Benim kizim ne emzik aliyor ne de biberonsadece meme.uyku deseniz gunduz hemen hemen hic yok,ozellikle son gunlerde 1 maksimum 2 kez uyuyo gunduzleri.geceleri de 11 gibi uyuyo 1 kez uyuyo onda da sutunu icip geri yatiyo.buyumesi yavasliycak uykusuzluktan,besige yatti mi basiyo yaygarayi,yarin diktora goturucem bakalim ne diycek,bi suru sorum var,oturtma olsun,ek gida olsun,kan ilaci olsun,hepsinin cevabini cok merak ediyorum.
mama sandalyesi almak istıyorum ama kocam nuhh diyor peygamber demiyo offf
geçen gün eşim beni karşısına aldı konusabılır mıyız dedi bende okey dedimçok iyi yapmışsın zeynep bunlar o dilden anlıyor vala bnde eskiden hiç kimseye bişi demezdm şimdi şikayet edıom annesine annesi beni savundugu için hep ben karlı çıkıom bunların nazı bize zaten şekerim anneye babaya herkeşlere melek bize geldimi muhalefet oluolar
şana kötü bi haber ..a
niye giremiyon kuzum ömürden rahat yok herhalde sana..:44: açma açma.. biraz o yedirsin bakalım yedirebilecek mi..ilahi zeynep.. ruh güvenliğini anladımda beden güvenliği ne onu anlamadım...:26:
Cnm sende mama sandalyesi olarak eşini kullan bi süre sonra kendi alır :)
buradan okumuştum MİLUPA,nın armutlu kaşık mamasının tadının güzel olduğunu yazmıştı arkadaş.
aldım benim oğlan bayıldıtadına
Ben galiba bundan alacam hem yet tutmaz saol canim ya sirti ayarlanmio galiba
canımmmm o arkadaş ben oluyorummmmmmm afiyet olsun paşamaaaaaa:
inan ben oğlumu çözemedim bi gun yer bıgun yemez ..
teşekkürler canım.sendin doğru koşturmaktan akli dengem yerinde değil kusura bakma
senin oğlıun nasıl biraz nazlı bi bebekti mamayı yiyormu bari?
inan ben oğlumu çözemedim bi gun yer bıgun yemez ..
bide bak arı mama varya hani onun sebzeli olanı var turunculu yesıllı kutu onun tadı da çok guzel 12 vıtamın 6 mineralli mi ne .. baya tok tutuyor ayrıca sevıyor benım eşek sıpası onu
geçen gün eşim beni karşısına aldı konusabılır mıyız dedi bende okey dedim
ben ünideyken ögrenım kredısı cekmiştım dedi
bende eeee dedim
maliyeden aradılar dediiii eeee dedım bana demez mi maaşıma haciz geliyor ...
şu yalan dünya dizisindeki nurhayata döndümmmmmm ... ağzım burnum yamuldu .. bende k.pederi aradımmm mesajı ilettımmmm
kendileri borcun tamamını ödemişler ...ohh canıma değsin yehhuuu
şana kötü bi haber ..
kabızlık kabusum 4 gundur yıne basladı .. ağlamak istıyorummm bebeğim yaaaabeden guvenliği ne bılıyon mu .. kocam sinirlenince kolumu bacagımı yanağımı dişliyor bedenımı guvence altına almak için mama sandalyesı teklıfını getırmıyorum gundeme
zaten ömürü kucakta tutmaya bayılıyor canına minnet olur
inan insan dışarı çıkınca öyle bi oluyorki..
gözü dönüyor.. cennete düşmüş gibi..
markette mutfak alışverişi yapmak bile büyük keyif oluyor insana..
hey gidi kim derdi, aheste aheste reyondan ürün incelemek arabaya atıp
bakına bakına yürümek lüks olacak bir gün diye..
ben ben olalı böyle yorulduğumu bilmiyorum
kızımın bebekliğinde bir yıl annemlerde kalmıştım.
eşim erzurum,un bi mezrasında görev yapıyordu
şartlar çok zor olduğu için gidememiştik bebekle.
annemin hakkını ödeyemem evişerini yapardı
yemek ,bebek görmeye gelen misafirler.
sonra uyutup markete giderdim.bunda nereye yetişeceğimi
bilemiyorum.allahtan eşim çok yardımcı oluyor.garibim okuldan geliyor yorgun ,yorgun
bizim oğlan daha kapıdan girer girmez nerdeyse kucağına atlayacak babasının
canım bu çapraz ya, katlanıyo az yer tutuyo. zaten yassı bi kolide geldi, atmadım kolisini ilerde kaldırırken bunun içine geriye koyarım az yer tutar dedim.canm kocaman olması çok önemli degl yer var ama işimiz bittgnde bzm bebişler büyüdgnde napıcaz bunlar katlaıp yada sökülp küçük bi hale gelıolr mı :44:
eşimin kuzeninin 3, 4,5 ve 6 yaşında üç çocuğu var..
eşi de bir çocuktan farksız
ikindide arıyorlar misafir geliyoruz diye..
yemeğinden tatlısından mönü hazırlıyor..
kadın 34 yaşında.. ömrümde onun kadar pratiğini görmedim..
ne kadar beceriklisin, hızlısın diyorum.. ben evlendiğim de yemek yapmayı bile bilmezdim..
