Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Benim epilasyon işi eylülün 18 ine kaydı çünki ben annemlere 2 hafta sonrasına randevu alalım demiştim. kendisi yeğenimi götürüyor epilasyon için. çok doluymuş. tutulan bir yer olduğu için kolay kolay randevu vermiyorlar. eylül 18 olarak kayıt almışlar bakalım. kışa girmeden de bi cilt bakımı yaptıracağım inşallah.

Bizede bilgi vermeyi unutma. merak ettim fikrini.

Güvenilir olması önemli. internete pek güvenmiyorum ben. aldatmacalar olabiliyor.

Boşver keyfine bak. dönünce bol bol yazışırız.

Hahahh canım onu mimarlara söylemen lazım senin benlik bişey değil. ben yemek aldığınız yerlerin dekorunu, tasarımını yapıyorum.

busmai, başladın mi eğitime
Yok canım bugün misafir var tamamen boş olmam lazım 3-4 gün
Bebek görmeye geliyolar posta posta

Nfk yöntem çocuklar üzerinde başarılı sonuç vermiş bencesi sencesi yook
Aahaa demek samsundasın. ne güzel. çok güzel olduğunu duymuştum.
Evet güzel

günaydın herkese kocamla kızım uyuyor kahvaltıyı hazırladım uyanmalarını bekliyorum

colicos o bahsettıgım sıte sıradan bır sıte değil ipek hanımın çiftliği dıye bı bak ınternetten Ceyda duvencı sezen aksu gıbı unluler de alısverıs yapıyormuş,bi arkadaşımın tavsıyesıyle haberım oldu.arkadasım da ordan alıyor bebegı ıcın.

pembiş inşallah bileğin için güzel seyler söyler doktor.ben ceylını 11 aylıktan berı ayrı odada yatırıyorum ılk zamanlar yer yatağında yatırdım ama sonra yatağa gecırdım.yatağın altına da yanı yere buyuk pamuk yer yatağım vardı onu serdım.herhangı bır düşme yasamadık ama yıne de kaldıramıyorum.biraz goruntu olarak sınırımı bozuyor ama ceylın arada bı gıdıp ustunde oyun oynuyor

ilbilge bizede bilgi ver canım ya su dıs macunu olayından.

nfk maşallah aysecık çişe alışmış darısı basımıza.

Akşam işten çıktıktan sonra eve geldiğimde batu durmuyordu. yemek bile yiyemeden dışarı çıktık, biraz gezdirelim dedik. bayaa bir dolaştık. eve gelirken içinde birsürü hayvanın bir arada olduğu bir bahçe gördük. buranın yerlilerine ait. içlerinde keçide vardı. çok sevimli. oğlum keçiyi görünce çok sevdi oda okadar cana yakınki hemencik yanımıza geldi. batunun eline bir dal yeşillik verdik oda hayvana uzattı, keçi yemeye başaldı. batuhan bu duruma çok kahkahalar attı. bayıldı ona yemek yedirmeye. sonra bir ara batu keçinin sakalından yakaladı. bırakmadığı gibi sağa sola sallamaya başladı. keçi meee diye bağırırken dilini tuttu. keçicik bi sendeledi durdu elini gzüne soktu. zavallı keçi geldiğine pişman oldu. İşte bu keçi. inşallah yükleyebilmişimdir.

Eklentiler

• keçii.webp
    275,9 KB · Görüntüleme: 42
Aaa harikaymış. tamam ozaman. bende bir bakayım o halde.

Sıvı birikmiş ve incitmişim. İlaçları ve bilekliği kullanıp 15-20 gün sonra kontrole gelicekmişim.

Colicos bu erkek çocuklarının küçüklükten sevmeleri bi tuhaf valla :)

Nfkcım Ayşeciğime bravo valla. Gezmeler güzel geçiyodur inşallah

geçmiş olsun. dr söylediklerini ihmal etme ozaman.
Walla banada tuhaf geliyor. korkusuz bide bunlar. bizim orda her bahçede köpek var. kedi desen sokak kediside olsa elleriyle besliyorlar özel mama alıp. batuda bunları göre göre alışıyor. hiç hayvan korkusu yok. gittiğimiz avmnin birinde kocaman timsah vardı sanki gerçek gibi derisi biraz yumuşaktı. onu bile çok seviyor.

büyük yatağı varsa en güzeli yatak bariyeri yoksa ikeanin alcak yataklarını tavsiye ederim. yatak bariyeride var. kerem şu an onda yatıyor

Ikeanın alçak yataklarına baktım güzel ama çok klasik. aslında bende düşünmedim değil düşse bile bişey olmaz nasılolsa minder koyacaktımya.. sonra kesin olarak şunlardan birine karar verdim çilek mobilyada. daha farklı birşey bulursam araştıracağım bakalım bulamazsam bunlardan birini almak istiyorum ;

colicos bunlarda alçak yatak düşme olsa bile sıkıntı olmaz. biraz kafayı mobilyaya vurur onuda yastikla desteklersin

Yaw senin şu resmi nezaman görsem canım türk kahvesi istiyor. şuan elimde türk kahvesi yudumluyorum bile. cemile saolsun çok güzel kahve yapıyor.

Tünaydın kızlar , pembiş geçmiş olsun, ilaçlar ve bileklikle şifa bulursun insallah...

Cansel maşallah kuzuya Selim de ablasına göre konuşma bakımından epey geriden geliyor, adam 18 ay anne demedi ya hu Sağlıklı huzurlu olsunlar da , herşeyi başarır kuzucuklar insallah

Busmai. Bizim dobik zaten bezlenmek istemiyor , senin yöntemi mi denesem acaba düşünüyorum. Orada top var diyo eli popoda sürekli , birşey demiyorum da, ne bezini temizletmek istiyo ne de bez taktırmak, şaşırdım ben de ne yapacağımı

Nfk, maşallah pıtırcık hanımefendiye

Destiny , en güzeli boş fırça ve su şimdilik sanırım, macunların hepsi için kanserojen zararlı deniyor

Colicos, timsahı bile seven kuzuya maşallah , Selim de çok seviyo hayvanları, kucaklamaya çalışıyor her gördüğünü hatta

Kursa gidip ders için randevu alıcam, heyecanlıyım şimdiden

Hepinize hayırlı huzurlu günler

Kızlar bu arada aktif üye ünvanını almışım. hadi tebrik edin beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…