Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

NFK nerdesin şekerim.

Pembecim yarınmıydı yolculuk. yoksa gittinizmi. kaçırmiş olabilirim yazılanı.hadi size iyi eğlenceler. gençlere ömür boyu mutluluklar.

aklıma batunun sünnet düğünü geldi. biz bu veletlere ne zaman sünnet düğünü yapsakki. ama nasıl olacağı konusunda eşimle hayaller kuruyoruz bile. şuan öyle bir niyetimiz yokta düşünce işte.

Pembelim unutuyordum yaa efe nasıl oldu geçtimi ishali. sen ne durumdasın ayağın ağrıyormu halaa.

Canım senin kaçırdığın birşey yok aslında, perşembe apar topar gittiğim için ben yazamadım. okadar ağlamaklıydımki valizimi bile kv hazırladı. yollar dar geldi bitmek bilmedi. bitanecik kardeşim kıyamıyorum işte. duyunca üzüldüm. bişey oldu bana söylemediler diye kıyameti kopardım. çok zor bir gündü benim için. hiç yazma fırsatım olmadı. zaten uzun süre kalamadım yanında izin vermediler. cuma günü zoraki dr ikna ettikde öyle birkaç saat kaldım. iyiki de gitmişim çok moral oldu onun için. çok mutlu oldu. ağır enfeksiyon kapmış. birkaç yıl önce böbrek nakli olmuştu. allahtan böbreğinde bişey yok. birkaç tedavi uygulamışlar sonuç alamamışlar. ben ayrılırken dr görüştüm toplantı yapılıp ona göre karar verilecekti. bilmiyorum artık ne yapacaklar. hayırlısıyla başka bir tedaviyle iyileşir inşallah.
Geçmiş oldun canım. Allah şifa versin.

Colicoscum Efe çok şükür iyileşti. Ben ilaçlarıma ve bileklik kullanımına devam ediyorum. Düğünde oynayıp daha da kötülemezsem tabi :D

İlbilgecim ankarada salgın varmış. Birçok arkadaşım aynı sebepten hastaneye gitti şu bir haftada :(

Colicoscum ben de sünnet düğünü yapmak istiyorum ilerde ama önce ikinci velet olursa onu bekleyelim diyoruz. O da erkek olursa iki düğün yapmayalım :p

Borncum valla yayılmak istemen çoooook doğal. Ama sen dediğim gibi sadece hoşuna giden yerlere git ve hoşuna gidecekleri yap.

Nfkcım ev olayına yorum yapamadımmmm. İşlerin hızlanmasına çok seviniyorum valla. İnşallah ağız tadıyla oturacağınız da bir eviniz olur canım.

Colicoscum Efe çok şükür iyileşti. Ben ilaçlarıma ve bileklik kullanımına devam ediyorum. Düğünde oynayıp daha da kötülemezsem tabi :D

İlbilgecim ankarada salgın varmış. Birçok arkadaşım aynı sebepten hastaneye gitti şu bir haftada :KK43:

Colicoscum ben de sünnet düğünü yapmak istiyorum ilerde ama önce ikinci velet olursa onu bekleyelim diyoruz. O da erkek olursa iki düğün yapmayalım :p

Borncum valla yayılmak istemen çoooook doğal. Ama sen dediğim gibi sadece hoşuna giden yerlere git ve hoşuna gidecekleri yap.

Nfkcım ev olayına yorum yapamadımmmm. İşlerin hızlanmasına çok seviniyorum valla. İnşallah ağız tadıyla oturacağınız da bir eviniz olur canım.

Bence çok ayakta kalmamanda fayda var ama ne mümkün. yinede dikkatli ol şekerim.
Efenin iyi olmasına sevindim. en azından o sıkıntın ortadan kalktı.
Ankarada salgın olduğunu bilmiyordum. offf amaan heryerde bi salgındır gidiyor. herzaman dokunduğumuz yerlere dikkat edip çok kalabalık ortamlara girmemek gerekiyor. ben günde 40 defa el yıkarım. alışkanlık benimki. arada bir kolonya kullanırım mikrop ölsün diye. ve uzun yolculuklarda mutlaka olmazsa olmazımdır ıslak mendil su sabun ve kolonya. veee mümkün olduğuncada dışarıdan yemek yememek lazım. eşimle gelirken bi tesise uğradık mecburiyetten. bilmediğim hiç daha önce uğramadığım tesis. çay içelim dedik. ıyyy görüntüsü yetti. hemen çıktık. artık wc leri düşünün.

