ben ilk zamanlar önümden çok aynalarla arkadaki arabaları kontrol ederdim niyeyse akannehir ama artık alıştım tabi 1 yıl olacak neredeyse.Dün komşumuzun gelin alması vardı konvoya katıl dedi babam ama cesaret edemedim
ben çok cesaretliyim :) hani şu deli cesaretinden var bende:kedi:
eşim çok korkuyor bu yüzzden. hatta kaç kere dikkatsiz solladım yada bakmadan döndüm diye şak diye el frenimi çekti:kedi:klava:
teker yuvar oluyor inş. tarlada sürer gibi gitmee senden başkaları da var yolda diyor habire eşim.guclubacismile
daha çok yenii yaa inş. düzeltirim..bayanssulusmile
araba sürmek gerçekten dikkat isteyen bir iş. Sen kurallara uysan bile diğerlerinin hata yapma olasılığını da düşünüp hareket edeceksin.Ben dikkatli kullanıyorum ama hala korkuyorum çünkü kurallara uymayan o kadar çok insan var ki dün biyere gidiyoduk babamlarla bitane motorsikletlinin yanından geçiyodum hızlı babam hemen uyardı yavaş ol diye ya şimdi o bi hata yapsa arabanın önüne devriilse napcaksın dedi. Her olasılığı düşünüp ona göre hareket etmek lazım. Bunları da zamanla öğrenecez artıkyerimseniben
Ben çocukların bulunduğu ara sokaklarda filan çok yavaş kullanıyorum artık bir gün yolda gidiyorum aniden yan taraftan bi çocuk bisikletiyle duramadı geldi bana çarptı bir anda ne olduğunu anlamadım ben çarptım filan sandım korktum hemen neyseki çocuğa bişey olmadı yere düştü sadece. Benim hatam yoktu ama çocuğa bişey olsaydı eğer çok kötü olurdu.O günden sonra daha yavaşım şehir merkezinde.
Şimdiden hayırlı olsun ehliyetin. Direksiyon derslerine mutlaka git orda öğren iyice sonra eşinin arabasında pratik yaparsın. Bazı erkekler sabırsız oluyo sanki kendileri doğar doğmaz öğreniyolar sırnaşık şey Sen ona aldırma yüzsüzlük yapıp peşini bırakma sürekli çalışın birlikte. Sen de alışırsın arkadaşım tek yapacağın şey sürekli arabaya binip o heyecanı atmak. Kolay gelsin a.s.
teşekkür ederim.bugün eşimle çıktık.ben bıle kendıme şaşırdım gayet iyiydım.kalkarken problem oluyordu.şimdı çok rahat kalkıyorum şükür.eşiminde hoşuna gitti tabi bu durum.kalkış,duruş,dönme,ıyıde gerıyıde çalışmamız lazım
bu çok güzel bir haber :)) çok sevindim sizin adınıza.
bir kaç sefer de geri çalışınca kendinize daha çok güvenir daha iyi adapte olursunuz.
inş. kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız.a.s.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 çook tatlısınız yaa..:)ben de ehliyetini çook önceden alıp yeni trafiğe çıkanlardanım :))
sırf ben de kullanabileyim diye arabayı değiştirdi kocacım otomatik aldı..ohh o kdar rahat ki..
düz vites olan arabamızla ilk tarfiğe çıktığımda polis çevirmişti "arabayı ehliyet sürmez hanımefendi canınıza mı susadınız" diye.benim suçum yoktu bi tır beni sıkıştırmıştı benim suçumda kaçamamış olmam(mardin de yaşıyorum burda bunlardan çok var ya off..
