Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

cena,cım bende oruç tutmak istiyorum şu kısa günlerde

ama çok yorgun düşüyorum bi yandan bebekle uğraş bi yandan kızım okula gidiyor.

sütüm azalır diyede korkuyorum.gün içerisinde doğru dürüst yemek yediğim

söylenmez ama bol bol sıvı alıyorum.oğlumun diş sıkıntısıda bi yandan

çıkramadık dişleri kök söktürüyor.birde oruç tutunca iyica asabileşmeyelim

Son düzenleme:

Benim kız ilk 2 ayında aynen öyleydi üstelik hiç gündüz uykusuda yoktu ama şimdi birşeylerle oyalanmaya başladı.Biraz oyun halısında birazda akvaryum karşısında anakucağında duruyor ama gündüzleri nedense kucakta gezmek istiyor hep.Bizim için gerçekten çok yorucu oluyor insan bunalıyor.

Benimkide tam tersi ilk 2 ay melek gibiydi kız kardeşim annemler çok fena kucağa alıştırdılar bi kaç ay daha idare edicem artık napalım sağolsunlar da allah başka dert vermesin ama gerçekten bazen çok bunalıyorum

günaydın kızlar günümüz hayırolsn.. bakalım bgn pilim kaçta bitcek bizim paşa anasını uyandırdı beyfendi hala uyuyor gerçi uyusun bnde dinlenmiş oluorm

günaydın arkadaşlar
biz dün akşam oğluşumla yine gezmeye gittik ana-oğul balım yaa nasıl seviyo gezmeyi
orada bi tane çocuk vardı 3 yaşında nasıl güldü ona yaa kahkaha atıyo resmen
işin ilginç tarafıysa çocuk oğluşuma bakmadı doğru düzgün ama o gülüyo yaa
sizin tatlı bebekleriniz neler yapıyor bakalım

yerim o miniği ben masalh bizimkiside gecen 1yasında bebk bunun kafasını sevıo falan bizmksde uzanmaya calışıo ona tepki verıo şaşırdm vala bu yaramzlr artk herşyn çok farkında yaaa

günaydınn kızlar. biz yine öksürükle ugraşıyoruz.dr bitkisel öksürük şurubu ve burnu için sprey verdi. ama kzım şurubu içnce sanki daha çok öksürmeye başladı.anlamadım:44: birde kzımı nasıl biberona alıştırabilirim yaaa. ıhlamur falan içirmek istiyorum kşçıkla çok az içiyo napsam bilemedim?

Ee bu güzelmiste markasi ne nerden alacaz

canım markası ne bilmiyorum ama civil mağazasında bulabilirsin

hadi yaa :44:
he rbebek farklı demekki benimde eltimin çocuğu bayılmış buna anacım bunların bile şimdiden zevkleri var her çocuk ayrı
senin ayşeciği oturttur bakalım yeğeninin salıncağına hoşuna giderse ayşenin bir alternatifin daha olur

bende düşünüyorum bunu almayı ama henüz karar vermiş değilim :44:

Yerim bn o minikleri bunlarin devrilme riski yoktur umarm en kisa zamnda bnde alicm karar verdm

hmmmmm bak bunu iyi soyledin. bi konuyu söylemeyi unutmuştum.

devrilme riski yok, bi kere agır baya, ama asıl devrilmemesini sağlamak için yaptıkları kötü bi tarafı var ki kocamaannn
yer kaplıyo yani, odanız dar bi oda ise bunu da dikkate alın, mumkunse gidip bi mağazada görün derim ben, yada ölçülerine bi bakın evinize uygun mu, evde yer varsa problem yok ama eviniz dar ise sıkıntı olabilir.

dengeyi sağlamak için çapını baya geniş tutmuşlar

bu kullanışlı bişi gibi, bakim bizim bey ne dicek, bi göstereym.
sandalyeye baglayınca yuksekte oluyo mu bebek, yani bizle aynı seviyeye geliyo mu, aşağıda kalmaması lazım ya

canım Allah korumuş, ben illaki yastık koyuyorum gece emzirirken kucağıma, kucağıma koydugum yastıga da kollarımı dayıyorum, bütün yükü yastıga veriyorm, uyusam bile düşmicek şekilde tutuyorm, ben de hep korkmuşumdur cunki, Allah muhafaza

destiny ek gıdaya illaki adapte olur da, benim korkum anne sütünü azaltması. o yüzden azar azar vercem maksat tatmış olsun diye yani. zaten sennki de azaltmış ya, oyle olur diye korkuyorum

bu perşembe oruca niyetleneceğim, bakalım, benim de niyetim bu kısa günlerde bitirmek..
birdahaki ramazana kalmamalı oruç, inş sütüm de etkilenmez de azar azar bitiririm,, sayılı gün ne de olsa..

bi denemek lazım belki, cesaret edip

aynı bizmki de oyle, gunduzleri bi yarım saat uyuyo diyelm ki, o sürede naapcamı sasırıyorm
toplamda 10 dk dönencesiyle oyalanıyo, 5 dk yerde duruyo, 15 dk durursa anakucagnda oyuncağı ile oynuyo, hele akşama dogru saat 4 ten sonra hiç inmiyo kucaktan, sabah yine idare eder de, biraz daha buyuyunce artık kendisi hareket etmek isticek, yere bırakmamı isticektir diye umit ediyorm

geçmiş olsun canım, biberon silikon mu kaucuk mu, belki kaucuk olsa daha doğal gelir içer bi ihtimal

Ee banada geldi mailde orda bi link var tekrar ona girmemiz gerekiomu ben bastım açmadıda

Sn. ....... ......,(nam-ı diğer, cena)

Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.

Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.

Sevgilerimizle,

Ülker Hero Baby Bebek Beslenme Hattı
444 43 76
Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfen http://www.ulkerhero.com/includes/iletisim adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!
Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması
Adresime numune gönderilmesini istiyorum.

ama not ne anlama geliyor onu anlamadım.. linke tıklayınca sayfa açılmıyor.
anlayan beri gelsin.. bana da desin

oyuncakla falan oyalanmıyor mu canım?:44:

ilk denemeniz hayırlı olsun bakalım bende önümüzdeki ay başlıcam en önce şu cam rendemi alayımda bi dışarı çıksam çok alıncak var ama bu yaramazdan fırsat bulamıyorum ki
inan insan dışarı çıkınca öyle bi oluyorki..
gözü dönüyor.. cennete düşmüş gibi..
markette mutfak alışverişi yapmak bile büyük keyif oluyor insana..
hey gidi kim derdi, aheste aheste reyondan ürün incelemek arabaya atıp
bakına bakına yürümek lüks olacak bir gün diye..

Allah kolaylık versin.. benimkine ek bi de kızın var..
okul telaşesi falan..zaman bol canım.. tutmak niyetindesin nasılsa.. tutarsın..

kızlar ya bebişim 20 gündür geceleri uyumuyor gece oturuyor gündüz yatıyoruz offffffffff offffffffffff
akşamları banyo yaptır, biraz masaj yap, ışık kapalı, alçak sesle konuş.
belki bu şekilde gece gündüz ayırımını yapabilir.. başka bi şey aklıma gelmiyor.. :44:

ayşcecik de 13 aylık kuzenine ''kahkaha'' atıyor..
buna ne dersiniz?!!.. uleyn, 5 aydır dünyada, iki karış boyu var, totosundan pırtından haberi yok
anlıyorki o, bizden farklı.. kendine yakın hissediyor..

biberon hiç bilmiyor sanırım, sadece emiyor değil mi?
benim kızım da sayılıdır biberonla içtiği.. kolay akışı olan bi biberon denesen..
hani zaten alışkın değil, bi de emmek için çaba gerektiren bi şey olursa tarafına bakmaz..

şu salıncak için konuşuyorsunuz di mi?
yeğeniminki dediğin gibi epey yer kaplıyor.. yengem bana verme düşüncesinde..
ama bizim ev küçük, o bize fazla..:100:

kızlarrrrrrrrr
10 tane tam 10 tane yarım mekik çektimmmmmm
hayırlı ugurlu olsunnnnn
kaç aylık bebeğin, ben de başlasam mı acaba yaa?!:44:

ayy vir vir vir bi sayfayı doldurmuşum yaaaaa
oğlum uyancak şimdi hiçbişi yapamadım
amaaaan, yaparsın daha akşama çooook var
benim hiç acelem yoktur.. farz-ı mahal yataktan çıktık geldik ayşecikle salona..
bi ara toplayacağım yatak odasını..

Son düzenleme:
tatlım demek istiyor ki.."bu mesajı cevaplayamazsın. cevap yazmak istersen hero baby nin iletişim sayfasından bize ulaşın demek istiyor.. ama Bravo adresine girince bravo reklamı çıkıyor...http://www.ulkerhero.com/includes/iletisim linkinden /includes/iletsim kısmını silince bravonun sitesi çıkıyor..

Son düzenleme:

saol canımcım..

neyse zaten önemli olan talebin alınmış olması.. artık beklemedeyiz..
gönderecekleri iki numune, yaptığımız heyecana bak

Son düzenleme:
ben ben olalı böyle yorulduğumu bilmiyorum

kızımın bebekliğinde bir yıl annemlerde kalmıştım.

eşim erzurum,un bi mezrasında görev yapıyordu

şartlar çok zor olduğu için gidememiştik bebekle.

annemin hakkını ödeyemem evişerini yapardı

yemek ,bebek görmeye gelen misafirler.

sonra uyutup markete giderdim.bunda nereye yetişeceğimi

bilemiyorum.allahtan eşim çok yardımcı oluyor.garibim okuldan geliyor yorgun ,yorgun

bizim oğlan daha kapıdan girer girmez nerdeyse kucağına atlayacak babasının

canm kocaman olması çok önemli degl yer var ama işimiz bittgnde bzm bebişler büyüdgnde napıcaz bunlar katlaıp yada sökülp küçük bi hale gelıolr mı :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…