Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

bi ara araba kullandim simdi kullanamiyorum esim arabam1z1 degisti büyk iyi marka bisi olur diye korkuyorum bu gidisle tamamen unutucam

slm şoför arkadaşlarım ve olmaya hevesli ama ( ürkek ) arkadaşlarım a.s. hanımlar hanımlar cesaret lütfen biz kadınların azminden ne arabalar nede yollar kurtulur yeterki hevesiniz olsunsüprizzzzz ben ehliyet alma hikayemi anlatmak istiyorum ziraa yol hikayelerim anlatmakla bitmezkaydirigubbakcemile3 çılgın erkek fatma bir şoför olaraktan iyi sürücüyümdür gocard ta derecelerim vardır:CüvCüv: neyse ben tekvando kursuna yazılmak için akşamüstü evden çıktım spor salonunun önüne geldim birdene göriyim taşınmış! yerinede ehliyet kursu açılmış:1shok: bende ne yapsam beğenirsiniz girdim içeri ehliyet almak istiyorum! dedim ve yüksek derecelerle ehliyetimi aldımkaydirigubbakcemile3 10 yıldır araç kullanıyorum ve 9 yıldırda kendi aracım var ama tekvando kursuna gitmekten vaz geçtim. emme keşke onada gitseymişim diyorumÇok üzgünüm çoook yolda bazen gerekiyor.

yaklaşık 10 yıllık hliyetim var..ara ara sürüp bıraktım ama son 2 yıldır hergün kullanıyorum işe gidip gelyorum.ve haftasonları tabiki gezmelermde.ama kızlar ben oldum olası sevemedim bu işi..iş 2 vasıta ve en az 45 dk.arabayla en fazla 20 dk kstirmeden tabi... benmkisi mecburiyet yani arabanın yolcu koltuğunda sağa sola bakına bakına seyehat etmeyi tercih derim yoksa.ama iyi şöförümdür orası başkasengözlerimebaksanab

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

bi arkadaşım vardı yeni yeni araba kullanmaya başladıgında
ineğe selektör yakıp cukura korna çalardı aklıma o geldi kulakları cınlasın :))))

bi arkadaşım vardı yeni yeni araba kullanmaya başladıgında
ineğe selektör yakıp cukura korna çalardı aklıma o geldi kulakları cınlasın :))))

Iyiymis bu ya:roflol: :roflol:

Benim de yaklasik 7 senedir ehliyetim var ama yeni yeni cikiyorum trafige.Zaten ehliyet almam da garip oldu.Benim aldigim donemde merkezi degildi sinavlar.Direksiyon derslerine pek katilmamistim ve sinav gunu geldi catti.Mufettislerden biri yanima oturdu digeri arkada(yanimda oturan akrabamiz oluyor )Hadi bakalim dedi,araba da zaten M.O ki devirlerden kalma bisey,vites kolu boyum kadar..Neyse calistirdim arabayi gidiyoruz ilerledik 5-10 dk tamam dur dedi,ben panik freni bulamadim altta ariyom ama yok :tomato: kaydirigubbakcemile3 mufettis amca basti frene kendi tarafinda da var ya..Sonra da sanki ben durdurmusum gibi aferin kizim guzel kullandin,guzelce de durdun dedi.Tabi ben de saskinlikla karisik bir gulumseme a.s oyle boyle aldik cok sukur de, bu seneye kadar cuzdan bekledi garibim.
Allah a sukur cesaretim var,seviyorum araba kullanmayi ya da yeni oldugum icin hevesliyim bilmiyorum fisfisfis..ama bugun kafam dalgindi serit degistirirken yandaki arabayla burun buruna geldik,korktum baya tabi arkadan korna sesleri :dilcikar: Su bir gercekki ;cok buyuk dikkat istiyor,en ufak bi dikkatsizlik cok buyuk kazalara neden olabilir Allah korusun..

3 yıldır ehliyetim var 2 yıldır kullanıyorum şehir içi şehirler arası hiç sorun değil maşallah.. ufak hasarlı kazalarım oldu....

bende 2005 yılında aldım ehliyetimi maşallah çok güzel kullanıyorum eşim sağolsuun..az bağırmadı banaa halen onunla bindimmi panik yaparım hata yapmiyim diyee:)))geçen yıl spor arabamız vardı çok güzeldi tek kapı,bu araaa ben araba hastasıyım her parçasını da biliriim..(araba bozuldumu eşim benide sanayiye götürürdüü araba tamir yerinee e malum öğrendiim..hız hastasıyım aynı zamandaa:))neyse ben size bi olayımı anlatayım..yazın ben klimayı asla yakmam arabada tıkanıyorum diye camı açmak zorunda kalıyodum bu sefer güzel araba bide spor e bide bayan kulanan oluncaa malesef rahat bırakmıyolardı bende camı fazla açmayıp öyle kullanıyodum..babam vardı yanımda onu bıraktım el frenini de indirdim tam gaz eve gidiyorum.Işıklrdada biri benim bayan olduğumu farketti ,camlar simsiyah olmasına rağmen..120 yapıyorum resmen o ise bi sağma bi soluma geçiyo ,bana işaret yapıyo dur diyee .neyse ben bayağı gidince eve bir klm kalaa ışıklarda bir durdum ki ne göreyim ;;arka aynamdan mavi mavi duman çıkıyoo..nasıl panik yaptım ,aklıma hemen eşim geldi kesin beni öldürücek dediiim,elim ayağım karıştı resmen ,tabi duran arabalarda bakıyomu hepisi erkekmi,indilermi bana soru soruyolar sürekli..diğer beni rahatsız eden arabanın sahibide yanıma geldi;BAYAN EL FRENENİ ÇEKİK UNUTMUŞSUNUZ DEDİ,BEN SİZİ DURDURMAYA ÇALIŞIYORUM HİÇ BENİ FARKETMEDİNİZMİ demezmii..rezil olduuum resmeen..ama ben ısrarla el frenini çekik unutmadığımı anlatmaya çalışırken zaten eşim yetiştii..sonra arabayı tamire götürdük meğerse el frenini bir diş aşayağa indirmemişim sebep buymuş allahtan fren baltalarını yakmamışım yoksaa maddi açıdan mahvolurduukk:))))şimdide bindiğim bütün arabaların el frenini güzelce kontröl ediyorum tik gibi oldu banaa:))ucuuz kurtulmuştuum ama bütün bayanların yaptığı tek hata bi el frenini çekik unutulması,birde debriyaja sürekli basılı tutulması..İŞTE BÖYLE PAYLAŞMAK İSTEDİM İLK VE SON DU BENİM İÇİN...KAZASIZ BELASIZ İYİ SÜRÜŞLEEER

