Benim epilasyon işi eylülün 18 ine kaydı çünki ben annemlere 2 hafta sonrasına randevu alalım demiştim. kendisi yeğenimi götürüyor epilasyon için. çok doluymuş. tutulan bir yer olduğu için kolay kolay randevu vermiyorlar. eylül 18 olarak kayıt almışlar bakalım. kışa girmeden de bi cilt bakımı yaptıracağım inşallah.1,5 yaş mı oy kuzum 2 yasında mı öğrenmişti Elanur ?
Bizimki 2 yaş 7 aylıktı , annem siz iki yaşta öğrendiniz deyip duruyordu, napiyim ya benimkiler koca kafalı demek öğrenemiyorlar diyorum ben de
Neden cnm ?
Teşekkür ederiz
insallah alırsınız işi hayırlısıyla ....
Aynı şey bana da oluyor yattıktan sonra bi bakmışım bayılmışım resmen
Insaallah herşey yolundadır pembişcim,
Nfk olmayınca sayfalar da az ilerliyor, onlar da Uzungöl de geziyorlardır belki şu an
Görüşürüz cnm kolay gelsin
Bizede bilgi vermeyi unutma. merak ettim fikrini.Diş fırçalama işine ben de başkamıştım ama florür nedeniyle ara verdim. Eczacımızdan fikir almayı düşünüyorum. Kendi çocuğu da var.
Sitemin bu hali çok garip geliyor. Kendimi yabancı hissediyorum.
tamam canım bekliyorum ozaman nfk gelince.colicos, çocukların da fotolarini gonderirim. nfk gelsin
Güvenilir olması önemli. internete pek güvenmiyorum ben. aldatmacalar olabiliyor.Ay aynen annemde guzel guzel yıyor bana gelınce binbir naz niyaz. Biz yüz göz olmuşuz iyice sanırım
Gercek bal curutmez bence
İpek hanımın çiftliği diye bir yer var internetten sipariş veriliyor onun balını merak ediyorum.
Estafurullah ben de 1 yıldır araba kullanıyorum şurda butun tecrubem bu
Her kkurala uyma:) kaza yaparsın. Türkiyede trafiğin kendine has kuralları var araba kullanmaya baslayınca çözersın sen de:)
Çekirge:)
Boşver keyfine bak. dönünce bol bol yazışırız.Gunaydin canlar.. Ara ara okuyorum. Ama pek yazamiyorum. Dag tepede pek internet cekmiyor..
Pembisim, dr dan iyi haberlerle gel. İns dugune kadar toparlarsin..
Busmai, alistirma kulodu desen belki ama kulot kesinlikle bez gibi deil.. Altinin tamamen acik olmasi da bence dusunuldugu gibi cabuk ogrenmesini saglamaz gibi geliyor bana.
Born, yolda bez baglamiyorum. Bi uyuyacagi zaman koltugun ustune alt acma ortusu seriyorum. Otelde aksam yatarken ne olur ne olmaz diye bezliyorum. Ama evdeyken gece de baglamiyorum. Genelde kendi haber veriyor, ama oyuna etrafa dalar unutur diye ben de iki saatte bir oturtuyorum. Geldigimizden beri bir kez kaza oldu.
Hahahh canım onu mimarlara söylemen lazım senin benlik bişey değil. ben yemek aldığınız yerlerin dekorunu, tasarımını yapıyorum.Öncelikle soranlara çook teşekkürler. Evim evim güzel evim :) valizlerle uğraş evle uğraş derken fırsat buşamadım yazmaya. Eşim hem yol yorgunu hem de hala soğuk ter döküyo vsoğluş kudur kudur baby modunda ama cıvık kakaya devam ve de arada boğazı gıcık olmuş gibi öksürüyo. Yani ilaca devam bakalım. Ben yarına dr randevusu aldım bileğim için. İnşallah herşey yolunda gider.
Pamuk helvam sınavı geçmişsin tebrikler. İnşallah direksiyonu da halledersin sen şeker arkadaşım benim.
