Cnm ben denklik mevzusuna çok inanıyorum ..eşin senin gibi düşünmüyorsa sıkıntı oluyor ..ki sen daha evli bile değilsin ...bence suçlusunuz ,üç yıl olunca haliyle insan nefsine dur diyemeyebilir ,baya olmuş ..zaten sıkıntıda burdan çıkıyor ya ...madem bu konularda hassasiyet evlen o zaman ...ciddiyım ,madem evlenmeye niyetliniz yok Neden üç yıl !!haddimi aşmış olabilirim ama ,Buda bnm fikrim
[video=youtube_share;iU6DL_ssdQw]http://youtu.be/iU6DL_ssdQw[/video]
Konunu okuyunca aklıma buradaki abinin "Beni opp" , " Seni var yiea öpeceğiim öpeceğiim" serzenişleri aklıma geldi. Baskı ile öpüşme mi olur yahu. Olacağı varsa olur zaten.
İnancın gereği öpüşmediğinden bahsediyorsun canm.
Ama şu da bir gerçek ki inancmızda nikah olmadan elele tutuşmak ,flört te yasak haram.
Tokalaşmak bile yasak bence elimi tuttu öpebilirde diyerek istiyordur.
Bana kalsa bende öpme derim
Bugün öpmesine izin versen bu konu halloldu daha fazlasını da isteyeyim diyebilir.
Erkek milleti
Berabersiniz
Nişanlandın
dini nikah da yapıldı
Elini tuttun öpüştün artık her neyse
Yaa bu nişan atılırsa kader bu ya üstesinden gelemediniz bi sorunun bitti bu iş
Daha az mı vicdan azabı çekiceksin?:44:
Zaten hiç anlamam resmi nikahdan önce dini nikahıda neyse
Madem bu kadar iradelisiniz nişanlanıncada hakim olun kendinize evlenmeyi bekleyin nolur nolmaz
el ele tutuşmakla öpüşmek arasındaki fark nedir? ten tene değiyor sonuçta...
Bende oyle dusunuyorumPrensiplerinden taviz verirsen, isteklerinin devamı gelir.
öpüşmek istemiyosan içinden gelmiyosa hiç öpüşme... zaten öpmek istemediğin biriyle de neden çıkıyorum ben diye bi de düşün istersen. Günah ya da yasak diye birşeye katılmıyorum ben böyle bir düşüncenin gerilik olduğunu düşünüyorum bunlar tamamen senin hislerinle alakalı bi durum bence bir baskı var ve sen o baskıyı hissettikce geri tepiyor ve öpüşmek istemiyorsun. Ayrıca bence gerçektens sevseydin öpüşmeyi isterdin emin olİstersen iyice bi gözden geçir ilişkinizi...
Gerçekten sevse öpüşmek isterdin diye bir saçmalık ilk kez sizden duyuyorum. İsteyen öpüşür isteyen öpüşmez ama öpüşmeyenler için gerçekten sevmiyor demek çok iddialı ve saçma olur.
Ayrıca sizin o katılmadığınız günahlar bazıları için çok çok önemli. Bunlara gerilik diyemezsiniz.
evet anlıyorum, tartışmaya girmeyeceğim... bunlar benim kendi modern düşüncelerim kaldı ki gerici bir ülkede yaşamıyoruz....
Yazacak çok şey var ama gerici olduğum yetmezmiş gibi üstüne bir de banlı olmak istemem o yüzden susuyorum.
Hayir neden yalnis anliyorlar anlamiyorum.ben illede dini nikah yapalim her seyi yasayalim demiyorumki.sadece nisan olunca dini nikah olucak o zaman tabikide operim diyorum. Ama aslada opmekden ileri gitmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?