12 saat sonra ehliyet sinavim var kazanirsam burda kutlayacam insallah
hayırlısı olsun canım.inşallah kazasız belasız vukuatsız çok iyi bir şöför olursunsengözlerimebaksanabdelikafaduldenyasakkelimea.s.
Canim ins.sinavi kolay atlatirsin.Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.
:sm_cool:sinavi gectimmmmmmmm cok tessekkür ederim fatma halecim daha sonra ayrintili bi sekilde anlatirim ne heyecandi
yaa benim ehliyetim yok henüz
ama kullanmayı çok istiyorum
fakat biliyorum ki bunu eşimden öğrenemeyeceğim:1no2:
ama nasıl
araba duruyo garajda ve ihtiyacım olduğu halde çıkıp da kullanamıyorum ve ben bu duruma çooookk sinir oluyorum, kendime de çok kızıyorum bu zamana kadar niye bekledim diye
arakadaşlar yeni dönemde ehliyet alma farkılaşmış galiba bileniniz var mı,yardımcı olabilir mi
dün 6. sürüs dersimi aldim daha iyiym simdi ama hala korkum var özellikle kamyolardan yanimdan gecince nefesimi tutuyorum.dün hoca (hocada alman bi bayan) :jeyyar: sinirli bide. bana söylemeden otobana sürdürdü bide baktim otobandayim ,gerisini hatirlamiyorum sadece vitesi yanlis degistirdiimi hatirliyorum bide kocaman kamyonlarin arasindan gectiimi....... otobandan ciktiktan sonra nefes alip varmeye basladim :a015: bide hamileyim 5 aylik ya bebisim strese gircek yaaa:CüvCüv:
Ben araba kullanmıyorum ama çok istiyorum.
çokta korkuyorum. Sanki arabalara çarpa çarpa gidecekmişim gibi geliyo. Herkese öölemi oludu
ve bugün ehliyet icin sürüs testini kaybettim hemde kalkis yaptigim saniyede 1 metre bile gitmemistim:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?