Canım senin kaçırdığın birşey yok aslında, perşembe apar topar gittiğim için ben yazamadım. okadar ağlamaklıydımki valizimi bile kv hazırladı. yollar dar geldi bitmek bilmedi. bitanecik kardeşim kıyamıyorum işte. duyunca üzüldüm. bişey oldu bana söylemediler diye kıyameti kopardım. çok zor bir gündü benim için. hiç yazma fırsatım olmadı. zaten uzun süre kalamadım yanında izin vermediler. cuma günü zoraki dr ikna ettikde öyle birkaç saat kaldım. iyiki de gitmişim çok moral oldu onun için. çok mutlu oldu. ağır enfeksiyon kapmış. birkaç yıl önce böbrek nakli olmuştu. allahtan böbreğinde bişey yok. birkaç tedavi uygulamışlar sonuç alamamışlar. ben ayrılırken dr görüştüm toplantı yapılıp ona göre karar verilecekti. bilmiyorum artık ne yapacaklar. hayırlısıyla başka bir tedaviyle iyileşir inşallah.Günaydınlar herkeseeeeeeee. Güzel birgün olsun inşallah :)
Borncum acaba kendini ufak ufak zorlasan mı?? Yani sevdiğin bi yerlere gitmek için diyorum...? Çünkü daha zamanın var hayırlısı ile ve sonrasında iki
kuzucuk ile biraz bunaltıcı zamanlar yaşayacaksın; bari o sürece bunalarak girme. İşleri bitirmenize çok sevindim canım. Sağlıkla gelsin minik kuş inşallahhh. Kreş konusundaki olumlu duyumları söylediğin için de teşekkür ederim canımcım.
Pamuk helvacım ben de bayılıyorum şeker portakalının haftasonlarınaama en çok senin nickin gibi tatlı üslubuna bayılıyorum. Nazar değmesin sana maşallah. Hayatındaki insanlar da bunun farkındadır umarım
Colicoscuk kız ben senin ankaraya gideceğini bile kaçırmışım!! Artık nasıl okuyosam....???? Güzel ama yorucu bir değişiklik olmuş. Evlattanuzak kalmak zor ama yaaaaaa. Kıyamam ben onun sana tutunan minik ellerineeeeee.
Cansel kız valla ben de merak ediyordum sizin ev nereler diye. Ha istanbulu da bilmiyorum zaten ama merak ettim işte hahahha. Yani maşallah manzara ve ortam süper görünüyor. İyi günlerde oturun inşallah canımcım.
Allah sağlık ve şifalar versin cnm ,Canım senin kaçırdığın birşey yok aslında, perşembe apar topar gittiğim için ben yazamadım. okadar ağlamaklıydımki valizimi bile kv hazırladı. yollar dar geldi bitmek bilmedi. bitanecik kardeşim kıyamıyorum işte. duyunca üzüldüm. bişey oldu bana söylemediler diye kıyameti kopardım. çok zor bir gündü benim için. hiç yazma fırsatım olmadı. zaten uzun süre kalamadım yanında izin vermediler. cuma günü zoraki dr ikna ettikde öyle birkaç saat kaldım. iyiki de gitmişim çok moral oldu onun için. çok mutlu oldu. ağır enfeksiyon kapmış. birkaç yıl önce böbrek nakli olmuştu. allahtan böbreğinde bişey yok. birkaç tedavi uygulamışlar sonuç alamamışlar. ben ayrılırken dr görüştüm toplantı yapılıp ona göre karar verilecekti. bilmiyorum artık ne yapacaklar. hayırlısıyla başka bir tedaviyle iyileşir inşallah.
İnsanın hep kalabalıktan uzak sade bir yerde oturası geliyor dimi. ankaradan sonra burası da bana çok çok sakin geldi. bembeyaz evler ve yemyeşil doğası. birde pesbembe, kıpkırmızı bodrumun simgesi çiçeklerle kaplanmış evler. sezon bitimi bizde şöyle bahçeli teraslı güzel bir yer bakıcaz bakalım. keyfini sürelim istiyoruz birazda, çok sıkıntı çektik çünki.Kızlar sayfayı açıp okumaya başladım ki çok çok mutlu ettiniz beni, tam da bugün ilk kez direksiyon dersine gideceğim için heyecanlı ve gergindim, şimdi gülerek seke seke gideceğim oraya sayenizdeEstagfurullah , sizin güzel bakışınız Hepiniz iyi niyetli, çok güzel kalpli insanlarsınız,insallah gerçek yaşama da taşıyabiliriz buradaki arkadaşlığımızı :)
Günaydın , günaydın
Cansel , güzel günlerde huzurla oturun insallah , ben de çekmeköy tarafını, genelde yüksek binalardan ibaret sanıyordum, şile tarafına kaçmak lazım demek ki ...
