Opusmek :@

eğer inançların yüzünden öpüşmek istemiyosan seni zorlaması anlamsız
sonuçta bu da bi prensip meselesi
sen sebeplerini açıklamadın mı
güvenmediğin için öpüşmediğini düşünmesi çok mantıksız geldi bana sanki birlikte mi oluyosunuz
evlilik düşünüyo musunuz bu arada

inançları yüzünden öpüşmeyi doğru bulmayan insanlar neden gerici hanımefendi
herkesin düşüncesi farklıdır
ayrıca böyle düşünen çok sayıda insan yaşıyo ülkemizde
bize saygı duymak düşer gerici diye aşağılamak değil
insanları küçümseyerek konuşmak sizi modern değil itici yapar

Gericilik bu değil...gericilik birini birşeye zorlamaktır tam tersi.Arkadaş onu yargılayın diye açmamış konuyu gerici diyenler bi kendisine gelsin bence

sözüm gerçekten inancını yaşayanlara değil ama ben namusluyum türbanlıyım gibi ayrımcılık yapanlar sonra o türban altında öpüşmyo belki ama yapmadığı adilik kalmıyo lafa gelince çok inançlı böylelerinden de nefret ediyorum kendilerini hep masum temiz gösteriyolar

Gericilik asla değil sana saygı duydum valla yeminle 3 yıllık ilişkini bu şekilde yürütebilmişsin 3 yıl boyuca böyle gittiyse bundan sonrada gidebilir gerçekten boşver öpme...o kadar beklediyse ve niyeti de ciddiyse beklesin..mutluluklar

öpüştükte noldu sanki basımız goge mı erdi :)) bence cok guzel dusunuosun arkadasım bu dusuncende dewam et ..

haklısın bence canım ya. prensiplerinden taviz vermemelisin. çünkü her seferinde daha fazlasını isteyecektir senden. öptürüyosan da o istediği için seğil kendin için öptür sen de mutlu ol.

Erkek arkadaşın haklı biraz şöyle ki ona güvenmiyorsun, sadece öpüşmekle kalmayacağını, ellemeye sonra farklı isteklerin geleceğini düşünüyorsun. Hatta öpüşmenin seni ucuzlatacağını, onun gözünde değerinin yiticeğini falan... Aslında senin erkek arkadaşın bu yapıda biri kendine bile itiraf edemediğin şeyler bunlar. Öpüşen kızları ucuz gören biri (mi)?

O zaman öpüşme, istemyorsan, içinden gelmiyorsa ve erkek arkadaşına karşı böyle güvensizliklerin varsa sakın kalkışma derim ben... Erkek arkadaşının da senin bu kararına saygı göstermesi lazım.. Sinir oluyorum şu adamlara beni öpmüyon beni sevmiyon. Hee sevmiyom sevmedğim halde 3 yıl birlikte olmuşum demi.. Öpüşmeyince sevmiyor mu olunuyor. Ne kadar saçma bir bağdaştırma..

Son düzenleme:
3 yıl boyunca bırak cinsel bir yakınlaşmayı, öpüşmemişsiniz bile. Çok gariptir ki hala bazı kadınlar erkek arkadaşının kötü niyetli olduğunu düşünebiliyor. 3 yıl boyunca yetişkin bir insanın karşı cinsiyle, hele bir de sevdiğiyle yakınlaşamaması ne kadar acı bir şey. Hem senin adına, hem de erkek arkadaşın adına çok üzücü bir durum bu.

Herkes inancını istediği gibi yaşar canım bu seni geri yapmaz inanclı bir insan yapar.. Ama bunu uygulamayanları da imansız yapmaz. Amac kimseyi küçümsemek değil yani bence asıl gerilik inancları için insanları küçümsemek .. Sen nasıl istiyorsan öyle yap neden öpmediğini ona acıkla ileride Keşke diyeceğin birşey yapma . Sevgiler

inancin geregi opusmuyorsan lutfen devam et, unutma taviz tavizi dogurur. opustukten sonra daha fazlasi kesinlikle olacak. evlilik teklifi de varsa evlenin o da rahat rahat opsun

bu karakter meselesi -insanin kendini baskalarina olmadigi gibi göstermesi- sadece türbanlilarda degil türbanli
olmayanlardada mevcut olan bisey, onlardanda nefret ediyormusunuz yoksa bu nefret özellikle türbanli olanlarami?
yorumunuz konuya biraz alakasiz olmusta nefretinizi baska biryerlerde dile getirebilirsiniz burasi dogru yer degil

-

konu sahibi sanada diyecek bisey bulamadim dogrusu, mutluluklar ikinizede

kelimesi kelimesine katılıyorum... ne acıdır ki bence bu arkadaş ilişki adı altında boşa kürek çekiyor kendi bile farkında değil hepimiz insanız nihayetinde hepimiz ilişkilerimizi yoğun duygularla yaşıyoruz neden soru işaretlerimizin duygularımızın önüne geçmesine izin verelimki? kaldı ki kafamızda soru işaretleri yaratan biriyle zaten bir ilişki ne kadar sağlıklı yürüyebilir??

