Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

bende yeni şoför olarak burda varım. ehliyetim 5 senelik ama kullanmaya yeni başladım.
zevk alıyorum artık. korktuğum zamanları atlattım. bakalım inşallah iyi bir şoför olurum.

Evet ,ilk zamanlari atlattiktan sonra daha zevkli hale geliyor araba kullanmak.
gamyoncuiremsu 2 gun cikmasam ozluyorum

evet ilk zamanlar gerçekten çok zor. ölüm gibi geliyodu direksiyon başına geçmek. bi sıkıntı bi stres
ama şimdi valla hep kullanasım var. meğer ne kadar zevkli bi olaymış.

mrb arkadaşlar.... otomobil tutkusu olanlara katılmaktan çok mutluyum gerçi hem nişanlılar kulübündenim ama yakında evleneceğim için inş:lepi: buraya geldim................

bende anımı yazayım daha ehliyetim falan yok 17 yaşındayım sanırım..kuzenim bir kez kendi arabalrında 2 saat sürüş dersi verdi neyse güzel geçti.bir hafta sonra ben yazlıkta babamın sıfır arabasını babam uyurken gunduz çaldım anahtarı aldım gittim kırk yıllık şöförüyüm ya:)deli cesareti arabayı ikinci kullanışım neyse çıktom yola iyi sürüyorum müzik açıyorum falan ne deliymişim:))gezdim gezdim artık eve dönüyorum yolun kenarında çöp konteynırına nasıl geçirdim hiç anlamadım:))ön far gitti ön tarafta çizikler oluştu ben çaktırmadan eve geldim anahtarı yerine bıraktım :))babam akşam üzeri araba binmek için hamle yaptıgında ufak çaplı şok yaşıyor hemennn bana seslendi baktım ne bbuuu dedi bende neee demiştim en az 2 milyarlık zarar var demişti allahtan başka bişi demedi sanırım hevesim kırılnmasın diye:))ilk maceram buydu..
birde babam ehliyeti aldıgımda dandik bi jeep almıştı olmadık yerde dururdu jeep dediysem tarihi eser nerdeyse hee:))bende yine hevesle aldım jeepi çıktım araba yokuşta trafigin içinde istop etti arkadamda polis minibüsü sırtımdan nasıl su akıyor korna çalıyorlar baktım olcak gibi degil karizmayıda çizdirmicem yaa indim arabadan polisin yanına gittim pardon yaa debriyajın sanırım sorun var arabaya bakamrısınız dedim:)))sagolsun baktılar bişi yok dediler sag'a çektiler ordan aldım gittim:)

Bende geldimmm
10 ay önce aldım arabamı ama ehliyetim 5 yıllık.Ehliyet alırken çok güzel öğrenmiştim hocalarımız çok ilgiliydi sağolsunlar ama sonra babamın yanında(hem de onun arabasıyla) pratik yapmak ölmekten beterdi.Bigün fena kızdı bana bende binmedim daha arabasına sonra da bana araba al diye tutturdum şimdi kendi arabamı sürüyorum küçük bi yerde oturuyoruz burdaki trafikte iyiyim büyük şehirlerde o yoğun trafiğe giremem.
Bigün ufak çaplı bi kaza atlattım ben de, arabayı park etcektim iki arabanın arasına sağ tarafımdaki arabanın tamponuna sürttüm arabayı çizildi ama pasta cilayla geçti masrafsız atlatmıştım.Allah daha büyüğünü göstermesin

