yakında bende otomobil kullanan bayanlardan olucammmmmm :)))) en büyük hayalimdi bi arabam olması.çocukluktan beri.az kaldı inşallah
ehliyetimi alırken aynaları kendime bakmak için kullandığımı iddia ediyodu babamama yoktu öle bişey çok bakıyomuşm
bende ilk zamanlarda dikiz aynasından arkaya bakmaktan önüme bakamazdım sanki arkadaki arabaya çarpacam kaydirigubbakcemile3 önüne baksana di miakannehir
benimiçin çok zor sanki araba kullanmak iki şeyden çok korkuyordum zaten birincisi çocuk sahibi olmak ikincisi araba kullanmak 4 yasında bir oglum var Allah bagıslasın onu hallettik :) kaldı araba kullanmak onuda inş halledicem 10 senelik ehliyetim var bu hafta içindede direksiyon dersleri almaya karar verdim inş kullanıcam ama cok korkuyorum
Mutlaka öğrenirsin.Ben çok heyecanlı panik bir insanımdır. Ben bile öğrendiysem herkes öğrenir diyorum ben. Ama sakin birinden ders alman lazım ben önce babamla çalışmaya başladım ama o çok sabırsızdı sürekli şunu yapma bunu yap öyle olunca ben daha da panik oluyodum arabayı bile kaldıramıyodum bacaklarım titriyodu hemen yerimseniben sonra kendi arabamı aldım 1 ay boyunca hergün bindim arabaya(kuzenim yanımdaydı hep).Sonra tek başıma çıkmaya başladım nerdeyse 1 yıl olcak artık daha iyiyim. Sen de öğrenirsin mutlaka zaman ve sabır işi bu iş
opuyorumnanaktan
merhaba aynen bende siz gibi heyecanlıyım.ehlıyet sınavını verdım.yakındada dıreksıyon kursuna gıdeceğim ama stop ettırıyorum bazen eşimin arabası çok kıymetlı içi gıdıyor ben kullanırkenalkisalkisalkis beni gerıyor.bende artık eşimle çıkmıyorum.kursta hoca ne öğretırse dıyorum.umarım bende sızın gıbı tek çıkacak kıvama gelırımzemuszemus
bende 3 seferdir trafiğe tek başıma çıkıyorum. çok iyi kullanamasam da idare eder.gamyoncuiremsu
sinyal vermede ve aynaları kontrol etmede zorlanıyorrum. bir de debryaj:)) (başkada bişiy kalmadı)
park etmem fena değil kalkışımda iyi amaa işte şu aynalar kurallar...
sizlerde nasıl gidiyor?
en takıldığınız yerler neresi?
bu arada 2006 dan beri ehliyetim var ama yeni kullanmaya başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?