Benimde ehliyetim 12 yıllık ama 3 yıldır devamlı araba kullanıyorum.
Arabamı ilk aldığım hafta (işyerimiz AVM de) otoparkta alışveriş arabalarını toplarlar ya iç içe geçirip tren gibi yaparlar, onlardan çarptılar. Daha 4-5 günlüktü.
Geçen ramazan bayramından önce kızıma ve doğacak bebeğime alışveriş için Güneşlide outlet mağazaların oraya gideyim dedim, neyse etraf ana- baba günü. Pazar günüydü galiba, Trafik var. Sola dönüş için ışık var bekledim, ışık yandı, geçtim ama trafik öyle çokki, diğer taraftan gelen araçlara yeşil ışık yandı, ben ortada kaldım, normal olarak.2 şeritlik yolun nerdeyse tam 1,5 şerit kapalı, yarım şerit var. O yarım şeritten transporterlı bir abim geçermi? geçemezmi? geçemedi tabii, benim sol arka tampon derin bir şekilde çizildi,geniş bir çizik ama.
Annemlerde kalmıştım, bir haftasonu, sabah kalktım, işe gitcem, baktım sağ arka kapıda sürtünme izi.
Velhasıl ben hiç kaza yapmadım......(ama sıfır arabamın hali kalmadı, önümüzdeki ay değiştireceğim)
İyi şöförüm, hızı seviyorum, ama bebeğim olduktan sonra biraz tırsmaya başladım,
o yokken bile düşünüyorum bana bişey olursa, bebişime kim bakar diye. Kızım büyüktü araba aldığımda, o varken rahatım ama küçük oğlum bana biraz ters etki etti...
Herkese keyifli sürüşler...

ya bana yardim edin heyecandan araba süremiyorum ilk sürüs dersinde sagimi solumu karistirdim ya freni gazi karistirdim heyecanimi yenemiyorummmmm

merhabalar.kulüplere bakarken farkettim ki olmam gereken yer burası.ee bir bayan 5 yıldır ambulans kullanıyorsa hatta karadenizin ücra bir ilçesinde uçurumlu köy yollarında ambulans kullanıyorsa olması gereken yer burası sanırım..gerçi bu yıl müdürlüğümüz saoğlsun şoför verdi bize ama yinede 5 yıldır ambulans kullanıyorum..iş için araç kullanmak hele ambulans kullanmak stresli oluyor ama bence araba kullanmak özgürlük demek

Merhaba
Öncelikle sizi tebrik ediyorum, Türkiye için değişik bir durum sizinki.
Hatta yazınızı okuyunca Amerikan filmi izliyormuş gibi oldum.
Umarım sizin gibi bayanlar çoğalır.
Gerçekten sizinle gurur duydum.
Bazı tabuları yıktığınız içinde teşekkür ediyorum....

Bende 2001de aldim ehliyetimi.Türkiyedeykende almistim ama Almanyaya gelince tekrar yaptim.Cünkü ehliyeti alip buraya yerlestim ve hemen kullanma imkanim olmadigi icin tekrar yapmistim.Iyi kullandigima inaniyorum.Yanliz hizli kullanmasini severim tabiki otobanda ve kural ihlali yapmadan.Birde 2 araba arasina park yapmayi iyi ögrensem. kaydirigubbakcemile3
Bu aralar arabam sorun yapiyor.Kücük bayan arabasi alacagiz.Tamda Alman devleti kriz nedeniyle piyasayi canlandirmak icin en az 10 yillik ve hurdaya cikacak arabalara 2500€ veriyor,tabi yeni alman sartiyla.Bende en ucuzundan kücük araba almak istiyorum.Bütcemizi asmadan esimin arabasi yeni o kredi ev kredi birdaha kredi borc yapmak istemiyorum.Bakalim hafta sonu dolasacagiz.ins.uygun birsey cikar.

12 saat sonra ehliyet sinavim var kazanirsam burda kutlayacam insallah

12 saat sonra ehliyet sinavim var kazanirsam burda kutlayacam insallah

hayırlısı olsun canım.inşallah kazasız belasız vukuatsız çok iyi bir şöför olursunsengözlerimebaksanabdelikafaduldenyasakkelimea.s.

wavvvv.. diyorum tebrik ederim sizi..zor olan iki görevi birden üstlenmişsiniz ben ce..ben de yeni girdim bu siteye merhabasengözlerimebaksanab

merhaba arkadaşlar ben de 2002 de almıştım ehliyetimi.2 yıl ard arda doğm yaptım ara vermiştim bir süre ama bu sene sahalara geri döndümyerimseniben hepinize kasasız belasız çok güzel günler diliyorum:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…