Colicoscum lütfen tesisin tuvaletlerinde mutlaka çocuk klozeti olsun. Ayrıca bebek alt değiştirme tablası yapıyolar ya Allah aşkına benimki gibi kuduruklar orda durur mu??? Bir annenin serzenişleri
Busmai lütfen Mertin tadını çıkarıp Keremimi rahat bırakır mısın????!!!! :)
Ay bu arada Efe eve gelince hangi oyuncağı ile oynayacağını bilemedi resmen. Mutluluktan uçuyo yani :) bi de iki gğn önce zıplamayı öğrendi. Normalde parmak ucunda durur giib bişiler yapıyodu ve beceremeyip komik bir görüntü sergiliyordu. Şimdi çekirge kıvamında
Yok canım bugün misafir var tamamen boş olmam lazım 3-4 günbusmai, başladın mi eğitime
Gunaydin canlar.. Ara ara okuyorum. Ama pek yazamiyorum. Dag tepede pek internet cekmiyor..
Pembisim, dr dan iyi haberlerle gel. İns dugune kadar toparlarsin..
Busmai, alistirma kulodu desen belki ama kulot kesinlikle bez gibi deil.. Altinin tamamen acik olmasi da bence dusunuldugu gibi cabuk ogrenmesini saglamaz gibi geliyor bana.
Born, yolda bez baglamiyorum. Bi uyuyacagi zaman koltugun ustune alt acma ortusu seriyorum. Otelde aksam yatarken ne olur ne olmaz diye bezliyorum. Ama evdeyken gece de baglamiyorum. Genelde kendi haber veriyor, ama oyuna etrafa dalar unutur diye ben de iki saatte bir oturtuyorum. Geldigimizden beri bir kez kaza oldu.
Evet güzelAahaa demek samsundasın. ne güzel. çok güzel olduğunu duymuştum.
Aaa harikaymış. tamam ozaman. bende bir bakayım o halde.günaydın herkese kocamla kızım uyuyor kahvaltıyı hazırladım uyanmalarını bekliyorum
colicos o bahsettıgım sıte sıradan bır sıte değil ipek hanımın çiftliği dıye bı bak ınternetten Ceyda duvencı sezen aksu gıbı unluler de alısverıs yapıyormuş,bi arkadaşımın tavsıyesıyle haberım oldu.arkadasım da ordan alıyor bebegı ıcın.
pembiş inşallah bileğin için güzel seyler söyler doktor.ben ceylını 11 aylıktan berı ayrı odada yatırıyorum ılk zamanlar yer yatağında yatırdım ama sonra yatağa gecırdım.yatağın altına da yanı yere buyuk pamuk yer yatağım vardı onu serdım.herhangı bır düşme yasamadık ama yıne de kaldıramıyorum.biraz goruntu olarak sınırımı bozuyor ama ceylın arada bı gıdıp ustunde oyun oynuyor
ilbilge bizede bilgi ver canım ya su dıs macunu olayından.
nfk maşallah aysecık çişe alışmış darısı basımıza.
geçmiş olsun. dr söylediklerini ihmal etme ozaman.Sıvı birikmiş ve incitmişim. İlaçları ve bilekliği kullanıp 15-20 gün sonra kontrole gelicekmişim.
Colicos bu erkek çocuklarının küçüklükten sevmeleri bi tuhaf valla :)
Nfkcım Ayşeciğime bravo valla. Gezmeler güzel geçiyodur inşallah
büyük yatağı varsa en güzeli yatak bariyeri yoksa ikeanin alcak yataklarını tavsiye ederim. yatak bariyeride var. kerem şu an onda yatıyor
Yaw senin şu resmi nezaman görsem canım türk kahvesi istiyor. şuan elimde türk kahvesi yudumluyorum bile. cemile saolsun çok güzel kahve yapıyor.Sıvı birikmiş ve incitmişim. İlaçları ve bilekliği kullanıp 15-20 gün sonra kontrole gelicekmişim.
Colicos bu erkek çocuklarının küçüklükten sevmeleri bi tuhaf valla :)
Nfkcım Ayşeciğime bravo valla. Gezmeler güzel geçiyodur inşallah
Evet canım yaa. yastık koyarım ben oraya.pembis geçmiş olsun Allah beterinden saklasin. düğüne vsr dsha değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?