Öyle birisi gelir ki,Şükredesiniz gidenin yokluğuna!?

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

30:30

Hayatiniza baska birini sokup sevebilmek icin oncelikle ayrildiginiz adamin yoklugunu guzelce sindirmek gerekiyor. Ask acisi falan sakin aylarca yillarca kendini yipratma. Yalniz basina da mutlu olacagini kabullen once. Hayatima biri girmese de ayrilmam gerekiyordu. Bundan sonra yalniz kalsam da umrumda degil diyebilmen lazim. Mutlu olmayi icinde ara oncelikle. Baskasinda degil.

Allah herkese hayırlı bir eş nasip etsin inşallah. unutulmuyor diye bir şey yok. bu insanın kendisine bağlı. unutmak istersen gerçekten unutuyorsun. benim de geçmişte hiiç unutamam dediğim ilişkilerim oldu ama iyi ki bitmiş ve unutulmuşlar. iyi ki hayatım da değiller. Rabbime şükürler olsun ki karşıma nişanlımı çıkardı. Benim liseden bir arkadaşım var aynı mahallede oturduğumuz. Onunla ne zaman eş konusunda dua etsek hep ezan saatine denk gelirdi tesadüf. Ben dualarımın kabul edildiğine inanıyorum. İnşallah benim canım arkadaşımın ve herkesin duaları da kabul olur. Bu zamanda zor doğru insanla karşılaşmak.. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah...

Kızlar hiç sevdiği biriyle söz nişan vs atan yada sevdiğinden ayrılmak zorunda kalan ama çok zor günler yaşadıktan sonra yeniden bi başkasını sevip evlenebilen mutlu olan varmı aranızda???

İşte bu tarife uygun kişi benim sanırım :)
6 yıllık ilişkim sonunda 7. yılımızda nişanlanıp ayrıldık.

2 sene sonra karşıma öyle biri çıktı ki Rabbime her gün şükrediyorum. İyi ki çıktı karşıma diye. :)

Evet cnm şimdiye kadar neler unutuldu ama bu evliliğe 3 gün kala yaşanan bi olaydı umarım bunuda unuturum

Kendi kendime mutlu olmaya çalışıyorum elimden geleni yapıyorum zamana bıraktım bakalım neler olucak

Tamam cnm bol bol dua edicem 👍

Amin cnm inşallah ☺️

Allah tamamına erdirsin cnm inşallah bende mutluluğu bulurum hep bi şekilde bitmişti hep unutmak zorunda kalıp onların evlilik haberlerini alıyor dahada yıkılıyor ama yine ayağa kalkıyordum bu sefer çok farklı sanmıştım evliliğe ben gidiyordum ama olmadı yine doğruldum ama ne zaman gerçekten mutlu olup evlenicem bilmiyorum 😳

Dünya kadar örneği vardır.Kimse her sevdiğiyle nişanlısıyla evlenmiyor.Bi sayfa kapanır bir başkası açılır.

Umarım bunlar son olur ve inşallah ikimizinde hayatında istediğimiz insan olur 🙌

Evet cnm şimdiye kadar neler unutuldu ama bu evliliğe 3 gün kala yaşanan bi olaydı umarım bunuda unuturum

seninki malesef daha zormuş. sindirmesi de öyle.. Ama vardır bir hayır. Tabii ki üzül ağla bu süreçte bunları yapmazsan daha beter olursun. ama yine baharlar olacak umudunu kaybetme canım. Allah kimseyi ölüm ayrılığı ile sınamasın. Benim bi arkadaşımın sözlüsü malesef şehit oldu. Ama hayat devam ediyor. Şimdi o başka biri ile evlilik hazırlığında... sadece dua etmen ve hayırlısını istemen gerek..

7-8 yıl platonik sevdikten sonra şu an çok ama çok mutluyum (1 yıldır) ve platonigimi görünce hiçbirşey hissetmiyorum, yani demekki unutuluyormuş onca yıldan sonra

Haklısın cnm Allah beterinden korusun Rabbim hayırlar göstersin hepimize

Özel olmazda neden mecbur oldunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2,5 yıl birlikteliğim olmuştu. Çok sevmiştim. Ondan başkasını gözüm görmüyordu. Hayat onun üzerine kuruluydu sanki. Ama birgün saçma sapan sebeplerden dolayı ayrılmıştı benden. Hayat durdu ben durdum. Yaşamak gibi birşeydi benimkisi. Bu kadar büyük bir sevgi bitemezdi. Karanlıktaydım dipteydim. Aradan 3-4 yıl geçti acılarla. Bir gün biriyle tanıştım. Yüreğimin aktığını hissettim. 10 gün sonra beni sevdiğini söyledi. 1 ay sonra evlenme teklifi etti. Neden ve niçinlerim olmadan güvendim ona. Aşık oldum ve en önemlisi sevdim. Şimdi mi ne oldu ? 9 yıllık evliyim. Rabbime şükürler ediyorum eskisini nasip etmediği için. Kurban olduğum mevlam neylerse güzel eyler :) Eşim benim bu dünyadaki en büyük şanslarımdan biridir. Arkadaşım dostum sevgilim eşim. Diyeceğim odur ki herşerde bir hayır vardır. Mükafaatını Allah'tan bekleyin. Beklemediğiniz kadar büyük bir sevgi belki de sizi bekiyordur:)

Zaten öyle olur ama sadece sabır gerekiyor,bizler de bunu gösteremeyip kendimizi olduğundan fazla yıpratırız .

Bende varim.nisan atmadim ama cok sevdigimi saniyordum.liseden 20li yaslarima kadar.sonra beni terketti sacma sapan bisey yuzunden.ve iyiki diyorum bitmis.simdi dusunuyorum da onunla kesinlikle olmazmis.o zaman hersey tozpembe geliyormus gozume.Rabbime sukur o terkettikten 2 ay sonra esimle karsilastim,ne oldugunu bile anlayamadan nisanim,dugunum oldu.Tabi bu arada o beyfendi cok ugrasti esimden ayrilmam icin ama basaramadi.Esimi cok seviyorum ve dunyalar tatlisi guzel kizimi.Rabbim bozmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…