- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
avalla ev tipi ana kucagı aldık ömüre fisher priceden 10 gün dırdır etti. annesini aradım en sonunda anneciğim oğlun susmuyor bi konusurmusun dedım . gecen gün yatakta bana dıyor kı aşkım ne kadar iiii edip bunu almışızz helal olsun verdiğim paraya :))))
ya ben anlıyorum onu da malesef çooookk zor ömürü yedirmekkkkk hayatım yaaa
hatunun gurban olsun sana bebetommmmmmmm .... giremıyorum kız valla pc bana hasret ben pc ye .. mama sandalyesi konusunu açsam mı açmasam mı ..
galiba açmasam beden ve ruh sağlığım güvende olur ...
gurbette kıme nasıl bırakayım cocugumuuuu
Aslında eşim almayı sever, hiçbir şeyden mahrum etmek istemez ama zeynebinde dediği gibi doğalgaz kira elektirik su derken zor kalıyor para elde..birde araba almak istiyor onun için çok harcamak istemiyor.. yoksa cimri falan değildir kocacım.. ben çalışmadığım için çok mutluyum açıkcası.. çalışıpta kimsenin emrini çekemem doğrusu...
neden banladılar seni???
ya eşimi de anlıyorum kış geldi ev kırası dogalgaz derken ben de bılıyorum zorda oldugumuzu ama lazım yani ne yapayım off çok karşııı çok şeyini çıkarma diyor bana
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydıııııııınn
nerdesin ya.. sensiz olmuyor bak, bırakma bizi, banletme kendini
ben de çalışmıyorum, üniversitede çok sıkı 11 kişiydik.. bir arkadaşım hariç geri kalan hepsi çalışıyor..
okumaya devam edenler var.. ben de bir sene kadar çalışmıştım, okurken staj falan yapmıştım ama..
ev, eş bi de çocuk varken, ihtiyaç da yokken çalışmak bana zul gelir.. alıştım ben bu rahata..
ama çocuk yokken keyfime göre part time bi iş bulsaydım, şöyle parasından ziyade ruhumu tatmin edecek..
düşünürdüm.. ancak o şekilde yani..
hamdolsun Rabbim de zorlamadı bizi..
ayşecike bir park yatak aldık 145 tl(çok memnunum, kraftın. kampanyalıydı normalde 250 tl)
bi ana kucağı aldık (pierre cardin ne gerek varsa. pahalı ve ağır ama arabaya bağlanır tipten) 150 tl..
bi de internetten uni baby ıslak mendillerini alıyoruz.. haricen bi harcamamız olmadı..
zaten bezler bile ücretsiz geliyor, amcası ayşecik doğunca 8 aylık işsizlikten sonra canbebeye girdi..
genel olarak bir şey gerekliyse, eşim onu kurcalamaz..
ama iyice araştırır.. markalara modellere takılı kalmaz, nitelik ve kalite onun için önemlidir..
konu da ayşecik olunca.. herşey alır babası kuzusuna
şimdi mama sandalyesi almak istiyorum.. yatak ve anakucağındaki gibi fizilibiteyi ben yapıp ona istediğim özellikleri ve modelleri çıkarıyorum, bi liste hazırlıyorum linklerle birlike.. o da inceliyor, varsa kendi de tavsiye bulunuyor, sonra içinden birini seçiyoruz..
şirket gibi profesyonel çalışıyoz yani..mama sandalyesi linkleri o çalışmamdan
ama birkaç ay sonra oto koltuğu ve baston tarzı bebek arabası almamız gerekiyor..
ya eşimi de anlıyorum kış geldi ev kırası dogalgaz derken ben de bılıyorum zorda oldugumuzu ama lazım yani ne yapayım off çok karşııı çok şeyini çıkarma diyor bana
kız senin yaşın küçük ama aklın büyük, maşallahzeynep bak s eşimizin işi aynı 600 ev kirası veryoruz 166 doğal gaz parası gelmiş . 2600 maaş alıyoruz ama 200 300 zor kalıyor bunu kimse anlamıyr
yeni evliyiz çok şükür bizim borçlar ocakta bitiyor eşimin işi değişcek inşallah
hava alanı yada güven timlerine geçicek zeytinburnundan sıkıldık evdğiştircez yaza inşallah
oooooo sıkıntı çok lojman yazdık bakalım çıkcakmıı inşallah çıkar eşinide anla
ben yürüteç aldım yok ateş ölçeri yok salıncağı oyuncakları dedim yok olmaz böyle tamam tek ilk çocuk ama herşeyi olmak zorunda değil
zaten şuan hiç birşeyden anlamıyorlar ilerde inşallah en iyilerini alırız heppolis maaşı az maaş değil çok şükür
kesinlikle haklısınİnsan tabiki herşeyi almk istiyor bebişine hevesleniyor insan:)) araştırma yaptıktan sonra herşeyi makul fiyatlara bulabileceğimizi inanıyorum, bende bişey alacağım zaman illaki internetten bir bakıyorum mutlaka uygun bişeyler çıkıyor.
