Kızlar çok bunaldım ya oğlum hiç inmiyor kucağımdan artık kucağımda durmakta kesmiyor gezmek istiyor oturunca başlıyor ağlamaya kollarım sırtım belim kopuyor resmen yürüteç düşünmordum ama bu gidişle alıcam galiba biraz oyalanır hiç değilse bende nefes alırım az da olsa:18:
Benim kız ilk 2 ayında aynen öyleydi üstelik hiç gündüz uykusuda yoktu ama şimdi birşeylerle oyalanmaya başladı.Biraz oyun halısında birazda akvaryum karşısında anakucağında duruyor ama gündüzleri nedense kucakta gezmek istiyor hep.Bizim için gerçekten çok yorucu oluyor insan bunalıyor.
günaydın arkadaşlar
biz dün akşam oğluşumla yine gezmeye gittik ana-oğulbalım yaa nasıl seviyo gezmeyi
orada bi tane çocuk vardı 3 yaşında nasıl güldü ona yaa kahkaha atıyo resmen
işin ilginç tarafıysa çocuk oğluşuma bakmadı doğru düzgün ama o gülüyo yaa
sizin tatlı bebekleriniz neler yapıyor bakalım
Ee bu güzelmiste markasi ne nerden alacaz
e ben bunu biliyorum..
yani biliyormuşummm
babam yeğenime aldı sanırım carrefourdan dedidiğin gibi yüz bi şey lira..
ama yeğenim yüzüne bakmıyor
geldi bacım, geldi..
bakalım numuneler ne zaman gelcek
Yerim bn o minikleri bunlarin devrilme riski yoktur umarm en kisa zamnda bnde alicm karar verdm
bu kullanışlı bişi gibi, bakim bizim bey ne dicek, bi göstereym.Biz bunu aldık ben tavsiye ederim ama tercih meselesi bunu yere koyarsanız kendinden kısa ayakları var onun dışında da her sandalyeye bağlanıyor diğerleri çok yer tutuyor diye ben istemedim bunu katlayınca çanta kadar küçük oluyor fiyatı da uygun
geçen gece kızımı emzırmek ıcın yanıma almıştım her zaman yaptıgım gıbı uyuya kaldık kızım da bende,ama bu sefer onu yatagın uc kısmına yatırmıştım tabi,sabahın 6 bucugunda paldır küldür bi dustu yataktan.ben ondan fazla bagırdım nasıl korktum.bagırmadım resmen böğürdüm.uyanmayan kımse kalmadı valla sesime,kucağıma aldım bi gayret hemen,sonra gulmeye basladı yavrum uyku sersemliğine anlamadı galıba dustugunu
canım ılk basta bana da çok bunlar gıbı geldıydı ama ınanamadım 2 hafta sonra yetmedı bıle o mönü.o kadar çabuk adapte oluyolar kı.sankı anasının karnından cıkar cıkmaz ek gıdayla beslendı.benı keyıf olsun dıye emıyor.o da gecelerı sadece.
ben uyarım,hatta bikeresinde basladıydım.3 gun sonra bıraktım.
bu perşembe oruca niyetleneceğim, bakalım, benim de niyetim bu kısa günlerde bitirmek..
birdahaki ramazana kalmamalı oruç, inş sütüm de etkilenmez de azar azar bitiririm,, sayılı gün ne de olsa..
cena,cım bende oruç tutmak istiyorum şu kısa günlerde
ama çok yorgun düşüyorum bi yandan bebekle uğraş bi yandan kızım okula gidiyor.
sütüm azalır diyede korkuyorum.gün içerisinde doğru dürüst yemek yediğim
söylenmez ama bol bol sıvı alıyorum.oğlumun diş sıkıntısıda bi yandan
çıkramadık dişleri kök söktürüyor.birde oruç tutunca iyica asabileşmeyelim
aynı bizmki de oyle, gunduzleri bi yarım saat uyuyo diyelm ki, o sürede naapcamı sasırıyormKızlar çok bunaldım ya oğlum hiç inmiyor kucağımdan artık kucağımda durmakta kesmiyor gezmek istiyor oturunca başlıyor ağlamaya kollarım sırtım belim kopuyor resmen yürüteç düşünmordum ama bu gidişle alıcam galiba biraz oyalanır hiç değilse bende nefes alırım az da olsa:18:
geçmiş olsun canım, biberon silikon mu kaucuk mu, belki kaucuk olsa daha doğal gelir içer bi ihtimalgünaydınn kızlar. biz yine öksürükle ugraşıyoruz.dr bitkisel öksürük şurubu ve burnu için sprey verdi. ama kzım şurubu içnce sanki daha çok öksürmeye başladı.anlamadım:44: birde kzımı nasıl biberona alıştırabilirim yaaa. ıhlamur falan içirmek istiyorum kşçıkla çok az içiyo napsam bilemedim?
