlerle uğraş evle uğraş derken fırsat buşamadım yazmaya. Eşim hem yol yorgunu hem de hala soğuk ter döküyo vs oğluş kudur kudur baby modunda ama cıvık kakaya devam ve de arada boğazı gıcık olmuş gibi öksürüyo. Yani ilaca devam bakalım. Ben yarına dr randevusu aldım bileğim için. İnşallah herşey yolunda gider.

Pamuk helvam sınavı geçmişsin tebrikler. İnşallah direksiyonu da halledersin sen şeker arkadaşım benim.

Colicoscum lütfen tesisin tuvaletlerinde mutlaka çocuk klozeti olsun. Ayrıca bebek alt değiştirme tablası yapıyolar ya Allah aşkına benimki gibi kuduruklar orda durur mu??? Bir annenin serzenişleri

Busmai lütfen Mertin tadını çıkarıp Keremimi rahat bırakır mısın????!!!! :)

Ay bu arada Efe eve gelince hangi oyuncağı ile oynayacağını bilemedi resmen. Mutluluktan uçuyo yani :) bi de iki gğn önce zıplamayı öğrendi. Normalde parmak ucunda durur giib bişiler yapıyodu ve beceremeyip komik bir görüntü sergiliyordu. Şimdi çekirge kıvamında

pamuk helva; evet canım 2 yaşında öğrendi. bizde de kerem gec öğreniyor. konuşma kelime sayıları artti şükür ama dün21 aylık erkek çocuğu7 çatır çatır konuşuyordu maşallah. sağlıklı olsunlarda yavaş öğrenirler bizimkilerde.
sınavı kazanmissin ben yeni gördüm. tebrik ederim.

pembis tekrar geçmiş olsun. Gerçekten insanin evi gibisi yok. düğüne kadar bol bol dinlenin inşallah

Ay aynen annemde guzel guzel yıyor bana gelınce binbir naz niyaz. Biz yüz göz olmuşuz iyice sanırım

saf balı yeni duyuyorum. aman nerden bulcaz saf balı. hem o tatlı ama daha fazla çürütmesin.
Ha evet macunlarda flor olması gerekir.
Eveet yaa oğlum çapkın şimdiden.
Gercek bal curutmez bence
İpek hanımın çiftliği diye bir yer var internetten sipariş veriliyor onun balını merak ediyorum.
Estafurullah ben de 1 yıldır araba kullanıyorum şurda butun tecrubem bu
Her kkurala uyma:) kaza yaparsın. Türkiyede trafiğin kendine has kuralları var araba kullanmaya baslayınca çözersın sen de:)
Çekirge:)

Diş fırçalama işine ben de başkamıştım ama florür nedeniyle ara verdim. Eczacımızdan fikir almayı düşünüyorum. Kendi çocuğu da var.
Sitemin bu hali çok garip geliyor. Kendimi yabancı hissediyorum.

Nfk altında külot olunca da bez gibi geliyormuş

Pembiş kereme iyilik yapmaya çalışıyorum bana kalsa bezlemek daha kolayy

Colicos ben samsundayım

Cansel sanırım yaptığı dışkıyı görmesi için yalnız ev ahıra döner bilemiyorum

Pamukhelva başarılar sana daaa :)

Biz bu haftasonu kp nin ısrarlarıyla yazlıklarında geçirdik güzel geçti ama sıkılıyorum çok sakin bi yer..

Günaydınlar herkeseeeeeee. Sabah dr randevum var bileğim için. İnşallah bir an önce toparlatır beni.

Bu arada deneyimli annelere sorum var :) yatak bariyeri alacağım yumuşak olanlardan. Mantıklı değil mi?? Efeyi büyük yatağa geçireceğim inşallah da düşmesini engellemek için çözümlere baktım. Kimisi yere münder koyuyor kimisi sandalyeler dayıyor. Ama çocuk ilkokula falan gelse bile düşebilir yani kendimden biliyorum alayım bir bariyer kurtulayım diyorum inşallah. Miny babye karar verdim. Normalde 169 ama n11de 139muş fiyatı.

büyük yatağı varsa en güzeli yatak bariyeri yoksa ikeanin alcak yataklarını tavsiye ederim. yatak bariyeride var. kerem şu an onda yatıyor

elanur 5 yasindan itibaren bariyer olmadan yatıyor. şimdiye kadar düşme yaşamadık. birazda deli yatar kendisi :)

Gunaydin canlar.. Ara ara okuyorum. Ama pek yazamiyorum. Dag tepede pek internet cekmiyor..

Pembisim, dr dan iyi haberlerle gel. İns dugune kadar toparlarsin..

Busmai, alistirma kulodu desen belki ama kulot kesinlikle bez gibi deil.. Altinin tamamen acik olmasi da bence dusunuldugu gibi cabuk ogrenmesini saglamaz gibi geliyor bana.

Born, yolda bez baglamiyorum. Bi uyuyacagi zaman koltugun ustune alt acma ortusu seriyorum. Otelde aksam yatarken ne olur ne olmaz diye bezliyorum. Ama evdeyken gece de baglamiyorum. Genelde kendi haber veriyor, ama oyuna etrafa dalar unutur diye ben de iki saatte bir oturtuyorum. Geldigimizden beri bir kez kaza oldu.

Tasininca ben de karyola alip odasini ayiricam ins. Bariyer isini ben de dusundum. Burada bi arkadasa sordum. 1,5 yasindan itibaren karyolada yatiyor. İlk basta sandalye dayadim. Sonra yere kalin minderler koydum. Birkac kez dustu ama bi sey olmadi dedi. Benim de gozum kesiyor. Arastirip bakicam iste..

Ben evimi ayırdığımda alçak bir yatak almayı düşünüyorum. yere iki minder atarım kocaman hem dekoratif olur. bişeycikler olmaz diye düşünüyorum. bariyer mantıklı ama ben pek sevmiyorum görüntüsünden dolayı.

Aahaa demek samsundasın. ne güzel. çok güzel olduğunu duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…