Çok şükür bizim babamızda bişey sölemez herşeyi elinden geldiğince yapıyor oğlumuza
süpper değil ama canbebe bizi idare ediyor, alerji falan olsa hiiiç de kullanmam..temam banlatmambende sizi çok özledimm banlıyken ben sizi hep takip ettim libyana ve seni
bak ayşeçik kısmetiyle gelmişcan bebe ben aldım hep dışına çıktı ishaldi diş nedeniyle ama çok kötü değil
üni baby yi senin tavsiyenle geçen aldım 3lü prima yla nivea dahamı iyidi sanki değişik paraben içermedinden olabilir birde
kızıma alerji yaptı popuşu kızardı
benim eşimede marka önemli 1 kıyafeti olsun marka olsun hep derim yediğimiz helal gidiğimiz haram
benmkide diyor nolur araştır bana göster şunu alcaz de ben de bakim alalım
2 gün öcne yürüteçlere baktık baktık kararsız kaldı bende o işteyken sipariş verdim bugun gelirsüprizzzzzzzz
ama bişi diyeyim geçen lokantadaydık mama sandalyesine oturdu ecoşum kullanışlı değil en iyisi şu salıncaklardan almak
hem mama sandalyesi hem salıncak oluyor 120 tl heryerde püsküllü birşey zaten piyasadaki tek salıncak
mama sandalyesi zaten olmazsa olmaz bi şey de değil..eşime ben de dedim mama sandalyesi alalım diye tamam dedi. sonra vazgeçtim tek maaşla çok zor canım ya.bi de kış geldi.allah asgari ücretle çalışana yardım etsin hayat şartları gerçekten zor
Şükür kavuşturana...temam banlatmambende sizi çok özledimm banlıyken ben sizi hep takip ettim libyana ve seni
bak ayşeçik kısmetiyle gelmişcan bebe ben aldım hep dışına çıktı ishaldi diş nedeniyle ama çok kötü değil
üni baby yi senin tavsiyenle geçen aldım 3lü prima yla nivea dahamı iyidi sanki değişik paraben içermedinden olabilir birde
kızıma alerji yaptı popuşu kızardı
benim eşimede marka önemli 1 kıyafeti olsun marka olsun hep derim yediğimiz helal gidiğimiz haram
benmkide diyor nolur araştır bana göster şunu alcaz de ben de bakim alalım
2 gün öcne yürüteçlere baktık baktık kararsız kaldı bende o işteyken sipariş verdim bugun gelirsüprizzzzzzzz
ama bişi diyeyim geçen lokantadaydık mama sandalyesine oturdu ecoşum kullanışlı değil en iyisi şu salıncaklardan almak
hem mama sandalyesi hem salıncak oluyor 120 tl heryerde püsküllü birşey zaten piyasadaki tek salıncak
Şükür kavuşturana...Sakın diyim göze batacak şeyler yapma.. Banlatma kendini bir daha.. artık sen kaybolunca korkuyorum UI olacaksın diye...:18: Bir daha olursa cenayla ikimiz merdaneyle kovalarız seni oklava da değil ona göre...
Bu arada kızlar 2012 KK enleri yarışması var.. haberiniz oldu mu..?:44: Bana Mune'den mesaj gelmiş bakmak isterseniz linkinivereyim...
Bende senin tavsiyen üzerine canbebe alıyorum.. 4 numaraya geçtik artık... Çok şükür taşma falan olmadı..kız senin yaşın küçük ama aklın büyük, maşallah
kesinlikle haklısın
özellikle internette her şeyde o kadar çok marka, model ve fiyat alternatifi var ki..
biri olmazsa diğeri mutlaka uygundur..
320 tl demişlerdi kraftın park yatağını.. 260a nakit verecekti..
o akşam geldim, nette kampanyası vardı, 145e aldım..
süpper değil ama canbebe bizi idare ediyor, alerji falan olsa hiiiç de kullanmam..
huggies öyle yaptı, başkasına verdim..
ayşecik hakikaten kısmetiyle geldi, kız bebekler bereket getirirmiş zaten..
eşim bir yılı aşkın süredir işsizdi.. bakınıyordu.. doğum yapmadan 4 önce bi işe girdi..
millet takla atar, maaşı, çalışma şartları, statüleri çok iyi çünkü..