Ee banada geldi mailde orda bi link var tekrar ona girmemiz gerekiomu ben bastım açmadıda
oyuncakla falan oyalanmıyor mu canım?:44:Kızlar çok bunaldım ya oğlum hiç inmiyor kucağımdan artık kucağımda durmakta kesmiyor gezmek istiyor oturunca başlıyor ağlamaya kollarım sırtım belim kopuyor resmen yürüteç düşünmordum ama bu gidişle alıcam galiba biraz oyalanır hiç değilse bende nefes alırım az da olsa:18:
inan insan dışarı çıkınca öyle bi oluyorki..ilk denemeniz hayırlı olsun bakalım bende önümüzdeki ay başlıcam en önce şu cam rendemi alayımda bi dışarı çıksam çok alıncak var ama bu yaramazdan fırsat bulamıyorum ki
Allah kolaylık versin.. benimkine ek bi de kızın var..cena,cım bende oruç tutmak istiyorum şu kısa günlerde
ama çok yorgun düşüyorum bi yandan bebekle uğraş bi yandan kızım okula gidiyor.
sütüm azalır diyede korkuyorum.gün içerisinde doğru dürüst yemek yediğim
söylenmez ama bol bol sıvı alıyorum.oğlumun diş sıkıntısıda bi yandan
çıkramadık dişleri kök söktürüyor.birde oruç tutunca iyica asabileşmeyelim
akşamları banyo yaptır, biraz masaj yap, ışık kapalı, alçak sesle konuş.kızlar ya bebişim 20 gündür geceleri uyumuyor gece oturuyor gündüz yatıyoruz offffffffff offffffffffff
ayşcecik de 13 aylık kuzenine ''kahkaha'' atıyor..günaydın arkadaşlar
biz dün akşam oğluşumla yine gezmeye gittik ana-oğulbalım yaa nasıl seviyo gezmeyi
orada bi tane çocuk vardı 3 yaşında nasıl güldü ona yaa kahkaha atıyo resmen
işin ilginç tarafıysa çocuk oğluşuma bakmadı doğru düzgün ama o gülüyo yaa
sizin tatlı bebekleriniz neler yapıyor bakalım
biberon hiç bilmiyor sanırım, sadece emiyor değil mi?günaydınn kızlar. biz yine öksürükle ugraşıyoruz.dr bitkisel öksürük şurubu ve burnu için sprey verdi. ama kzım şurubu içnce sanki daha çok öksürmeye başladı.anlamadım:44: birde kzımı nasıl biberona alıştırabilirim yaaa. ıhlamur falan içirmek istiyorum kşçıkla çok az içiyo napsam bilemedim?
şu salıncak için konuşuyorsunuz di mi?hmmmmm bak bunu iyi soyledin. bi konuyu söylemeyi unutmuştum.
devrilme riski yok, bi kere agır baya, ama asıl devrilmemesini sağlamak için yaptıkları kötü bi tarafı var ki kocamaannn
yer kaplıyo yani, odanız dar bi oda ise bunu da dikkate alın, mumkunse gidip bi mağazada görün derim ben, yada ölçülerine bi bakın evinize uygun mu, evde yer varsa problem yok ama eviniz dar ise sıkıntı olabilir.
dengeyi sağlamak için çapını baya geniş tutmuşlar
kaç aylık bebeğin, ben de başlasam mı acaba yaa?!:44:kızlarrrrrrrrr
10 tane tam 10 tane yarım mekik çektimmmmmm
hayırlı ugurlu olsunnnnn
amaaaan, yaparsın daha akşama çooook varayy vir vir vir bi sayfayı doldurmuşum yaaaaa
oğlum uyancak şimdi hiçbişi yapamadım
tatlım demek istiyor ki.."bu mesajı cevaplayamazsın. cevap yazmak istersen hero baby nin iletişim sayfasından bize ulaşın demek istiyor..
Sn. ....... ......,(nam-ı diğer, cena)
Hero Baby'ye gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz.
Numune talebiniz işleme alınmıştır. Numune paketinizin gönderimi en kısa sürede adresinize yapılacaktır.
Sevgilerimizle,
Ülker Hero Baby Bebek Beslenme Hattı
444 43 76
Önemli Not : Yukarıdaki mesaja 'REPLY' tuşuna basarak dönülen cevapları sistemimiz kabul etmemektedir. Lütfen http://www.ulkerhero.com/includes/iletisim adresinden ilgili formları doldurarak bize cevap dönünüz!
Müşterinin / Tüketicinin Açıklaması
Adresime numune gönderilmesini istiyorum.
ama not ne anlama geliyor onu anlamadım.. linke tıklayınca sayfa açılmıyor.
anlayan beri gelsin.. bana da desin
tatlım demek istiyor ki.."bu mesajı cevaplayamazsın. cevap yazmak istersen hero baby nin iletişim sayfasından bize ulaşın demek istiyor..ama Bravo adresine girince bravo reklamı çıkıyor... http://www.ulkerhero.com/includes/iletisim linkinden /includes/iletsim kısmını silince bravonun sitesi çıkıyor..
hmmmmm bak bunu iyi soyledin. bi konuyu söylemeyi unutmuştum.
devrilme riski yok, bi kere agır baya, ama asıl devrilmemesini sağlamak için yaptıkları kötü bi tarafı var ki kocamaannn
yer kaplıyo yani, odanız dar bi oda ise bunu da dikkate alın, mumkunse gidip bi mağazada görün derim ben, yada ölçülerine bi bakın evinize uygun mu, evde yer varsa problem yok ama eviniz dar ise sıkıntı olabilir.
dengeyi sağlamak için çapını baya geniş tutmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?