çocuk olunca herşeyi daha hızlı yapman gerekiyor, öğreniyorsun beceriyorsun, becermek zorundasın diyor..
ben şimdi kendime bakıyorum da ne söylemek istediğini anladım..
kız uyuyor, bi girişiyorum eve, mutfağı topla, evi sil süpür, çamaşırları as, topla, ütü, bi yandan yemek..
hakikaten arkamda motor var gibi çalışıyom
biz de kurban bayramından beri yakıyoruz sürekli, hiç kapatmadık diyebilirm. mantolama oldugu için daha az gelir muhtemelen bize ama konu komşuya göre cok gelcek tabi. komşulara gidiyorm çoğu dogru düzgün yakmıyo bile. kat kat giydiriyorm ogluşumu bi yerlere giderken.
bu arada doğalgaz parası yüksek gelecek.. çünkü sürekli yakıyorum..
bi de bina 30 senelik, daire çatı katında, alt boş üst boş, mantolama yok..
yeni bi daireyi sıcaktan kaynatır derecede kombiyi açıyorum.. anca ısınıyor..
e bebek olunca.. yemekten kısarım, gezmem, almam kaloriferi yakarım..
2-3 aya kalmaz emeklemeye başlayacak, o zaman sıcaklık daha da önemli..
[/B]
yerim ben onun ağzını,tahmin edebiliyorum az çok nasıl yaptıgını:))çok çok geçmiş olsun.. ALLAH korumuş bebeğine bi şeycik olmamış,
elhamdülillah.. eşinin ileri derecedeki soğukkanlılığına bi şey demiyorum..
atların çiftesine gelesi, işte buna çok güldümmm..
mevzu dişe gelince geç olsun güç olmasın derim....
biz güç olanı yaşıyoruz.. sürekli mızıldıyor kızım..
dün gece 01,30da yattı küçük hanım, sabah namazdan sonra uyumadım, gündüz de hiç yatamadım..
zombi gibiyim, eşim akşam geldi, ayşeee, annenin pertini çıkarmışsın diyo
şuan da eşim yattı gece kuşu ayşecikle oturuyoz
bu perşembe oruca niyetleneceğim, bakalım, benim de niyetim bu kısa günlerde bitirmek..
birdahaki ramazana kalmamalı oruç, inş sütüm de etkilenmez de azar azar bitiririm,, sayılı gün ne de olsa..
ek gıdaya gelince bugün küçük bir elmanın yarısını rendeleyip suyunu verdim yaklaşık bir kahve fincanının üçte biri kadar çıktı..
küçük hanım şapur şupur içti..
bi de kaşığı ağzına sokarken, yutarken gözüme bakıyor şaşkın şaşkın, bu ne diyeee
ben bu hafta sonu alacagım ınsallah yuruteç,azıcık benden bağımsız takılsın ya,ben de sıkıldım yapışık gezmektenKızlar çok bunaldım ya oğlum hiç inmiyor kucağımdan artık kucağımda durmakta kesmiyor gezmek istiyor oturunca başlıyor ağlamaya kollarım sırtım belim kopuyor resmen yürüteç düşünmordum ama bu gidişle alıcam galiba biraz oyalanır hiç değilse bende nefes alırım az da olsa:18:
maşallah,darısı başıma,bi de karnını surekli içeri çek,o da karın kaslarını çalıstırıyor.kızlarrrrrrrrr
10 tane tam 10 tane yarım mekik çektimmmmmm
hayırlı ugurlu olsunnnnn
saol canımcım..
neyse zaten önemli olan talebin alınmış olması.. artık beklemedeyiz..
gönderecekleri iki numune, yaptığımız heyecana bak
Benim kizim ne emzik aliyor ne de biberonsadece meme.uyku deseniz gunduz hemen hemen hic yok,ozellikle son gunlerde 1 maksimum 2 kez uyuyo gunduzleri.geceleri de 11 gibi uyuyo 1 kez uyuyo onda da sutunu icip geri yatiyo.buyumesi yavasliycak uykusuzluktan,besige yatti mi basiyo yaygarayi,yarin diktora goturucem bakalim ne diycek,bi suru sorum var,oturtma olsun,ek gida olsun,kan ilaci olsun,hepsinin cevabini cok merak ediyorum.
benim kızımda hemen hemen aynı yaa yalnız biberon alıyo ama daha az acıkıyo şimdi sanki bide bıraksam 24 saat gögsümde durur gögsümde uyuyo ama beşige koyunca gözlerini açıyo gece desen 11 12 gibi uyuyo bide ben çalışıyorum gece kaç ta uyanacagı hiç belli olmuyo gögsümde durursa ne ala yoksa gecede iyi uyumuyo zombi gidi okula gidiyorum nasıl ders anlatıyorum hiç bilmiyorum gece geç yattıgı için kayınvalidem öğleye kadar mümkün mertebe limitlerinde uyutuyo ben eve geldikten sonra da uyumuş oluyo ve öyle uzun uzun yatmıyo kızım inş. düzene girer yoksa ne kadar dayanırım bilmiyorum
en son geçen hafta perşembe kaka yapmıştı oglum :44:
tam bir haftadır kaka yapmıyo, denemediğimşey kalmadı.
doktora götürdüm ilaç istedim vermedi, yani ilaç yanlısı olmaması ii de, şimdi ihtiyac varkene de nie vermiyon be adammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?