Geçmiş oldun canım. Allah şifa versin.Canım senin kaçırdığın birşey yok aslında, perşembe apar topar gittiğim için ben yazamadım. okadar ağlamaklıydımki valizimi bile kv hazırladı. yollar dar geldi bitmek bilmedi. bitanecik kardeşim kıyamıyorum işte. duyunca üzüldüm. bişey oldu bana söylemediler diye kıyameti kopardım. çok zor bir gündü benim için. hiç yazma fırsatım olmadı. zaten uzun süre kalamadım yanında izin vermediler. cuma günü zoraki dr ikna ettikde öyle birkaç saat kaldım. iyiki de gitmişim çok moral oldu onun için. çok mutlu oldu. ağır enfeksiyon kapmış. birkaç yıl önce böbrek nakli olmuştu. allahtan böbreğinde bişey yok. birkaç tedavi uygulamışlar sonuç alamamışlar. ben ayrılırken dr görüştüm toplantı yapılıp ona göre karar verilecekti. bilmiyorum artık ne yapacaklar. hayırlısıyla başka bir tedaviyle iyileşir inşallah.
Colicoscum Efe çok şükür iyileşti. Ben ilaçlarıma ve bileklik kullanımına devam ediyorum. Düğünde oynayıp daha da kötülemezsem tabi
İlbilgecim ankarada salgın varmış. Birçok arkadaşım aynı sebepten hastaneye gitti şu bir haftada
Colicoscum ben de sünnet düğünü yapmak istiyorum ilerde ama önce ikinci velet olursa onu bekleyelim diyoruz. O da erkek olursa iki düğün yapmayalım
Borncum valla yayılmak istemen çoooook doğal. Ama sen dediğim gibi sadece hoşuna giden yerlere git ve hoşuna gidecekleri yap.
Nfkcım ev olayına yorum yapamadımmmm. İşlerin hızlanmasına çok seviniyorum valla. İnşallah ağız tadıyla oturacağınız da bir eviniz olur canım.
Geçmiş oldun canım. Allah şifa versin.
ikinci velet yakındır ozaman:)))Colicoscum Efe çok şükür iyileşti. Ben ilaçlarıma ve bileklik kullanımına devam ediyorum. Düğünde oynayıp daha da kötülemezsem tabi
İlbilgecim ankarada salgın varmış. Birçok arkadaşım aynı sebepten hastaneye gitti şu bir haftada
Colicoscum ben de sünnet düğünü yapmak istiyorum ilerde ama önce ikinci velet olursa onu bekleyelim diyoruz. O da erkek olursa iki düğün yapmayalım
Borncum valla yayılmak istemen çoooook doğal. Ama sen dediğim gibi sadece hoşuna giden yerlere git ve hoşuna gidecekleri yap.
Nfkcım ev olayına yorum yapamadımmmm. İşlerin hızlanmasına çok seviniyorum valla. İnşallah ağız tadıyla oturacağınız da bir eviniz olur canım.
Günaydın kızlar. istanbul'u nerdeyse semt semt dolaşıp. 7. evden sonra ilk defa gonlumuzegire bir evde oturuyorum.cekmekoy'de oturuyorum. Şile yolu uzerinde Özyeğin Ünv. biraz ilerisi. Şile'ye yakınız yani. İstanbul dışı sayılırkarsimiz orman. Allah herkesin gonlune gore bir ev nasip etsin.
Ona ben de çok şaşırdım. Sanırım pedofili ile alakalı bir durumKreşlerdeki kamera sisteminin kaldırıldığına dair bir duyum aldım. çok ilginç. bence olmalı. kötü muamele yapan yerler var yani. allah korusun. niye rahatsız oluyorlarki. sonuçta bizimde çalıştığımız yerlerde kamera sistemi var. işini adam gibi yaptıktan sonra niye rahatsız olacaksın. ben unutuyorum bile çoğu zaman kamera olduğunu.
aynen.. ama ben kızımı okula gönderirken zorlanacağımı hissediyorum.Busmai anca misafir ağırlasın dursyn iki çocuklu hali ile
Nfkcım aynen katılıyorum sana. Tabiki dayanamayıp sesini yükseltebilir insan sonuçta okadar çok çocuk var. Ama farklı bi davranış mazur görülemez...
Colicosum iki yıl kimse bana dokunmasınnnn. Bu Efe travmasını anca atlatırım
Yarım yanalak eşya ve valiz topluyorum. Nefret ediyorum valiz işindennnnnnnn
Yarın kaş bıyık ve saç boyama sonrası ankaraya gideceğiz inşallah. Eşim daha sonra bize katılacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?