Trafikte en nefret ettiğim olay (yine bugün de başıma geldi) kırmızı ışıktan sarı ışık yandığı anda arkadakilerin kornaya yüklenmesi.Oysaki yeşil bile yanmıyodu daha ne kadar tuhaf insanlar var.Hadi belki büyük şehirlerde saniyeler trafiği tıkamaya sebep olablir ama burda öyle bişey yokki en fazla 5 -6 araba vardır önünde ve tekrar kırmızıya yakalanmadan geçersin.Ayrıca yakalansan ne olur bekle canından önemli mi zaman.Çok üzgünüm çoook

yakında bende otomobil kullanan bayanlardan olucammmmmm :)))) en büyük hayalimdi bi arabam olması.çocukluktan beri.az kaldı inşallah

ehliyetimi alırken aynaları kendime bakmak için kullandığımı iddia ediyodu babam ama yoktu öle bişey çok bakıyomuşm

ehliyetimi alırken aynaları kendime bakmak için kullandığımı iddia ediyodu babam ama yoktu öle bişey çok bakıyomuşm

bende ilk zamanlarda dikiz aynasından arkaya bakmaktan önüme bakamazdım sanki arkadaki arabaya çarpacam kaydirigubbakcemile3 önüne baksana di miakannehir

benimiçin çok zor sanki araba kullanmak iki şeyden çok korkuyordum zaten birincisi çocuk sahibi olmak ikincisi araba kullanmak 4 yasında bir oglum var Allah bagıslasın onu hallettik :) kaldı araba kullanmak onuda inş halledicem 10 senelik ehliyetim var bu hafta içindede direksiyon dersleri almaya karar verdim inş kullanıcam ama cok korkuyorum

Mutlaka öğrenirsin.Ben çok heyecanlı panik bir insanımdır. Ben bile öğrendiysem herkes öğrenir diyorum ben. Ama sakin birinden ders alman lazım ben önce babamla çalışmaya başladım ama o çok sabırsızdı sürekli şunu yapma bunu yap öyle olunca ben daha da panik oluyodum arabayı bile kaldıramıyodum bacaklarım titriyodu hemen yerimseniben sonra kendi arabamı aldım 1 ay boyunca hergün bindim arabaya(kuzenim yanımdaydı hep).Sonra tek başıma çıkmaya başladım nerdeyse 1 yıl olcak artık daha iyiyim. Sen de öğrenirsin mutlaka zaman ve sabır işi bu iş
opuyorumnanaktan

merhaba aynen bende siz gibi heyecanlıyım.ehlıyet sınavını verdım.yakındada dıreksıyon kursuna gıdeceğim ama stop ettırıyorum bazen eşimin arabası çok kıymetlı içi gıdıyor ben kullanırkenalkisalkisalkis beni gerıyor.bende artık eşimle çıkmıyorum.kursta hoca ne öğretırse dıyorum.umarım bende sızın gıbı tek çıkacak kıvama gelırımzemuszemus

Şimdiden hayırlı olsun ehliyetin. Direksiyon derslerine mutlaka git orda öğren iyice sonra eşinin arabasında pratik yaparsın. Bazı erkekler sabırsız oluyo sanki kendileri doğar doğmaz öğreniyolar sırnaşık şey Sen ona aldırma yüzsüzlük yapıp peşini bırakma sürekli çalışın birlikte. Sen de alışırsın arkadaşım tek yapacağın şey sürekli arabaya binip o heyecanı atmak. Kolay gelsin a.s.

bende 3 seferdir trafiğe tek başıma çıkıyorum. çok iyi kullanamasam da idare eder.gamyoncuiremsu
sinyal vermede ve aynaları kontrol etmede zorlanıyorrum. bir de debryaj:)) (başkada bişiy kalmadı)
park etmem fena değil kalkışımda iyi amaa işte şu aynalar kurallar...
sizlerde nasıl gidiyor?
en takıldığınız yerler neresi?

bu arada 2006 dan beri ehliyetim var ama yeni kullanmaya başladım.

ben ilk zamanlar önümden çok aynalarla arkadaki arabaları kontrol ederdim niyeyse akannehir ama artık alıştım tabi 1 yıl olacak neredeyse.Dün komşumuzun gelin alması vardı konvoya katıl dedi babam ama cesaret edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…