öpüşmek istemiyosan içinden gelmiyosa hiç öpüşme... zaten öpmek istemediğin biriyle de neden çıkıyorum ben diye bi de düşün istersen. Günah ya da yasak diye birşeye katılmıyorum ben böyle bir düşüncenin gerilik olduğunu düşünüyorum bunlar tamamen senin hislerinle alakalı bi durum bence bir baskı var ve sen o baskıyı hissettikce geri tepiyor ve öpüşmek istemiyorsun. Ayrıca bence gerçektens sevseydin öpüşmeyi isterdin emin olİstersen iyice bi gözden geçir ilişkinizi...
Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(
Merhaba arkadaslar.belki hatirlayanlar bilir evlilik teklifiyle ilgili konu acmistim. Simdi yine birlikteyiz arkadasimla.3 yillik sevgiliyiz ve biz sadece el-ele tutusduk. Arkadasim bundan sikayetci.3 yilik birlikteyiz bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun diyor bana.bense dini inancim geregi opusmek istemiyorum. isteyen opusur tabikide asla ama asla kinamiyorum.zaten haddime diil. Ama opusursem cok rahatsiz olurum ama arkadasim cocuk diiliz ki biz, bana guvenmiyorsun opmeme izin vermiyorsun, bir-biriyle opusen ciftler gordugum zaman uzuluyorum diyor. Ne soyleyecegimi, ne yapacagimi bilmiyorum ben(
sözüm gerçekten inancını yaşayanlara değil ama ben namusluyum türbanlıyım gibi ayrımcılık yapanlar sonra o türban altında öpüşmyo belki ama yapmadığı adilik kalmıyo lafa gelince çok inançlı böylelerinden de nefret ediyorum kendilerini hep masum temiz gösteriyolar
3 yıl boyunca bırak cinsel bir yakınlaşmayı, öpüşmemişsiniz bile. Çok gariptir ki hala bazı kadınlar erkek arkadaşının kötü niyetli olduğunu düşünebiliyor. 3 yıl boyunca yetişkin bir insanın karşı cinsiyle, hele bir de sevdiğiyle yakınlaşamaması ne kadar acı bir şey. Hem senin adına, hem de erkek arkadaşın adına çok üzücü bir durum bu.
kelimesi kelimesine katılıyorum... ne acıdır ki bence bu arkadaş ilişki adı altında boşa kürek çekiyor kendi bile farkında değilhepimiz insanız nihayetinde hepimiz ilişkilerimizi yoğun duygularla yaşıyoruz neden soru işaretlerimizin duygularımızın önüne geçmesine izin verelimki? kaldı ki kafamızda soru işaretleri yaratan biriyle zaten bir ilişki ne kadar sağlıklı yürüyebilir??
modernim falan diyorsunuzda nedense baskalarinin görüslerine bir türlü saygi duyamiyorsunuz, celiskili bir durum dogrusu
Aslında yasak ama çoğu kişi resmi nikahtan önce dini nikah yapıyor.
Hayir ben Azerbaycanda yasiyorum burada oyle diil.ayrica arkadasla konusurken cok utangactim dedim. Benim korkum terk edilmekden cok inancim. Nisanlandikdan sonra bile opusmeden ileri gitmem
aayy kııızzzz kasma o kadar .s öpüşmek iyidir3 yıllık sevgilisiniz bi de o kadarcık tavizi ver ayol
Alakası yok. Bu konuyu açan arkadaş belli ki kendisinin de kafasında soru işaretleri olduğu için ve başka fikirleri dinlemek için bu konuyu açmış. Yoksa kendi hayatında nasıl davranmak isterse davranır ki bu saygı gerektirecek bir konu da değil. Zaten bu konuda bir sorunu olmasa konuyu açmazdı. Nasıl yaşamak istiyorsa yaşayabilir; ama yetişkin ve sağlıklı insanların ilişki içerisinde bedenen yakınlaşamamaları her şeyden daha önemli ve ciddi bir sorun. Bunun da çağdaşlıkla veya inançla falan alakası yok.
[/B][/FONT][/COLOR]Valla şikayet edilesi bi'olay bence zira kadınların çok başı ağrıyo ucunda resmi nikah olmazsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?