Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızım boy konusunda bana cekmıs herhalde 1.78 benım boyum gercı babasıda uzun. Canım doktorumuz ogun olarak degıl. Tatma amaclı verdı bırdahakı ay baslıcaz tamamen

eşin hiç mi yumurta yemiyo yumurtasız hayat düşünemiyorum

evet kesmiştiniz bizimde arkamız yokkk

işte diş dipleri sertleşiyor
bende 3 tane krem var varya verecek adam aradım bulamadım vermeyim barii

bende lansinoh hiç işe yaramamıştı ,üstelik 35 haftalık hamileyken başlamıştım kullanmaya,ama mustela inanılmaz iyi geldi.hangi şehirdesin bilmiyorum ama mustela satan bi eczaneye uğrayıp numune rica etsen verirler belki. bana 3-4 tane vermişlerdi,gerçi baya ürün almştım ama almadan da verirler bi ihtimal.şimdi bi tüp alsan yine artar o yazık olur. eşantiyon da baya bi gidiyo zaten.

6.aylarda bnce yürüteçede konablr 10.ayda gec geldi bana 9aylıkken yürüyen çocuklar bile var sonuçta hatta benm kuzenm 8aylıkken yürüyormş

Ben kızımı 6.aydan sonra yürüteçe 10 ar dk koyuyordum hiç bir zararınıda görmedim yaşında benim kızım gayet güzel yürüyordu arkadaşımla aynı zamanlarda doğum yaptık o yürüteç kullanmadı kızı 14 aylıkken yürüdü oğlumada alıcam 6.ayını doldursun hem o oyalanır hemde bende biraz rahatlamış olurum

eşin hiç mi yumurta yemiyo yumurtasız hayat düşünemiyorum
eşimin damak tadı gayet gelişmiştir. yeni bi şey yesin, içinde ne var, tek tek sayar..
yumurtaya evvelden beri pek sıcak değilmiş, öğrenciyken de her gün yumurta yumurta.. nefret etmiş..:120:
menemenin içinde ve sucukluysa yiyor..
haricen kokusunu alırsa yemeğin içinde, kekte, börekte.. ı ııhh :100:
o yüzden keklerde bile organik köy yumurtası kullanıyoz
artık ne kadar 'organik' ve ' köy yumurtası'ysa
ya da kokuyu bastıracak baharatlar aromalı meyveler katıyorum..

ondan sebep ben de kahvaltıda yemiyorum, ki ne kadar çok severim yumurtayı..
neredeyse günaşırı yerdim bekarken.. bazen öğleleri o yokken yiyorum ama

Cnm sütlaç için erken değil mi üstünde 6 ay yazıyor diye hatırlıyorum ben

Benim doktorum bana yoğurtla başlayacaksın ek gıdaya dedi bu ayın 29.gidince liste vericek bakalım bende merak ediyorum acele etmeye gerek yok sütün yetiyorsa 5.aylarını doldursunlar yavaş yavaş alışacaklar nasılsa huzursuzluğu dişindendir cnm çünkü benimkide öyle çok huzursuz

cevabın için sağol canımm.
doğumdan sonra sık sık emzirmeme rağmen arası az iki emzirme arasında lansinoh sürüyordum,
hakikaten çok rahatlatıyordu, alırken küçücük tüpe 30 tl verdim, içime oturdu ama.. sonradan o parayı fazla fazla çıkardı..
yarıdan fazlası da duruyordu, işte dediğim gibi kuzene verdim.. o da çok memnun kaldım..
aklımda olsun, eczaneye sorarım, numune varsa işimi görür..

ben de yoğurt vermek istiyorum, ama bir iki hafta daha geçsin bakalım..
sen de liste alırsan bizle paylaşırsın. paylaşırsın di mi?

aa inanmıyorum benim eşime sorayım ne yedin zaten hiç bir şey yemediği için bulur

oww öğrenci evinde pat yum derler bilirmisin bayılırız eşime 5 yumurta haşla yağla tuz baharatt ohh mis yer

organik kalmışmıııı seni kandırıkçı senii

bi pastırmalı yumurta yap da yesin bakalım bazenmi ayşecik yer inşallah

bakın siz şu işe
gazete manşetlerine çıkıyordum az daha ...yan dairemdeki birlikte yaşayan adam ve kadın korıdorda kavga ediyorlar ama ne kavga ..
benımde canım sıkıldı kapının gözesinden canlı yayın kalıtesiyle adamla kadını izliyorum ( kendimi eşrefle kınıyorum )
haytt böle işe bi nda öksürdüm ... adam demez mi kapı arkasından dinleme sende gel sana da 3-5 tane geçireyim dedi ..
bende kapıyı açıp hahayyy sen ancak karşındaki kedi yavrusuna geçirirsin ayıı dedim şakkk kapattımmm ..
ohhhhhh canıma değsinnn . karşı apartmanda karısıyla cocukları yaşıyor o elin karısıyla birlikte yaşıyor .. ohh ohhh bütün yağlarım eridi hayvanın çocugu
seni yirim bebek Allah razı olsun bebekk .. benim oğlanın düzene girmesi çok zor o kadar sinirli bi çocuk kii anlatamam bişeyi başaramadığında kendi kendini parçalıycakk

gardaş hoppala nedir?? bana az anlatsana yaaa
bebişkommm ömür de aynı cinlerim tepeme çıkıyor inan varya kendimi yumruklayasım gelio etmiyor çocuk kakasını etmio etmiooooo

ahh kocişşş ahhh .. geçen diyorum ki keşke ömür sanal bebekler vardı ya beslersiin kaka yapar temızlersın oynatırsın falan benim cocuklugumda vardı eminim senın zamanında da vardır .. onun gibi olsa keşke hiç ağlamasa ya ne güzel olur demi

muck muckteşekkür ederim bilgilerin için bebek...yeni bir mama denedim söylemeden geçemem sana bebelacın irmikli gece muhallebisini ben biberon formulune göre verdimmmmmmm onn numara tadı var 3.90 fıyatı al kesinlikle bebetomm

zeynep eşin yokmuydu o çaksaydı bir iki kız karışma boşver öyle şeylere evde tek kalıyorsun Allah korusun eşin evde ykken gelir ney

baksana terbiyesizmiş adam başkasıyla yaşıyor Allah korusun

zeynep eşin yokmuydu o çaksaydı bir iki kız karışma boşver öyle şeylere evde tek kalıyorsun Allah korusun eşin evde ykken gelir ney

baksana terbiyesizmiş adam başkasıyla yaşıyor Allah korusun
valla bu gecede kocam yokkk yine yok yıne yok :)))
ne bileyım kendıme eglence mi arıyorum ne cok canım sıkılıyor beee .. pcden de sıkıldım mı ne ... nette de bısey yok ee burası da in cin top oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…