Opusmek :@

Evlenmeye niyetimiz var okulumuz vardi onunki bityi bende 4cu sinifdayim. Belki bu yaz ve ya obur yaz evlene biliriz is durumuna bagli

[video=youtube_share;iU6DL_ssdQw]http://youtu.be/iU6DL_ssdQw[/video]

Konunu okuyunca aklıma buradaki abinin "Beni opp" , " Seni var yiea öpeceğiim öpeceğiim" serzenişleri aklıma geldi. Baskı ile öpüşme mi olur yahu. Olacağı varsa olur zaten. Videoyu sonuna kadar dinleyin. En sonda öpüşme ile alakalı ciddi baskı söz konusu. Çok acayip.

Son düzenleme:
İnancın gereği öpüşmediğinden bahsediyorsun canm.
Ama şu da bir gerçek ki inancmızda nikah olmadan elele tutuşmak ,flört te yasak haram.
Tokalaşmak bile yasak bence elimi tuttu öpebilirde diyerek istiyordur.
Bana kalsa bende öpme derim
Bugün öpmesine izin versen bu konu halloldu daha fazlasını da isteyeyim diyebilir.
Erkek milleti

el ele tutuşmakla öpüşmek arasındaki fark nedir? ten tene değiyor sonuçta...

Berabersiniz
Nişanlandın

dini nikah da yapıldı
Elini tuttun öpüştün artık her neyse
Yaa bu nişan atılırsa kader bu ya üstesinden gelemediniz bi sorunun bitti bu iş
Daha az mı vicdan azabı çekiceksin?:44:

Zaten hiç anlamam resmi nikahdan önce dini nikahıda neyse
Madem bu kadar iradelisiniz nişanlanıncada hakim olun kendinize evlenmeyi bekleyin nolur nolmaz

Bilmiyorum belkide oyle dusunuyordur. Biliyorum yasak ama el-ele tutustuk amaan opuselim diyemiyorum.

Ben ona hic olmazsa o zamani bekleyelim diyorum.belkide evliligi bekleriz

sevdiği adamla 3 yıl öpüşmeyen burdakiler "bence öpüş" dedi diye öpüşmez ki, anlamadım başlığı "aferin ne kadar iradelisin hayran kaldım" ı duymak için filan mı açtın

ben sevdiğimle 3 saat bile öpüşmeden duramam iradeyi daha farklı şeylerde kullanmayı tercih ederim, dünyanın en güzel şeyi olan sevgi ve ifadeleri konusunda kendime eziyet ederek değil.

erkek arkadaşınla öpüşüp öpüşmemek senin kararın ,ayrıca onun öpüşmek istiyorum diye baskı yapması çok tuhaf... zaten öpmek planla olmaz ki şimdi o istiyor diye sen tamam öpeyim deyip öpmezsin yani içten gelmesi gerekir.

dini boyutunu düşünüp öpmüyorsan evet doğru dinimizce nikah olmadan bu yasak ama ona bakarsan ele ele tutuşmak ya da sevgili olup flört etmekte günah, şimdi sana bunları yaptın amannn öpüşüver demiyorum yanlış anlama, ama erkek arkadaşın böyle düşünüyor olabilir, yani dini açıdan istemiyor ama bazı kuralları çiğneyebiliyor bunuda yapabilir gibi düşünüyor olabilir.

ama her ne sebeple olursa olsun onun böyle baskı yapması, seni bu kadar zorlaması hoş değil.. bence ister dini sebeple olsun, ister prensip olsun, istersede içinden gelmediği için olsun kesinlikle sen istemeden sadece o istiyor diye istemediğin bir şeyi yapma sonra yine rahatsız olan sen olursun

öpüşmek istemiyosan içinden gelmiyosa hiç öpüşme... zaten öpmek istemediğin biriyle de neden çıkıyorum ben diye bi de düşün istersen. Günah ya da yasak diye birşeye katılmıyorum ben böyle bir düşüncenin gerilik olduğunu düşünüyorum bunlar tamamen senin hislerinle alakalı bi durum bence bir baskı var ve sen o baskıyı hissettikce geri tepiyor ve öpüşmek istemiyorsun. Ayrıca bence gerçektens sevseydin öpüşmeyi isterdin emin ol İstersen iyice bi gözden geçir ilişkinizi...

Son düzenleme:
aynı mesajı 2 kere yazmışım da düzeltilmiştir...

Son düzenleme:

Gerçekten sevse öpüşmek isterdin diye bir saçmalık ilk kez sizden duyuyorum. İsteyen öpüşür isteyen öpüşmez ama öpüşmeyenler için gerçekten sevmiyor demek çok iddialı ve saçma olur.

Ayrıca sizin o katılmadığınız günahlar bazıları için çok çok önemli. Bunlara gerilik diyemezsiniz.

evet anlıyorum, tartışmaya girmeyeceğim... bunlar benim kendi modern düşüncelerim ve ne olursa olsun da değişmeyecek.. eğer gerçekten sevseydi altını çizerim masum bir öpücük bile olurdu.. kaldı ki gerici bir ülkede yaşamıyoruz bayanlar...

Son düzenleme:
evet anlıyorum, tartışmaya girmeyeceğim... bunlar benim kendi modern düşüncelerim kaldı ki gerici bir ülkede yaşamıyoruz....

Yazacak çok şey var ama gerici olduğum yetmezmiş gibi üstüne bir de banlı olmak istemem o yüzden susuyorum.

Yazacak çok şey var ama gerici olduğum yetmezmiş gibi üstüne bir de banlı olmak istemem o yüzden susuyorum.

alın benden de o kdr, gerçekten yazacak çok şey var... ama gelin görün ki herkesin zihniyetini değiştiremeyiz işte... o yüzden ne kadar yazsak boş anlayacağınız.

Son düzenleme:
Hayir neden yalnis anliyorlar anlamiyorum.ben illede dini nikah yapalim her seyi yasayalim demiyorumki.sadece nisan olunca dini nikah olucak o zaman tabikide operim diyorum. Ama aslada opmekden ileri gitmem.

Hayir, burdaki insanlarin söylemek istedigi sey, dini nikahtan sonra Islama göre onun esi olmus oluyorsunuz. Esi olarakta belli sorumluluklarin oluyor. Yani dini nikahi kiymak, sonra ayni evi paylasmamak, cinselligi tüm yasamamak saçma oluyor. Cizgi nerede oluyor? Öpüsürken yanaklarini, vücüdünü elliyebilirmi? Birbirine sarilip yaslanabilirmisiniz? Nede olsa birbirin helalisiniz degilmi?

Yani sadece öpebilmek içinmi dini nikah kiyacaksiniz?

Ayrica simdiki yaptiginiz çok mu helal? Baska bir erkek ile görüsmek, el ele tutusmakta haram.

Tabiki siz kendinizi nasil mutlu hisediyorsaniz öyle davranin fakat bunun altinda dini sebeblerin oldugunda söylemeyin. Bence dinden daha çok kendince yarattigin prensipler bunun altinda yatiyor.

Ayrica bana çok saçma geliyor, ilsikin olsun fakat 3 yil boyunca bile birbirlerine sarilmak, öpüsmek yok. Niye iliskin varki o zaman?

Ben gerçekten hiç bisey anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…