Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

slm kıslar bende geldim aranısa ya benimde ehliyet yatıyo yıllardır 2001den beri bende çok istiyorum babam hep bağırdığı için öğretirken bida girişimde bulunmadık şimdi direksiyon dersi almak ve ardından araba almak istiyorum ücretlerini bileniniz varmı direksiyon derslerinin ben yabancısıyım buraların kazıklanmayım diye soruyorum ona göre araştırcam çünkü şimdiden teşekkürler hanımlar

hayırlısı olsun canım.inşallah kazasız belasız vukuatsız çok iyi bir şöför olursunsengözlerimebaksanabdelikafaduldenyasakkelimea.s.

:sm_cool:sinavi gectimmmmmmmm cok tessekkür ederim fatma halecim daha sonra ayrintili bi sekilde anlatirim ne heyecandi

yaa benim ehliyetim yok henüz
ama kullanmayı çok istiyorum
fakat biliyorum ki bunu eşimden öğrenemeyeceğim:1no2:
ama nasıl
araba duruyo garajda ve ihtiyacım olduğu halde çıkıp da kullanamıyorum ve ben bu duruma çooookk sinir oluyorum, kendime de çok kızıyorum bu zamana kadar niye bekledim diye
arakadaşlar yeni dönemde ehliyet alma farkılaşmış galiba bileniniz var mı,yardımcı olabilir mi

:sm_cool:sinavi gectimmmmmmmm cok tessekkür ederim fatma halecim daha sonra ayrintili bi sekilde anlatirim ne heyecandi

heloscum çok sevindim hadi tebrik ederimkaydirigubbakcemile5.tekrar hayırlısı olsun inşallah canm:teytey:a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba canım bende senn gibiydim araba depoda duruyodu ben dolmuşları kullanıyordumbenneyaptımki .ama daha fazla dayanamadım 2001 de aldım ehliyetimi.iyikide almışım 2005 de kızım oldu 2006 da da oğlum.acemilik dönemini geçmeme rağmen uzun süre araba kullanamadım çocuklarla. insan trafikte yalnız çok tedirgin olabiliyor arkadaşlarım sayesinde aştım bunu.ben ce sende acele etmelisin.sanırım bebek yok,olunca emin ol işin zorlaşacak...yeni sistemde daha yürürlüğe girmedi galiba.ozaman da zorlaşacakmış işler sanırım.direksiyon hocası bir arkadaşım var sistemi senin için en kısa zamanda sorucamsengözlerimebaksanab bu arada benim direksiyon hocam şunu derdi..kocadan asla hoca olmaz koca kocadır hoca hocadırkaydirigubbakcemile3.sende kocanın huyunu biliyorsundur; hocan olabilirmi ,koca olarakmı kalır ?sen karar ver canım.benmki olamadıda....delikafadulden

dün 6. sürüs dersimi aldim daha iyiym simdi ama hala korkum var özellikle kamyolardan yanimdan gecince nefesimi tutuyorum.dün hoca (hocada alman bi bayan) :jeyyar: sinirli bide. bana söylemeden otobana sürdürdü bide baktim otobandayim ,gerisini hatirlamiyorum sadece vitesi yanlis degistirdiimi hatirliyorum bide kocaman kamyonlarin arasindan gectiimi....... otobandan ciktiktan sonra nefes alip varmeye basladim :a015: bide hamileyim 5 aylik ya bebisim strese gircek yaaa:CüvCüv:

helos bende senin gibiydim aynı.kamyon geçerken yanımdan strese girerdim,vitesleri karıştırdım,değiştirirken debyaja basmayı unuturdum yada yarım basardım:uhm:bunları aştım tabi ama hala arada başka hatalar yapabiliyorum.bunları aşmak zaman gerektiriyor.yılma canım sakın başarılar diliyorum sanakaydirigubbakcemile5sabırlı ol başaracaksın:teytey:

araba kullanmayı seviyorum.tabi iş için değil gezme için olduğu zamanlar.ama arabamdan zevk alamıyorum.94 model.direksiyonu bile hidrolik değil.hiç bi güvenliği yok.abs bile.idare ediyoruz işte.bu sabah yine çalışmadı.çoğu zaman yolda bırakır.idare ediyorum işte.

Bir arkadaş özel ders ücretlerini sormuş istanbul'da özel direksiyon dersleri 35 TL iki blok olarak 1,5 saat alınabiliyor ve 70 TL ödeniyor düz otomatik vites fiyat farkı yokşutarafagitti Keyifli sürüşler

bende araba kullanmayı seviyorum.ama eskiden daha çok severdim şimdi artık gündelik bir durum haline geldi benim için 1 kazam var şimdiye kadar iyi sürücüyüm hehe

ve bugün ehliyet icin sürüs testini kaybettim hemde kalkis yaptigim saniyede 1 metre bile gitmemistim:1no2:

ve bugün ehliyet icin sürüs testini kaybettim hemde kalkis yaptigim saniyede 1 metre bile gitmemistim:1no2:

üzülme canım birdahaline kazanırsın inşallah.
Eeee tr. gibi kolay değil biliyorum, burda nerdeyse parayı basan alabiliyor ehliyetini.

ben neye sınırlensem hemen bınıyorum arabama ver elını saskınbakkal:) arabayı park edıyorum arkadaslarla starbucks felan takılıyoruzz ohh arabaya bındıgım anda sıkıntım bıtıyo valla :)Kocamda allahtan modern erkek gıt gez der hazır cocugumda yok :) Araba kullanmak kadar guzel bır sey yok arkadaslar.Herkese nasıp olsun :)

bnm babam da hem anneme hem bana çok destek oldu araba kullanma konusunda kendisi de ztn 35 senedr araba kullanıo işi de lojistik yolların ustası=)
anneme araba kullanmaıı öğretirken kawga gürültü gırla gidiodu annem çokkorkak kullanıo direksiyona yapışıoo gerçi o da artık usta ama babama inat özel ders aldı öle kullanıo
babişimin bana sözü wardı üniwersiteyi kazannca arabaı alıcam die kazandıım yaşımı doldurur doldurmaz aldı ama beni gün arabayla okula götürdü yol bu dedi bi daha gelmedi ben kendi kendime öğrendmm yanii..ilk zamanlar çok zorlandm ama cesaretli olduum için canımın istedii her yere gttm artık hiç korkuorum.tabi bi defa kaza yaptım wirajda bariyerlere girdm arabanın sol tarafını dağıttım ama babam kaza yaptığım akşam arabayı werdi git kullan dedi yoksa bnde c esaret edemezdm belki bi daha kullanmaya.
bence en önemli şey teşwik edilmek korkucak bişi yok ne adamla araba kullanıo biz mi kullanamıcass =)

bende yenı basladım kullanmaya
ehlıyetım vardı ama pratıgım yoktu esımle basladık dersler bırkac gun ve hep kavgalı donuyorduk
bosa dememısler kocadan hoca olmaz dıye sonunda ona kızdım bır hoca tuttum
6 saatte bıtırdım olayı suan gayet rahat kullanıyorum tabı esımden fırsat bulabılırsem
zaten bırkac ders sonunda heyecan falan kalmıyor alısılıyor

merhabaa.s.
ben de yeni ehliyet aldım hihoyyyt
bayan sürücüler olarak gittikçe artıyoruz ve artmaya da devam edeceğizkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…