İlbilgecim ankarada salgın varmış. Birçok arkadaşım aynı sebepten hastaneye gitti şu bir haftada :KK43:

ikinci velet yakındır ozaman:))):KK46:

Günaydın kızlar. istanbul'u nerdeyse semt semt dolaşıp. 7. evden sonra ilk defa gonlumuzegire bir evde oturuyorum.cekmekoy'de oturuyorum. Şile yolu uzerinde Özyeğin Ünv. biraz ilerisi. Şile'ye yakınız yani. İstanbul dışı sayılır:KK55: karsimiz orman. Allah herkesin gonlune gore bir ev nasip etsin.

İstanbulu pek bilmiyorum ama güle güle huzurla otur şekerim. kadıköy ve esenlere gelmiştim birkeresinde birde atatürk havaalanı tarafında bir fuarımız vardı şirketin onun için geldim. kadıköye geldiğimde de bi akşam yemeği yemiştik belediye sarayımıydı fatih köprüsü yakınında siz daha iyi bilirsiniz. o civarda birde boğazda çay içmiştik çok etkilenmiştim çok hoşuma gitmişti. bukadarını biliyorum.

Kreşlerdeki kamera sisteminin kaldırıldığına dair bir duyum aldım. çok ilginç. bence olmalı. kötü muamele yapan yerler var yani. allah korusun. niye rahatsız oluyorlarki. sonuçta bizimde çalıştığımız yerlerde kamera sistemi var. işini adam gibi yaptıktan sonra niye rahatsız olacaksın. ben unutuyorum bile çoğu zaman kamera olduğunu.

Kreşlerdeki kamera sisteminin kaldırıldığına dair bir duyum aldım. çok ilginç. bence olmalı. kötü muamele yapan yerler var yani. allah korusun. niye rahatsız oluyorlarki. sonuçta bizimde çalıştığımız yerlerde kamera sistemi var. işini adam gibi yaptıktan sonra niye rahatsız olacaksın. ben unutuyorum bile çoğu zaman kamera olduğunu.
Ona ben de çok şaşırdım. Sanırım pedofili ile alakalı bir durum :(

Yarım yanalak eşya ve valiz topluyorum. Nefret ediyorum valiz işindennnnnnnn :(

Yarın kaş bıyık ve saç boyama sonrası ankaraya gideceğiz inşallah. Eşim daha sonra bize katılacak.

colicos; buradayım canımcım. ayşeciği parka götürdüm, epey oyalandık.
o yatmışken bi film izledim. evi toparladım. şimdi mutfağa geçicem bi bakayım dedim,
epey ilerlemiş sayfalar.. sen sağol :KK48:

ilbilge; hoşgeldin canım, çook geçmiş olsun. en azından kızın iyi di mi?
mikrop falan mı kaptınız, böyle ikiniz birden?o_O dr a gittiniz mi?

pembişim; sağol canım inş.. bence de erkek anneleri sünnet düğünü için beklesinler.
ikinci durumları ne zaman nasıl olur bilinmez :KK48:

busmai; nerelerde bugün, hiç görünmedi.

kreşlerdeki kamera uygulamasından şuan haberim yok.
neden böyle bi şeye karar vermişler, anlamadım..
1 sene kadar anaokulu tecrübem oldu. özel anaokuldu.
diğerleri çok neşeli, sevecen insanlardı ama yanında staj yaptığım öğretmen
biraz sorunlu bi kadındı. ben 18 yaşındaydım o zaman.
bazen çocuklara kötü davranışlarına rastgeldim. Allah korkusu olsun insanda,
insan çocuk sevgisi de sonra geliyor..:KK43: Rabbim iyilerle karşılaştırsın..

Busmai anca misafir ağırlasın dursyn iki çocuklu hali ile :p

Nfkcım aynen katılıyorum sana. Tabiki dayanamayıp sesini yükseltebilir insan sonuçta okadar çok çocuk var. Ama farklı bi davranış mazur görülemez...

Busmai anca misafir ağırlasın dursyn iki çocuklu hali ile :p

Nfkcım aynen katılıyorum sana. Tabiki dayanamayıp sesini yükseltebilir insan sonuçta okadar çok çocuk var. Ama farklı bi davranış mazur görülemez...
aynen.. ama ben kızımı okula gönderirken zorlanacağımı hissediyorum. o_O

Yarım yanalak eşya ve valiz topluyorum. Nefret ediyorum valiz işindennnnnnnn :KK43:

Yarın kaş bıyık ve saç boyama sonrası ankaraya gideceğiz inşallah. Eşim daha sonra bize katılacak.

birkaçkez valiz toplama yerleştirme işlemi yapınca sanada daral geldi tabi.. haklısın yanii.
kolay gelsin tatlım.

Back
X