Son düzenleme:

modernim falan diyorsunuzda nedense baskalarinin görüslerine bir türlü saygi duyamiyorsunuz, celiskili bir durum dogrusu

modernim falan diyorsunuzda nedense baskalarinin görüslerine bir türlü saygi duyamiyorsunuz, celiskili bir durum dogrusu

Alakası yok. Bu konuyu açan arkadaş belli ki kendisinin de kafasında soru işaretleri olduğu için ve başka fikirleri dinlemek için bu konuyu açmış. Yoksa kendi hayatında nasıl davranmak isterse davranır ki bu saygı gerektirecek bir konu da değil. Zaten bu konuda bir sorunu olmasa konuyu açmazdı. Nasıl yaşamak istiyorsa yaşayabilir; ama yetişkin ve sağlıklı insanların ilişki içerisinde bedenen yakınlaşamamaları her şeyden daha önemli ve ciddi bir sorun. Bunun da çağdaşlıkla veya inançla falan alakası yok.

Aslında yasak ama çoğu kişi resmi nikahtan önce dini nikah yapıyor.

Valla şikayet edilesi bi'olay bence zira kadınların çok başı ağrıyo ucunda resmi nikah olmazsa...

Hayir ben Azerbaycanda yasiyorum burada oyle diil.ayrica arkadasla konusurken cok utangactim dedim. Benim korkum terk edilmekden cok inancim. Nisanlandikdan sonra bile opusmeden ileri gitmem

Şimdi bak yanlış anlama ama ben senin konundaki asıl şeyin inanç olduğuna nedense inanamadım bilmiyorum belki de bana öyle geldi. Neden dersen nişanlandıktan sonra bile öpüşmeden ileri gitmem diyosun ee nereye gitti bu kısımda inanç? Sanki daha çok evlenmeden önce bunu yaşarsam ucunda ayrılık olursa pişman olur, keşke yapmasaydım derim gibi bi'izlenim bıraktın bende.
Çünkü inanç inanç dersek nişanlanınca da bi'şey değişmeyecek. İmam nikahını da te nişanlıyken yaparsanız garip olmayacak mı sence şimdi sen istemediğin halde psikolojik baskıyla öpüşmek isteyen erkek arkadaşın vuuu ozaman neler ister Allah bilir ee helali de olmuş oluyosun o zaman ne diyeceksin? Bence resmi nikahla beraber yapın şu imam nikahı olayını ki senin yararına olur bu emin ol.

aayy kııızzzz kasma o kadar .s öpüşmek iyidir 3 yıllık sevgilisiniz bi de o kadarcık tavizi ver ayol

Ahahahah yok artık

Son düzenleme:

arkadas 'inancim geregi' demis konuyu dogru okudugunuza eminmisiniz arti arkadasin bedensel yaklasmama gibi
bir sorunu yok evlenince hersey olur diyor zaten, evlenmeden önce yapmayinca anormalmi oluyor yani, herkezin
sinirlari farklidir ve bunu kabul etmekte saygi göstermek olur, size öpsünmü öpmesinmi diye bir soru sormamis?
zaten bu konuda kararli istemedigini kac kere söyledi..

nasil bir yardim istedigini bende anlamis degilim ondan sadece mutluluklar diledim

[/B][/FONT][/COLOR]Valla şikayet edilesi bi'olay bence zira kadınların çok başı ağrıyo ucunda resmi nikah olmazsa...

Haklısın şikayet edilmeli ama benim çevremde bir sürü kişi nişan ile birlikte dini nikah yapıyor. Herkesin kendi aklı var akıl edemiyorlar mı dini nikahın bir güvence olmadığını anlamıyorum.

Bu arada arkadaşlar abartmayın bu kadar yok 2 yetişkin insanın öpüşmemesi çok acıymış falan. Siz ilk defa duyuyorsunuz heralde ama etrafta bir sürü böyle insan var.

hayırlı aksamlar arkadaşım,

eger dünyada ve Ahirette mutlu olmak istiyorsan Hz Allahın koyduğu sınırların dışına çıkmana izin verme,
nefsine asla uymayasın.
Eğer bizi yaratan Rabbimiz bir sınır koyduysa bunda mutlaka bir hikmet vardır.
Bizim için iyi olmadığından konmuştur o sınır... sakın unutmayasın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…