3 haftadır falan tarfiğe çııyorum...arabaya resmen el koydum..eşim servisle işe gidiyor ben kullanıyorum arabayı..trafikte Allaha şükür çok iyiyim..kimse acemi olduğuma inanmıyor :)) ama park sorununu hala yaşıyorum..ay bi keresinde hastaneye gittim arabayı bi türlü parkedemedim indim bi restorant vardı ordaki adama dedim ya şunu bi park ediverin diye arabada otomatik olunca herkes kullanamıyor o da gitti bi başkasını çağırdı o da başkasını anaaam bütün sokak bir oldular benim arabayı park ettiler :))adam arabanın önüne arkasına bişeyler koymuş kimse girmesinde rahat çıkayım diye...ben gelince buyur abla rahat rahat çık dedi ayyy ne rezillikti...
bi de bizim kapıcıya çok glüyorum adamcağız resmen benim park hocam..bugün okuldan geldim 5 dk uğraşıp arabayı park edemedim yolun ortasında kaldı araba..indim eşimi arayacam kapıcı hoca geldi evde diyor..hıı dedim arayayımda gelsin şu arabayı düzeltsin...dur ben sana söyleyeyim sen park et yenge diyor...adamcağız kaç kere uğraştı daha önce benle..artık bıkmıştı..bugün halimi görünce iyice bi anlattı nasıl park edeceğimi..
ben de ehliyetini çook önceden alıp yeni trafiğe çıkanlardanım :))
sırf ben de kullanabileyim diye arabayı değiştirdi kocacım otomatik aldı..ohh o kdar rahat ki..
düz vites olan arabamızla ilk tarfiğe çıktığımda polis çevirmişti "arabayı ehliyet sürmez hanımefendi canınıza mı susadınız" diye.benim suçum yoktu bi tır beni sıkıştırmıştı benim suçumda kaçamamış olmam(mardin de yaşıyorum burda bunlardan çok var ya off..
3 haftadır falan tarfiğe çııyorum...arabaya resmen el koydum..eşim servisle işe gidiyor ben kullanıyorum arabayı..trafikte Allaha şükür çok iyiyim..kimse acemi olduğuma inanmıyor :)) ama park sorununu hala yaşıyorum..ay bi keresinde hastaneye gittim arabayı bi türlü parkedemedim indim bi restorant vardı ordaki adama dedim ya şunu bi park ediverin diye arabada otomatik olunca herkes kullanamıyor o da gitti bi başkasını çağırdı o da başkasını anaaam bütün sokak bir oldular benim arabayı park ettiler :))adam arabanın önüne arkasına bişeyler koymuş kimse girmesinde rahat çıkayım diye...ben gelince buyur abla rahat rahat çık dedi ayyy ne rezillikti...
bi de bizim kapıcıya çok glüyorum adamcağız resmen benim park hocam..bugün okuldan geldim 5 dk uğraşıp arabayı park edemedim yolun ortasında kaldı araba..indim eşimi arayacam kapıcı hoca geldi evde diyor..hıı dedim arayayımda gelsin şu arabayı düzeltsin...dur ben sana söyleyeyim sen park et yenge diyor...adamcağız kaç kere uğraştı daha önce benle..artık bıkmıştı..bugün halimi görünce iyice bi anlattı nasıl park edeceğimi..
bugün bayır bir yerde park etmiştim. kalkarken döndürmek istedim. yana doğru gittim bir kangoya tosladım :) ama bişiy olmadı sallandık sadece.. geri aldım dolmuşa toss yaptım. o da aynı şekilde :)
inşallah plakamı alıp kocama şikayet etmezler diye diye eve geldim:))
ama sadece değdikk nolcak kii.. bir daha ya daha da dikkatli olucam bu 4. yalnız çıkışımdı :)
sempatiksalakcinni
Bende arabanın arkasında park sensörü var gerçekten güzel bir icat hemen ötmeye başlıyo. Arkadan kimseye çarpmam mümkün değil tavsiye ederim
bizm de diğer arabamızda var, ama eşim kara düzen bir araba aldı öğrenmem için. direksiyonu hidrolik değil,park sonsörü yok bir lpgli.. ohh uğraşıp duruyorum.
ama diğer arabayı kullanınca araba kayıp gidiyo çok rahat. ama eşim zor olanda öğrenirsem daha iyi olcağını düşündüğünden bana eski model bie uno aldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?