Site içi okul olmasının avantajı . 30 çok iyiymiş, bizim mahallenin okulu kaç kişidir Allah bilir , okul dağılınca kalabalıktan yürünmüyorAllah çocuklara zihin açılığı ve kolaylık versin , insallah güzel nesiller olarak yetişirler...
Nfk, benim de beykozdaki evlerde aklım kalıyo hep, ama oralarda iskân sorunu varmış sanırım ,
koruya gidince tek katlı bahçeli minik bi ev görüyorum satılık , eşimin gönlü olsa yazları gelir oraya yerleşirim , çocukları çayıra çimene bırakırım...ne güzel olur );
Born, evet cnm sıcak olsa da olmasa da son ay insan iyice bunalıyor, bir de 2. Hamilelikte ilk çocuğun sorumluluğu ve düşüncesi , en zoruKaç gece çocuğa bakıp bakıp ağlamıştım , eşime de mektup bırakmıştım , bana birşey olursa üvey anne eline bırakma sakın çocukları diye Allahım sağlıkla kavuşmak büyütmek nasib etsin, hiçbir yavruyu annesiz babasız bırakmasın
Hepinize hayırlı huzurlu günler kızlar.
Annem buraya gelin geldiği için çok bağlı , ayrılmak istemiyor , yalnız olduğu için ben de ondan ayrılamıyorum ); yoksa 1 dk durmam doğup büyüdüğüm bu semtte, çok değişti çok aşırı kalabalıklaştı ve bozuldu buralar maalesef...
Bilmukabele canım , çok güldüm ya bi de dilime takıldı bu şarkı Allah razı olsun
Günaydın cnm Allah kolaylık versin size de, istanbul iki gündür daha iyi, kuvvetli rüzgar esiyo, bu da nemi ve sıcaklığı azaltıyor biraz da olsa çok şükür
Undan olabilir. bende çok güzel kek yaparım ama son aldığım unda hiç güzel olmamıştı kekim. belki bayat undu bilmiyorum. marka aynı çünki.Kızlar ya benim keklerim güzel olurdu kabarır yumuşacık olurlardı ,
Son birkaç keredir kalıba yapışık halde basık bir kek çıkıyor, ne oldu ne değişti bilmiyorum , fırın mı eskidi kalıbım mı ne oldu anlayamadım ? var mı kesin tutan pofuduk kek tarifiniz
Saol bitanem. inşallah hayırlısıyla sağlığına kavuşur. dediğin gibi nakilli olanlar çoook dikkat etmeli kendisine. çok hassaslar. rabbim inşallah yanında olur. kolaylıkla sağlığına kavuşturur.Allah sağlık ve şifalar versin cnm ,
Insaallah yeni tedavi yöntemi ile sıhhatine kavuşur ,
Böbrek nakli olanlar daha hassas oluyor , Allah şifalar ve kolaylık versin..
Okulun site içinde olması ne büyük bir avantaj canım yaaa. kolaylıkla ilgilenirsin çocuğunla. çevrede çok rahat ve temiz olur. her türden bilmediğin insan kalabalığı olmaz en azından.pamuk helva, aslında sadece site içinden kayıt alıyorlar okula ama dışardan kayıt yaptiranlarda olmus. doğal olarak artmis mevcut. 30 en fazla 35 olur diyorduk 40 şok etkisi yaptı. hayırlısı artık.
Amin. inşallah canım çok saol.Colicoscum kardeşine çok geçmiş olsun. Allah şifa versin en kısa zamanda.
kızlarr yaaa benimde canım kek çekti. ve üstelik şok şok şok.. 65 kilo olmuşum.pamuk helva en son nutellali kek yaptım. cok beğenildi. üstüne nutella yapmadım ama
colicos bende kaçırmışim kardesine çok geçmiş olsun
colicoscum cok gecmis olsn ins tez zamanda aagligina kavusur
haklisiniz kizlar biraz hareket etmem lazim ama bende de sonra hic dinlenemicem.simdi surekli yatiyim.modu var ama bu gidisle biraz zor dogurcam ben bebek de cok tekmeliyo bu da yaramaz.olcak gb bi his var icimde hic umudum.yok uslu olmasina dair :)
Aaaa geçmiş olsun canımm. üşütmüşsünüz demekki. yediğiniz bişey dokundu belliki. haşlanmış patates falan yiyin bari iyi gelir. birde limonlu türk kahvesi ishali keser. yarım çay bardağından az olacak. kahvesi bol olacak. bişeycik kalmaz. bir dene istersen.Merhaba kızlar. Biz döndük ama gittiğimizden hiçbir şey anlamadık. Eşimle hastalandık. İshal, kusma.hala da kötüyüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?