şimdi ayşecik için istediğim bi şey olursa,, baaaak, kızımın bahtına girdin o işe, alacaksın diyorumm
bu arada doğalgaz parası yüksek gelecek.. çünkü sürekli yakıyorum..
bi de bina 30 senelik, daire çatı katında, alt boş üst boş, mantolama yok..
yeni bi daireyi sıcaktan kaynatır derecede kombiyi açıyorum.. anca ısınıyor..
e bebek olunca.. yemekten kısarım, gezmem, almam kaloriferi yakarım..
2-3 aya kalmaz emeklemeye başlayacak, o zaman sıcaklık daha da önemli..
mama sandalyesi zaten olmazsa olmaz bi şey de değil..
biz mama sandalyesiyle mi büyümüşüz sankii
kız senin yaşın küçük ama aklın büyük, maşallah
kesinlikle haklısın
özellikle internette her şeyde o kadar çok marka, model ve fiyat alternatifi var ki..
biri olmazsa diğeri mutlaka uygundur..
320 tl demişlerdi kraftın park yatağını.. 260a nakit verecekti..
o akşam geldim, nette kampanyası vardı, 145e aldım..
hee, doğru söyledi libyana..
oklava kesmez seni.. merdaneyle girişirik
benim haberim yok yarışmadan.. ama zaten anneler kulubunden başka bi yere yazmıyorum
bu porfildeki hangi arap şeyhinin kızı?!
pek de havalı..limosuyla istanbul'u seyre çıkmış bellii
amiiiiiiin!Bende senin tavsiyen üzerine canbebe alıyorum.. 4 numaraya geçtik artık... Çok şükür taşma falan olmadı..
Bizim eski evimiz senin anlattığın gibiydi.. koca kış karı koca küçük bir odanın içinde yaşadık..ama Elhamdulillah bu evimiz çok iyi.. Binada montalama yok ama ev sahibi içten yalıtım yaptırmış.. Allah herkese hayırlı güzel evler nasip etsin İnşaallah..
bu porfildeki hangi arap şeyhinin kızı?!
pek de havalı..limosuyla istanbul'u seyre çıkmış bellii
Şükür kavuşturana...Sakın diyim göze batacak şeyler yapma.. Banlatma kendini bir daha.. artık sen kaybolunca korkuyorum UI olacaksın diye...:18: Bir daha olursa cenayla ikimiz merdaneyle kovalarız seni oklava da değil ona göre...
Bu arada kızlar 2012 KK enleri yarışması var.. haberiniz oldu mu..?:44: Bana Mune'den mesaj gelmiş bakmak isterseniz linkinivereyim...
Ohhh özlemişim bu kadar kalabalığı...gerçi hamişken dop dolu olurdu ama olsun...
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
- Libyana26,
- KaRaKiZ3834+,
- cena+,
- busmai+,
- hully,
- zeynep346161+,
- gulumser987
günaydıııııııınn
nerdesin ya.. sensiz olmuyor bak, bırakma bizi, banletme kendini
ben de çalışmıyorum, üniversitede çok sıkı 11 kişiydik.. bir arkadaşım hariç geri kalan hepsi çalışıyor..
okumaya devam edenler var.. ben de bir sene kadar çalışmıştım, okurken staj falan yapmıştım ama..
ev, eş bi de çocuk varken, ihtiyaç da yokken çalışmak bana zul gelir.. alıştım ben bu rahata..
ama çocuk yokken keyfime göre part time bi iş bulsaydım, şöyle parasından ziyade ruhumu tatmin edecek..
düşünürdüm.. ancak o şekilde yani..
hamdolsun Rabbim de zorlamadı bizi..
ayşecike bir park yatak aldık 145 tl(çok memnunum, kraftın. kampanyalıydı normalde 250 tl)
bi ana kucağı aldık (pierre cardin ne gerek varsa. pahalı ve ağır ama arabaya bağlanır tipten) 150 tl..
bi de internetten uni baby ıslak mendillerini alıyoruz.. haricen bi harcamamız olmadı..
zaten bezler bile ücretsiz geliyor, amcası ayşecik doğunca 8 aylık işsizlikten sonra canbebeye girdi..
genel olarak bir şey gerekliyse, eşim onu kurcalamaz..
ama iyice araştırır.. markalara modellere takılı kalmaz, nitelik ve kalite onun için önemlidir..
konu da ayşecik olunca.. herşey alır babası kuzusuna
şimdi mama sandalyesi almak istiyorum.. yatak ve anakucağındaki gibi fizilibiteyi ben yapıp ona istediğim özellikleri ve modelleri çıkarıyorum, bi liste hazırlıyorum linklerle birlike.. o da inceliyor, varsa kendi de tavsiye bulunuyor, sonra içinden birini seçiyoruz..
şirket gibi profesyonel çalışıyoz yani..mama sandalyesi linkleri o çalışmamdan
ama birkaç ay sonra oto koltuğu ve baston tarzı bebek arabası almamız gerekiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?